K ffkám !!

Zdarec, zlata;)
Myslím, že Kett všechno podstatný už ve včerejším článku řekla a objasnila. Já Vám všem chci jen za sebe hrozně moc poděkovat, protože včerejšek byl sice den pěkně na nic, ale naprosto mě dojímá, jak jste všichni stáli při nás, jak jste se dali najednou dohromady, je to od Vás moc hezký, díky;) Hodně nás to žene něco dělat, zakládat nový maily, dělat na blogu a shánět, co se dá, takže ještě jednou – díky=o*

A teď to co potřebuju říct… Ffek je hrozně moc, některý máme, některý ne, musíme nejdřív všecko zjistit. Proto Vás prosím, abyste zatím ffky neposílali. Zbytečně by to přidělávalo práci betareadrům, kdyby se pak našla. Pracujeme na tom, jak se dá, nebojte, brzo se to nějak viditelně rozjede, ale zatím nic neposílejte. V co nejkratším čase sem hodím článek, kde bude seznam ffek, co máme, takže ty už pak neposílejte. Brzo dáme o všem vědět;)

Nicky

12 thoughts on “K ffkám !!

  1. Nemáš vůbec za co, vy jste nám utvořili chrám našich tajnejch přání a naší lásky k twincestu, a my se vám za to taky nějak musíme odvděčit 🙂 A já hlavně strašně děkuju vám, že jste to dali zase nějak dokupy 🙂 A taky díky, že konečně jste se vyjádřili co máme dělat 😀 Já už posílala povídky… 😀

    Heh, a už dlouho uvažuju že se přidám k betareadům… Dyštak dám vědět 🙂

  2. jejjda,sice nevim,jak to bez povidek psychicky vydrzim,tak doufam ze to bude trvat ne moc dlouho;) ale nadruhoustranu chapu,ze byste v tom mely bordel,holky;-)

  3. ááá to je tak dobre ze ste ten blog zalozili znovu a ze sem pak casem date vsechny ty ffky co yli na tom bohuzel smazanem =( jupíí doufám že to bude co nejdřív pže já twc povídky fakt miluju!!!!!

  4. postupě by tu mělo být snad skoro všechno, slibuju, že pro to uděláme hodně. ale nemám momentálně přes den moc času, tenhle kolaps blogu byl fakt blbě načasovanej a tak se omlouvám, že u toho nemůžu sedět celý každý odpoledne. každopádně se mě nikdo nepokoušejte obvinit, že na to kašlu, to by jste mě fakt urazili! xD půjde to pomaleji, ale půjde. až budou jarní prázdniny, bude to ideální (od 10.3. – kdyby to chtěl někdo konkrétně), zatím tu trávím všechne volnej čas, co můžu.

  5. mna skoro tresklo….normalne nabeh na infartk..b som tu vcera nebola..a o nickom nevedela…co sa vlastne stalo??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

  6. JÁ CI ABY SE TU OBJEVILY POVÍDKY: BLBEJ HIP-HOPER, ČASOPROSTOR 1,2, PEKLO V NÁS, POPELKA V MUŽSKÉM RODĚ……. NO, SICE JICH JE VÍC, ALE TYHLE MILUJU A BYLA BYCH STRAŠNĚ MOC RÁDA, KDYBY SE TADY OBJEVILY. JINAK PŘEJU ŠTĚSTÍ A ZDAR PŘI OBNOVĚ NEJ BLOGU VE VESMÍRU!!!!!!!!!!!!! (=

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics