Dar 8.

Koncem června už se začínal rýsovat finální produkt. Singl a cédéčko šly do výroby, obal byl nafocený a nezbývalo, než čekat. V průběhu roku jezdili kluci všude tam, kde si mohli vyzkoušet živé hraní a snažili se zvyknout si na větší pódium, než bylo v jejich domovském klubu v Magdeburku.
Bill i Tom si občas vzpomněli na svůj jedinečný zážitek u Meg, ale radši ho v sobě vždycky potlačili, aby to nezakřikli. Zatím měli pramalou návštěvnost a podle průběhu koncertů nic nenasvědčovalo tomu, že se to někdy změní.
Tom celý školní rok dával velký pozor, aby ho Bill neviděl s žádnou dívkou v nějaké nevhodné situaci. Dokonce i líbání mu přišlo příliš intimní na to, aby se s ním před bratrem předváděl, ale Bill to vůbec nevnímal. Nepřipadalo mu na bráškově chování nic zvláštního a žil si naprosto bezstarostně.
Nevnímal ani Tomovu nervozitu ve chvíli, kdy si nevědomky olizoval své suché rty, nevnímal jeho pohledy, když se spolu ocitli sami a Bill se před ním bez problémů producíroval jen ve spodním prádle, v klidu se protahoval a vystrkoval na svého bratra svůj mrňavý zadek. Tom si v těchto situacích připadal jako blázen. Nechápal svoje reakce na tyhle bratrovy aktivity, protože běžně sváděl dívky a ty rozhodně neměly tělo podobné tomu, které měli on a jeho bráška. Celé mu to připadalo jako špatný vtip. Proč se mu to stávalo? Nechápal to, ale neuměl se proti tomu bránit. Vždycky když si zažil některou z těchto trapný situací, vstal a šel urychleně sbalit nějakou pěknou kočku… jedině tak mohl tuhle věc přestát duševně zdravý.
„Ahoj, kotě,“ pozdravil dívku, která přišla na domluvenou schůzku. Byla to jedna z těch dívčin, které byly k dispozici, kdykoliv potřeboval vyléčit z bratrova vlivu. Malá blondýnka s modrýma očima měla sice jméno, ale nepovažoval za nutné si to pokaždé pamatovat. Všem říkal kotě, to je jednodušší. Bylo jí sedmnáct, ale to Tom nijak neřešil. Byl zvyklý, že se líbil starším dívkám. Po škole se už dávno vědělo, že se blíží start jejich kariéry a o to zajímavější byli pro dámskou část školy. Vzal kotě za ruku a kráčeli směrem k jejich domu. Bill měl dneska hodinu u Meg, rodiče byli ještě v práci, takže měl celý dům pro sebe.
Potřeboval se dnes zbavit těch dotěrných myšlenek, které ho provázely od chvíle, kdy spatřil svého bratra v koupelně, jak se připravuje na odchod do školy. Ráno byla o koupelnu rvačka, takže se jim občas stávalo, že se museli v té mrňavé místnůstce setkat. Billovi to dneska obzvlášť trvalo, takže Tom musel skočit do sprchy ve chvíli, kdy se bráška ještě líčil. Pohled na bratrovo nahé tělo obtočené jen bílou osuškou přivedl Toma zase do rozpaků. Neubránil se a chvíli Billa pozoroval, jak se pekelně soustředí na malování černých linek, a jeho soustředěním vyplazený jazýček v něm vzbuzoval bouři emocí. Jestliže nechtěl riskovat, že si jeho chtivých pohledů a náhle vzrušeného klína Bill všimne, musel rychle zaskočit do sprchy.
Vodu na sebe dnes pustil studenou, aby se zbavil všech důkazů své posedlosti bratrem, a když vylezl s modrými rty, zaznamenal udivený Billův pohled.
„Ona neteče teplá?“ zeptal se ho se zdviženým obočím a Tom jen zakýval hlavou, že ne, a s drkotajícími zuby rychle vystřelil z koupelny. Billovi to nedalo a otočil kohoutkem teplé vody u umyvadla. Proč mi lže? napadlo ho, když mu ruku zaplavila teplá voda. Zakroutil hlavou a zapnul fén. Za chvilku jim jede autobus, tak musí švihnout hřebenem, aby jim neujel.
***
Bill se dneska necítil ve své kůži. Když přijeli ze školy domů, natáhl se ve svém pokoji na postel a odpočíval. Cítil, že ho zanedlouho začne bolet hlava… tlak za očima, který se mu nepodařilo zlikvidovat ani za pomoci nových schopností, sílil. Věděl, že Meg by mu pomohla, ale nechtěl před ní přiznat, že po tom, co ho naučila, si s tím neumí poradit sám. Ješitnost mu to nedovolila, i když věděl, že by se jeho učitelka nezlobila. Byla to nejhodnější žena na světě… ale přesto. Zavolal jí, že dnes nepřijde. Vymluvil se na množství domácích úkolů a Meg mu ještě popřála, aby všechno v pohodě zvládl. Cítil se podle, nerad lhal. Měl z toho vždycky divný pocit a raději se takovým situacím vyhýbal. Zachumlal se do peřin a čekal, až se dostaví léčitel ze všech nejlepší… spánek.
Probudilo ho hlasité sténání. Posadil se vyděšeně na posteli a zaposlouchal se, odkud ty zvuky přicházejí. Opatrně vstal, aby se mu nezamotala hlava, a vykoukl na chodbu. Zvuky zesílily, když otevřel dveře svého pokoje a okamžitě pochopil, o co jde. Usmál se sám pro sebe, ale zvědavost mu nedala, aby se nepřesvědčil, že má dobrý odhad. Pomaličku se přiblížil k pootevřeným dveřím pokoje svého dvojčete a skulinou nakoukl, co že se tam děje tak vzrušujícího, aby to způsobovalo ten vášnivý hluk. Scéna, která se před jeho očima objevila, mu skoro zastavila srdce. Ne, že by něco podobného ještě neviděl, ale vždycky to bylo jen v mládeži nepřístupných filmech, na které s klukama potají koukali. Živé představení tohoto druhu dosud neviděl, a teď teprve zjistil, jak propastný rozdíl je mezi těmito dvěma možnostmi.
Nehybně zíral na zadek svého bratra, jak se pravidelně pohybuje mezi koleny dívky, na kterou přes Tomovy dredy neměl výhled. Vášnivé zvuky vycházely z jejího hrdla a bratr nebyl za ní o nic pozadu. Trhl sebou, když Tom náhle své pravidelné pohyby přerušil a vytáhl dívku za ruce do sedu. To, co spatřil potom, mu vyrazilo dech. Bratr klečel před dívkou a naléhavým příkazem: „Dělej kotě!“ ji vybídl k činnosti. Dívka poslušně uchopila jeho chloubu do ruky a jazykem ji něžně obkroužila. Její netrpělivý milenec nevybíravým způsobem přirazil a v tu chvíli měla dívka plná ústa. Bill zřetelně viděl, jak jí z oka vytekla slza překvapení a nejspíš i nepříjemného pocitu zvednutého žaludku. S Tomem byli stejně obdařeni, takže věděl, do jaké hloubky musela dívka svého milence pustit. Ta představa ho donutila polknout.
Oba k němu byli natočeni bokem a on měl tak jasný výhled na jejich smyslnou hru. Zpozoroval tlak ve svém klíně a instinktivně zajel rukou pod boxerky. Tom nebral ohledy na svou partnerku a tvrdě přirážel, aby se maximálně uspokojil. Dívka poslušně přijímala jeho penis a druhou rukou mu hladila zadek a stehna. Tom měl vášní zakloněnou hlavu a z jeho dlouhého štíhlého hrdla vycházely hlasité steny.
Billa ta scéna tak fascinovala, že si ani neuvědomoval, že se začal uspokojovat. Slabý sten, který vyšel z jeho pootevřených úst, se naštěstí ztratil v posledním výkřiku jeho bratra, který konečně dosáhl vrcholu. Bill zahlédl svýma vzrušením zastřenýma očima, jak dívka poslušně polyká a malinký pramínek Tomova spermatu jí vytéká z koutku úst. Poslušně jej olízla a přijala Toma do své náruče.
Oba vleže prudce oddychovali a ani je nenapadlo se ohlédnout ke dveřím, kde stál tajný pozorovatel jejich dovádění. Tom svou milenku objal a položil si hlavu unaveně na její prsa. Něžně kroužil palcem okolo její bradavky, aby jej za chvilku nahradil svým jazykem a rukou se pomalu posunoval k jejímu klínu. Pomalými krouživými pohyby svých šikovných prstů dovedl za malý okamžik dívku k bouřlivému orgasmu. Billovi se zatmělo před očima, když viděl vítězný úsměv na tváři svého bratra. Byl viditelně spokojen sám se sebou, když dívku chlácholivě utěšoval a líbal na napjaté tělo. Steny jeho partnerky mu dávaly za pravdu… byl ve svých necelých šestnácti letech skvělý milenec.
Když dvojice ztichla, pochopil konečně Bill, že stojí ve velmi nebezpečné zóně a rychlými kočičími kroky zmizel ve svém pokoji. Doufal, že neslyšeli tlumené klapnutí jeho dveří a opatrné otočení klíče v zámku. Teď musel být chvíli sám, aby mohl dokončit, co začal mezi bratrovými dveřmi. Lehl si na svoji velkou postel a postupně zrychlujícími se tahy dokončoval rozdělanou práci. Jeho myslí létaly obrazy scény, kterou právě viděl, a ani ho nijak zvlášť nepřekvapilo, že hlavní roli v jeho představách hrál maximálně vzrušený bratr. Jeho dívka jako by tam najednou nebyla. Ve skutečnosti ji vymazat nemohl, ale ve své hlavě ji pomyslně polil zmizíkem a viděl jen jeho. Viděl jeho dokonalé mužství, jeho štíhlou propnutou postavu, a hlavně napjaté hrdlo a vzrušený obličej. To bylo to, co jej přivedlo k rychlému vrcholu.
Zrychleně oddychoval, když otíral svou ruku do kapesníku, který našel pod polštářem, a v duchu děkoval svému bratrovi, že mu po dlouhé době dopřál tolik příjemné uvolnění. Od té doby, co chodil k Meg, měl pocit, že je to něco nepatřičného, co se neslučuje s tím, na čem pracuje. Připadalo mu to špinavé a chlípné, sám sebe uspokojovat, i když věděl, že to pro nejbližší roky bude jeho jediná možnost, jak si ulevit od nepříjemného tlaku. Několikrát za ten rok se mu stalo, že si příroda pomohla sama a on se uprostřed noci vzbudil už s výsledkem své vášně na spodním prádle. Bohužel si málokdy pamatoval sen, který ten výbuch doprovázel, a měl pocit, že to s ním nic nedělalo.
Tohle bylo poprvé za ten rok, kdy si svůj orgasmus opravdu užil a jediné, co ho na tom zaráželo, byly představy, které celý průběh jeho hry doprovázely. Při samotném aktu se nechtěl rozptylovat a nechal myšlenky plynout, jak přicházely, ale teď musel přemýšlet nad tím, proč hlavní roli dostal právě Tom… Nechápal to, ale věděl, že dívka neměla na jeho vzrušení pražádný podíl. Nejvíc jej vzrušovala bratrova tvrdost, s jakou ke svému uspokojování přistupoval, a následná něha, když dělal to samé pro svou partnerku. Měl pocit, že našel ve svém bratrovi dvě rozdílné osoby. Jednu ďábelskou a druhou andělskou. To spojení ho fascinovalo.
Když se přikrýval peřinou a ukládal se znovu ke spánku, uvědomil si, že bolest hlavy, kterou ještě mezi bratrovými dveřmi cítil, je definitivně pryč. Usmál se a v klidu a vyčerpaný usnul.
***
Tom vyprovodil dívku na zastávku autobusu, a když odjela, vracel se pomalým krokem domů. Přemýšlel o tom, co dnes zažil. Právě zjistil, že se mu bratr nacpal i do jeho představ při sexu s dívkou. To se mu stalo poprvé. Prozatím se vždycky dokázal soustředit na dívku, kterou měl pod sebou, ale dneska to nešlo. Místo blonďaté víly viděl černovlasého anděla a kdyby svoji činnost včas nepřerušil, udělal by se dnes trapně brzo. Představy ho zradily. Když potom dívku prakticky donutil k tvrdému orálnímu sexu, měl pocit, jako by ho bratr sledoval. Všechny vzdechy a slastné steny, které dnes vydával, patřily jemu, jeho černému andělovi. Přistihl se, že je opět vzrušený a pochopil, že všechno snažení posledního roku bylo marné. Jeden jediný polibek způsobil jeho absolutní ztrátu soudnosti. Se zoufalstvím v srdci došel domů a posadil se s hlavou v dlaních na sedačku v obýváku. Neměl na nic náladu. Celý jeho život se najednou převrátil vzhůru nohama. Nevěděl, co dělat s tím šílenstvím, které ho postihlo.
Z přemýšlení ho najednou vyrušily kroky. Zvedl hlavu a překvapeně zíral dveřmi do kuchyně na svého bratra, jak se naklání do otevřené lednice, jen tak ve spodním prádle, a vyndává si láhev s pitím. Vyděšeně zíral na to polonahé tělo a pomalu mu docházelo, že Bill tu přece neměl být. Co tady dělá? Měl být přece u Meg! Panebože, jestli něco slyšel, tak je všechno v háji. Celý rok se snaží, aby se Bill nemusel na jeho sexuální výpravy dívat, a teď se stane tohle.
Pomalu se zvedl ze sedačky a došel za bratrem do kuchyně.
„Ahoj, Bille,“ pozdravil ve dveřích a ten se div nezakuckal, jak se lekl. Otočil se a s úsměvem mu odpověděl na pozdrav.
„Ehm… jak dlouho jsi doma?“ zeptal se Tom a hned dodal: „Neměl jsi být dneska náhodou u Meg?“ Bill se jen usmál.
„Měl, ale bolela mě hlava, tak jsem se omluvil. Spal jsem,“ dodal hned, když viděl zděšený bratrův pohled. Nechtěl, aby si Tom myslel, že slyšel jejich dovádění. „Spím tvrdě, ani jsem neslyšel, že jsi doma,“ dodal. Tom si oddychl a úlevně se usmál.
„Tak co s tím volnem uděláme?“ zeptal se vesele Billa a hned navrhl, aby se spolu podívali na nějaký dobrý film. Tuhle svoji oblíbenou činnost už nedělali ani nepamatují, takže se usadili na sedačku a sjížděli filmy jeden za druhým celé odpoledne.
autor: Janule
betaread: Janik

3 thoughts on “Dar 8.

  1. tvoje popisování takových choulostivých scén mi připomíná cudou Michelle. 😀 tak bravurně stoudné. 😀 to umí málokdo. 😉

  2. Krása. Zlatíčka, majú to ťažké 😀 Tvoje sexi scénky sú úplne krásne. Ešte aj s tou babou, ktorú vlastne nemá Tom rád to bolo krásne horúce. Baví ma ako sa Tom trápi a Billovi to je všetko krásne ukradnuté, užil si s myšlienkou na brata a spal ďalej 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics