Hledání 17.

Mlčky dorazili domů. Tom sebou praštil na postel, ani se nenamáhal svlékáním a přes oči si položil ruku. Bill zamířil do koupelny, cítil výčitky za to, že celý večer jeho myšlenky utíkaly k Nell. Věděl, že Tom to určitě vytušil, a chápal jeho odtažitost.
Vím, že na ni myslel celý večer, ale co je horší, tak já taky. Přitom vím, že Billa miluju a vím, že on miluje mě. Vím, že chceme být spolu a s nikým jiným, tak proč ji pořád vidím před očima? Ucítil Billovu ruku, jak pomalu zajíždí pod jeho obrovské tričko. Odhrnul mu těžké zapletené vlasy na stranu a přitiskl horké rty na jeho krk. Drobnými polibky se dostal až k plným rtům. Chvíli po nich přejížděl jazykem a když konečně ucítil záchvěv bratrova těla, odtáhl mu ruku z očí. Tom se na něj mlčky díval. Ten pohled byl tak neproniknutelný. Bill zlehka zatáhl zuby za kov v bratrově rtu. Dotýkal se jeho rtů tak dlouho, dokud je Tom nepootevřel. Bez zaváhání vnikl jazykem dovnitř a mučivě pomalými pohyby jej dráždil. Stále se dívali jeden druhému do očí. Toma se začínalo zmocňovat vzrušení, ale dnes se tomu nechtěl jen tak poddat. Bill ze sebe shodil snad jediným pohybem džíny i tričko. A to samé udělal i Tomovi. Obkročmo se na něm usadil. Bez problémů našel správnou pozici a začal mírně pohupovat pánví. Upřeně se díval do bratrových očí. Ani jeden nemluvili. Mezi jejich očima se odehrával zápas. Tom se nechtěl dát, ale Bill věděl, že dříve či později ho stejně dostane. Z mírného pohupování přešel k razantnějšímu. Jinak se bratra nijak nedotýkal. Střídal prudší a mírnější přírazy. Tom se snažil nedat na sobě znát vzrušení. Rty měl naběhlé od skousávání ostrých zubů. Když se Bill sklonil a začal stahovat jeho prádlo, neovládl se. Jediným pohybem si přitáhl bratrova ústa a hněvivě se k němu přitiskl. Bill provokativně přivřel oči a přitáhl si bratrovu hlavu. Prsty zabořenými v zamotaných dredech ji stahoval dozadu a jen se díval do těch krásných hnědých očí. V tom pohledu bylo všechno to, co s ním bude za chvíli dělat. Tom zrychleně dýchal a drsně hladil bratra po zadečku. Cítil, jak vzrušení se rozlévá jeho tělem. Už nechtěl čekat. Stáhl Billa na sebe. Jejich těla se k sobě nedočkavě přitiskla. Ruce se proplétaly. Jejich milování připomínalo spíše souboj dvou těl, v němž nikdo nemohl prohrát …
……………………
Zvonek u dveří netrpělivě drnčel. „No jo, už jdu“ bručela Nell mrzutě. Neměla ráda, když ji někdo takhle probudil. „Co tady děláš?“ „Chtěl jsem tě vidět“. „Ale já tebe ne, jdi pryč.“ Chtěla zavřít dveře, ale Billova noha byla rychlejší. „Musím s tebou mluvit“ řekl a vmáčkl se do chodby. Je jiná, dospělejší, ale přesto je pořád nádherná. A kdysi byla moje. „Co tak koukáš?“ ošila se Nell a překřížila ruce na hrudi. V tenkém tílku a kraťáskách na spaní si přišla téměř nahá. „Co po mě ještě chceš?“ dodala nepřátelsky. „Nepozveš mě dál?“ Chvilku přemýšlela a pak kývla bradou směrem k obýváku. Natáhl ruku a naznačil, aby šla první.
Seděli na bílé pohovce. Nell se tvářila nevšímavě, čekala, že řekne, kvůli čemu přišel, a vypadne. Nechtěla s dvojčaty už mít nic společného. „Viděl jsem tě před tou restaurací. Chodíš s ním?“ Ušklíbla se „co je ti po tom?“ „Nechci se hádat, chci se usmířit. Můžeme přece být přátelé. A přátelé se občas vídají, povídají si a tak …“ zkoušel to Bill opatrně. „Bille, ty ses snad zbláznil? Jak po tom všem můžeš chtít, abychom byli přátelé?“ zeptala se překvapeně a Bill postřehl, že nepřátelství v jejím hlase nahradilo překvapení. „Ale zkusit bychom to mohli, ne? Copak ty sis na mě nikdy nevzpomněla?“ zkoušel naladit citlivou strunu. Vzpomněla, Bille. Snad tisíckrát. A pokaždé to tolik bolelo, že si to ani neumíš představit. „Upřímně? Ne, nevzpomněla.“ „Podívej se mi do očí a řekni to ještě jednou“. Zvedla k němu pohled. V temných očích se nebezpečně blýsklo. Naklonila svoji tvář těsně k té jeho. Téměř se dotýkali. „Bille, co vlastně po mě chceš?“ zašeptala s pohledem zabořeným do jeho očí. Dech se mu zrychlil. Po chvíli prudce odvrátil hlavu. „Já vlastně nevím“ Ukryl rozrušený obličej v dlaních. „Promiň. Neměl jsem sem vůbec chodit“ vychrlil ze sebe.
…………………………
Neměl jsem tam vůbec chodit. Proč jsem to udělal? Nevím, potřeboval jsem ji vidět, mluvit s ní. Chtěl jsem se přesvědčit, že mě už fyzicky nepřitahuje. Nic víc. Tak proč na ni pořád myslím? Kdyby to Tom zjistil, určitě by ho to trápilo. Přitom o nic nešlo. Jsem blbej. „Ahoj lásko, už jsem doma“ zavolal Tom, hned jak odemkl dveře. Strávil prima odpoledne s Georgem na motokárách. „Škoda, že jsi nešel se mnou, bylo to docela psina. Kdybys viděl Geeho, jak se vymázl. Bys nevěřil.“ Smál se ještě teď. „Jak ses měl ty?“ Bill se rozvaloval na pohovce s ovladačem v ruce. Před sebou měl prázdnou sklenici od Nutely. „Dobře“ odpověděl, ale v jeho očích byl znát smutek. „Stýskalo se mi. Pojď ke mně …“. Tomovy oči se zaleskly. Zbožňoval, když viděl, že bratrovi chybí. Tome, dneska tě chci cítit blízko u sebe. Tak blízko, jak jen to půjde. Potřebuju tě. Jsem s tebou šťastný a nechci, aby to nic a nikdo pokazil. Slyšíš?Budeme navždy spolu, jen my dva. Slibuješ?
Tom nedočkavě svlékal Billovi tričko. Přitiskl své rty na jeho hruď, malý kousek kovu ochlazoval horké stopy po dotecích jeho jazyka. Dlaněmi sjel na ploché břicho, hladil černou hvězdu vykukující zpod černých boxerek. „Bille, co to do tebe vjelo?“ zašeptal Tom udiveně, když se mu Bill z ničeho nic vytrhl z náruče a zamkl se v koupelně. „Bille!“ klepal na zamčené dveře. „Co se děje? Udělal jsem ti něco?“ Bill se držel rukama okraje umyvadla a zhluboka dýchal. Zdvihl pohled ke své tváři v zrcadle. Může mi někdo vysvětlit, proč tohle dělám? Vždyť přece Toma tolik miluju. Tak proč jsem utekl jak malej kluk? Nerozumím sám sobě. Mám všechno, po čem jsem toužil. Tak proč se tohle děje?
autor: Michelle M.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics