Hledání 3.

Tom byl úplně vykolejený z Billova jednání. Nečekal, že mu bratr dovolí – dokonce skoro donutí – líbat se s Nell, dotýkat se jí. Dnes v noci chtěl uskutečnil svůj plán, ale Billovo jednání bylo tak divné. Tohle nikdy neudělal. Ačkoli byl Tom pevně rozhodnutý, pomalu ztrácel chuť udělat to, co vymyslel.
Auto mezitím zastavilo před klubem, kde už postávaly hloučky mladých lidí. Dvojčata tady byla pravidelnými návštěvníky, všichni je tu znali, měli už svá privilegia. V rezervovaném boxu už čekala na stole lahvinka příjemného alkoholu, noc mohla začít. Čas pomalu plynul, blížila se půlnoc a dvojčata se celou dobu vyhýbala nějakému bližšími kontaktu. Už chvíli potom co přišli, se kolem nich začalo motat plno lidí, byli zábavní, s většinou přítomných se znali už dlouho a pravidelně se tady v pátek potkávali.
Na půlnoc byl přichystán speciální program. Bill cítil příležitost. Okolo malého pódia se pomalu začali shlukovat návštěvníci klubu. Majitel připravil lehce erotickou show, aby něčím páteční noc ozvláštnil. Bill věděl, že Toma tahle podívaná určitě nenechá v klidu. A nemýlil se. Po několika minutách si všiml, jak si bratr poposedává a snaží se tvářit nenápadně. Naklonil se k němu, jako kdyby mu chtěl něco pošeptat. Tom se trochu ošil, ale čekal, co Bill udělá. Bill nasáhl jeho vůni, lehounce se otřel o jeho tvář a jazykem přejel po rozpálené kůži jeho krku. Tom seděl bez pohnutí. Bill přejel dlaní po bratrově stehně a vzrušeně mu vydechl do ucha. Neušlo mu zachvění, které proběhlo bratrovým tělem. „Bille, co to děláš?“ Sám cítil mrazení v zádech. „Co by, hraju si, ne? Vždycky jsme si spolu hráli, nepamatuješ?“ Přiblížil svoji tvář k té jeho a zadíval se do jeho hnědých očí. Chvíli se na sebe jen dívali, mezi jejich těly probíhalo vzrušující napětí. Tom chtěl Billa odstrčit, ale nějak to nedokázal. Musel si přiznat, že prožívá něco nového, co nikdy nezažil, něco zakázaného a přesto tajemně lákavého. Před očima se mu míhaly obrázky Nell s Billovýma očima a vzrušujícími rty. Pomalu začal přibližovat svoji hlavu k Billově, pocítil nutkavou potřebu dotknout se jeho rtů. Bill však hlavu oddálil. Vztáhl ruku a prstem přejel po středu Tomova obličeje, přes hrudník až na bříško. Pohladil jej po boku. Při pohledu na bratrovy slastně přivřené oči si spokojeně pomyslel, ano, tohle je cesta. Zdvihl se ze sedačky a pomalu odcházel. Neohlédl se, ale byl si jistý, že jej bratr sleduje očima.
……………………….
Musím to udělat dnes. Něco se děje, tohle není Bill, kterého znám. Co jsem to skoro dopustil? Vždyť já jsem ho chtěl políbit. Já, Tom, chtěl jsem líbat své vlastní dvojče. Už mi z ní fakt hrabe. Musím to udělat. Dostanu, co chci a budu moci zapomenout, jinak se toho nezbavím. Ty byly myšlenky, které se Tomovi honily hlavou, zatímco vytáčel číslo na místní taxi službu. Cítil se tak zmatený. Billovo chování dnes v klubu, svoje pocity, Nellina blízkost, všechno se tak seběhlo. Proč Billa neodstrčil? Správně by to měl udělat. Asi mu něčím připomínal Nell, jiné vysvětlení si nepřipouštěl. Musí s tím skončit. Dnes večer. Nastoupil do vozu a udal bratrovu adresu. Byl si jistý, že Bill domů nešel. Tak jistý, že když vystupoval před bratrovým domem, ani ho nenapadlo se rozhlédnout ulicí. Z kapsy obrovských kalhot vytáhl klíče, které si před časem nechal tajně udělat. Vyběhl rychle schody a vstoupil do bytu. Všude byla tma a ticho. Opatrně vešel do ložnice, která se utápěla ve světle dopadajícím oknem z ulice. Srdce mu hlasitě bušilo. Přistoupil k posteli a zadíval se na postavu ležící napůl pod bílou dekou. Jak klidně spí, je tak krásná, rozhodl jsem se správně, udělám to a konečně budu mít klid, ujišťoval sám sebe. Potichu se svlékl, stáhl dredy gumičkou a vklouzl do postele. Roztouženě přejel prstem po celé délce její paže. Zachvěla se a natočila se k němu zády. Deka se jí shrnula a on jen zalapal po dechu. Spala úplně nahá. Zatočila se mu hlava, když ji skláněl k jejím ramenům. Dlaní přejížděl po jejím boku až na stehna a zpět. Zavzdychala a měkce se prohnula. Natočila k němu hlavu a než se jejich rty spojily, rozespale zašeptala „Už jsi doma, lásko, tolik jsi mi chyběl“.
……………………..
Bill nemohl uvěřit svým očím, když viděl Toma před klubem nasedat do auta taxislužby. Tohle v plánu nebylo. Chtěl Toma trochu vydráždit, nechat zklidnit a znovu si pohrát. Tom mu překazil plán. Neváhal ani vteřinu a následoval jej. O co víc byl překvapený, když Tom vystoupil před jeho domem a bez rozmyslu vešel dovnitř. Co teď? Mám jít za ním? Co má sakra v plánu? Příliš mnoho otázek, na které Bill neznal odpověď. Pochyboval, že by bratr byl s Nell domluvený. Ale co tam teda bude dělat? Věděl, že bratra Nell přitahuje od první chvíle, co ji spatřil, ale nevěřil, že by byl schopen něco podniknout za jeho zády. A rozhodně ne po tom, co mezi nimi začalo v klubu. Zašel do nočního baru přes ulici, objednal si dvojitého panáka a rozmýšlel do má dělat. Asi po půl hodině přemýšlení se rozhodl přijít záhadě na kloub. Kopnul do sebe třetího panáka, zaplatil a sunul se k domu, zatímco hledal po kapsách klíče. Kradl se domů jako zloděj. Byt byl ponořen ve tmě, kterou protínalo jen sténání. Zamrazilo ho. Uviděl Toma a Nell, milovali se. Vzedmula se v něm vlna vzteku, takže oni mě podvádí. A dneska ten polibek – to bylo jen divadlo. Cítil se tak ponížený, to on měl být pánem situace … Najednou zaslechl něco, co ho doslova přibylo k zemi. „Bille, prosím, rychleji …“ Cože? Bille? Jak to? Ona si myslí, že se miluje se mnou? No to snad ne. Musel se trochu pousmát, protože ho napadlo, že jsou si tedy s Tomem asi podobní víc, než si kdy mysleli. Zůstal stát ukrytý ve stínu dveří a díval se na ně. Zase se blíží moje myšlenky. Prohlížím si Tomovo tělo. Je tak štíhlé, stejně jako to moje, ale přesto jiné. Vnímám jeho ruce, vidím, jak velkými dlaněmi přejíždí po Nellině těle, jeho dlouhé prsty zajíždí do jejích vlasů. Pravidelné pohyby jeho pánve mi způsobují šimrání v břiše. Dneska se tomu nechci bránit, proč bych měl, když už konečně vím, co mi chybí s Nell. Je to Tom!!!
Za několik málo okamžiků se jejich těla napnula a místnost naplnilo velmi vzrušené zasténání. V krku mám knedlík, co teď? V tu chvíli ale Tom zdvihl hlavu a uviděl stát bratra mezi dveřmi. Musím se v duchu usmát, je tak dráždivý v téhle poloze a tak zmatený, probíhalo Billovou myslí, zatímco Tom opatrně z Nell vystoupil, zvedl se z postele a potichu došel k bratrovi. Odtáhl ho do koupelny a zamkl dveře. Stál proti němu nahý, stále ještě oddechoval a tiše řekl: „Bille, já …. já ti to vysvětlím, není to, jak si myslíš.“ Stojím proti němu, cítím jeho horký dech, vnímám jeho vůni po milování. V tu chvíli je mi úplně jedno, že se právě miloval s mojí holkou, prohlížím si s neskrývaným zájmem jeho tělo, pomalu zvedám své oči k těm jeho. Znervózní „Sakra Bille, co na mě zase tak zíráš? Já … to nechápu. Co to má dneska všechno znamenat?“ Přistoupím až těsně k němu, nepřestávám se dívat do jeho očí. Už musí cítit na svém těle moji koženou bundu. Zdá se mi to nebo se zachvěl?. Lehce se otřu rty o jeho krk a zašeptám „Jsem šťastný, našel jsem cestu „.
autor: Michelle M.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics