Novel of Dreams – My Dream 40. (2/2)

pokračování

TOM

Cítil jsem, jak se do mě znovu pokoušel dostat. Měl jsem tendenci se stáhnout a nepustit ho, ale musel jsem ji odstranit. Tohle nebylo na místě. Vždyť já to přece chtěl. Poprvé bude ve mně, poprvé ho ucítím uvnitř sebe. Bože můj… Vydechnu, uvolním se a nechám ho do sebe poprvé vstoupit. Je opatrný. Až po chvilce prst posune trošku dál a zakroutí s ním. Zavřu oči, polknu a stisknu ruku v pěst. Opravdu už je uvnitř… Všimnu si, jak se mi třesou prsty. Rychle se zhluboka nadechnu a vyčkávám. Ucítím jeho polibky na bedrech. Prstem skoro nehýbá. Jen tiše oddechuje, jako by čekal, až mu dovolím jít dál. Je to můj přítel a já mu věřím. Nejsem malá holka, abych z toho dělal takovou věc. Sex je naprosto běžná věc, natož ve vztahu. Jsem dost starý na to, abych to věděl. Pokusím se ho uvnitř sevřít. Jakmile ho pořádně cítím, pousměju se a chvíli ho držím. Tohle je můj Bill… Povolím a pokynu k tomu, aby pokračoval. Políbí mě na pravou půlku a zajede prstem dál. Trošku s ním znovu zakroutí a jednou přirazí. Přinutí mě to vzdychnout a narovnat se. Dám od sebe o něco víc nohy a přichytím se rukou za levou půlku, čímž mu usnadním přístup.


„Hmm,“ zamručí a poškádlí mě jazykem kousek od vstupu. Přirazí prstem znovu.
„Lásko,“ vyjde mi bezmyšlenkovitě z úst. Sjedu si rukou na penis, stáhnu si předkožku a palcem přejedu po žaludu. Už jsem tak vzrušený.
„Hm?“ broukne tázavě a přirazí do mě hlouběji. Celým tělem mi projede záchvěv a postaví se mi chloupky na rukou. V břiše se mi usadí příjemný pocit.
„Ještě,“ vzdychnu a snažím se přirazit proti němu. Hned poslušně přirazí znovu, a ještě prstem zakroutí. Tiše zasténám a skloním hlavu. „Zkusíš dva?“
„Pokud chceš,“ šeptne a prstem ze mě vyjde. Znovu mi po vstupu přejede několikrát jazykem. Neodpustím si spokojené zafunění nosem a už se mu podbízím k pokračování. Nikdy jsem tohle zrovna nemusel, ale s Billem je rimming pěkný.
„…jsi tak nádherný,“ vydechne náhle a sjede mi jazykem po kůžičce mezi vstupem a varlaty, až mi přejede i po nich. Zasténám a stisknu mezi prsty prostěradlo. Zezadu mi prostrčí ruku mezi nohama a chytne mi penis. Začne mi mnout v dlani žalud, přičemž už se jazykem znovu soustředí na můj vstup. Bože, já se zblázním…

„Bille,“ zasténám a semknu k sobě oční víčka. Začnu se usilovně kousat do rtu. Stále v tom pokračuje a pořád intenzivněji. Slyším ho, jak vzrušeně oddechuje. Zaryji nehty do peřiny, prudce oddechnu a zasténám. Mám pocit, jako by mi vzrušení procházelo celým tělem a já nebyl schopný normálně reagovat. Byl jsem jako omámený. Už jsem nebyl nervózní, ani jsem neměl strach. Chtěl jsem jen jedno. Jeho.

„Lásko… Prosím,“ vzdychnu poměrně hlasitě. Přestane a prsty vyjede zase o něco výš. Po vstupu mi přejede dvěma prsty a trošku zatlačí. Nechám ho do sebe vniknout a chtivě se zatlačím proti němu. Toužebně mě začne líbat nad zadkem na bedra a prsty do mě zajíždí čím dál hlouběji.
„Jsi tak úzký,“ vydechne.
„Mmmhh,“ zavrním toužebně a přirazím se proti němu. Ucítím, jak mi jeden jeho prst narazí do prostaty. V tu chvíli mě polije naprosté horko. Zasténám a prohnu se, div se nezlomím vejpůl.
„Ohm, jo… tady.“ Hned mi po prostatě začne přejíždět a narážet do ní. Křečovitě stisknu oční víčka k sobě a sevřu ho uvnitř sebe, což mu ale znemožní další pohyby ruky, tak se opět rychle uvolním. Začnu přirážet v pravidelných intervalech proti němu, přičemž si neodpustím pokaždé pořádně zasténat rozkoší. Stále tím prstem přirážel a tak silně mi na ten bod tlačil.
„Broučku,“ zašeptá a začne přirážet rychleji. Zasténám a div se mi nepodlomí ruce. Ucítím, jak mi začíná cukat v penisu. Ah ne, sakra…
„Ne, ne, ne, ne…“ Ihned se odtáhnu a zhluboka se nadechnu. Začnu splašeně vydechovat. To bylo jen tak tak.

„Co se děje?“ přivine se ke mně zezadu a pohladí mě po zádech.

„To bylo o fous,“ zasměju se udýchaně a otřu se mu zadečkem o penis. Páni, je tak tvrdý. Pootočím k němu hlavu, usměju se a dám si jeho mužství mezi půlky. Lehce ho sevřu a začnu se trochu pohybovat, abych ho ještě více vydráždil. Miluju, když ho smím provokovat.
„Mhhh… tohle bude asi taky,“ přidrží si mě za boky. Trošku začne přirážet. Snažím se pohybovat ve správném rytmu proti němu, abych mu to zpříjemnil, co nejvíc můžu. Chvíli v tom ještě pokračuje, poté se ale odtáhne a zajede do mě znovu dvěma prsty. Jen párkrát se proti němu přirazím, ale poté ho ze sebe vypudím. Tuším, že už by to dlouho netrvalo.
„Miláčku, já už… už můžu,“ vydám ze sebe. Ježiš, já jsem idiot! Zastřelte mě, prosím! Horší fráze mě fakt napadnout nemohla!
„Ahm, jo,“ pošeptá a pohladí mě po zadku. Nasucho polknu, podívám se na něj a uchopím jeho nateklý penis do ruky. Obkroužím mu palcem tvrdě mokrou špičku. Ještě párkrát zapohybuji rukou dolů a nahoru, a poté už si ho otřu o otvor. Tak, jdeme na to… Přisunu se ještě blíž k němu a začnu si ho do sebe pomalinku zavádět. Nahlas oddechne a uvolní se. Poté se ale zastaví.

„Počkat, nemáme… kondom,“ šeptne. Zarazím se a povolím ruku. Kondom… Kondom… Kondom… Náhle mi přišlo, jako bych neměl ponětí o tom, co to je. Je nemocný? Nevěří mi? Vždyť byl na testech, říkal, že je zdravý. Měl od té doby nějaký styk? A i kdyby, je očividně opatrný, určitě by si vzal kondom. Tak… proč…? Jsem jeho… přítel…

„Jo,“ hlesnu a pustím ho. Natáhne se k šuplíku a začne v něm štrachat. Po chvilince ho zavře.
„Tak,“ šeptne, když kondom rozbalí. Jen se po něm ohlédnu a nadále čekám. Kondom… Asi mi už vážně hrabe. Jde mu jen o ochranu. Po pár vteřinách se ke mně přitiskne. Ucítím špičku jeho penisu na vstupu. Zhluboka se nadechnu. Je to tady… Pronikne do mě. Po kousek se do mě zasune a vyčkává. Polknu, přivřu oči a oddechnu. Zatím je to fajn. Jen pomaličku jen tak dál…
„Dobrý?“ ujišťuje se.
„Zatím,“ šeptnu.
„Počkám,“ pohladí mě po bocích.
„Jen pojď…“
„Dobře,“ vydechne a pomalu se začne posouvat dál. Pomalu proniká hlouběji do mého těla. Začínám ho pomalinku cítit všude. Cítím, jak mě ten silný pocit naplňuje. Vnímám jeho velký objem a tu tvrdost. Je tak… úžasný. Jenomže se začínám zužovat a on je tak obrovský. Teď přijde ta méně příjemná část. Jak se pomalu zasouvá dál, ucítím známou palčivou bolest.

„Mmm,“ oddechne nahlas a sjede mi dlaněmi po těle. Zastaví se a čeká. Nespěchá na mě. I přes tu bolest ho pobídnu, aby pokračoval. Stejně mě to nemine, musím to přežít. Pak se to zlepší. Zajede do mě až po kořen. Au! Zhluboka se nadechne.

„Bože…“ pošeptá. Cítím, jak se chvěje. Já se také rozechvěju. Bolestně vydechnu a křečovitě stisknu oční víčka k sobě. Začnu mezi prsty silně tisknout peřinu. Už jsem si odvykl. Už přes měsíc jsem v sobě nikoho neměl. Předtím to bylo s Brianem téměř denně. Navíc… Bill je tak velký! Oproti Brianovi je obrovský. Neříkám, že Brian ho měl malého, ale tohle… Au, můj zadek.
„Ššššš,“ šeptne mi a trošku se ke mně nahne. Konejšivě mě začne hladit po bocích a dávat mi drobné polibky na záda.
„Seš… oproti Brianovi strašně velký a… musím si… zvyknout,“ vydechnu trhaně a sevřu ho. Sakra… Bolestivě usyknu.
„Promiň,“ smutně oddechne. „Já… klidně přestanu. Ani se nepohnu, dokud neřekneš,“ hladí mě.
„Zvyknu si,“ pošeptám a zhluboka se nadechnu. Snažím se uvolnit, jak to jenom jde. Dlaní mi sjede na bříško. Hladí mě po něm, až sjede na podbřišek.
„Dobře,“ začne mě hladit po kořenu penisu a jemně jej mačkat. Vyjedu mu po stehně na zadeček a přitisknu si ho víc k sobě. Olíznu si rty a znovu se jej pokusím uvnitř sevřít. Cítím, jak se povoluji a lepší se to.

„Ohh, nesvírej mě, nebo to bude o fous,“ zaslechnu tiché zasmání. „Je to lepší?“ broukne poté vlídně a uchopí můj penis do dlaně. Začne po něm vyjíždět.

„Jo, už je,“ šeptnu a trošku se od něj oddálím, načež se zase přitisknu zpět. Pohnul se ve mně jenom minimálně, ale i tak to šlo. „Tak pojď,“ pobídnu ho tiše. Pomalu se ve mně pohne. Ouh… Je tak opatrný. Stále mě hladí a vyhledává si možnost, jak se mě dotýkat. Zakňučím a sevřu ho.
„Mmm, šššš,“ přestane se jakkoli hýbat a jen mě něžně hladí po podbřišku. Už je ve mně a já nic necítím. Stali jsme se jedním, mám z toho radost. Ale kde jsou všechny ty krásné zaplavující pocity, které teď mají přijít? Každý vypráví, jak je to dokonalý. Ale mně to připadá jen jako sex s člověkem, kterého miluju. Děláme něco špatně? Já dělám? Bill? Co?
„Je to dobré,“ vydechnu. Sklopím hlavu a pohladím ho po ruce. Skloní se ke mně a začne mě líbat na zádech. Jeho dlaň stiskne můj penis a začne mě tak uspokojovat. Trošku se ke mně zase natiskne. Chci ho blíž u sebe, chci ho líbat, vidět na něj…

„Bille…“ zastavím ho a začnu se odtahovat.

„Mám přestat?“ pošeptá a přestane cokoli dělat.
„Jo,“ vypudím ho ze sebe. „Takhle to nejde…“
„Promiň,“ vydechne a usadí se. Sklopí oči, trošku i hlavu a dívá se někam do postele. Otočím se k němu, pohladím ho po rameně a lehnu si na záda na polštář. Takhle na něj uvidím, budu ho moct líbat a dotýkat se ho. Určitě to hned bude lepší. Stiskne mi něžně ruku. Promne si oči a poté se zvedne. Cože? Opřu se o lokty, přichytím ho a nechápavě ho pozoruji.
„Kam… jdeš?“ vydám ze sebe.
„Nikam,“ vydechne a prohlédne si mě. „Jen… chceš, pokračovat?“ zeptá se vlídně a pohladí mě po stehně.
„Já jen… chci na tebe vidět a dotýkat se tě. Takhle to bude lepší,“ pošeptám. Přijmu ho mezi nohy a koleno si opřu o jeho bok.
„Dobře.“ Na tváři se mu vyrýsuje lehký úsměv. Přitiskne se ke mně a rukama se mi zapře vedle těla. Začne mě líbat a při tom do mě znovu pronikne, ale jen po kousek.
„Počkej,“ šeptnu a pohladím ho po vlasech. Přikrčím si nohy k tělu a lýtka mu přitisknu k žebrům tak, aby se do mě mohl co nejlépe dostat. Pohladím ho po ramenu, jako pokyn k tomu, že smí pokračovat. Skloní trošku hlavu. Olízne si rty a vydechne. Je tak soustředěný, rozechvělý. Pomalu do mě zajede o něco víc. Polknu a roztřeseně mu vydechnu na rty. Přidržím si ho u sebe za tvář, abych ho mohl políbit. Polibek mi hned oplatí a zasune se do mě až po kořen. Oh můj bože. Ouh… Hlasitě zasténám. Konejšivě mě políbí znovu a oddechne. Dlaní mi přejede po stehně a boku. Zatnu mu prsty do paže a křečovitě zavřu oči. Přitisknu ho k sobě a začnu zhluboka dýchat.

„Cítím tě tak… intenzivně. Mám pocit, jako bys byl všude ve mně, jako bych byl plný tebe,“ pošeptám rozechvěle a trochu ho uvnitř sebe sevřu.

„Ahhm,“ zakňučí slastí. „To je tak… dokonalý. Jsem tebou celý… obklopený, lásko,“ zašeptá a políbí mě. Ještě trošku se ke mně přitiskne a nahlas oddechne. Vjedu mu prsty do vlasů a začnu ho něžně líbat. Konečně se dostavil ten nádherný, dokonalý pocit, o kterém všichni vypráví. Cítím jeho vůni, jeho polibky a doteky. Je ve mně, jsme jedním. Mám pocit, že mu patřím a on patří mně. Nikdy jsem nic tak krásného necítil. Začne mi to vroucně oplácet, přičemž mě volnou rukou hladí. Nehýbe se, stále vyčkává, abych si dostatečně zvyknul. Párkrát ho sevřu, abych se uvolnil a přivyknul si jeho objemu. Bylo nádherný ho mít v sobě.
„Miláčku…“ vzdychnu mu do rtů. Sjedu mu nohou po zadku a natisknu si ho víc na sebe, aby už začal. Pomalu se ode mě odtáhne, a potom se ke mně zase přitiskne. Hodně pomalu mě tak projede.

„Ohm… já tohle asi nevydržím. Jsi tak… dokonalý, víš to?“ vydechne mi horký dech na rty a začne se ve mně pomaličku pohybovat. Vzdychnu, zaryji mu nehty do ramene a sevřu ho. Tolik to bolí, i když je to tak krásný.

„Líbej mě,“ pošeptám roztřeseným hlasem. Sotva kývne, a hned mě začne líbat.
„Bolí to… hodně?“ zeptá se skrz polibky. Jo, bolí, ale za tohle mi to stojí.
„Je to dokonalý,“ odpovím neurčitě, aby si nemyslel, že musí přestat nebo zvolnit. Chci naopak víc. „Klidně… přidej.“
„Mm, dobře,“ šeptne a znovu se mi vpije do rtů. Jazykem se začne dobývat o něco hlouběji. Jeho pohyby jsou jen o trošku rychlejší, ale stále jemné. Vsaji jeho jazyk a začnu si s ním vášnivě pohrávat. Při každém jeho pohybu mu vzdychnu do úst. Chci ho cítit ještě víc, čehož dosáhnu jedině jedním způsobem. Tím, že ho více vydráždím. Začnu ho v sobě intenzivně svírat.
„Mhhh, mmh,“ začne oddechovat hlasitěji a líbat mě dráždivěji. Chytne mě jednou rukou za bok a přirazí do mě o něco víc. Špičkou penisu mi zatlačí na prostatu. Proboha! Odtrhnu se od něj, zatlačím se do postele a hlasitě zasténám. Silně ho sevřu. Zasténal stejně tak nahlas jako já. Zhluboka oddechoval a snažil se ve mně pohnout. Ihned se povolím, čímž do mě znovu zajede až na úplný konec. Přesunu ruku na polštář a pevně se ho chytím. Mám chuť křičet.

„Lásko, prosím… Ještě,“ vzdychnu a dychtivě se mu vpiji do rtů.

„Ohh, sakra, sakra,“ zašeptá mi do rtů a krátce, ale zato několikrát mi přirazí na prostatu. Prohnu se v pase, zakloním hlavu a hlasitě zasténám. V podbřišku už mi šíleně pne a mám pocit, jako by mi měla explodovat varlata. Pomalu spustím nohy, vytáhnu si ho trošku k sobě a rukama mu sjedu na zadeček. Přimáčknu si ho k sobě a usyknu slastí. Je tak hluboko. Tak trhaně oddechuje a stále se ke mně tiskne. Začne přirážet rychleji než dosud. Při každém přírazu ze mě téměř vyjede, ale hned poté do mě tvrdě zajede až po kořen. Zafuním nosem, abych to v sobě zdusil, ale neudržím se a hlasitě zasténám. Přichytím se pelesti a kousnu se do rtu. Jednou rukou se zapře a trošku se přizvedne. Druhou rukou mi začne putovat po těle, až mi chytne penis a pevně jej v dlani za stálého přirážení začne mnout. V tu chvíli mnou projede další vlna vzrušení. Zasténám rozkoší a trochu se napnu.

„Šukej mě,“ vyjde mi bezmyšlenkovitě z pusy a olíznu se.

„Uhmm,“ zavzdychá a zakloní hlavu dozadu. Hned do mě začne přirážet o něco intenzivněji. Mračí se u toho, je vážný, jen rty má pootevřené a zhluboka dýchá. Rozechvěle se vyškrábu do sedu a nechám ho ze sebe vyklouznout. Dychtivě se mu vpiji do rtů, ruce mu omotám kolem krku a omotám kolem jeho pasu nohy. Chytne mě a začne mi to oplácet. Líbá mě dost rychle a hluboce. Nakloní hlavu ke straně, aby ke mně více mohl, a dlaní mi znovu sjede do rozkroku. Nadzvednu se, usadím se na něm a poté, co uchopím jeho penis do ruky, zasunu ho do sebe až po kořen. Vzdychnu, zavrtím se a sevřu ho. Začnu mu polibky vášnivě oplácet.
„Ahhh,“ odtrhne se od mých úst na okamžik a skloní hlavu. Opře si čelo o moje rameno a nahlas oddechuje. Najednou mě chytne pevně za boky a o trošku si mě přizvedne, aby do mě mohl lépe přirážet. Začne si mě na sobě sám pravidelně nadzvedávat. Zvedne ke mně znovu hlavu a začne mě hladově líbat.

Já se snad zblázním. Nejraději bych si rval vlasy. Takovou slast jsem snad ještě nikdy nezažil. Přichytím se ho silněji a snažím se mu pomáhat, přičemž mu oplácím náruživé polibky. S jeho jazykem vedu divoký souboj. Pokouším se ho co nejvíce svírat uvnitř, abych mu to zpříjemnil.

„Bože,“ zavzlyká téměř. Trošku jinak se nasměruje, a potom do mě začne znovu přirážet. „Ah, tam…“ Sám pozná, když mi začne přirážet na prostatu. Musel jsem se vzepjat a opřít se rukou za zády o postel. Druhou jsem se ho stále držel kolem krku. Oční víčka jsem silně tiskl k sobě a kousal si ret. Jakmile jsem ho dlouze sevřel, sám jsem proti němu přirazil a vyhoupl se zpět na něj. Jeho dech byl tak splašený, dalo by se říci nekontrolovatelný.
„…miluju tě,“ vzdychnul mi do ouška a hned mě pod něj políbil.
„Já tebe taky,“ vzdychnu a dlouze ho políbím. Začnu ho intenzivně svírat a rukou mu sjedu na varlata. Silně je zmáčknu a zarazím si ho víc do sebe, až mě to přinutí zasténat. Tak dělej, lásko. Už se udělej… Jeho steny se začínaly zkracovat stejně tak, jako dech. Chytnul mě kolem pasu a druhou rukou mi ho opět začal honit.

„Ještě… chvilku,“ zašeptal skoro neslyšně. Chytil jsem se ho oběma rukama kolem krku a začal na něj rychle dosedávat. Pokaždé jsem ho silně sevřel. Cítil jsem, jak mi v zadku začínal cukat. O to jsem se začal snažit víc. Přisál jsem se ke rtům a dlouze je nasál. Za stálého vyjíždění dlaní po mém penisu do mě přirážel, jak mohl. Byl viditelně naprosto odevzdaný tomuto okamžiku a pocitu. Stále mi nahlas vzdychal do ouška a oddechoval. Jeho přírazy se zkrátily, ale o to víc zrychlily. Po chvilce téměř zalapal po dechu a zůstal hluboko ve mně. V tu chvíli jsem zalitoval, že si vzal ten zpropadený kondom. Mohl jsem ho cítit v sobě… Sevřel jsem ho tak silně, že se nemohl pohnout ani o jediný milimetr. Cítil jsem, jak v jeho penisu tepalo a on plnil kondom svým spermatem.

„Ohh… ohmmm,“ oddechoval splašeně a tiskl si mě na své roztřesené tělo. Snažil se boky ještě trošku přirazit. Byl tak dychtivý. Proto jsem povolil, ještě víc se na něj natlačil a opět ho sevřel, abych mu onu příjemnou chvilku prodloužil. Začal jsem ho něžně líbat pod čelist a ouško. Je tak dokonalý. Ještě jednou přirazil, ale už jemně. Potom nahlas povzdechnul a uvolnil se.
„…lásko,“ zašeptal mi a majetnicky si mě k sobě přitisknul. Sjel jsem mu dlaní po zpocených zádech a přivinul se k němu.

„Miluju tě,“ pohladím ho po hlavě a dám mu pusinku na ouško. Jsem sice vzrušený a neříkám, že bych se nejraději nevystříkal, ale nepotřebuju to. Dělá mi takovou radost, že jsme se spolu milovali… vlastně prakticky stále milujeme. Dovedl jsem ho k vrcholu, a to je pro mě to nejdůležitější. On je moje priorita. Hlavní je, že on je spokojený. Pozvedl hlavu a otřel se mi o rty.

„Já tebe taky,“ vydechnul a chytnul mi pevně penis.
„Počkej,“ šeptnu ještě. Pomalu se z něj zvednu a nechám ho ze sebe vyklouznout. Vlípnu mu polibek a položím se na záda. Pokrčím nohy a roztáhnu je. Jen se sladce pousměje a klekne si ke mně. Nadzvedne mi nohy. Znovu do mě zajede a uchopí můj penis. Zajede do mě tak hluboko, až se začne znovu otírat o prostatu. Penis mi začne celkem tvrdě honit a žmoulat v dlani. Tak svůdně se na mě dívá. Uvolněně si položím hlavu na polštář a zavřu oči. Sjedu si rukou po těle a začnu si hladit a přimačkávat podbřišek. Mám pocit, jako bych měl prasknout. Už si potřebuju ulevit. Kousnu se do rtu a zavzdychám. Bill jen jemně přiráží na mou prostatu. Jako by mě snad škádlil, snaží se mě vydráždit. V dlani mě ovšem tiskne. Zkroutím se rozkoší a zasténám. Skousnu si prst mezi zuby a pohladím se po varlatech, načež je promnu v dlani. Zakňučím a prohnu se v pase.

„Jsi tak nádherný,“ řekne naprosto vážně a skloní se. Začne mě líbat v oblasti kolene. Dlaní mi vyjede po penisu nahoru a palcem mi začne prudce kroužit po špičce žaludu.

„Lásko,“ zavzdychám bezmocně a zaryji si nehty do stehna.
„Mmm,“ chytne mě za ruku a stiskne mi ji. Propletu si s ním prsty a i společně s jeho rukou si promnu podbřišek. Stále mi přirážel do prostaty. Už jsem cítil, jak to na mě šlo. V penisu mi začalo cukat a já ucítil známé mravenčení v podbřišku. Musel to cítit také. Přirazil mi tvrději na prostatu a dlaní mi prudce vyjížděl jen po žaludu.
„Oohhmm, ahh,“ zasténám. V tu chvíli dosáhnu vrcholu. Napne se mi celé tělo a upadne to euforie. Cítil jsem jenom slast a rozkoš. Byl jsem úplně omámený. V penisu mi silně tepalo a já se chvěl. Vyjížděl mi po penisu pomaleji, ale tvrději. Všechno se to ze mě snažil dostat. Sehnul se, otevřel pusu a povystrčil jazyk. Pár kapek si nechal vystříkat do pusy. Znovu zasténám a zaryji nehty do peřiny. Druhou si sjedu po těle a promnu si varlata. Ještě několikrát mi po penisu takhle prudce přejede. Potom všechno spolyká a pomalu se narovná.

Přikryji si obličej rukou a splašeně oddechuji. Celý se chvěji. Snažím se vzpamatovat z té slasti a rozkoše. Jsem mimo tuhle dimenzi. Opatrně na mě dolehne a políbí mě na klíční kost.

„…nádherný, broučku,“ pošeptá mi a konejšivě mě začne hladit po stehnu. Položím si nohu na jeho bok a ruce mu položím na bedra. Začnu ho po nich jenom hladit, přičemž zhluboka dýchám. Stále mě pusinkoval na hrudi a rameni. Všude, kam rukou dosáhnul, mě hladil, a spokojeně oddechoval.
„Děkuju, moc děkuju,“ šeptal.
„Já děkuju,“ špitnu a schovám si obličej mezi jeho krk a rameno. Tolik to pro mě znamená. Směl jsem se mu odevzdat, na jeho narozeniny. Mohl jsem mu dát ten nejkrásnější dárek, jaký jsem jen mohl. Těší mě to.
„Nikdy na tohle nezapomenu,“ pošeptá mi a pohladí mě po hlavě. Položí se ke mně tak, aby mě netížil. Přetočím se na bok čelem k němu a schovám se mu do náruče. Nohu si vpletu mezi jeho stehna, přičemž se vlastním stehnem otřu o jeho penis. O kluzký kondom.

Proč to všichni dělají? Proč si ho nechávají? A proč… Možná to nedělají všichni, ale tohle mají s Brianem zase společné. Zase mi ho připomíná. Nechci na něj zrovna teď myslet. Ach ne… Zase nohu vypletu, odtáhnu se od něj a zůstanu ležet na zádech. Zadívám se do stropu. Vzpomínám, jak jsem si z Briana utahoval, že si ho pokaždé zapomene sundat. Smáli jsme se spolu, a pak se líbali. Kdy už tohle skončí? Jak dlouho ještě potrvá, než na něj přestanu myslet?

„Vydrž, broučku,“ šeptnul a posadil se. Po chvilce si ke mně zpátky lehnul, už bez kondomu. Promnu si oko a projedu si prsty mezi copánky.

„Bolí tě to?“ zeptal se starostlivě a přivinul se ke mně. Nad tím se lehce pousměju.
„Ne, neboj,“ pohladím ho po paži a otočím k němu hlavu.
„Já bych ti nerad nějak… ublížil,“ kouká mi oddaně do očí. Brouček můj… Nebudu si Brianem kazit tenhle dokonalý okamžik. Tohle je jenom naše chvíle. Nenechám si ji nikým vzít.
„Já vím, miláčku,“ usměju se. Sehnu se k němu pro pusinku a pohladím ho po tváři. „Můžu spát zase na tobě?“ pošeptám nesměle. „Spí se mi tak nejlíp.“
„Samozřejmě, budu jedině rád,“ usměje se sladce, a hned si lehne tak, abych se na něj mohl položit. Pohladím ho po bříšku, posadím se a vezmu jen prostěradlo. Vecpu se mu nohou mezi stehna a pomalu se na něj položím, načež nás zabalím do prostěradla. Spokojeně zavrním, položím si hlavu na jeho rameno a dám mu pusinku na klíční kost. Miluju, když na něm smím ležet. Cítím se v bezpečí. Mám pocit, jako by mě ochraňoval přede vším a já mu patřil. Je mi s ním tak moc dobře.

„Miluju tenhle pocit, když tě mám u sebe, slyším, jak oddechuješ a třepotají se ti občas řasy,“ vydechne najednou. Máme stejné myšlenky, broučku. S úsměvem ho pohladím po hrudi a políbím ho na tepnu.

„Je mi s tebou nádherně a jsem rád, že jsme se spolu konečně milovali,“ brouknu šťastně.
„Jo, já taky,“ usměje se a líbne mě na čelo. „Nic tak… hezkýho jsem ještě nezažil.“
„Až teď s tebou,“ odsouhlasím. Přivoním k jeho pokožce, políbím ho na hruď a rukama ho obejmu kolem boků, načež se spokojeně zavrtím. „Je mi tak nádherně, že… to ani nedokážu popsat. Tohle mi nic a nikdo nikdy nenahradí.“ Stále ho cítím v sobě. Cítím malou bolest, která to vše dokazuje. Dokazuje mi to, že to není sen. Bylo to překrásný.
„Mně taky ne. Cítím se šťastný a naprosto… naplněný, spokojený,“ pošeptá a mazlivě se mi otře nosem o tvář. Zvednu k němu hlavu, popolezu výš a s úsměvem ho několikrát políbím.
„Já taky. Přeji si s tebou zůstat navždycky,“ pohladím ho po tváři a dám mu něžnou pusinku na nosánek. Zhluboka se nadechne a přivine si mě k sobě o něco víc.
„Já taky… A my spolu zůstaneme,“ usměje se do polibku, který mi věnuje.
„Navždycky,“ usměju se, podívám se mu do rozněžnělých čokoládek a začnu ho jemňounce líbat na rty. „Nikdy… tě neopustím…“ Pokud to sám nebude chtít. I kdyby to jednou skončilo, vždy tu pro něj zůstanu, ať bude chtít nebo potřebovat cokoli. Přál bych si, aby se pokaždé obrátil na mě.
„Mm, ani já tebe,“ oplácel mi to a prsty mi projížděl copánky. Dal jsem nohy od sebe a vylezl až k němu nahoru. Ponořil jsem se do jeho rtů a nechal se unášet těmi dokonalými polibky.

Až do brzkého rána jsme se spolu mazlili a líbali, stále jsme si povídali a vyznávali si lásku. Bylo to jako nějaká zatracená telenovela. Ale mně se zatraceně líbila. Nakonec jsem úplným vyčerpáním usnul na jeho hrudi jako malé dítě. Do říše snů mě doprovázelo jeho něžné hlazení jako pokaždé. Dnešek byl pro mě ten nejdůležitější den, který jsem zatím zažil.

autor: *Mischa* :o* & Turmawenne

betaread: J. 😮

9 thoughts on “Novel of Dreams – My Dream 40. (2/2)

  1. Telenovela jak vyšitá teda XDDDD Moc nádherný!!! Moooooooooc nádherný!! já už se bála že se něco po…. ale naštěstí ne….Uff XDD

  2. Bylo to opravdu skvělé. Moc se mi to líbilo. Po té hádce to bylo na místě, že se spolu takhle udobří a je to fajn. Aspoň jsou spolu šťastní 🙂
    Byl to opravdu moc povedený díl stejně jako všechny ostatní 🙂

  3. Musim říct,že jejich spojení bylo opravdu nádherné. Krásné. Líbilo se mi,jak postupovali nejdřív pěkně pomalinku..a pak to docela rozjeli :D! Pecka! Fakt moc hezké!  I to před tim v té koupelně…to bylo tak HOT! :D!!! Jinak..jsem ráda,že si to,co se stalo na tý oslavě vyříkali a všechno je v pohodě. Furt si jenom prostě nějak nemůžu zvyknout na to,že Bill je prostě ten dominantní(z větší části),ale to je fuk=) Je to super.

  4. [5]: Taky si na to nemůžu zvyknout. 😀
    Jinak… bylo to nádherné… Přesně takhle jsem si jejich první milování přestavovala… 🙂 Brian ať jde do háje. 😀 Ta láska, vášeň, prostě všechno… krása… 🙂 Aaaach jo… proč se to nemůže natočit jako film. :DDD A do kin s tím! :DD 🙂 Ale vážně, holky, nezklamaly jste. Naopak. 🙂 Lepší to být vážně nemohlo. :))* Přísahám, že téhle povídce budu věrná až do úplného konce. 🙂

  5. NÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁDHERNÝÝÝÝÝÝÝÝ DÍLEK, ŽE TO ANI NEPOTŘEBUJE KOMENTÁŘ!!!! 🙂 JSEM TAK NADŠENÁ, ŽE MI TO ZVEDLO NÁLADU AŽ O MILION STUPNIC K POZITIVNU!!!!!!!!:-) NÁÁÁÁDHERNÉÉÉÉ!!!! ♥ NEMŮŽU SE DOČKAT DALŠÍHO!!!:-) ♥

  6. Úžasný! Velmi oceňuji, že části jsou hned po sobě =oD nevydržela bych čekat tři dny =oD tenhle dílek byl vážně nádhernej! Oba dva! To, že je Bill ten dominantní je trochu nezvyklý, ale zase si říkám, že třeba jednou nechá i Toma a poddá se mu =o) no nechám se překvapit. Moc se těším na pokračování!

  7. ÁÁÁ je to tady , nás vyčkaný sexík :-))) Tak to bylo dokonalý , jen mě zarazil s tím kondomem , že by byl nějak nemocný? :/ No uvidíme :-)) Jinak díl krásný nepopsatelný 🙂 Tak honem další 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics