RPG Love 9. (konec)

autor: Helie & T-KAY


Bill:
Možná, že je na čase s pravdou ven. Zdá se, že Tom nad tím hodně přemýšlel. Podle všeho daleko víc než já, když jsem roztrhal vzkaz od něj. Ostatně vždyť on má pravdu!

Samuel: A já ti nepřipadám zvrhlý a nechutný? *nervózně přešlapuje z místa na místo*

Nečekal jsem na Tomovu odpověď. Díkybohu za Tomovu hudbu! Nezpozorován jsem proklouzl do jeho pokoje. Chvíli jsem stál za ním a čekal na jeho odpověď.

Tom:

Co? Proč by mi měl připadat nechutný?

Tomi: Proč bys mi měl připadat nechutný nebo zvrhlý? Sami, proč se ptáš?

Co to bylo za otázku, sakra. Opřel jsem se o opěradlo židle a ztrápeně vzdychl. Proč si sakra přeju, aby Sami byl Bill. Můj bráška Bill.


Bill:

„No já nevím. Ty sis myslel, že já bych tě za zvrhlého a nechutného považoval, tak se pro jistotu ptám,“ prohodil jsem jakoby nic. Jen jsem doufal, že Tom mě přes řev té ‚hudby‘ slyšel.

Tom:

Doslova jsem ztuhnul, když jsem uslyšel Billa. Otočil jsem se na něj.

Bill:

Přešlápnul jsem z nohy na nohu a rozpačitě se usmát.

„A tak Samuel našel svého prince,“ uculil jsem se. „Tomi, ty jeden nezodpovědný Tomi, copak nevíš, že Samuel se rád mazlí? Slíbil jsi, že až ho poznáš, sevřeš ho v náručí.“ Dál jsem se culil. Hádám, že nikdy jsem nebyl šťastnější. Jediné, čeho jsem se skutečně bál, byla Tomova reakce. Pokud by teď odřekl všechno, co napsal, aby mi to zlomilo srdce.

Tom:

Byl jsem zaskočený. Bože, já se nespletl. Je to můj Billí. Pomalu jsem k němu přistoupil a pevně ho sevřel v náručí. Bože, takovej menší šok jsem teď zažil, ale nelituju toho, že je to Bill. Objímal jsem ho a občas ho líbnul do vlasů.

„Sami, já vím, co jsem slíbil,“ usmál jsem se a schválně jsem mu řekl jeho imaginárním jménem.

Bill:

„Neser,“ zabručel jsem, ale ochotně se přivinul k jeho hrudníku. Kdo by byl řekl, co se z jedné nevinné hry může vyklubat? Mírně jsem se odtáhl, ale jen natolik, abych mu mohl dát pusu. Nevím sice, jestli je to dovolené, ale risk je zisk. Opatrně jsem přitiskl rty k Tomovým a čekal na jeho reakci.

Tom:

Oh… on mě políbil. Jednou rukou jsem ho stále držel a druhou jsem ho chytil za týl a vložil se do polibku. Tohle bude naše menší tajemství, ale já za to děkuju tý nevinný hře. Zamiloval jsem se do vlastního dvojčete a je mi to fuk. Miluju ho.

Bill:

Spokojeně jsem vydechl. Celou dobu jsem hledal něco, co vlastně bylo jen kousek ode mě. Jediná zeď, na jejíž nedostačující tloušťku jsem často nadával, mě dělila od splněného snu. Spolu s myšlenkou na zeď oddělující naše pokoje jsem si na něco vzpomněl. Rozpačitě jsem se od Toma odtáhl a špičkou nohy provrtával koberec.

„Asi bych se ti měl omluvit za… no víš, za narážky na… hlasitý projevy. Já… vážně jsem neměl nejmenší tušení, že bych za to mohl já.“ Cítil jsem, jak se mi do tvářÍ hrne rudá. Bože, takový trapas!

Tom:

Byl rozkošný. Možná by tomu asi nikdo neuvěřil, ale já opravdu našel tu druhou polovinu mě samotného. Kdo by ale řekl, že to bude člověk, se kterým žiju v jednom domě.

„Není se za co omlouvat. Ani jeden z nás to doteď netušil. Náhodou ale byla sranda, když jsme do sebe rejpali, nemyslíš? Koho by napadlo, že za to může ten druhý.“ Políbil jsem ho na nosánek.
Přesně jako Walt.

KONEC

autor: Helie & T-KAY

betaread: J. :o)

17 thoughts on “RPG Love 9. (konec)

  1. [1]: Jn,ta poslední věta byla skvělá 🙂

    Fakt super holky! Povedlo se vám to. Opravdu krásná a zábavná povídka :D! Je fajn,že se oba úplně v poho smířili s tim faktem,že jsou zamilovaní do svýho sourozence..to je fajn no =D..Já nevim,jestli bych byla takhle v poho,kdyby se to stalo 😀 ,ale to je zase asi něco trochu jinýho. Hlavně….jejich vztah,jak si ho představujeme..prostě..ah…nevim jak to říct ..a teď tady kecám o ničem :D..prostě…u nich je to…pro nás víc přirozený,že jejich rekce na tenhle fakt můžou být relativně v pohodě..
    No..tak jsem se tady vyčerpala,abych vysvětlila svojí myšlenku 😀 a stejně je to furt nepochopitelný..no to je fuk 😀 just ignor 😀

    Fakt super ! 🙂

  2. neeee to už je konec?:((ale dokonalá povídka a naprosto krásný konec :)) víc takových!

  3. Krásné, skvělé, úžasné! ♥ Vážně skvělá povídka, jen je škoda, že už končí.. Ale opravdu super ♥

  4. [3]: A tak víš co, co jiného by jim taky zbývalo než vzít to v pohodě… Pochybuju, že by mě Terry nechala dopustit, aby se nějak extra trápili, i když já bych do toho klidně šla :D:D:D:D Navíc je to lepší, když to vzali v pohodě… takové příjemnější jak pro nás, tak pro čtenáře =))

    … Jinak děkujeme moc všem =)) Jsme moc rády, že se vám povídka líbila =))

  5. [2]: A přesto je úžasná!;)

    …až teď jsem si všimla že tohle je konec!!:/škoda že skončila tak brzo,ale krásná povídka od začátku až do konce 🙂

  6. Koniec je absolútne nádherný 🙂 Ale škoda, že je to koniec. Bolo zábavné „pozorovať“ ich keď ešte netušili s kým si píšu a bolo nádherné, keď  si to uvedomovali a nevadilo im to… No a záver mi doslova nahnal slzy do očí. Bolo to krásne dojemné, „Bože, já se nespletl. Je to můj Billí.“ Tie slovíčka vyjadrili toľko lásky 🙂
    Ďakujem za túto nádhernú poviedku. Idem si ju okamžite prečítať celú 🙂

  7. [12]: Nemáš zač ale to spíš my dvě děkujeme, že se vůbec našel někdo kdo to četl. Bylo to pro nás povzbuzení k dalším možným společným projektům 🙂

  8. K-K-K-K-K-KONEEEEEEC????????? Uuuuuuuuuž? :'( Škoda… Ale byla to vážně nádhera. Do téhle povídky jsem se zamilovala. 🙂 Až po uši, jako kluci do sebe. 😀 :)* Holky, prosííííím, napište další. 🙂 Tahle byla vážně nádherná. 🙂 Máte fakt talent. Obě. :))

  9. Mńááááu to je žůžolabůžo!!! 😀 díky ti  bože, že vše dopadlo dobře… velmi dobře 3:D x) <3

  10. Chcela som ísť spať, ale táto poviedka mi to nedovolila! S RPG skúsenosti nemám, ale tento príbeh bol úžasný. Ako si písali a pritom boli tak blízko seba. Proste nádhera a som rada, že sú nakoniec pekne spolu. No a teraz už idem naozaj spať.:D

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics