Selling Cheap 5.

autor: Darkbeth & Hina

Ahoj holky! 🙂 Doufáme, že se vám nový díl bude líbit. Snad tam najdete trochu vysvětlení Billova chování a snad vám bude i dýlka vyhovovat. 😀 Moc děkujeme za komentáře a užijte si nový díl. Vaše Darkbeth a Hina







Bill na sebe hodil mikinu, ve které přišel, a už běžel ke dveřím. „Zase někdy přijdu. Tak zatím,“ vykřikl spěšně směrem k Andymu.
„Jo, jasně. Měj se, Bille,“ odpověděl mu Andy a už se za Billem ani nepodíval. Těšil se, že bude s Billem a možná by u něj mohl zůstat i na noc. Ale takhle? Jde někam jinam, a kdo ví za kým. Za chvíli uslyšel už jen hlasité klapnutí s vchodovými dveřmi a pak už nic.
Billa ani na chvíli nenapadlo, jaké měl Andy na dnešek plány a sám už rychle běžel směrem ke škole. Nevěděl, proč tak spěchá. Vždyť si ještě před chvílí sliboval, že se už nenechá prodat. Ale nemohl se zastavit. Něco ho k tomu muži, i přes to všechno, co mu udělal, táhlo.
Běžel, jak nejrychleji mohl, až celý udýchaný doběhl k cíli. Venku už byla tma, ale i tak se snažil zaostřit a ve tmě najít toho muže. Několikrát se dokola otočil, ale nikde ho neviděl. Proto se posadil na zídku a rozhodl se počkat. Zaklonil hlavu a podíval se na tmavé nebe plné hvězd. Kousek po kousku ho zkoumal, až ho najednou zezadu něco popadlo. Polekaně se otočil, ale vydechl si, když za sebou uviděl muže, na kterého čekal.

„Umf… lekl jsem se,“ dostal ze sebe Bill, když konečně popadl dech. Hlas měl nepřirozeně vysoký, jak se zděsil.

„Víš, co to většinou znamená?“ zvedl obočí muž s rasta copánky.
„Ne… to nevím,“ odpověděl zaskočeně Bill.
„Že má zřejmě někdo,“ šeptl muž a chytil Billa za bradu, „špatné svědomí,“ dořekl, načež se uculil a podíval se Billovi do očí. Bill je s růžencem na tváři sklopil a vymanil se z jeho sevření.
„To bys měl mít spíš ty,“ ohradil se Bill.
„Já? Já jsem si jen vzal, co jsem si zaplatil,“ zableskly mu oči a přitáhl si Billa k sobě, načež mu přiložil rty k uchu. „A teď… bych si opět rád vybral to, za co hodlám zaplatit,“ Lehce se otíral rty o jeho ouško a Bill si nemohl pomoct, aby mu nenaskočila husí kůže po celém těle. Slabě se otřásl, ale rozhodně ne znechucením.
„Kam… kam půjdeme?“ zeptal se nakonec Bill.
„Nech se překvapit,“ řekl muž a společně nasedli do jeho auta.


Cesta jim netrvala dlouho. Bill se sice cítil nepřirozeně, ale bylo to lepší, než když v tomto autě seděl poprvé. V autě vládlo ticho, které přerušilo jen občasné popotáhnutí z cigarety, kterou muž vedle Billa držel v ruce.
Když auto začalo zpomalovat, Bill zpozorněl. Podíval se z okýnka a uviděl velký dům, který vypadal velice honosně. Měl dvě patra a kolem domu byla velká zahrada.
Dveře na jeho straně se otevřely a Bill s potěšením zjistil, že mu je drží muž, s kterým přijel. Pomalu vystoupil a počkal, až ho dovede do domu.
„Máš velký dům,“ odhodlal se mu Bill říct.
„To není jediná věc, kterou mám velkou,“ odpověděl hlasem, ve kterém byl cítit smích. Bill zčervenal a raději už nic neříkal. I když s ním musel tiše souhlasit.
„Pokud se ti tady líbí, můžeš sem chodit častěji. Já to jedině ocením,“ ještě dodal a otevřel dveře do domu.

Bill na to nic neřekl a pomalu vstoupil. Jak naznačoval už první pohled na dům, i interiér domu byl dokonale vybavený.

„Proč ses vůbec ozval?“ ozvalo se nebezpečně blízko za ním, až mu zamrazilo v zádech.
„P-potřebuju peníze,“ koktl Bill.
„Peníze… nebo mě?“ zeptal se hříšně muž, načež dlaněmi zajel pod Billovo tričko a pevně mu stiskl boky.
„J-já… jak se vůbec jmenuješ?“ dostal ze sebe nakonec.
„Jsem Tom,“ Bill byl celkem překvapený, že mu muž normálně odpověděl. Čekal cokoliv, ale rozhodně ne mužovo jméno.
„Umf… co budeme dělat?“ zeptal se Bill a následně by si nejraději nafackoval. Na větší blbost se zeptat nemohl.
„Dneska mám chuť na něco… jemnějšího. Ale copak? Klepeš se… Jsi nervózní?“ ušklíbl se Tom.
„Ne, nejsem. Proč bych byl?“ Billův hlas vylétl do netopýří frekvence a celý sebou cukl.
„No, tak když nejsi, tak uděláš, co po tobě budu chtít… přece jenom ti za to platím,“ zasmál se Tom a donutil Billa zacouvat ke konferenčnímu stolku.
„C-co má udělat?“ vypískl zděšeně Bill.
„Chci, aby sis vylezl na ten stolek a pomalu, pomalu se přede mnou svlékal,“ zašeptal mu do ucha, načež mu nadrženě stiskl zadeček.

Bill se na něj rychle otočil. V očích se ani nesnažil skrýt svoje překvapení. Když Tom řekl něco jemnějšího, nemyslel si, že by měl na mysli zrovna něco takového. Nikdy nic takového nedělal a ani dělat nechtěl. Styděl se. Nedokázal si představit, že by se mu celý ukázal. Když byli předtím spolu, bylo mu to sice nepříjemné, ale aspoň si nepřipadal jako nějaké vystavené zboží v obchodě.

„Snad se bojíš? Nebo se mi chceš zase vzpouzet jako posledně?“ pošeptal mu Tom do ucha, a potom mu ho silně skousl.
„Já jen…“ řekl tichým hlasem Bill, ale Tom ho znovu zastavil. „Co? Taky jsi to nikdy nedělal? Musíš si konečně uvědomit, že všechno je jednou poprvé,“ řekl hrubým hlasem a postrčil Billa blíž ke stolu.
Tom se mezitím o kousek vzdálil a sedl si do velkého křesla blízko stolku. Pohodlně se usadil a sledoval Billa.
„Pokud nezačneš něco dělat, věř, že jsem připravený na to, abych tě donutil,“ pronesl po chvíli směrem k Billovi.

Bill se na Toma vyděšeně podíval a cudně sklopil svoji černovlasou hlavu. Roztřesenýma rukama začal rozepínat knoflíčky své černé košile. Málem si je skoro všechny vytrhal, jak rozklepaný byl. Nakonec mu ale přeci jenom košile sklouzla z bělostných a drobných ramen na zem. Vystrašeně zvedl pohled k Tomovi, který si to celé náramně užíval.

„Pokračuj,“ ušklíbl se, načež si nalil do skleničky víno, jako by snad byl v kině. Bill se už nemohl cítit ubožeji.
„A-ale…“ koktal Bill.
„Chceš, abych to udělal já?“ zeptal se hrubým hlasem. Bill prudce zakroutil hlavou na odpor a sám si bělostnými prsty začal rozepínat pásek a následně kalhoty. S hlasitou ránou dopadly na desku stolu. Bill si stydlivě zakryl rozkrok a do tváří se mu nahrnula červená. Jeho tělo sice ještě pokrývaly boxerky, ale Billovi v tuto chvíli přišly téměř neviditelné. Tom se usmál nad tou stydlivostí a v hlavě se mu zrodil nápad.
„Pojď ke mně,“ šeptl a pokynul mu prstem. Bill opatrně sestoupil ze stolku, pomalu přecházejíc k němu.
„Chci, aby ses mě pokusil svést,“ zachraptěl Tom, načež odložil skleničku na stolek. Vyzývavě se na Billa díval a byl zvědavý, co udělá.

Bill si myslel, že ho Tom už ničím nemůže překvapit. Ale spletl se.

Proč jsem se s ním jen domlouval, že se s ním sejdu? Nadával si v duchu Bill. Co jsem si sakra myslel? Jsem blbec. Vždycky všem jen naletím.
„Tak co bude. Chceš mě zase naštvat?“ ušklíbl se Tom.
Bill nechtěl, aby na něj byl Tom zlý. Proto, aniž by o tom jakkoli přemýšlel, začal pohupovat boky. Rukama si začal přejíždět přes hrudník až k bokům a znovu nahoru. Zaklonil hlavu a slabě zavzdychal. Pomalými kroky došel až před Toma.
Skousl si ret, když viděl, že z něj Tom nemůže spustit oči.
Třeba, když se mu to bude líbit, zaplatí mi a pustí mě pryč. Pomyslel si Bill. Proto se silně prohnul v zádech a hlavou pohodil dozadu. Znovu hlasitě a vzrušeně zasténal.
„Velmi dobře,“ pošeptal nadrženým hlasem Tom a vstal ze své židle. Pomalými kroky došel k Billovi a hrubě ho chytil za vlasy.
„Teď chci, aby ses přede mnou sám udělal,“ vydechl Tom do Billova ucha a jazykem přejel přes jeho horký krk.

„C-cože?“ vypískl Bill.

„Slyšel jsi dobře, ne?“ naklonil hlavu na stranu Tom.
„Ale já… stydím se,“ začervenal se Bill.
„Vidím,“ zasmál se Tom a donutil Billa couvnout zpátky ke stolku. „A teď… se uvolni,“ zašeptal mu Tom do ucha.
„Proč?“ Bill se vyděšeně stáhl až ke kraji stolu.
„Ne, ne, ne… pojď sem,“ ukázal Tom na kraj stolu. Bill se neochotně přisunul, kam Tom ukázal. Ten mu zatlačil do hrudníku, aby se položil, a začal mu nepřirozeně jemně stahovat boxerky. I proti svojí vůli měl Bill erekci, které Tom využil. Uchopil ji do ruky a začal ho mučivě pomalu uspokojovat.
„A teď… pokračuj sám,“ ušklíbl se, načež se posadil zpátky na pohovku.

Bill i přesto, že nechtěl, zasténal. Nemohl si pomoct, ale vzrušovalo ho to. Chtěl, aby Tom pokračoval. Ale když si všiml, že se Tom opět vzdálil, hned své myšlenky zahnal. Stále seděl na kraji stolu, ale raději si přitáhl nohy k tělu.

„To neudělám,“ zašeptal bojácně Bill. Znovu se snažil odporovat. A věděl, že se to Tomovi nebude líbit.
„Slyšel jsem dobře? Raději si to znovu promysli. Přece nechceš, abych tě musel nutit,“ zavrčel Tom směrem k Billovi.
„Slyšels dobře. Neudělám to!“ křikl na Toma, ale hned toho zalitoval. Na Tomově tváři se objevil podrážděný výraz a Bil věděl, že to znovu přehnal.
Tom vstal ze židle a došel ke stolu, na kterém seděl Bill. „Zase zlobíš, víš to?“ vzduch mezi nimi rozřízl Tomův ostrý hlas. Znovu ho chytil za vlasy a prudce mu trhl s hlavou. Billovi z očí steklo několik slz, jak mu Tom vytrhl pár vlasů.
„Myslím, že tě budu muset potrestat,“ řekl naštvaným hlasem Tom a na Billovu tvář dopadla první facka.

„Po… co?“ vyjekl Bill poté, co se vzpamatoval po facce.

„Potrestat,“ ušklíbl se Tom, přičemž si Billa přitáhl blíže k sobě.
„Já to udělám,“ řekl nakonec rozklepaně Bill.
„Na to už je trochu pozdě,“ zachraptěl Tom a prudce do Billa vnikl dvěma prsty, až se Bill celý prohnul v zádech a zalapal po dechu.
„Chtěl jsi, abych tě svedl ne?“ zalapal po dechu Bill. „Tak mě nech… udělat to po mém,“ odhodlal se a slezl ze stolu. Tom překvapeně sledoval, co hodlá dělat. Bill se sprostě usmál a klekl si na kolena. Vyzývavě se podíval Tomovi do očí, načež mu rozepnul zip u kalhot. Tom se překvapeně zapřel o stůl a nechal toho malého bastarda dělat, co začal.
„Tohle taky děláš poprvé?“ ušklíbl se. Moc se mu to nezdálo.
„Jak jsi řekl, všechno je jednou poprvé,“ olízl si Bill smyslně rty a stáhl mu kalhoty po kolena. Raději bude dělat tohle, než aby ho zase bolelo celé tělo.
„Už se toho nebojíš?“ nedal si pokoj Tom.
„Nemáš nějak moc otázek?“ podíval se mu Bill do očí a stáhl mu i boxerky. Svůdně si skousl ret. Tom neodolal, vytáhl ho k sobě nahoru a spojil s ním rty do dravého polibku.

autor: Darkbeth & Hina

betaread: J. :o)

15 thoughts on “Selling Cheap 5.

  1. Wooow, tak to jsem nečekala, že bude Bill odporovat. Hmmm… stává se z něj něco jiného… 🙂 Haaa, já věděla, že ho k Tomovi něco bude táhnout a hm? Stalo se. :DD 🙂 Vážně dokonalost <3 :D.

  2. Bill takovej schizofrenik XDDD           A Tom mě (mile) překvapil :DD mno….to se mi začíná líbit čím dál víc XD

  3. Billa k němu něco táhne…Hmmmmmm <3 😀
    "To není jediná věc, kterou mám velkou,"-xDDDDDD no jáj 😀 úplnej Tom v reálu tohle 😀 xD Oooo…ocení…<3 😀
    Bože holky…vy mě asi chcete vážně zabít 😀 ten Tom je tady tak dokonale úchylnej..to snad ani neni možný !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bože ale..to je tak skvěle úchylný!!!!! nemůžu tady z toho…doufám,že to ještě aspoň chvíli takové bude.
    Dobře Bill…jak to nakonec obrátil :D..

  4. Wow, to je tak moc úchylný…. 😀 😀 ten Tom je tak drsnej 😀 ty jeho rozkazy mě překvapily 😀 chudáček Bill, takovej stydlín 😀 no ale sám si to vybral…  😀 A stále nechápu, co ho k tomu vedlo. Napadla mě jen dvojčecí přitažlivost! 😀 =) v případě, že by Billovi jen nakecali, že je jeho bráška mrtvý.
    Jestli spolu budou chodit, což doufám že jo 😀 tak jsem zvědavá, jestli Toma ty drsný choutky přejdou, nebo ne. Jen ať mu zůstanou, je to fakt zábavný číst xD xD
    Jinak ten obrázek se vám fakt povedl. Přijde mi, že Tom tam má fakt takovej nadrženej, svlíkací pohled 😀 _ a Bill je tam takovej nevinnej 😀

  5. Jo a ještě jsem zapomněla dodat, jak mě na konci překvapilo a potěšilo, že dal Tom přednost polibku před kouřením =) i když třeba jen na tu chvíli… Už tajou ledy ;D

  6. HRRRR!!!..takto to seknúť!!…Dokonalá povedkaaa!!!…začínam byť závislá…..straaaašne moc sa teším na pokračovanie!!

  7. prej neni to jedina vec, kterou mam velkou 😀 😀 uplne jako zivej Tom :DD 😀 😀 😀 dokonalej dil :* ♥

  8. Neznášam tohoto Toma a Bill ma prekvapil – nemilo. Ako mohol po tom čo zažil znova bežať za tým sadistom? Som sama taká mäkká, že mi to vadí?

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics