Tábor (2/3)

,,Vidíš je?! Co to jako má být?! To je tak nechutné!!“ Tom slabě zamrkal a poté konečně otevřel oči pořádně.. Jako první mu pohled padl na sladkou tvář Billa, který se k němu ze spánku tiskl, jak nejvíc mohl.. Usmál se.. Bill slabounce špulil rtíky, lehce se mu chvěly řasy a nosíkem Toma jemně šimral na krku při každém nádechu.. „JSI TAK DOKONALE SLADKÝ!! TAK NÁDHERNÝ… VYPADÁŠ JAKO ANDÍLEK… ALE TY JSI ANDÍLEK… MŮJ ANDÍLEK…“ Tom natáhl ruku a zlehka přejel prstem po Billově tváři..
,,Tome?!“ Polekaně sebou trhl a otočil se čelem do chaty..
,,Da-Dane?? To- to není tak, jak… jak to vypadá… Fakt n-ne… Já tu jen… jen usnul… No, fakt… Přece, přece si nemyslíš, že bych s Billem, s Billem… To nikdy…“ Tom ze sebe nedokázal vykoktat kloudnou větu a podvědomě od sebe odstrkoval Billovo spící tělo.. Neuvědomil si však, že tím bratra vzbudil..
,,Tommy…??“ Tom se otočil čelem k bratrovi.. Všiml si nepatrných slziček v jeho očích a teprve teď mu došlo, co vlastně řekla..
,,Bille… Já…“ Než však stihl něco doříct, Bill se vymrštil z postele a jen v triku a tenkých teplácích vyběhl z chatky.. Tom běžel hned za ním, a bylo mu jedno, že není oblečený, že má jen trenky..
,,Tome!! Kam sakra letíš?!“ On však nevnímal.. V hlavě měl jedinou věc, dohnat Billa a vysvětlit mu to..
,,Bille!! Tak Bille!! Stůj prosím!! Prosím!! Já to tak nemyslel!! Dyť to víš!! Tak Bille!! BILLE!!!“ Poslední zoufalý výkřik, než mu bratr zmizel z dohledu.. Tom se bezmocně zastavil a snažil se popadnout dech.. Ani on, ani Bill, nikdy nebyli zvlášť dobří na běh, a běžet přes celý tábor až k lesu mu docela dalo zabrat.. Upřímně se divil, že Bill to zvládl tak rychle.. Se svěšenou hlavou se otočil a vrátil se do chaty.. Zničeně si sedl na bratrovu postel a tupě zíral před sebe.. Bylo mu líto, že bráškovi ublížil.. To on přece nechtěl.. Ale byl to šok, probudit se pod drobnohledem Andrease a Dana.. Prostě ztratil hlavu.. Nepřemýšlel.. „LÁSKO, BROUČKU… PROMIŇ MI, JÁ NECHTĚL… NECHTĚL JSEM A TY TO VÍŠ!! VÍŠ, ŽE JSEM TO TAK NEMYSLEL… VŽDYŤ JÁ TĚ MILUJI, JAK BYCH TO POTOM MOHL MYSLET VÁŽNĚ?? ANDÍLKU, ODPUSŤ MI, PROSÍM…“
,,Kdepak si nechal Billa?? Neříkej, že se ho to dotklo, hm??“ Dan se s jízlivým úšklebkem postavil před Toma a propaloval ho pohledem.. Něco mu tu prostě nesedělo..
,,Dej mi pokoj Dane!!“ Tom odmítal dál komunikovat.. Stočil se do klubíčka a s nosem zabořeným v Billově peřině zavřel oči… …
*°*°*°*°*°*°*°*°*°*°*°*°*°*°*
,,Tome?? Kde máš bratra??“ Nicolas, společně s Jasmin přepočítávali „děti“ při nástupu a jednoho človíčka postrádali.. Tom stál se svěšenou hlavou a něco tiše brumlal k zemi.. Nikdo mu nerozuměl.. ,,Tak Tome, kde je Bill??“ Jasmin do něj slabě strčila a Tom chtě nechtě zvedl hlavu..
,,Nevím…“ špitl tiše.. A nelhal.. Věděl sice, kam Bill brzo ráno zaběhl, ale nevěděl, kde je právě teď..
,,Jak to?? Jak to, že to nevíš?? Jste pořád spolu!! Tak jak to, že nevíš, kde je?!“ Nicolasovi to nešlo přes mozek.. ,,My… Pohádali jsme se… Řekl jsem něco, co jsem neměl…“ kníkl Tom potichu a konečně zvedl pohled od země.. Ale udělal chybu.. Na malou chvíli se pohledem střel s Danem.. Stačilo mu vidět jeho přiblblý úsměv a krev se v něm vzteky vařila.. Na nic nečekal a bez varování se vrhl po Danovi..
,,Ty hajzle!!“ křikl Tom, než padla první rána, kterou následovala další a další.. Než ostatní pochopili, co se děje, Tomovu tvář už zdobil nespočet modřinek a podlitin.. Dan na tom nebyl o moc lépe.. Když se Tom pral za bratra, pral se za všechno na světě..
,,TOME!! TOME!! Sakra uklidni se!!“ Nicolasovi se konečně povedlo ty dva od sebe odtrhnout, ale nedokázal zabránit tomu, aby nekřičeli jednu nadávku za druhou a nemáchali kolem sebe mocně rukama.. ,,Uklidni se sakra už!!“ Nicolas přitiskl Toma na zeď za ním a snažil se mu držet ruce a nohy v klidu.. Ale dost dobře se mu to nedařilo, protože Tomem cloumal vztek.. To jen kvůli Danovi a tomu, že mu ráno způsobil šok, je Bill bůh ví kde.. ,,Tome!!“ Konečně se trochu uklidňoval.. ,,Předpokládám, že mi neřekneš, co se stalo, že?!“ Nicolas znal Toma tak dobře.. Na tenhle tábor už dvojčata jezdila od útlého věku a Nicolas tu byl snad od samého začátku.. Tom jen zakroutil hlavou a hřbetem ruky, kterou se mu povedlo uvolnit s Nicolasova sevření, si otřel koutek rtu.. ,,Dobře.. Víš aspoň, kde by Bill mohl být??“ Tom kývl a Nicolas od něj ustoupil.. ,,Tak mě veď“ … …
*°*°*°*°*°*°*°*°*°*°*°*°*°*°*
,,Bille!! Bille!!“ Tomův i Nicolasův křik se nesl celým lesem, ale odpovědi se jim nedostávalo..
,,Tam je!!“ křikl najednou Tom a rozběhl se k malé „hromádce“ krčící se pod jedním stromem.. ,,Bille, Billí…“ Tom přistál hned vedle Billa a pevně ho objal.. Sice už Bill není malý, ale on se o něj stejně bál..
,,Bál jsem se o tebe broučku“ špitl mu to do ucha a využil toho, že je Nicolas ještě nedošel a jemně ho líbl na krk.. ,,Třeseš se.. Je ti zima??“ Bill je kývl a zachumlal se tváří do bratrovy mikiny.. ,,Na, vezmi si to, ty můj malý hlupáčku,“ Tom se usmál a přehodil přes Billa svou mikinu.. Bill se jen vděčně usmál, ale to už k nim doběhl Nicolas..
,,Jsi v pořádku Bille??“ Bill opět jen kývl a nechal se od Toma vytáhnout na nohy.. ,,Bože kluci, vy dva mě jednou přivedete do blázince.. Takhle už nikdy utíkat nebudeš, ano Bille??“ ,,Ano“
,,Fajn, tak jdeme.. Musíš se obléct, nebo budeš ještě nemocný“ Otočil se a s dvojčaty v zádech se vydal zpět k táboru..
,,Co si dělal??“ Bill přejížděl prstem po Tomově tváři a přesně mapoval všechny modřiny a škrábance..
,,Jen taková… Malá potyčka,“ usmál se Tom a chytil si Billa kolem ramen..
,,Malá?? Dyť se málem zabili ti dva.. Tom tě musí mít zatraceně rád Bille, když tě tak bránil.“ Nicolas uznale kývl hlavou a dál si dvojčat nevšímal.. „JO, ZATRACENĚ RÁD… A NEJEN TO… JÁ HO MILUJU!!“ Bill se jen poťouchle usmál a přitulil se k Tomovi o kousek blíž.. Tímhle si Tom celé ráno vyžehlil… …
*°*°*°*°*°*°*°*°*°*°*°*°*°*°*
,,Bille?? Bille, spíš??“ Nic, celou chatkou se nesly jen tiché výdechy místních obyvatel.. ,,Billí, broučku??“ Tom se nahnul nad svého spícího bratra a zlehka ho pošimral po tváři.. Konečně otevřel oči..
,,Tome??“ vydechl Bill a nechápavě si bratra prohlížel..
,,Pojď se mnou,“ usmál se Tom a vytáhl Billa z postele.. Nechal ho, aby se tepleji oblékl a vyvedl ho pryč z chatky..
,,Tome, kam jdeme??“
,,Uvidíš,“ jen se na Billa usmál a letmo ho políbil na rty.. Chytil ho za ruku a odváděl ho směrem ke starému bazénu.. Potřeboval být s Billem sám a měl jistotu, že tam je nikdo náhodou nepřekvapí.. Nikdo tam nechodí ve dne, natož aby tam chodili v noci..
,,Bille?? Zavři oči,“ Tom se otočil na překvapeného bratra a stoupl si za něj.. ,,Neboj se.. Dám na tebe pozor,“ špitl Billovi do ucha a zlehka ho políbil na krk.. Bill tedy jen kývl a nechal si od bratra překrýt oči dlaněmi.. Pomalinku postupovali do malého kopečku, až se dostali na malou mýtinku.. ,,Můžeš broučku“ usmál se Tom a odstoupil od Billa.. Ten párkrát zamrkal, než si přivykl na šero a užasle si prohlížel to, co pro něj Tom nachystal.. Pod menší vyvýšeninou ležela rozprostřená deka s pár sladkostmi, které Bill přímo miloval.. Svíčky nahradilo pár rozsvícených baterek..
,,Tome, to je… Jak jsi to… Tome,“ Bill se se šťastným úsměvem na rtech vrhl bratrovi kolem krku.. „ACH LÁSKO, LÍBÍ SE TI TO?? ANI NEVÍŠ, CO MĚ STÁLO TOHLE VŠECHNO V TOMHLE ZAPADÁKOVĚ SEHNAT… ALE PRO TEBE COKOLIV…“ Tom se usmál a pohladil bratra po vlasech..
,,Líbí se ti to??“ zeptal se Tom s nevinným úsměvem a společně s bratrem se posadil na deku.. ,,Jestli líbí?? Je to nádherné!!“ vydechl Bill a pověsil se Tomovi kolem krku, se rty přilepenými na ty jeho.. Jemně spolu vzájemně proplétali jazyk, dokud jim nedošel kyslík.. ,,Dáš si??“ Tom před Billa postrčil košíček s čerstvými jahodami.. Kvůli tomuhle musel slíbit Nicolasovi hory doly, modré z nebe.. ,,Rád“ špitl Bill a mezi rty jemně sevřel nabízenou jahodu… …
autor: Dádinka
betaread: Janule

One thought on “Tábor (2/3)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics