Utajený vztah 2.

Bill se nebyl schopen vymáčknout.
„Co jsi mi chtěl říct?“ zeptal se ho Tom.
Bill sklopil hlavu a zesmutněl. Najednou nějak nemohl Tomovi říct, co k němu cítí. Najednou ucítil něco krásného. Pootočil hlavu, viděl, jak ho jeho bratr jemně hladí po vlasech. Bill zavřel oči. Pak jen cítil ty krásné doteky na krku a zádech. Přitulil se k němu blíž. Pak ho jemně políbil na tvář… V tom se Tom odtrhnul a prudce se postavil.
„Co to dělám, co se to stalo?“
Bill se na něho nevěřícně podíval. Tom ale pokračoval
„Toto už nikdy nesmím dopustit!!“
Bill byl zoufalý a sesunul se podlahu. Rozbrečel se a zaryl se prsty do koberce. Čekal, že ho Tom povzbudí, ale nestalo se. Tom je nechápavě zakroutil hlavou a namířil si to ke dveřím. Bill z posledních sil mezi těmi slzami ještě zavolal „Miluju Tě Tome, proč jsi mi tohle udělal???“
Tom se neotočil. Přišel do svého pokoje a sedl si na gauč. Pak si jen v duchu říkal „Bráško, vždyť já Ti tohle nechtěl udělat, odpusť mi!!“ Neměl ale odvahu se vrátit zpět a vše to vysvětlit. To ještě ale netušil, jaký šok ho čeká ráno.
Tom se probudil. První co chtěl udělat bylo, že se zajde Billovi omluvit. Oblíkl se, umyl se a vyrazil do bratrova pokoje. Zaklepal. Nic se nestalo. Zaklepal znovu. Nikdo nepřišel otevřít. Nabral tedy odvahu a udělal věc, kterou Bill nesnášel. Uchopil kliku a otevřel. Už čekal, že ho Bill seřve za to, že mu bez
dovolení leze do pokoje, ale nic. Nakoukl do ložnice, postel byla prázdná. Ani v kuchyni nebyl. Přišel tedy do obýváku. Když to uviděl, málem se složil.
Koberec byl nasáklý krví. O kousek dál ležela žiletka. Nahlédl za gauč. Tam ležel Bill, celý bledý a ruce měl dopis. Tom okamžitě zavolal záchranku. Za chvilku přijeli a Billa odvezli do nemocnice. Kluci už jeli s ním. Tom se musel ještě chvíli vzpamatovávat. Zvedl ze země dopis, který Billovi vypadl z ruky, když ho dávali na nosítka. Pomalu ho otevřel a četl:
„Miloval jsem někoho, zákonem zakázaného. Nikdy na tebe nezapomenu!!!“

Poté, co se Tom trošičku vzpamatoval, se hned vydal za Billem do nemocnice.
Bill zatím dostal transfúzi. Jen se čekalo….Tom mezitím nervózně postával na chodbě a čekal na výsledky. Za chvíli vyšel doktor.

„Co je s Billem, bude v pořádku???“ ptal se okamžitě Tom.
Dostal ale poněkud negativní zprávu.
„Tome, tělo tvého bratra krev nepřijalo…“ odpověděl doktor.
„Cože a co se s tím dá ještě dělat???“
„Máte tady ještě dvě možnosti, buď zkusíme dát Billovi ještě jeden pokus a dáme mu cizí krev nebo
se obětuješ ty a dáš mu svou krev. Jste dvojčata a je více pravděpodobné, že tvou krev přijme!“
Tom bez váhání přistoupil na možnost č. 2…… Když pak měli už dostatek krve, šli dát transfúzi Billovi. Tom to vše sledoval přes okýnko, ale musel sedět, protože byl z odběru zesláblý. Nakonec se Billovi krev ujala.
Přežil…
Na druhý den se šel za ním Tom podívat. Chytil ho za ruku
„Bráško, už jsi v pořádku! Já vím, že je to moje chyba, neměl jsem tenkrát odejít.“ Bill otevřel oči.. „Tome, jsem rád, že jsi tady!“ řekl Bill a opět usnul.
Tom u něj seděl celé dopoledne. Pak přišel Georg.
„Ahoj Tome, jdu se podívat na Billa, měl by sis jít odpočinout..“
Tom zjistil, že má Georg pravdu a opravdu se cítil unaveně. Stejně ale nemohl usnout ani na chvíli zamhouřit oči. Stále si předkládal, že za všecko může on a více a více si vybavoval, jak Billa miluje.
„Ach Bille, kdybys jen věděl, co k tobě cítím!!“……

autor: LucyLark
betaread: Janule

One thought on “Utajený vztah 2.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics