Be like an angel 1.

Drobná postava s temnýma očima a po pás dlouhými černými vlasy se opírala o zábradlí střechy domu. Čekala. Čekala, až přijde, věděla, že dělá chybu, ale ona ho milovla, milovala ho jako nikoho před ním.
Ale ten večer se stalo něco co by si předtím ani netroufala hádat.
,,Jsem tady, abych ti dal to, po čem toužíš nejvíce.“ Zašeptal a olízl jí krční tepnu.
,,Stane se s tebe anděl noci, jakým si zasloužíš být.“
,,Ne, to ti nedovolím.“ Vykřikla zděšeně.
Věděla, že musí utéct, přesto to nestihla v čas. Ucítila ostré bodnutí a palčivou bolest. Pak už jen bezvládně dopadla na zem. V té chvíli se odněkud zjevila žena. Zabila Marxe, už dlouho ho sledovala a tohle nechtěla dopustit, ale stalo se. Věděla ovšem, že z téhle dívky nebude tak úplně upír. Jen bude potřebovat k životu lidskou krev. Takové lovci zabíjeli jen v nejnutnějších případech. Odnesla ji s sebou. San se probudila až v místnosti, která byla ozářena jen svícemi. Když si uvědomili, že je vzhůru, dali se do vysvětlování. San je mávla rukou. Chtěla je umlčet, všechno to věděla, ale co se stane netušila. Jediným pohybem ruky dokázala odhodit muže, který stál proti ní, až k protější stěně. Ani se nad tím nepozastavili… jako by věděli, že se to nestalo schválně. Za to když se prudce rozrazily dveře a vstoupili dva muži, kteří mezi sebou nesli vysokou, štíhlou postavu.
,,Mercely má novou oběť, nebude mu víc než patnáct.“
,,Je mrtvý??“
,,Ne, je z něj částečně upír, asi se jí líbil.“
Všichni se začali smát, ale San byla v té chvíli na nohou. Byla naštvaná, sama věděla, jaké to je. Cítila se téměř mrtvá, neměla žádnou sílu, přesto toho kluka dokázala bránit.
,,Nevím, čemu se smějete, mohli jste nás zabít, když se nám teď chcete vysmívat!“
,,Ne, nemohli, ale ted‘ mu pomoz a půjdete vedle, musíme se o něčem poradit.“
Ani se nenadála a už ji i s tím klukem posadili do vedlejší místnost. Prohlédla si ho. Byl vysoký, stejně jako ona hodně štíhlý. Měl krátké černé vlasy a na první pohled působil až dojemně sladce. V té chvíli se začal probouzet. Věděla, že jako první, co udělali, bylo, že jí dali napít. Instinktivně si přesunula vlasy pryč z krku a potichu řekla: ,,Napij se.“
Zaváhal jen na malou chvíli, pak se k ní ale rychle přisunul a zatnul dlouhé zuby do jejího krku. Jen co se trochu vzpamatoval a přestal.
,,Promiň, já, já nechtěl.“
,,Neomlouvej se, vím, jak ti je. Jsme na tom vlastně stejně. Já jsem San,“ řekla smutně a natáhla k němu bledou, štíhlou ruku.
,,Bill.“ Řekl a chytil se jí za ruku.
,,Kolik ti vlasně je, San?“
,,Čtrnáct pryč a tobě?“
,,Patnáct.“
Najednou se k němu San naklonila a objala ho. Sama nevěděla, proč to dělá, ale věděla, že tomuhle klukovi rozumí a může mu věřit. Objal ji a tím objetím jeden druhého utěšovali, že se nemají čeho bát.
**********Bill**********
Byl to mizernej den. Potřeboval na vzduch provětrat si hlavu. Bože, proč se mu dneska nic nedaří? Sebral se a vyrazil na své oblíbené místo. Byl to takovej malinkej plácek v parku, kam nikdo nechodil. Byla už sice tma, ale čeho se tady má bát, že?? To kdyby věděl, asi by nikam nechodil. Sedl si, do uší strčil music a odpočíval, když se odněkud vynořila ta žena.
,,Co chcete?“
,,To uvidíš!“ A pak už cítil jen ostrou bolest.
Ted‘ se probudil tady a moc dobře věděl, co se stalo. Sám netušil jak, ale moc dobře věděl, kým se stal. A ta holka. Viděli se poprvé, ale jemu se zdálo, že jí zná už strašně dlouho. Byla krásná a tajemná a když se na něj smutně usmála, poznal, jak moc si jsou podobní.
****************ZA DVA ROKY****************
Dívaly se na ni dokonalé modré oči a černé nehty jí přejížděly po dokonalém těle. Oplácela mu něžnost stejnou měrou, i když ona byla dravější, potřebovala víc, přesto jemu jedinému se dokázala přizpůsobit. Užívali si krásného milování, ale oba se nejvíce těšili na jeho vrchol, oba už věděli, co přijde. Jemně Billovi přejela jazykem po hladké kůži krku, on jí na něj slastně přitiskl rty. Téměř současně zatnuli dlouhé tesáky do krční tepny toho druhého. Pro ně to bylo to nejkrásnější. Když se oba nasytili, San vstala a oblékla se. Bill dlouho nečekal a už seděl vedle ní.
,,Víš musím ti něco říct.“
,,Hm, jasně povídej.“
,,Víš, já jsem se zamiloval.“
,,Cože?! To snad nemyslíš vážně? Do koho, proboha?“ Byla vyděšená.
Nejen proto, že Bill byl upír, a ti když se zamilujou, tak to vždycky zákonitě dopadne špatně, ale také proto, že se o něj bála. Svým způsobem ho milovala. Byl pro ni víc než kdokoli jiný. Její nejlepší přítel.
,,Myslím a přestaň na mě řvát!“
,,Dobře promiň. Tak kdo je ta šťastná?“ Bill se najednou zatvářil dost sklesle.
,,No, víš to je ten háček.“ Na chvíli se odmlčel a pak jenom potichu špitnul: ,,Tom.“
,,Jako tvůj bratr Tom?“
,,Já vím, je to zvrácený, ale co v posledních dvou letech mýho života není? Noviny píšou, že jsem se dva roky ani nelíbal a já celý ty roky spím se svojí nejlepší kamarádkou. A aby toho nebylo málo, tak se ze mě stal napůl upír. Myslíš si, že to není zvrácený?! Kdyby se tohle někdo dozvěděl, nechají mě zavřít do výzkumnýho ústavu nebo do blázince.“
Vsala a objala ho. ,,Bille, uklidni se. Myslíš, že můj život je růžovej? Matinka mě vyrazila na ulici, protože si myslela, že když se celý noci někde toulám, jedu v drogách. Živím se modelingem, který – jaká ironie – nesnáším a aby toho nebylo málo, je ze mě napůl upír. Bille, tady nejde o to, jestli je to zvrácený nebo ne, ale tvůj brácha netuší, kdo jsi, on tě zná jenom jako Billa – člověka.“
,,San, já nevím, co mám dělat.“
,,Ted‘ ti neporadím, ale seš jedinej, na kom mi opravdu záleží, proto udělám všechno pro to, aby jsi byl šťastnej, věř mi.“
,,San, ty jsi to nejlepší, co mě za ty dva roky potkalo, tobě se nevyrovná ani celá hvězdná kariéra. Pomůžeš mi Toma získat a všechno mu vysvětlit?“
Nemusela ani nic říkat, jen se k němu nahnula a jemné rty mu přitiskla ke krku, přehoupla se přes parapet a zmizela, ale on přesto věděl, že to byl souhlas.

autor: Keity
betaread: Michelle M.

One thought on “Be like an angel 1.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics