Další krok

Je kolem půlnoci. Tokio Hotel tourbus si to žene po jedné z německých dálnic. Všichni uvnitř už hluboce spí na svých lůžkách. Všichni, až na Billa a Toma, kteří se baví tím, že ze svých postelí, které jsou nad sebou, pozorují Georga, kterému odhrnuli závěs od jeho postele a teď umírají smíchy pohledem na jeho otevřená ústa dokořán a občasné mlaskání. Oba dva každou chvíli dusí svůj smích do polštáře a nemají nejmenší pomyšlení na to jít spát.
„Mohli bysme mu něco dát do pusy,“ šklebí se Bill.
„Nebo do nosu,“ navrhne Tom a oba už mají znova zabořené své obličeje v polštáři. Vědomí, že se nemůžou smát nahlas, je rozesmívá ještě víc.
Dobrá půlhodina jim ještě vystačí na vymýšlení toho, co by se dalo Georgovi nacpat do nosu. Poté už jim ale dojdou nápady a Georg pro ně přestává být středem zábavy. Zatáhnou mu teda závěs a rozhodnou se, že už půjdou spát. Zítra je čeká koncert a oni ještě nespí. Na několik minut tedy zmlknou. Ani jeden ale nemůžou usnout, jsou příliš rozdovádění na to, aby se dokázali oddat spánku. Oba dva zírají tiše do tmy. Najednou Bill ucítí, jak mu Tom zespoda kope do postele. Okamžitě se u Toma rozhrne závěs a v něm se objeví rozčepýřená Billova hlava.
„Hey, brácha, co děláš?“ šklebí se.
„Nemůžu usnout a nudím se,“ prohodí ledabyle Tom a opět si s chutí kopne. Bill jenom na své matraci nadskočí.
„Budeš prudit?“ ptá se vyzývavě Bill.
„Jo. Nejspíš jo,“ odpoví provokativně Tom a už má nad sebou Billovy dlouhé ruce, které se ho snaží všemožně pošťuchovat a zatahat ho za dredy.
Chvíli se takhle perou, až se najednou Tom nadzvedne a vrazí Billovi nečekaný polibek. Bill se zarazí. Dlouze se na Toma zadívá. Tomovi se oči šibalsky lesknou.
„Můžu jít k tobě nahoru?“ zeptá se Billa a usměje se.
„Ale co když se někdo probudí? Jak to pak vysvětlíme?“ pochybuje Bill.
„Budem potichu. Prosííííím,“ protáhne Tom a udělá na Billa psí pohled. Bill nedokáže odolat. Když se na něj takhle Tom tváří, začínají na něj také jít choutky. A koneckonců, dlouho spolu nebyli, protože neměli příležitost a Bill se musel už několikrát uspokojovat sám. Při pomyšlení, že by zas cítil Tomovy doteky na svém těle, jím projela lehká vlna vzrušení.
„Tak pojď, ale zatáhni si závěs, aby si nikdo nevšiml, že tam neležíš,“ zašeptal Bill a lehnul si zpátky na polštář. Během dvou vteřin se už k němu do postýlky škrábal Tom. Bill se přisunul co nejvíc ke zdi, aby se k němu Tom vešel. Postel v tourbuse byla opravdu velice úzká. Oba dva si lehli na bok čelem k sobě a propletli mezi sebou své nohy. Když už pohodlně leželi, Bill natáhl přes Toma ruku a zatáhnul závěs. Teď konečně měli soukromí. Přitiskli se k sobě ještě víc a pevně se objali. Bylo tak příjemné zase cítit tu blízkost. Chvíli se jen tak hladili po zádech a po pažích, hleděli si do očí a vychutnávali si tento okamžik. Teprve teď, když už si byli tak blízko, si uvědomili, jak jim chyběl tělesný kontakt a divili se sami sobě, jak to mohli vydržet. Bill sjel svým pohledem z Tomových očí na jeho rty. Byly tak krásně plné a tak sladké. A Tomův lehký úsměv jim dodával ještě víc na roztomilosti. Bill už to nedokázal vydržet a začal zasypávat Toma sladkými polibky. Za chvíli Tom pronikl svým jazykem do Billových úst. Nemohli se sami sebe nabažit. Toma pokaždé silně vzrušovalo cítit v ústech Billův piercing. Zesílili svoje hlazení a začali si rukama zajíždět i do vlasů. Jejich polibky byly čím dál tím vášnivější. Přitiskli se k sobě ještě blíž. Víc to snad už nešlo, ale jim to stejně nepřipadalo dostatečně. Oba dva už cítili vzrušení toho druhého. Tom sjel svou rukou níž a začal Billovi vášnivě tisknout zadeček a stehna. Bill jen vzrušeně vydechl. Tom začal Billovi jemně skousávat rty, až se plně prokrvily, natekly a dostaly jasně červenou barvu. To Toma vydráždilo ještě k vášnivějším polibkům. Svou rukou zajel Billovi do rozkroku a silně mu přejížděl po jeho vzrušení. Ústy se přesunul na Billův krk a tam mu začal sát kůži. Bill začal v podbřišku cítit podivné chvění a začal vzdychat.
„Pssst…ať nevzbudíme ostatní,“ pošeptal mu Tom něžně do ouška políbil ho na něj a pak mu dal další polibek na ústa. Bill se utišil, ale bylo to pro něj velmi těžké. Vzrušením se mu téměř točila hlava. Tom zajel svou dlaní pod Billovy boxerky a přejel dlaní po Billově vzrušení. Bill vydal tlumený sten. Bylo tak obtížné se ovládat. Poté Tom nadzvednul, Bill se přetočil instinktivně na záda, lehce se nadzvedl a Tom mu stáhl boxerky. Tom položil způli na Billa. Teď úplně ustal s polibky. Lehce přejížděl Billovi dlaní po podbřišku a pak zajel pod tričko nahoru nad pupík. Přitom s rozkoší sledoval Billův výraz ve tváři. Měl zavřené oči, na čele se mu nepatrně tvořily vrásky, které způsobilo Billovo vzrušení. Z pootevřených úst se mu každou chvíli vydral vzrušený výdech. Tom chtěl Billa trošku poškádlit a tak sjel rukou na vnitřní stranu Billových stehen. A začal je jemně šimrat a hladit. Svou rukou se posouval stále blíž k Billovu vzrušení. Bill automaticky roztáhl nohy. Občas se musel kousnout do rtu, aby nezasténal nahlas. Toma šíleně vzrušoval pohled na Billa. Když byl svou rukou téměř u Billova vzrušení, zvednul ji a položil ji zpět na Billovo tělo až na podbřišku. Pak se přesunul až k Billovým bradavkám a začal je mnout mezi prsty. Bill to už téměř nemohl vydržet. Pěstmi svíral prostěradlo, jak byl vydrážděný. Jeho dech byl čím dál tím rychlejší. Tom se rozhodl, že už ho nebude déle trápit. Rychle sjel rukou přímo k Billovu penisu, uchopil ho do dlaně a začal pohybovat rukou rytmickými pohyby nahoru a dolu. Billovy steny začínaly být opět hlasité a proto Tom začal Billa opět líbat, aby jeho sténání utlumil. Bill mu vzrušením nedokázal polibky ani oplácet. Tom po chvíli ucítil, že se Billův dech ještě víc zrychluje, a tak přidal na intenzitě a rychlosti svých pohybů. Normálně by vzal Billův penis do úst, ale teď to bohužel díky nedostatku místa nebylo možné. Proto se snažil Billa co nejlépe uspokojit alespoň rukou. A podařilo se mu to výtečně. Za chvíli ucítil, jak se pod ním Billovo tělo napjalo a ucítil, jak mu dlaň zaplňuje teplá tekutina. Billovi se tělem rozlévalo příjemné, mravenčivé horko. Tom okamžitě přitiskl své rty na ty Billovy, aby utlumil Billův hlasitý slastný sten. Když ucítil, že se Bill opět uvolňuje, otřel si ruku do svých trenek a dlouze se na Billa zadíval. Byl rád, že Billa uspokojil, ale teď se v něm opět začínala probouzet touha po vlastním uspokojení. Bill otevřel oči. Z Tomova výrazu ve tváři rozpoznal, že Tom čeká na vyslouženou odměnu.
Políbil Toma a přisunul se víc ke zdi, aby se tentokrát mohl položit Tom. Opřel se o něj, jako předtím Tom, a přejel mu dlaní od hrudníku až na stehno. Cestou ucítil Tomovo vzrušení. Vyhrnul Tomovi tričko až ke krku a začal ho líbat na bradavky. Tom slastně vydechl. Bill zpozoroval, jak se to Tomovi líbí a začal mu je jemně sát a zpracovávat jazykem. Když používal jazyk, dával si obzvlášť záležet na tom, aby po Tomově bradavce důkladně přejel svým piercingem. Tomův dech se začal zrychlovat. Pokaždé když Bill přidal na intenzitě, projela jím vlna vzrušení. Bill začal svou rukou přejíždět po Tomově rozkroku. Tom tlumeně zasténal. Teď poznal, jak muselo být pro Billa těžké snažit se ze sebe nevydat jedinou hlásku. Bill mu to ale také usnadňoval a tlumil jeho vzdechy svými polibky. Pak začal bříšky svých prstů přejíždět po Tomově podbřišku až nakonec zajel rukou pod Tomovy trenky.
Dlaní přejel přes Tomův penis a poté mu stáhl trenky úplně. Opět se vrátil k Tomovu penisu, ale vtom ucítil na své ruce Tomovu ruku, jak ho zastavila. Bill se na něj nechápavě podíval.
„Děje se něco?“ zeptal se.
„Bille, já tě chci,“ odpověděl Tom.
Bill se lehce zasmál. „Ale vždyť mě máš.“
„Ale já tě chci víc než doteď.“
Bill zvážněl. „Cože?“
„Já tě potřebuju cítit ještě blíž.“
Bill věděl, co má Tom na mysli. Věděl, že to jednou přijde, ale měl z toho strach. Měl strach z bolesti. Bylo to něco nepoznaného a bál se, že by nevydržel, že by Toma zklamal…
„Víš, Tome, já nevím, jestli to je dobrý nápad,“ řekl Bill.
Tom znal Billa příliš dobře na to, aby poznal strach a obavy v jeho očích.
„Neboj, budu něžný. Nechci ti působit bolest, kdyby tě to bolelo, stačí říct a přestaneme. Nechci, aby ti věci, které spolu děláme, byly nepříjemné.“
Billa to nepatrně uklidnilo, ale stále váhal. Nechtěl Toma zklamat, ale měl z toho strach.
Tom vycítil Billovy pochybnosti.
„Jsi pro mě víc než jen brácha a chci, aby ti to bylo stejně příjemné jako mně. Jakmile by se ti to nelíbilo nebo ti to působilo bolest, okamžitě přestanu,“ řekl Tom a dlouze se zadíval Billovi do očí.
„Tak dobře,“ odpověděl Bill. Věděl ale, že i kdyby ho to bolelo, tak Tomovi neřekne nic, protože by pak měl Tom výčitky. Tom ho vděčně políbil.
Poté si vyměnili pozice a Bill se položil na břicho. Tom si na něj lehl. Bill cítil Tomovo vzrušení na svém těle a obavami se začal lehce třást. Tom byl sice vzrušený, ale nebyl sobecký. Nechtěl do Billa vniknout, když je stažený obavami. Bill čekal, že každou chvíli ucítí prudkou bolest, ale Tom se rozhodl ještě chvíli počkat. Chtěl, aby se Bill uklidnil a uvolnil. Chtěl mu navodit příjemné pocity. Něžně mu odhrnul vlasy z tváře a ještě něžněji ho políbil.
„Mám tě moc rád,“ zašeptal mu do ouška. Pak ho na ouško políbil a pak se se svými polibky přesunul na krk a pak na horní část zad. Snažil se Billa líbat co nejněžněji. Rukou jemně přejížděl po linii Billova těla – od ramen, přes paže, přes boky, na nohy a zase zpátky nahoru. Billovo chvění po chvíli začalo ustávat.
„Až budeš připraven, řekni,“ opět pošeptal Tom Billovi do ucha a pokračoval v něžném hlazení a laskání. Věděl, že mu teď Bill dává hrozně moc a že to pro něj není jednoduché. Cítil velký příval vděčnosti za bratrovu ochotu a nechtěl mu ani v nejmenším ublížit. Chtěl mu navodit co nejpříjemnější pocity.
Po několika minutách se Bill tiše ozval nejistým hlasem: „Můžeš.“
Tom se sesunul o několik centimetrů níž, aby mohl do Billa dobře vniknout a Bill nepatrně roztáhl nohy. Opět se uvnitř začínal třást, ale věděl, že Tom je velmi vzrušený a i přesto dokázal dlouho čekat a teď ,když už povolil, by bylo nefér zase udělat krok zpět. Ruce si založil pod hlavu a opřel si o ně čelo. Už dopředu pevně zavřel oči. Vtom ucítil jak ho Tom jednou rukou vzal za ruku a zapletl své prsty mezi ty jeho. Zalil ho pocit vděčnosti a důvěry – to, že ho Tom bude přitom držet za ruku, pro něj hodně znamenalo. Věděl, že přitom nebude myslet jen na sebe. Věděl, že Tom ví, co mu teď Bill dává, a chce mu dát najevo, že mu na něm záleží a chce mu dodat sílu.
Bill si opřel čelo o Tomovu ruku.
„Tak připraven?“ optal se ještě jednou Tom.
„Ano,“ téměř neslyšně odpověděl Bill. Tom ho políbil do vlasů a volnou rukou se zapřel hned vedle Billova obličeje. Pak do Billa opatrně a pomalu vniknul.
Bill ucítil prudkou bolest a nahlas zasténal.
„V pořádku?“ okamžitě se zeptal Tom.
„Jo…“ odpověděl Bill. V pořádku mu to sice nepřipadalo, ale byl už rozhodnutý, že už necouvne. Tom se v něm tedy začal pomalu pohybovat. Bill musel mít pevně zavřené oči a volnou rukou drtil mezi svými prsty polštář. Tak moc to bolelo. Tomem projížděla jedna vlna vzrušení za druhou. Rytmicky se v Billovi pohyboval a přitom mu pořád něžně prsty hladil ruku, za kterou ho držel. Začínal být víc a víc vzrušený. Tak moc ho vzrušovalo, že je konečně s Billem absolutně spojený. Začal velmi vzrušeně oddechovat. Měl pevně zavřené oči. Takové návaly příjemných pocitů ještě nezažil. Tohle bylo to, po čem už tak dlouho toužil, konečně to bylo to opravdové. Začínal cítit, že už to dlouho nevydrží. Musel se velmi ovládat, aby nezačal hlasitě sténat. Bill každou chvíli ucítil na zádech Tomův horký dech, jak vzrušeně a tlumeně vydechuje. Jeho tělo si už začalo na Tomovy pocity zvykat a prvotní bolest začala trochu ustupovat. Tom najednou začal cítit, že se blíží k vrcholu. Automaticky trochu zrychlil a nevědomky začal nepatrně přirážet. Billova bolest se opět zvýšila až měl slzy v očích po čele mu stékaly kapičky potu. Konečně ucítil, že se Tom zastavil, napjal se a vydal ze sebe slastný konečný vzdech. Právě dosáhl vrcholu. Celým tělem se mu rozléval příjemný nepopsatelný pocit. Poté se položil vedle Billa. Bill ucítil velkou úlevu, když už byl Tom mimo něj. Unaveně si oddechl a podíval se na Toma. Tom ho pozoroval s vděčným a uspokojeným výrazem ve tváři.
„Děkuju,“ řekl a políbil Billa na čelo.
Bill se na něj usmál. Opět se začal vracet do normálního stavu. Byl rád, že Toma nezklamal.
„Nebolelo tě to moc?“ optal se starostlivě Tom.
Billa zalila vlna náklonnosti ke svému bratrovi. Má ho tak rád za tu jeho starostlivost. Lehce se na Toma usmál a řekl: „No, dalo by se to vydržet levou zadní – ale ty ho máš tak strašně velkýho!“

autor: Alcha
betaread: Michelle M.

6 thoughts on “Další krok

  1. Celé to bolo milé a pekné, ale tá posledná veta mi vadí. Stratilo to romantiku. A aj prísľub, že by to mohlo byť v budúcnosti lepšie, stačí trochu praxe.

  2. Tak Billímu se to nelíbilo do prdylky?… No teeeda,ale povídka je fakt super.. Jako ze života 😉

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics