Odhalení

,,Mami??“ zalapal Tom po dechu a rychle vstal od Billa, který ještě stále ležel na zemi a snažil se popadnout dech… Nevěděl, jak má reagovat, nevěděl, co všechno jejich matka viděla, co slyšela, nevěděl v tuhle chvíli naprosto nic… Stál naproti matce a z jejího pohledu nemohl nic vyčíst, tvářila se neutrálně… Ale v hloubi duše prožívala obrovský šok… Její dva jediní synové, dvojčata a provozovala něco pro ni tak odporného a nemyslitelného… Nevěděla, co mu na to říct, jen těkala pohledem z Toma na Billa, který se pomalu dostával do normálního stavu… V jediné vteřině se rozhodla, otočila se a s hlasitým bouchnutím dveří odešla do kuchyně…
**
,,Tome, nech toho, teď ne…“ bránil se Bill mezi polibky, kterými ho zasypával bratr…
,,Klid Bille, máma má dole návštěvu,“ chlácholil ho Tom a pomalu bratra pokládal na zem.. Neviděl jediný důvod pro to šplhat se na postel, když už stejně seděli pod oknem, kde byla malá kožešina, která byla celkem pohodlná..
,,Ale… ale…“ Bill už se nedokázal bránit a začal Tomovi polibky oplácet se stejnou intenzitou.. Dokonce sám převzal iniciativu..
Přetočil se nad Toma a svými štíhlými prsty začal bloudit po plochém bříšku.. Tom slabě zavzdychal ve chvíli, kdy Bill jemně přejel po jeho bradavkách.. To ho trochu povzbudilo a rychlým pohybem přetáhl Tomovi tričko a ihned začal polibky zasypávat bratrovu hruď a nesměle si hrál s Tomovými bradavkami.. Jemně je bral jednu po druhé do úst a svým piercingem Toma dokonale dráždil.. Dlaněmi přitom třel Tomovy boky a bratrovy steny ho stále více motivovaly..
,,Bille prosím…“ zasténal Tom hlasitě, když se Bill už příliš dlouho věnoval jeho podbřišku, přičemž mu celým tělem projížděl téměř elektrický proud.. Bratrovy doteky a polibky mu způsobovaly nevídanou slast.. Už dlouho se ho Bill nedotýkal, neměli možnost, proto byl rozrušený mnohem více, než obvykle.. ,,Bille…“ zasténal znova, když bratr jeho prosbu ignoroval..
,,Nebuď netrpělivý,“ usmál se na něj Bill a opět se přesunul k jeho rtům.. Chtěl Toma co nejvíce vydráždit, ale ve chvíli, kdy začala Tomova ruka samovolně sklouzávat k napjatému rozkroku, usoudil, že už to stačí..
,,Nech toho,“ přikázal Tomovi a odsunul jeho ruku.. Nahradil ji tou svou, slabě prsty obemknul bratrovo přirození a začal pohybovat rukou do rytmu, který mu určovalo Tomovo tělo.. Občas mu věnoval polibek na rozpálené bříško, ale Tom to skoro ani nevnímal.. Hlavu měl prudce zakloněnou, víčka pevně semknutá a rty zbělalé od pevného skousnutí, aby nesténal příliš hlasitě.. Věděl, že je to příliš riskantní, ale nemohl odolat touze, když se Bill převlékal.. Podvědomě vnímal, že Bill zrychlil tempo a po malé chvíli se mu tělem rozlil uvolněný pocit, pocit naprostého uspokojení..
Přitáhl si Billa k sobě a pevně ho sevřel v objetí.. I přes to, že byl ještě velmi rozrušený, ho potřeboval mít u sebe.. Bill ho jemně políbil na čelo a jen tiše vyčkával.. Jeho vzrušení se už téměř nedalo vydržet, ale věděl, že musí dát Tomovi čas.. A nemusel čekat dlouho.. Jak mile se Tom alespoň trochu zklidnil, strhl Billa pod sebe a začal jeho tváře zasypávat drobnými, motýlími polibky.. Dlaněmi přitom zatím přejížděl z Billových boků na bříško a zpět.. Ve chvíli, kdy Billa políbil na rozpálenou pokožku, prohnul se a za ramena stáhl Toma k sobě.. Tom mu věnoval jeden jediný polibek a poté se začal věnovat jeho bradavkám.. Dělalo mu dobře slyšet bratrovy vzdechy, věděl tak, že dělá dobře..
Pomalu přesouval polibky níž a níž a se dostal k okraji Billových kalhot.. Podíval se na Billa, ale ten ho nevnímal.. Lehce se usmál a rozechvělými prsty začal rozepínat sponu na opasku.. Po malém snažení už stahoval dolů Billovo kalhoty zároveň s prádlem.. Polibky začal pokrývat vnitřní stranu stehen a občas se úmyslně dotknul Billova vzrušení.. Jeho reakce byla neuvěřitelná.. ,,Tome!! Prosím!! Prosíííím!!“ Téměř vykřikl, Tom už ho nemohl déle trápit..
Opatrně ho vzal do úst a rytmicky začal kroužit jazykem.. Dlaněmi třel Billovo boky a bříško.. Bill sténal stále hlasitěji a podvědomě tlačil Tomovu hlavu stále blíže svému rozkroku.. Tom se nepatrně usmál a bratrovi se snažil vyhovět, co nejvíce to šlo.. Odměnou mu za to byla záplava hořko slané tekutiny, která naplnila jeho ústa ve chvíli, kdy Bill zavzdychal bratrovo jméno.. Lehl si vedle Billa, který se mu okamžitě schoulil v náručí.. Stále nemohl nabrat dech, dnešní zážitek byl mnohem silnější než obvykle.. Po chvíli ale dopadl hlavou na zem, protože Tom nečekaně vyskočil..
,,Mami??“ slyšel jako by někde v dáli, ale nebyl schopný reagovat.. Dlouho v pokoji vládlo naprosté ticho, které přerušovalo akorát jeho dech.. Po chvíli uslyšel silné bouchnutí dveřmi a v zápětí se mu vedle hlavy sesunul Tom…

autor: Dádinka
betaread: Michelle M.

4 thoughts on “Odhalení

  1. Ta matka je přistihla? Jinak jako solidní akce a celkově solidní povídka.. Jsi super autorka.. :))

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics