Pláč

,,Vůbec mě nemáš rád!!“ rozkřikl se Bill a rychlými kroky vyběhl do svého pokoje.. Tom zůstal nechápavě stát v kuchyni a tupě zíral do místa, kde právě zmizel Bill.. Jak ho tohle vůbec mohlo napadnout?? Od chvíle, kdy s Billem překročili hranici jejich bratrského vztahu uplynulo již několik týdnů.. Během té doby toho ani jednou nezalitoval, snažil se Billovi všemožně projevovat svou náklonnost, tak jak si tohle mohl myslet?? Je pravda, že několik posledních dní byl trochu odtažitý, protože měl špatné dny, ale to přece není důvod!!
,,Můžu??“ zeptal se opatrně a strčil hlavu do pootevřených dveří bratrova pokoje.. Neslyšel žádnou odpověď, jen slabý, tlumený pláč.. Rvalo mu srdce, když si uvědomil, že za bratrovy slzy může on.. Nebral ohled na to, že ho Bill ignoruje a vešel do pokoje.. Tiše za sebou zavřel dveře a v místnosti zavládlo přítmí, kterému ještě jeho oči nepřivykly.. Rozhodně zamířil k Billově posteli, odkud vycházely vzlyky, ale do něčeho vrazil..
,,Sakra!!“ zaklel Tom a mnul si odřené koleno.. Nejraději by to vzdal a odešel do svého pokoje – omluvy nejsou jeho silná stránka, ale nedokázal by to..
Pokračoval dál pokojem až došel k bratrově posteli.. Sehnul se a nahmatal kousek volného místa.. Posadil se na kraj postele a pomalu začal sunout ruce hloub do postele, dokud nenarazil na Billa..
,,Omlouvám se.“ zašeptal do ticha ,,ať už jsem udělal cokoliv, proč si to myslíš, omlouvám se.“ Pohladil Billa po vlasech.. Jeho pláč už dávno ustal, ale teprve teď přestal potahovat a lehce se přetočil na bok, aby Tomova ruka spočinula na jeho tváři.. Tom ho párkrát pohladil po vlhkých tvářích, ale pak už to nemohl vydržet a rozsvítil lampičku na Billově nočním stolku..
Pokojem se rozlilo ostré světlo, do kterého oba malátně zamrkali.. Když si Tom přivykl, pohlédl na Billa a lehce se usmál..
,,Proč se mi směješ??“ zeptal se Bill dotčeně, protože si bratrův úsměv vyložil špatně.. ,,Nesměju se ti,“ odpověděl mu Tom klidně a opět ho jemně pohladil.. ,,Pojď sem.“ Jemně si přitáhl Billovu tvář blíže k sobě a začal mu stírat rozmazaná líčidla.. Bill ho chvíli pozoroval, ale pak začal přivírat oči pod náhlým nátlakem pocitu slasti, který mu přinášely Tomovy doteky.. Tak moc se na ně soustředil, že si ani neuvědomil, že Tomovy ruce jsou již několik minut bez pohybu..
,,Co se děje??“ zeptal se, když otevřel oči a viděl Toma zářit jako sluníčko..
,,Nic, jen… jsi nádherný,“ usmál se na bratra a nepatrně se k němu nahl.. Bill jej v očekávání pozoroval, Tom se zlehka dotkl jeho rtů a bříšky prstů mu zatím jemně hladil tváře.. Bill lehce pootevřel rty a vpustil tak Toma hluboko do svých úst.. Otevřel oči, chtěl vidět vše, co se v Tomovi právě odehrává.. Překvapilo jej, když se pohledem setkal s Tomem.. Hleděli si zpříma do očí a vzrušení v nich stoupalo..
Tom Billa nepatrně zatlačil do ramen a přinutil ho si tak lehnout.. Jeho ruce okamžitě začaly bloudit po Billově těle.. Bill slabě vydechl ve chvíli, kdy mu Tom začal vyhrnovat tričko a každý nový odhalený kousek pokožky okamžitě obdaroval polibkem.. Byli spolu poprvé od doby, kdy se prve odvážili projevit své city, proto byly brzy jejich polibky velmi vášnivé..
Bill se rozhodl vzít ,,věc“ do svých rukou.. Nelíbilo se mu, že už má jen trenýrky a Tom je stále oblečený.. Lehce se nadzvedl a stáhl bratra pod sebe.. Chtěl mu oplatit to, s jakou něhou se o něj Tom doposud staral.. Přetáhl mu tričko a jemně začal přejíždět dlaněmi po jeho dokonalém břichu.. Párkrát ho políbil a nehty slabě zarýval do jemné, hladké pokožky.. Když mu stahoval kalhoty, omylem zavadil o Tomovo odřené koleno, bratr slabě sykl..
,,Bolí to moc??“ zeptal se Bill starostlivě a na koleno mu dal malinkou pusinku..
,,Teď už ne,“ odpověděl zastřeně Tom a přitáhl si Billa zpět k sobě.. Už dávno se rozhodl, že mu oplatí vše, co pro něj tenkrát, poprvé, Bill udělal..
Přetočil se na něj a zahleděl se mu do očí.. Viděl v nich tu samou touhu, kterou cítil i on.. Jemně přejel rukou po napnuté látce Billových boxerek a musel se pousmát, když bratr slastně přivřel oči.. Nepatrně se mu při tom chvěly řasy a to Toma naprosto dokonale odzbrojilo.. Chtivě opět přitiskl své rty na ty Billovy a rukama mu zatím pomalu stahoval prádlo.. Dobře si vzpomínal na to, jak příjemně se cítil on, když se o něj minule staral Bill.. Chtěl, aby se cítil stejně..
Své polibky přesunul na bratrův krk a rukou přitom začal slabě pohybovat po Billově vzrušení..
,,Dívej se mi do očí… prosím,“ vzdychl Bill a natočil si k sobě Tomovu tvář.. Nebylo nic, co by pro něj neudělal.. Volnou rukou ho pohladil po tváři a poté s ním propletl své prsty..
Pro oba to byl velmi silný pocit, Tom v Billových očích viděl, co přesně cítí.. Každý jeho pohyb, polibek mu přinášel nepopsatelně krásný pocit.. Bill pohledem neuhl ani ve chvíli, kdy prožíval nejsilnější pocit, jaký kdy zažil.. Jen na malou chvíli lehce přivřel víčka a hned poté se mu tělem rozlil pocit naprosté uvolněnosti, teplo a zároveň chlad.. Tom se položil vedle něj a Bill se mu schoulil v náručí.. Cítil se naprosto šťastný..
,,Zůstaneš tu se mnou??“
,,Nemůžu… Co by na to řekla máma, Bille??“
Bill smutně zvedl hlavu a díval se na bratra, nechtěl, aby odešel.. Teď ho potřeboval tady, u sebe..
,,Prosím,“ lehce na něj zamrkal..
,,Tak dobře, ukecal jsi mě,“ usmál se Tom a vysloužil si tím ten nejhezčí polibek, jaký kdy dostal.. Polibek z opravdové lásky……

autor: Dádinka
betaread: Michelle M.

3 thoughts on “Pláč

  1. jůůůůů to je prostě úúžasnéé x))

    nejlepší je poslední věta..Polibek z opravdové lásky.. x) krásná povídka x)

    gratuluju x)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics