Uvězněni

Všude kolem je chaos. Pospíchající lidé se tlačí sem a tam. Do hotelu právě vstupují Bill, Tom, Gustav, Georg a David Jost, jejich manager. Tom má přes jedno rameno ledabyle přehozený baťoh, Bill za sebou táhne tři těžké kufry. Všichni dojdou na recepci.
„Dobrý den, měli bychom tu mít rezervaci na dnešní noc. Pro 5 osob. Na jméno Jost,“ oznámí manager recepční. Ta hned začne něco vyhledávat v počítači.
„Ano, ovšem. Pokoje 255 a 256. 5. patro.“ odpoví recepční. „Tady máte klíče od pokoje, zavazadla vám budou vyvezena do pokojů personálem,“ dořekne a podává Davidovi klíče.
David se otočí ke klukům. „Tady máte klíče od svých pokojů. Můžete se jít ubytovat. Máte společný pokoj. 256 je moje. Běžte napřed, já tady musím něco dořešit.“
Kluci tedy popadnou klíče a zamíří k výtahům. Tom zmáčkne tlačítko přivolávající výtah a téměř ve stejnou dobu se otevřou hned dva výtahy najednou. Gustav s Georgem nastoupí do jednoho a Bill s Tomem do druhého.
Jakmile se za Billem a Tomem zavřou dveře, zmáčkne Bill tlačítko s číslem pět. Oba dva kluci se vedle sebe postaví a znuděně sledují tabulku nad sebou, na které svítí vždy číslo poschodí ve kterém jsou. 1, 2, 3…..ale čtyřka se ne a ne rozsvítit.
„Sakra, co je?“ zeptá se Tom a nervózně začne o sto šest mačkat tlačítko s číslem 5. Výtah ale neposlouchá.
„Asi jsme se zasekli,“ odhadne správně Bill.
„Bezva. Co teď budeme dělat?“ zeptá se podrážděně Tom.
Bill upře svůj zrak na telefon visící hned vedle tlačítek. „Můžeme zavolat na recepci, že se výtah sekl.“
„A budeme jak paka…“ konstatuje Tom. „Víš co? Ještě chvilku počkáme, tak pět minut, třeba se to rozjede.“
Kluci tedy čekají. Ale ani po pěti minutách se výtah ani nehne.
„Já volám na recepci,“ oznámí Bill Tomovi a začne na telefonu vytáčet číslo, které je napsané na vývěsní tabulce. Telefon je ale hluchý.
„Sakra, co s tím je?“ zakleje Bill a opět se pokouší vytočit číslo. Telefon ale opět neodpovídá.
„Super. Takže je rozbitej i telefon,“ řekne Tom. „Co teď budeme jako dělat?“
„Já nevím. Řvát tady nemá cenu. Asi budeme muset počkat, než si toho někdo všimne,“ odpoví Bill.
„Úžasný. A to jsem se tak těšil, až si po tý nehorázně dlouhý cestě lehnu do postele. A místo toho musím trčet tady ve výtahu,“ prohodí naštvaně Tom.
„Já vím. Ale co naděláme,“ řekne Bill, posadí se na zem a opře se zády o zeď.
Tom se ještě několik minut snaží usilovně mačkat tlačítko s číslem pět nebo vytáčet recepci. Ale žádný z jeho pokusů není úspěšný. Po chvíli se rezignovaně posadí vedle Billa.
„Jsem teda zvědavej, jak dlouho tady skejsnem,“ uvažuje Tom.
„To já taky. Ale je fakt, že by se toho dalo využít. Na pokoji už nebudeme mít soukromí, budou tam kluci,“ řekne najednou Bill a vyzývavě se na Toma podívá.
Tom moc dobře chápe, na co Bill naráží.
„Ty bys to chtěl dělat tady?“ zeptá se, upře na Billa svádivý pohled a naschvál si olízne rty.
Bill položí Tomovi ruku na stehno a odpoví: „Jo, protože tady je to tak vzrušující…“
Tom neváhá. Také položí svou ruku na Billovo stehno a začne ho jemně hladit. Pak se k Billovi nakloní a políbí ho. Bill mu jeho polibky okamžitě oplácí. Brzy si jeho jazyk najde cestu do Tomových úst. Jejich polibky jsou vášnivé a nenasytné. Bill sundá Tomovi čepici a zajede mu rukou do dredů. Poté se přesune svými polibky na Tomův krk. Nejprve ho jen něžně líbá a poté mu začne sát kůži. Tom slastně zakloní hlavu a položí své ruce na Billovy boky a začne je vášnivě hladit. Bill chytne Toma za pas a přitáhne si ho k sobě tak, že Tom sedí na Billovi obkročmo. Bill jedním rychlým pohybem sundá Tomovi jeho XXL triko. Při pohledu na jeho dokonalé tělo jím projede vlna vzrušení. Okamžitě začne svými rty zpracovávat Tomovy bradavky. Tom začne vzrušeně oddechovat. Oba dva už cítí mezi nohama vzrušení toho druhého. Bill také chytne Toma za boky a začne s ním na sobě pohupovat. Při každém pohybu, kdy se o sebe otřou jejich napjaté rozkroky, se zněkolikanásobí jejich vzrušení. Bill začne jemně sát Tomovy bradavky a občas lehounce skousne nebo zavadí svým piercigem. Tom je maximálně vydrážděný. Má zavřené oči a zakloněnou hlavu. Svýma rukama začne šmátrat Billovi pod tričkem. Svými dlaněmi hladí Billa na hrudníku a několikrát bříšky svých prstů přejede po Billových bradavkách. Poté sundá Billovi tričko úplně. Převezme iniciativu a začne dráždit Billovy bradavky, jako to předtím dělal Bill jemu. Přitom jednou rukou silně hladí Billa v rozkroku. Bill má svou ruku také mezi Tomovýma nohama. Je tak vzrušený, že se několikrát musí slastí kousnout do rtu, aby nezasténal moc nahlas. Tom se poté sesune z Billa trochu níž, rozepne mu kalhoty a sundá mu boxerky. Svými polibky se začne přesouvat k pupíku a na podbřišek. Těsně pod černou hvězdou, která zdobí Billovo tělo, začne Billovi sát kůži. Přitom Billa šimrá konečky svých prstů na vnitřních stranách stehen. Billův dech je velmi zrychlený a z úst se mu každou chvíli dere vzrušený vzdech. Tom začne kroužit špičkou svého jazyka po Billově podbřišku. Bill už je příliš vzrušený.
„Tome, prosím…“ dostane ze sebe jen.
Tom moc dobře pochopí, co tím Bill myslel. Přestane se věnovat jeho podbřišku a začne ústy zpracovávat Billův penis. Přitom ho dlaněmi hladí všude po těle. Na hrudníku, břiše, stehnech, bocích….Bill je na pokraji blaha. Má zavřené oči a celý se vzrušením lehce chvěje. Tom mezi pravidelnými pohyby Billa šimrá i svým jazykem a když se svými rty dostane k jeho žaludu, začne jemně sát. Billovi připadá, jakoby každý Tomův dotek prostupoval do celého jeho těla. Už pomalu ani nevnímal svoje vzdychání. Najednou se jeho tělo dostalo do slastné křeče a Billa začal naplňovat příjemný nepopsatelný pocit, který se šířil do každé částečky jeho těla. Srdce mu ještě prudce bušilo, když otevřel oči a spatřil Toma, který pomalu polyká. Když byl Bill hotový, zvedl k němu Tom svůj pohled. Bill přesně věděl, co má teď dělat. Položil Toma na záda, kleknul si před něj a stáhl mu kalhoty. Poté ho začal líbat svými horkými rty na krku, na hrudníku a na břiše. Už přesně znal Tomovy erotogenní zóny a přesně věděl, kde ho má jen lehce pohladit svým jazykem a kde má zas naopak přidat na intenzitě. Zatímco Toma zasypával polibky, svou dlaní mu silně přejížděl po rozkroku a občas lehce stiskl. Tom se ani nebránil svým vzdechům. Svými prsty vášnivě zajížděl Billovi do vlasů a hladil ho na krku nebo na ramenou. Bill se poté rozhodl sundat Tomovi trenky. Měl chuť si ale s Tomem trošku pohrát a tak jen velmi lehce přejížděl svou rukou po Tomově vzrušení. Věnoval letmý polibek Tomovi na koleno a nesnesitelně pomalu se posouval směrem nahoru. Když už byl téměř nahoře, že několikrát zavadil svými vlasy o Tomovo vzrušení, začal Tom nahlas sténat. Bill věděl, že je Tom silně vzrušený, ale chtěl ho vydráždit ještě víc. Začal tedy stejným způsob zpracovávat Tomovu druhou nohu. Jeho polibky teď byly ještě pomalejší než předtím. Tom už to nemohl vydržet, uchopil bratrovu dlaň a začal s ní rychle pohybovat na svém penisu. Bill ale Toma zarazil.
„Počkej, nebuď nedočkavý…“ řekl klidně a dál pokračoval v tom, co začal.
Tomovo vzrušení bylo neuvěřitelné. Každý Billův dotyk cítil snad tisíckrát intenzivněji a měl pocit, že každou chvíli jeho tělo exploduje pod nátlakem vzrušení. Bill poznal, že už bratr dlouho takové laskání nevydrží a tak si vzal Tomův penis do úst. Věděl, že bratr teď rozhodně nepotřebuje nějaké něžné laskání. Nebál se tedy přidat na intenzitě a síle svých pohybů. Dával si záležet, aby bratr cítil jeho piercing. Přitom silně mnul Tomovi stehna. Tomovi se hrnulo horko do hlavy a velice rychle oddechoval. Po několika vteřinách jako by v něm vybouchla sopka a celé jeho tělo začínalo naplňovat mravenčivé horko….Bill jen poslušně polykal, byl spokojený, že dokázal Toma přivést k takovému orgasmu. Po chvíli se Tomovo tělo začalo opět vracet do normálu. Podíval se na Billa, který právě zvedl hlavu od jeho rozkroku.
„Tyjo, tys mi ale dal… já mám pocit, jako bych uběhl maraton…“ vydechl Tom.
Bill se jen spokojeně usměje a vlepí Tomovi polibek. „Však ty mně taky…“
Najednou se s nimi výtah nepatrně zatřese a na tabulce se rozsvítí číslo 4. Výtah se rozjel. Oba dva kluci se co nejrychleji obléknou. Ve stejném okamžiku, co se způsobně postaví vedle sebe a dělají jakoby nic, se otevřou dveře výtahu a před nimi stojí na chodbě Gustav s Georgem.
„Tyjo, co jste v tom výtahu dělali?“ zeptá se udiveně Gustav při pohledu na dvojčata.
„Co jako? Se to zaseklo, tak jsme čekali,“ odpoví Bill.
„A vy jste se tam svlíkali nebo co?“
„Ne, proč?“ nechápou dvojčata.
„No, že máš Tome naruby tričko…“
„Mno… ehm… víš… udělalo se tam tak strašný horko…“

autor: Alcha
betaread: Michelle M.

8 thoughts on “Uvězněni

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics