I miss you

Takže fakt nevím jak se vám tohle bude zamlouvat. Já jsem měla prostě nějakou mizernou náladu a pustila si rádio a slyšela písničku od Avril, When you’re gone a nějak mě ten text dostal. Vlastně, ani nevím jestli odešel Bill, nebo Tom, prostě to má jenom vyjádřit to jak se člověk cítí, když ho opustí někdo, koho opravdu miloval. Doufám, že se vám to bude líbit a hodně komentujte, at‘ vím, co vylepšit. A fakt doporučuju si k tomu tu písničku pustit!
Každou chvíli jsem tě vyhnal se slovy, že potřebuji okamžik sám pro sebe, že mě máš na chvíli nechat samotného. Nikdy jsem si neuvědomil, že ty jsi jediná osoba, pro kterou bych i dýchal, až ted‘, když jsi pryč. Tak tě potřebuji, potřebuji tě když pláču i když jsem šťastný. Každá sekunda bez tebe znamená století, bez tebe nežiji, když jsem sám, nechci se bavit, chci jediné, být s tebou!
I always needed time on my own
I never thought I’d, need you there when I cried
And the days feel like years when I’m alone
Postel vedle mě je prázdná. Tak prázdná, když se ráno probouzím, chybí tam tvůj úsměv, který mě vítal stejně nádherně, jako slunce a večer, když jdu spát, chybí tam tvá teplá náruč. Dokážeš mi vysvětlit proč, proč jsi odešel a proč já jsem tě nechal jít i když vím, že nezemřu a přesto vím, že bez tebe nemůžu žít. Když jsi odešel, odešel i kus mne, kus mého srdce je pořád s tebou jen ty mi ho můžeš vrátit zpět, tvým návratem.
And the bed where you lie is made up on your side
When you walk away I count the steps that you take
Do you see how much I need you right now?
When you’re gone the pieces of my heart are missing you
Po tvém odchodu jsem se změnil, už nejsem ten kluk s veselou tváří, už nežiji jednou párty za druhou, že se nedokážu smát. Víš co jsi mi tady nechal? Svůj hlas, poslouchám ho každý den, potřebuji ho slyšet, abych ten den mohl přežít, abych se dokázal smířit s tím, že ty tady nejsi. Ano, oba víme, že to zvládnu, přesně tohle jsem ti řekl, zvládnu to bez tebe. Ale ted‘ o tom začínám pochybovat. Chybíš mi, moc!
When you’re gone the face I came to know is missing too
When you’re gone the words I need to hear to always get me through the day
And make it ok
I miss you
Neuvědomoval jsem si, jak moc daleko budeš, že nebude stačit jen zavolat, abys přišel a byl u mne. Jsi daleko, moc daleko, nedokážu si představit, že by ses někdy vrátil, ale naděje umírá poslední. Cokoli, co dělám, mi připadá povědomé, ne jen to, je to stejné. Nenávidím i pohled do zrcadla, připomene mi tebe. Oblečení, které tady zůstalo, ted‘ leží v mém pokoje, voní jako ty, miluju tu vůni, tvou vůni. Obdivuji tě za to, co ted‘ děláš, jsi tam tak daleko a přesto jsi nepřestal žít, dál bojuješ a vybojováváš si uznání.
I’ve never felt this way before
Everything that I do, reminds me of you
And the clothes you left, they lie on the floor
And they smell just like you, I love the things that you do
Tvůj odchod byl moje vina, to vím, neměl jsem ti tenkrát ublížit, ale věř, že od té doby jsem tvé kroky, které jsi udělal, spočítal už milionkrát, a stejně tak jsem se už rozhodl, že se za tebou vydám, ale nevydal jsem se nenašel jsem odvahu. Už chápeš, jak moc mi chybíš, přesevše, co jsem řekl. Vrat‘ mi úsměv na tvář, vrat‘ se mi. Vidíš jak moc tě potřebuji??
I’ve never felt this way before
Everything that I do, reminds me of you
And the clothes you left, they lie on the floor
And they smell just like you, I love the things that you do
When you walk away I count the steps that you take
Do you see how much I need you right now?
Ty jsi jediná osoba, pro kterou mi stojí zato žít a totéž jsi řekl ty mě, než jsem tě poslal pryč. My patříme jeden k druhému, jsme pro sebe stvoření. Vím to a vím, že ty to víš taky. Navždy jsi odsud odešel, přes všechny naše sliby, jak zůstaneme spolu, jak se nikdy neodloučíme, jsi ted‘ pryč a už napořád, přesto, přesto opravdu doufám, že se ještě vrátíš.
We were made for each other
Out here forever
I know we were
Yeah yeah
Vždy jsem myslel, že budeme spolu jako bratři, ale pak jsme se stali milenci. Uznávám, nebral jsem to vážně, ale vše, co jsem chtěl mít, jsem chtěl mít pro nás pro oba a až ted‘ vím, že tě opravdu miluji. Udělal bych pro tebe cokoli, cokoli si budeš přát, mé srdce i duše je tvá. Potřebuji tě u sebe, abych mohl žít!
All I ever wanted was for you to know
Everything I do I give my heart and soul
I can hardly breathe I need to feel you here with me
VRAŤ SE MI PROSÍM! POTŘEBUJI TĚ!!!

autor: Keity
betaread: Janule

2 thoughts on “I miss you

  1. 🙁 Tu písničku jsem si k povídce opravdu pustilo, a vehnalo mi to slzy do očí. Jsi jedna z mých nejoblíbenějších autorek, máš krásný styl psaní.
    Představila jsem si, že odešel Bill – vždycky to tak dělávám 😀
    Nádherný ♥

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics