Kino

,,Jo, jo… Jasně… Neboj se, Gustave… Ne, dneska na něj opravdu nebudeme ještě dvě hodiny čekat… Buď v klidu, míst bude dost… ne nemyslím si, že bys to měl objednávat předem… Jo jasně, stavte se pro nás v půl osmý… Ahoj.“
Tom hodil mobil na postel a šel za Billem.
,,Bille, otevři,“ klepal na dveře jeho pokoje.
,,Ty nevidíš kliku, já se nezamykám,“ smál se Bill. ,,Copak potřebuješ, Tomi?“
,,Gustav ti vzkazuje, ať si laskavě začneš patlat na obličej všechny ty potřebnosti už teď, protože prý není stavěnej na to, aby na tebe zase čekal hodinu.“
,,Co? My někam jdeme? V kolik, vždyť je už půl šestý,“ Bill začal chodit po pokoji a sbírat si všechna líčidla, nechtěl totiž znovu vidět tak nakrknutého Gustava jako minule, když se trochu zpozdil.
,,V půl osmý jsou tu a jedem do kina.“
,,Jůů a na co??“ vyzvídal Bill.
,,No to je právě překvapení, Gustav mi nakázal, abych ti to neříkal.“
,,No, hezký jestli to vybíral Gustav, tak ví proč mi to neříkat, on určitě zase vybral nějakou hrůzu a já se budu bát,“ kňoural Bill.
,,Neboj, si sedneš vedle mě a já tě budu ochraňovat,“ zasmál se Tom a dal mu pusu na tvář
,,Týý jo, no tak to potom jdu, a na co že to teda jdeme?“
,,No vždyť říkám, že to je překvápko.“
,,No to je jedno, tak mi to teda neřikej, já si to vytáhnu s Georga.“
,,Georg to taky neví,“ smál se Tom.
,,No jistě, z nás dvou vždycky děláte pitomce,“ na oko se urazil Bill.
,,Nekňourej, prosím tě, prostě je to překvapení,“ řekl Tom, pohladil Billa po zádech a odešel do pokoje. Bill zaplul do koupelny a začal se upravovat a za hodinu a půl vylezl nadmíru spokojený s výsledkem.
,,Tomi, pojď sem, rychle prosím tě.“
,,Řítím se jak uragán, co potřebuješ?… Ty vole, co je to za kost a kde je můj malej bráška?“ zeptal se Tom se smíchem.
,,To sem já Tome, tak klidni hormony… Hele nemyslíš, že by to tady chtělo trochu poupravit?“ zeptal se Bill a prstem ukazoval ke koutku oka.
,,Ne, myslím, že je to super.“
,,Ooo, díky ti, už jsou tu?“
,, Jo, akorát.“
*O půl hodiny později v kině*
,,Tak já jdu pro lístky a prosím kupte mi kolu a popcorn,“ usmál se Gustav a zmizel u pultu s lístkama, kluci šli pro popcorn.
,,Tady to máte, kluci,“ usmála se slečna a podávala jim věci, které si naporoučeli.
Georg sotva stál, protože měl snad i v zubech kelímek s čímsi a Tom na tom nebyl o moc líp, jen Bill držel jednu plechovku v ruce a druhou rukou si upravoval vlasy.
,,Bille, prosím tě, byl bys tak laskav a vyndal mi ze zadní kapsy peněženku a zaplatil?“ zasyčel Tom a byl rád za svoje plné ruce, jinak by mu musel dát za tu ochotu po hlavě.
Bill se k němu došoural a rukou začal lovit v jeho hluboké kapse. Mimo peněženky narazil na pytlík sušených jahod, které si tam Tom syslil. Vytáhl je spolu s peněženkou a strčil si ho do kapsy u bundy.
,,Tak, tady to je,“ hodil zářivý úsměv na prodavačku, když jí podával peníze. Kluci se slušnou náloží šli za Gustavem, protože vyřizoval lístky už podezřele dlouho.
,,Cože jste to řekl? Vy tam nemáte čtyři místa vedle sebe?“ nevěřícně zíral Gustav na kluka asi v jeho věku.
,,No, jak se to vezme.“
,,Jak by se to mělo brát, já chci čtyři místa na ten film.“
,,No tak já je tu mam, ale…“
,,Ale?“ přerušil ho nervózní Gustav
,,No, jsou to dvě sedačky a jedna dvojka pro zamilované,“ vysvětlil mu.
,,Cože?“ vyvalil na něj oči a začaly na něj přicházet mdloby z představy sebe a třeba Georga v láskyplném obětí na růžové sedačce.
,,Ale tak mezi náma,“ začal ten mladík, „posaď si vedle sebe tu černovlasou krásku,“ mrkl na Billa, který čekal s klukama kousek opodál, ten se jen otočil na kluky a hodil znechucenou grimasu. „A až budete odcházet ještě mi poděkuješ,“ řekl a byl sám na sebe pyšný jakou super věc vymyslel.
,,To je kluk, ty pitomče, dej mi ty lístky, a neraď mi prosím tě, protože z toho by jeden porodil ježka,“ zavrčel Gustav, dotyčnému jen spadla pusa, ještě se jednou nevěřícně podíval na Billa a bez dalších připomínek dal Gusťovi lístky a ten šel za klukama.
,,Co ti trvalo takovou dobu?“ přešlapoval tam nervózně Georg.
,,No to bys nevěřil, to je naposledy co jdu do kina a neobjednám si lístky předem na internetu,“ prskal Gustav a zabil Toma pohledem.
,,Co se stalo?“ pípnul Tom.
,,Miláčku, tady ode mě máš úžasnej lístek na sedačku pro zamilované, poper se s tím jak chceš, já ze sebe nebudu dělat bukvici,“ zavrčel na Toma.
,,Jo a Bille bacha, aby tě ten blb od kasy nezačal balit, on si myslel, že si holka,“ shrnul Gustav super zážitek. Georg se uculil, vytrhl mu druhej lístek, omluvně se usmál na dvojčata, Bill poslal zdvižený prostředník klukovi u kasy a Tomovi nezbylo nic jiného, než aby se s tím vypořádal
,,No co, my to s Billem přežijeme, aspoň se budem moct líbat až zhasnou,“ zavtipkoval, Gustav zakroutil hlavou a pronesl něco o značné dávce optimismu a Georg se zasmál.
,,No, zatím se to vyvíjí nadmíru dobře,“ uchechtl se Bill. ,,No a teď mi konečně někdo řekněte, na jakej film že to jdeme.“ Gustava přešla jeho bojovná nálada a ukázal Billovi program na večer.
,,Pěkný, ale od 8 promítají tři filmy.“
,,Sál pět, Bille,“ zařehnil se Gustav. Bill chvíli pokukoval po programu pak se otočil na Gustava a hodil po něm vražednej pohled.
,,Hostel 2, děláte si ze mě prdel? Nikdo mě nedostane,“ Bill si stoupnul založil ruce na prsou a stál jak přikovanej. Tom ho dostrkal do chodby.
,,Už dost ale, bráško, to vydržíš.“
,,Tomi, já se bojím a ty to víš, stačilo mi když jsme šli na jedničku, ještě teď z toho mám trauma a vy mě už táhnete na dvojku,“ fňukal Bill a tahal Toma za rukáv.
,,Budeš sedět se mnou, tak se nemusíš bát, že tě někdo ukousne a ten chlap z plátna taky nevyleze,“ vtipkoval Tom.
,,No dobře, ale jestli se budu bát, tak uvidíš,“ pohrozil Bill a vydal se do sálu za Tomem.
Hned jak našli místa, začal film. Georg byl zaražený do sedačky a oči měl jak tenisáky, Gusťa připravoval Billa, kdy se má koukat jinam, protože už ten film znal nazpaměť a Tom se smál vystrašenému bráškovi.
Po hodině začal film Billa nudit, tak šmátral v kapse po jahodách, které ukradl Tomovi. Byl na sebe hrdý, když se do nich dostal, aniž by moc šustil.
,,Co to máš?“ koukal Tom mlsně do Billovy ruky.
,,To by tě nezajímalo,“ usmál se Bill a strčil do pusy jednu jahodu.
,,Nebyly jen tak čirou náhodou v mojí kapse?“ ušklíbl se Tom a vzal mu jednu.
,,V tom je to kouzlo, bráško, byly,“ smál se Bill.
,,Tak mi jednu puč,“ otevřel pusu. Bill se usmál a šoupnul Tomovi jednu do pusy.
,,Máš je dobrý,“ šeptal Tom, zatímco ho Bill krmil.
Za chvíli byl pytlík skoro prázdný, až na jednu jahodu. Bill jí vyndal a podal Tomovi pytlík s tím, aby ho dal Georgovi do kapuce. Tom vzal Billovi to poslední co ukořistil a zakřenil se na něj. Bill zasyčel a začal se naoko věnovat filmu. Tom se k němu naklonil a podal mu jahodu, kterou měl v zubech. Bill se usmál, zakroutil hlavu a vzal mu jí. Tom zůstal nakloněný k Billovi, ale už mu nešlo o jahody, ale o bratrovy rty, které ho přímo provokovaly k tomu, aby je políbil. Bill jeho pohled pochopil a nechal to na Tomovi. Mezitím co se vášnivě líbali si Bill sedl obkročmo Tomovi na klín, aby k sobě měli blíž. Byla to vážně dokonalá chvilka, tak moc dokonalá na to, že bylo nemožné, aby jí něco nepřekazilo…
,,Ehmm…“ odkašlal si vedle nich Georg. „Tome, já nevěděl, že si to líbání s Billem myslel vážně, ale když už, tak si říkal až bude tma a tady už se dobrých deset minut svítí.“

autor: Me!
betaread: Janule

11 thoughts on “Kino

  1. aaaaaaaaaaaaah já zdechám smíchy od samého začátkuuuuuuuu hahaahaaaaaaa to je guuuuuuuuuuut

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics