Bazén

Tom chytl Billa za ruku a společně vyšli z pokoje. Jen v plavkách s ručníkem přes rameno, si to namířili do vyhřívaného bazénu, který byl součástí luxusního hotelu. Bylo už pozdě v noci, a tak se nemuseli bát, že by mohli někoho potkat. Pomalu ruku v ruce došli až k výtahu, nastoupili a hned jak se zavřely dveře hladově se na sebe vrhli. Za moment se ale zase oddělili a spořádaně vystoupili z výtahu. Došli až do velké haly s bazénem. Naštěstí tam vůbec nikdo nebyl, tak oba nadšeně s rozběhem skočili do bazénu. Hned jak se vynořili, padli si do náruče. Navzájem vyhledali svoje ústa a začali se líbat. Jejich polibky byly vášnivé a to, že se na sebe mohli tisknout nahými těly, je ještě víc vzrušovalo. Tom Billa pomalu natlačil až na jednu ze stěn bazénu, kde byla malá hloubka a málo světla. Začal ho laskat na krku, a přitom ho jemně držel za zadek. Bill vydával tlumené vzdechy. Pomalu přejížděl Tomovi rukama po zádech. Zdálo se mu, že na to jde ňák moc rychle, tak se mu vysmekl a začal před ním uplavávat. Tom neváhal ani chvilku a vrhnul se za ním. Když už ho u schůdků skoro měl, Bill najednou vylezl z bazénu. Tom šel okamžitě za ním. Ještě asi pět minut se honili jako malí kluci kolem bazénu, až Bill zakopl o hromadu velkých osušek a nemotorně se do nich zřítil. Tom z toho měl záchvat smíchu, ale pak se rozběhl a skočil za ním.
Chvilku ne sebe jen láskyplně koukali a pak se začali znova líbat. Tom se celou vahou položil na bratra a oba si stáhli mokré plavky, protože je příšerně studily. Vůbec si neuvědomovali, že by mohl kdokoliv přijít a dál se oddávali svojí vášni. Něžně se o sebe třeli, což je oba velmi dráždilo. Tom laskal Billovi bradavky a ten se neubránil slastným stenům. Čím víc ho dráždil, tím hlasitěji vzdychal. Tom začal svými ústy tišit Billovi steny, protože se mu zdály moc hlasité… Bill měl ruce položený na jeho zadečku a občas ho na sebe přitisknul, potřeboval ho cítit. Miloval přímý kontakt mezi ním a bratrem. Oba byli jako v extázi, vůbec nevnímali svět kolem sebe. Už si ani jeden z nich neuvědomoval své hlasité vzdechy, který by mohl kdokoliv slyšet, soustředili se jen na svojí touhu, která byla obrovská. Tom se pomalu jazykem přemístil z Billova krku na jeho bříško, kde kroužil kolem jeho pupíku. Postupně šel níž a níž. Zastavil se až u jeho podbřišku. Bill měl zakloněnou hlavu a už nemohl skoro ani dýchat. Tom ho začal dráždit a občas se letmo dotkl tváří jeho vzrušení. Bill při tom kontaktu vždycky přímo vykřikl.
Jenže jeden jeho výkřik uslyšela recepční hotelu, která zrovna procházela kolem haly s bazénem. Opatrně otevřela dveře a rozhlédla se po směru zvuku. Všude byla tma, světlo přicházelo jen z bazénu, který byl osvícený. Pomalu se rozešla přes celou halu, až na druhý konec do rohu odkaď to vycházelo. Asi 10 metrů od nich narazila na vypínač, který okamžitě zmáčkla a celou místností se rozlilo světlo. Recepční zůstala stát jako opařená, když na hromadě osušek spatřila dva chlapce. Jednoho se zakloněnou hlavu s přivřenými víčky a táhlými vzdechy, které se mu draly z úst. Druhý ležel někde na úrovni jeho stehen a jazykem přejížděl po jejich vnitřních stranách. Když se trochu vzpamatovala, okamžitě v nich poznala slavná dvojčata, o kterých se dnes v hotelu mluvilo celý den, protože byly váženými hosty. Chvíli nevěděla co má dělat. Už už chtěla odejít, když Bill najednou otevřel oči a uviděl ji. Ztuhnul.
Teď by se v něm krve nedořezali. Recepční ještě chvíli nehnutě stála a když si všimla, že ji zpozoroval, ještě víc ztuhla. Bill začal pohotově šmátrat rukou kolem sebe, nahmatal jednu osušku a rychle ji přes sebe přehodil. Zároveň s tím, ale přikryl i bratrovu hlavu, která byla ještě stále nebezpečně blízko jeho rozkroku. Tom si ničeho nevšimnul, až když mu něco přistálo na hlavě, pohotově se posadil. Už, už se chtěl Billa zeptat co se děje, ale vzápětí spatřil kousek od nich stát ženu s rudou barvou v obličeji. Nasadil vyděšený výraz a ani se nehnul, jako by mu ztuhly všechny svaly v těle. Recepční vůbec nevěděla, co má teďka udělat. Po chvilce ze sebe vydala jen tiché ,,promiňte“ a rychle vyběhla z haly.
Po jejím odchodu se na sebe oba bratři zděšeně podívali. Bill propadl panice.
„To je náš konec, chápeš to, konec! Ona to řekne mediím a všem, pane bože, ona nás zničí! Začal třást s bratrem, sedícím naproti němu, a přitom hystericky brečel. Tom si to pořád ještě neuvědomoval. Až když se trochu vzpamatoval, chytl Billa pevně do náruče a tiše ho konejšil.
„Bille! Uklidni se, to bude dobrý! Zajdem za ní, uděláme s ní dohodu a všechno se vyřeší, hlavně klid, ano?“ Bill se však nemohl stále uklidnit, pořád ho děsila myšlenka, že se bude muset Toma vzdát a to by nepřežil! Když se oba trochu vzchopili, vstali a oblékli si svoje plavky. Pomalu se dostali, až k sobě do pokoje. Lehli si společně do postele a usoudili, že bude lepší, když dnešní událost vyřeší až zítra. Poté v objetí, s hlavou plnou chmurných myšlenek, usnuli.

Ráno, když se Tom probudil, rozhodl se, že hned vyhledá tu ženu a vyřeší to jednou provždy, aby se Bill nemusel dát trápit. Nemusel dlouho hledat, recepční byla dole v recepci a věnovala se přicházejícím hostům. Když spatřila Toma, přicházejícího k ní, znovu se jí do obličeje nahrnula červeň, rychle sklopila hlavu. Tom k ní přistoupil a opatrně se ji zeptal: „Nemohli bychom si promluvit o samotě?“ Žena po chvilce zvedla hlavu a s kývnutím se podívala na Toma. Ten začal klidným hlasem: „Já vím, co ještě včera viděla a taky vím, co si o tom asi myslíte! Myslím, že jsme si měli dávat pozor, aby se tohle nestalo, ale bohužel jste viděla, co jste vidět neměla! Chtěl bych vás jen poprosit, jestli byste si to nechala pro sebe. Klidně vám i zaplatím za mlčení!“ Recepční se na něj při slově ,,zaplatím“ rozčileně podívala a po té rozzlobeně promluvila: „Vy si snad o mě myslíte, že sem ňáká drbna, a že o soukromí našich hostů vykládám jen tak na potkání?? Je to vaše věc, co mezi vámi je a já tam neměla vůbec chodit. Byla to trapná situace a doufám, že už se nebude nikdy opakovat. Nikdy se o tom nikde nezmíním a peníze teda rozhodně nechci!!“ s těmito slovy odešla pryč. Tom byl chvíli v šoku. Nevěděl jestli to myslí vážně nebo ne! Chvilku nad tím přemýšlel, ale nakonec to nechal být. Odešel do pokoje za bratrem a řekl mu, že ta věc ze včerejška už je vyřízená! Bill se hned začal zajímat, jakým způsobem to Tom vyřešil! Ten ho však hned umlčel svým polibkem. Bill to teda dál neřešil a poddával se svému bratrovi.

autor: KLariss
betaread: Janule

4 thoughts on “Bazén

  1. Hned jak jsem viděla ten název mi bylo jasný že to bude něco fakt sexy :DDDDD Ta recepční je správná ženská. 😀
    Fakt hezká povídka, dokonce ani ne moc krátká, píšeš suprovně! :3

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics