Koupelna

Bill se konečně vyhrabal z postele. Hledal Toma, ale ten nikde nebyl.
„Hmm, beztak se někde fláká!“ zabrblal si pod nosem a šáhl po klice od koupelny. Zamčeno. Začal tedy bouchat do dveří. Klapl zámek a vylezl Tom. V ručníku a s rozpuštěnými dredy. Bill se zachvěl. Nevěděl, co se to s ním poslední dobou děje. Zdálo se mu o bratrovi. Toužil ho pohladit, políbit. Bylo to čím dál tím horší. Věděl, že je to tabu, ale v duchu doufal, že by mu tento cit a touhu mohl bratr opětovat.
„Co je? Jako kdyby jsi nemohl počkat, až vylezu,“ štěkl nevrle Tom.
„Omlouvám se,“ řekl smířlivě Bill a měl mravenčení v břiše. Musel se otočit, protože se mu bouřily hormony, když viděl bratrovo rovné břicho a jemnou kůži, po které stékaly kapičky vody.
„Co ti je?“ zeptal se Tom.
„No,“ Bill k němu přistoupil, ale hned couvnul. „Vlastně nic,“sklopil hlavu. Tom nechápal, ale zalezl zpět do koupelny, ani za sebou nezavřel. Postavil se před zrcadlo a rukou setřel zamlžení. Lekl se.
„Ty ses fakt zbláznil, víš jak sem se lekl??“ naježil se Tom.
„Nezlob se,“ řekl Bill a jemně pohladil bratra po rameni. Tom se na něj díval přes zrcadlo. Bill se rozhodl udělat rozhodující krok a opatrně ho políbil pod ucho. Bál se, že mu Tom jednu vrazí, ale ten jen zvedl hlavu a zavřel oči. Bill ho jemně škrábal na zádech a pak kousl do krku. Bratrovy naskočila husí kůže. Otevřel oči a odstoupil od Billa.
„Co blbneš?“zeptal se Tom.
„Já, prostě sem si nemohl pomoct,“ Bill chtěl odejít, ale bratr ho chytil za ruku. Pohlédl mu do čokoládových očí a dobrovolně se v nich začal topit.
„Víš doufám, jaké to bude mít následky?“ Bill chvíli váhal.
„Vlastně ani ne,“ hlesl potichu.
„Ale…“
„Co ale,“ skočil mu do toho Tom.
„Ale sem ochoten to risknout,“ Bill čekal, jak bude bratr reagovat. Nic.
„Nevyčítám ti to,“ špitl, ale to už ho Tom k sobě přitáhl. „Je ti jasné, že až tě teď políbím, nebude cesty zpět?“ Bill se zhluboka nadechl. Bratr ho líbal. Nevěděl, co si může dovolit. Bill změnil intenzitu polibků a nejistě vyhledal bratrův jazyk. Tom mu zaryl nehty do zad, až sebou Bill vyděšeně cuknul.
„Tohle asi ne, co?“ Bill zakroutil hlavou a znovu jej zahrnoval motýlími polibky na krk. Tom ho začal hladit po rovném břiše a šel níž a níž, až mu Bill zastavil ruku.
„Znám tě celého, vyrůstali jsme spolu. Jen mi řekni, kdyby ti bylo něco nepříjemné.“ Bill povolil stisk a Tom si pomalu klekal mezi jeho kolena. Chudák Bill se nervozitou celý chvěl. „Klid, já ti neublížím, to snad víš,“ Bill zhluboka dýchal, ale když Tom přejel špičkou jazyka po jeho vzrušení, zasténal. Tom se usmál. Bill byl jako v transu, takový pocit ještě nezažil. Vzdychal nahlas, až se Tom bál, aby někdo nepřišel. Bill měl pocit, že exploduje a explodoval, ale uvědomil si, že to bratrovi neřekl. Tom to však přešel bez komentářů a postavil se.
„Tak co, líbilo?“
„Jo, byla to nádhera, ale víš…“
„Já vím, že to bylo poprvé. Nemusíš se stydět a už vůbec ne přede mnou.“ Bill bratra políbil a za chvíli překonal stud a stáhl mu ručník.
„Nesvedu to jako ty.“
„Dělej co chceš.“ Bill tedy chytil Bratrovu chloubu a jezdil nahoru a dolů. Tom byl na pokraji svých sil. Takhle ho ještě nikdo nikdy nevzrušil. Není tedy divu, že Billovo laskaní dlouho nevydržel.
„Ach, Bille. To bylo… úžasný,“ Tom to musel ještě nějakou dobu rozdýchávat, než se jeho tep dostal na normální frekvenci. Sotva se tak stalo, někdo zaklepal na dveře pokoje.
„Hej, kluci, už musíme jít.“
„Jo, už jdem,“ křikl Bill a opustili pokoj.

autor: Mykerina
betaread: Janule

4 thoughts on “Koupelna

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics