Rozum a cit II 67.

Bill nemohl vidět, jak v Marcusových očích slastně zablesklo.
„Promiň, nechci tě dostat do rozpaků. Jen ti chci říct, že se mu nedivím. Na jeho místě bych si tě každý hlídal úplně stejně. Máš zvláštní dar, Bille. Vyvoláváš v lidech pocit, že jakmile tě spatří, už tě prostě nedokážou opustit. Vzbuzuješ ve svém okolí něco nepopsatelného, nikdo se od tebe neumí odtrhnout, tak neskutečně těžko se zapomíná na tvoje oči.“ Opět zmlkl. V duchu si tiše nadával, jelikož zavedl řeč na téma, které vůbec neplánoval. Chtěl navázat na jejich přetnutou nit křehkého přátelství, ačkoliv věděl, že to stejně nikdy nebude fungovat příliš dobře. Nemůžete se přátelit s někým, kdo vás přitahuje téměř magnetickou silou a otevírá vašim fantaziím dosud pevně uzavřené brány. Billovo charisma dosahovalo závratných výšin, patřil mezi to jediné procento lidí, kteří by vás přiměli i k vraždě jediným sladkým pohledem. Ale on neměl jinou možnost. Chtěl jej vídat, alespoň občas, alespoň zřídka! Byl ochoten respektovat jejich rádoby nezávaznou konverzaci, jen aby na něj mohl čas od času zblízka pohlédnout. Neodvažoval by se k jejich domu, pozorovat jej tajně. Připadalo mu to neskutečně potupné a navíc si nedělal iluze. Tom si svůj poklad střežil dokonale a věděl, na koho si dát pozor.
„Proč jsi vlastně tolik stál o to, aby si se mnou mluvil?“ prohodil najednou Bill a krátkým ohlédnutím zkontroloval, zda jsou dveře jeho pokoje pečlivě zavřeny.
„Chtěl jsem vědět, jestli ve mně pořád vidíš tu zrůdu, která ti chtěla ublížit, nebo někoho, kdo po čase lituje svých chyb a udělá všechno pro to, aby je napravil.“
„Je to pryč. Nebudeme o tom mluvit, nechci vzpomínat, proč přemýšlet nad tím špatným? Už na to nechci myslet.“
„Jednu dobu, Bille… jsme se spolu dokázali bavit jako přátelé.“
„Ty se se mnou neumíš přátelit, Marcusi. A ani to nechceš.“
Pocítil na svých ramenou Tomovy jemné ruce a uvolněně zaklonil hlavu. Tolik mu tímhle pomáhal odpoutat se od všeho, nad čím si lámal hlavu a nechával své tělo oddávat se prožitkům. Seděli na prostorném gauči jejich obývacího pokoje a před očima se jim míhal děj z rychle se měnící obrazovky. Scéna právě běžícího filmu byla natolik odvážná, že nenechala ani jednoho z nich v klidu. Tomovi projel tělem náhlý záchvěv vzrušení a naléhavě zatoužil po bratrově pozornosti. Přejížděl prsty po jeho ramenou a pažích, jeho dech se zrychloval každým novým dotekem na tu bezchybnou pleť a jemně stisknul kůži na jeho rukou. Bill k němu konečně obrátil svou tvář a v očích mohl pozorovat jeho nadcházející touhu. Tom se okamžitě přisál vlhkými ústy k jeho hebkému krku a drobné polibky vyměnil za lačné laskání, které se zvrhlo ve zběsilé tisknutí bílé pokožky mezi jeho zuby. Bill slabě úpěl a zakláněl hlavu, jen aby bratr nepřestával ve svém laskání. Nezajímal se o namodralé značky lásky, které teď hyzdily jeho tělo, na to byl příliš vzrušený.
Nedočkavě vyhledal Tomova ústa a bez váhání vniknul svým jazykem tak hluboko, až byl bratr nucen zvrátit hlavu dozadu. Několikrát skousnul jeho spodní ret do krvavě ruda a jazykem si pohrával s jeho kovovou ozdobou. Tom zavzdychal a nechal bratrovy ruce, aby pomaloučku bloudily pod jeho tričkem. Bolestně sykl, jakmile Bill promnul mezi prsty jeho bradavky, které okamžitě ztuhly vzrušením. Cítil, jak z něj Bill téměř násilím dere volný vršek a toužebně tiskne svůj jazyk na místa, kde před chvílí byly jeho prsty. Bral Tomovy bradavky mezi zuby a něžně si s nimi v horkých ústech hrál, čímž způsoboval bratrovi mučivé vzrušení. Ten po nějaké době už laskání nevydržel, přiměl Billa vstát a za zadek si jej vyzvedl do své náruče. Málem se mu zatočila hlava z toho, jak přitlačil svůj rozkrok na ten jeho a chtíč jej nutil, aby k sobě bratra několikrát silně přirazil. Bezmyšlenkovitě jej položil na nízký stůl jen několik kroků od gauče, zapřel se dlaněmi u jeho hlavy a propletl svůj jazyk s jeho v hlubokém polibku. Dostávaly jej do extáze Billovy ruce, které jej usilovně přisouvaly blíž k jeho klínu a snažily se jej dotlačit na to správné místo. Jakmile Tom konečně přitlačil na oblast bratrova vzrušení, Bill se s výkřikem prohnul v zádech. Hladil dráždivě Tomova stehna a neskutečně toužil z něj svléknout i ty poslední kousky oblečení.
„Pojď ke mně,“ zašeptal zastřeně. Tom na něj nechápavě pohlédnul a teprve ve chvíli, kdy se bratr posunul až na samý opačný okraj stolu, takže na něm ležel úplně celý, pochopil. Nemotorně se něj posadil a pomalými pohyby se přisunul tak, aby měl svůj rozkrok nad bratrovou hlavou. Bill žádostivě rozepnul chvějícíma se rukama sponu pásku a knoflík svou horlivostí téměř utrhnul, tak moc toužil bratra uspokojit. Bez váhání z něj strhnul spodní prádlo a jakmile vzal Tomovo vzrušení do své hebké dlaně, viděl jak se bratr zatřásl. Chtivě jej vzal do svých teplých úst, což Tomovi způsobovalo mžitky před očima, stejně jako jeho jazyk, jímž jej okamžitě začal dráždit. Vzrušoval jej pohled na Billovu nahou křehkou hruď a svým uspokojováním jej přiváděl k šílenství. Už se ani nepokoušel tlumit hlasité vzdechy a slastné sténání, kterými bratra přiměl k ještě větší razanci. Cítil, že se blíží jeho vyvrcholení. Oddálil své vzrušení od Billových dokonalých úst a s tichým výkřikem potřísnil spermatem bratrovo břicho.

autor: Heidi
betaread: Janule

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics