Brooklyn

(Ahojes lidi, kdo tohle čtete. Je to můj první twincest takže doufám že se bude líbit. Takže hezký počteníčko x).)
„Konečně volno,“ řeknu si v duchu a lehnu si na postel. Vytáhnu notebook a začnu brouzdat po netu, až narazím na jednu stránku. www.disco-brooklyn.cz. Tam bychom se mohli zajít podívat. „Pexeso party“ To by mohlo být zajímavý.
„Tome! Nešel bys dneska do Brooklynu? Když už máme to volno. Aspoň si zapaříme.“
„No, dobrý nápad, zrovna sem přemýšlel nad tím, že by nebylo k zahození si někam zajít. Kdy to začíná?“
„No nevim, ale tak v 11 bychom tam mohli jít, co?“
„Dobře. Aspoň je ještě čas. Zamluv tam nějaký stůl.“
„Jo, a na jaké jméno?“
„No, tak třeba Zwillinge.“
„Tady tenhle v rohu, jo?“
„Jasný.“
……….:O půl 11:……….
„Bille! Už jsi hotový?“ řve na mě brácha do koupelny.
„Jasně, už jdu.“ Přelakuju si naposled vlasy a hrnu se za ním.
„Doufám, že tam někdo bude.“
„Určitě. A i kdyby ne, tak my dva tam budeme.“
„No, jako já mám na mysli holky.“
„Snad jo,“ řeknu a vydáme se směrem, který mi ukazuje Tom. Beztak s tou jeho orientací se dostaneme leda do zapovězeného lesa a budeme si muset udělat zábavu sami.
„Hey, jak dlouho ještě půjdeme? Nezabloudili jsme náhodou?“
„Ne, já vím, kde to je. Už jen kousek.“ No tak ještě pět minut podle mě bloudíme až se konečně dostaneme na místo.
„Hey, víš co mě teď napadlo? My nemáme občanky.“
„Ale snad jim dojde, že už nejsme malí 14-ti letí frackové, co se sem snaží dostat.“
„No, to doufám.“ Tak vlezeme dovnitř. Opravdu po nás občanky nechtějí. Proč by taky chtěli, že? Vlezeme si ke stolu s cedulkou Zwillinge. Chvilku tam jenom tak sedíme a pořád máme úplně ze všeho výtlemy. Nakonec Toma napadne, že jaksi došly cigarety, a tak skočíme pro druhé. Hodí po mně krabičku s posledním a podá mi taky zapalovač, protože se mi nepodařil propašovat. Brácha má totiž pořád dva u sebe. Podá mi jeden, který samozřejmě nefunguje, a tak si zapalujeme spolem pod jedním ohněm, ale vůbec to nejde, tak se Tom otočí, a pak mi zapalovač podá sám.
„Dík,“ zamračím se na něj a vyškubnu mu zapák z ruky.
Po chvíli se mě brácha zeptá, jestli mu nekoupím pivo za ty cigarety.
„Hmm, když myslíš.“ Zvedám se a jdeme k baru.
„Dvě malá piva.“ Chvíli to trvá, a tak se rozhlížím kolem. Moc lidí tu není. Uvidím Red Bull za 50. Drahé, když ho můžu mít jen za 32.
„Vezmu brčka, jo?“ Brácha vytahuje dvě modrá.
„Hmm.“ Vezmu si pivo a Tom mi do něj strčí brčko.
Sedíme už docela v náladě a neustále máme ze všeho srandu. Zpíváme písničky a děláme úplné blbosti. Nikdo si nás nevšiml.
„Pojď si dát zelenou.“
„Joooo!“ Už máme docela dost.
Než vyjdeme do schodů, které sou tam úplně na hovno, tak se řítíme se zelenou zpátky a jenom si sedneme, tak si přiťukneme a hodíme to do sebe. Ještě tam je led, tak si ho dám do pusy a málem mi z něho upadne jazyk. Tak otevřu pusu a led mi vypadne na kalhoty. Rychle si ho vezmu zpátky do pusy. Nakonec ho rozkoušu. Vypláznu na Toma jazyk a on se jenom usměje. Lehnu si a opřu se tak jako o sedačku. Ležím si tak a málem usínám.

Tom si sedne a podá mi cigaretu. Zapálíme si a pak si skočíme zase pro zelenou. Do schodů se mi jde docela dobře, ale zpátky už se mi nějak motají nohy. Zase si chceme cinknout tím naším extra způsobem, a poliju Tomovi kalhoty.

„A teď budu smrdět peprmintem.“
„Neva.“ Hodíme to do sebe, a pak chci zase i led, ale jak si ho začnu míchat, tak mi z té skleničky vyletí, ani nevim kam. A Tom ho schválně hodí pod stůl. Stoupnu si a rozšlápnu ho. Ještě nějakou chvíli se tam válíme po sedačkách a mně se začne chtít na záchod.
„Jdu na záchod,“ oznámím Tomovi a ten se hned hrne za mnou.
„Půjdu s tebou.“ Potom si zase lehneme a válíme se tam smíchy z toho, že sou na spodu stolu přilepené žvejky. A taky smíchy spadnu pod stůl. Brácha hned spadne za mnou. Tak se tam válíme ještě chvíli.
„Tome, pojď si zatancovat,“ řeknu ze srandy, ale on se hned zvedá. Dojdeme na parket, kde skoro nikdo není a jenom tam tak poskakujeme, dokud se mi nezamotá hlava. Rychle se zavěsím Tomovi kolem krku a on mě chytne za zadek. Tak tam rozehrajeme rychlý tanec v objetí.
Po chvíli otáčení pořád dokola se mi začne motat hlava, tak si jdeme sednout. Teda, já si lehnu a Tom se mezitím někam vytratí. Už sem úplně mrtvej, i když jsme toho moc nevypili. Tom se vrátí a jde ke mě. Jak si tak ležím, tak si lehne na mě a začne se přibližovat. Pomalu mě začne líbat a já jenom hledím, co to dělá. Po chvíli už mi ten alkohol tak stoupne do hlavy a začínám spolupracovat. Otevřu pusu a Tom nečeká a začne si pohrávat s mým jazykem i piercingem. Hladí mě po zádech a já začínám zrychleně dýchat. Tomovi se to očividně líbí, tak sjede až na můj krk a vjede mi rukou pod tričko. Lehce ho odstrčím.
„Tome, nejsme tu sami.“ Sem ještě tolik při smyslech abych ho dokázal upozornit. Tom si sedne, já vedle něj a hned ho začnu zase líbat. Vůbec nevím, co dělám, ale líbí se mi to. Pomalu se zvednu, ale neodpojíme se. Chytnu ho kolem pasu a jdeme pomalu na záchod.
„Bille…“
„Ano?“
„Pokračujme.“ Políbím ho, přesunu se na krk a hned si ho označím. Přesunuji se kousek po kousku níž, nadzvedávám mu triko a zasypávám polibky každičký kousíček jeho těla. Za chvíli je bez trička a hned mi sundává i to mé. Chvíli si pohrávám s jeho bradavkami. Oba už nahlas vzdycháme. Přesunu se níž, až k jeho pupíku. Obkroužím ho jazykem. Postrčím Toma do kabinky a hned za námi zavřu. Tom mi začne rozepínat pásek u kalhot a pomalu mi je stahuje. Opřu se o dveře kabinky. Přejede mi po už tak těsném prádle a chytne ho mezi zuby. Pomalu, mezitím co si hraje s mými bradavkami, mi ho sundává a jen tak se otře obličejem o mé přirození. Slastně vzdychnu a zavrátím hlavu. Přesune se výš, chytne mě za zadek a natlačí se na mě tak, až cítím jeho vzrušení na mým. Třu jeho boky a pomalu mu sundávám kalhoty i se spodkama. Chytnu ho do ruky a nechám ji jen tak. Tom se začne pohybovat sám a snaží se všelijak kroutit, jen aby mě donutil k pohybu. Druhou rukou mu chytnu hlavu a pomalu ho začnu zase líbat, přičemž sundám tu druhou ruku a přejíždím mu po stehnech. Tom mi sjede na krk a tentokrát si označkuje on mě. Přejíždí mi po hrudníku až k podbřišku a zase zpátky.
„To….Tome,“ vzdychnu mu do krku. Pomalu se přesouvá níž a mapuje celé mé tělo. Zastaví se na podbřišku a já už to nemůžu vydržet.
„Tome, já… já už… prosím…“ Skoro křičím. Tom už usoudí, že mě nebude dál dráždit a pomalu mě vezme do pusy. Začne se pohybovat nahoru a dolů. Přitom si pomáhá rukou a tou druhou svírá v křečích tu mou. S posledním výkřikem zaplním Tomova ústa. Zvednu si ho k sobě a políbím ho na znamení, že to bylo krásné. Tentokrát ho budu dráždit já. Zajedu rukou do jeho rozkroku a začnu si s ním hrát. Políbím ho ještě jednou a přesunu se na hruď. Dělám mu cestičky podél celého těla. Pomalu mu sjedu na podbřišek a přejedu po celé délce jeho chlouby. Odpovědí je mi výkřik mého jména. Vezmu ho do úst a pomalu začnu sát. Tom dýchá čím dál rychleji, až si musím pomáhat rukou. S posledním výdechem vše spolykám a přisunu se k Tomovi. On už jen spokojeně oddychuje a má zavřené oči. Políbím ho a začnu se oblékat.
„Díky,“ usměje se Tom a obleče se taky.
Vejdeme ještě do sálu, posbíráme si věci a odejdeme ruku v ruce domů, šťastní, že jsme k sobě našli cestu.

autor: Segra
betaread: Lotushka

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics