Láska nemá hranice

Už zase.. už zase nemohl usnout… už zase ho měl před očima.. kdykoli zavřel oči, viděl svého bratra. ,,Sakra tohle už není normální,“ řekl skoro hystericky a přetočil se z boku na záda… byl zpocený… saténové povlečení peřin se mu nepříjemně lepilo na zpocená záda… nevnímal to.. myslel na svého bratra… rozhodl se, že sebere veškerou odvahu a vše, co cítí, mu řekne.. vstal tedy z postele.. povlečení se od jeho zad odlepilo.. bylo mu to nepříjemné..
Šel po chodbě jen v županu, až došel na konec chodby a zastavil se před jeho pokojem… lehce zaklepal.
,,Dál,“ ozvalo se z pokoje. Pomalu vešel a dveře za sebou poslušně zavřel..
,,Bille?“ řekl Tom, který seděl pouze v trenkách na posteli… Bill měl co dělat, aby se na svého bratra nevrhl… začal se potit a na sucho polkl… Tom na něj jen nechápavě koukal.
,,Bille, pojď sem a řekni mi, co se děje,“ řekl jeho starší bratr. Poslechl a sedl si naproti němu na měkkou postel.
,,Potřebuju ti něco říct, Tome.“
Tom jen zvedl jedno obočí na znamení, že poslouchá..
,,Tome, je tu něco, co bys měl vědět.. už to v sobě nechci dusit.. jsi sice moje dvojče a máme všechno stejný, ale mě na tobě prostě něco zaujalo.. něco.. vlastně všechno.. pořád na tebe musím myslet.. Tome, miluju tě!!“ řekl se slzami v očích a pohled mu sjel na zem… myslel si, že jeho bratr na něj začne křičet, že je nechutný a vyhodí ho.. ale.. Tom ho chytl za bradu.
,,Myslíš, že to nevím? Že nevím, jak na mě při snídani nenápadně koukáš a omylem do mě vrážíš? Vím to, Bille,“ řekl s úsměvem a Bill jen nevěřícně koukal.. koukali si do očí asi pět minut, když se k němu Tom přisunul blíž… naklonil k němu hlavu, pootevřel ústa a teplý vzduch vydechl Billovi na rty… ten od sebe rty odlepil, zhluboka se nadechl a pak vydechl a řekl: ,,Proč mi to děláš?“ Nedostal odpověď.. Tom spojil jejich rty a opatrně vystrčil svůj mrštný jazýček…vzduch vydechl nosem na Billovu vlhkou tvář.. Bill vystrčil jazyk k Tomovi do úst.. začali se pomalu líbat.. po chvilce už polibky ani jednomu nestačily.. Bill vzal svého bratra a položil ho na sebe.. oba dolehli do měkkých peřin.. Bill slastně vydechl a zaklonil hlavu… tím umožnil Tomovi přístup ke krku.. neváhal.. začal ho laskat na krku, obkročmo na Billovi seděl.. chtěl ho podráždit.. trošku se nadzvedl, rozvázal Billovi župan a zase usedl do jeho klína.. začal se na Billovi pohupovat.. rukou mu masíroval pravou bradavku a levou lehce skousával mezi zuby a letmo si s ní pohrál jazykem.. Bill se začal prohýbat nad bratrovými doteky.. nehty zarýval do peřin a hlasitě vydechoval.. Tom se přesunul k jeho podbřišku, tam chvíli přejížděl polibky a pak bratrovi začal stahovat už tak bratrovi těsné boxerky… roztáhl mu nohy a dal si je na ramena.. líbal ho od kolen k vnitřním stranám stehen.. tam se zastavil.. nechal si na vnitřních stranách stehen opravdu záležet… Bill si prsty sám masíroval svoje vzrušením ztvrdlé bradavky, měl zavřené oči a nevnímal nic jiného než bratrovy polibky a doteky.. z jeho úst se draly hlasité vzdechy… místy řekl i bratrovo jméno.. bratr jakoby neslyšel a dál se věnoval Billovým stehnům… Bill začal prosit svého bratra, aby už nechal stehna stehny a vyjel výš.. poslechl.. Tom vyjel o trochu výš a začal Billovi laskat a vysávat kůži těsně pod jeho mužstvím.. Bill stiskl ruce v pěst, křečovitě zavřel oči a začal dýchat o hodně rychleji… Tom si byl vědom co svému bratrovi způsobuje… byl z toho právem šťastný… po chvíli dráždění šlo do tuhého.. Tom vzal bratrovo vzrušené mužství do ruky, chvíli líbal jeho špičku, ale pak ho vzal do úst a vyjížděl nahoru a dolu… rukou si pomáhal.. pro Billa bylo tohle neuvěřitelné.. neuvěřitelný nápor vzrušení ho tlačil tam dole… cítil, jak se hrne do špičky jeho mužství vrchol toho všeho… prohnul se a jeho chvíle přišla… Tom spolykal veškerou bílou, nahořklou tekutinu a lehl si vedle Billa.. ten ještě rozdýchával vše, co se za poslední minuty stalo…
,,Miluju tě,“ bylo první, co Bill řekl, když se vrátil do reálného světa. Tom se jen pousmál, vzal peřinu, přikryl je oba, Billa objal a věnoval mu v tu chvíli nejkrásnější odpověď: ,,Taky tě miluju, Bille,“ řekl a zavřel oči…

autor: Ivetka
betaread: Michelle M.

One thought on “Láska nemá hranice

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics