Pára

Nezpozoroval, že někdo vešel. Pomalu se blížil k Billovi. Zastavil se, natáhl se o lavici níž a zavřel oči. Vyšlo by to nastejno, kdyby je nechal otevřené – viděl Billa. Otevřel je a sedl si k němu blíž. Pozoroval ho.
“Je tak nádherný a tak bezbraný, když tu jen tak leží a spí.“
Jen co se opět zapnula pára, Bill si všiml, že někdo vešel. Nepodíval se, kdo a přesto věděl, že je to Tom. Přece jenom jsou to dvojčata a vycítí přítomnost toho druhého. Vnímal, jak se přibližuje a natáhl se na lavici níž, po chvilce si sedl. Pára se už zase vypnula. Bill ucítil na svém pravém stehně něžné doteky Tomových bříšek prstů. Trošku se zachvěl.
Neodolal a začal Billa lehce hladit po stehni. Zachvěl se. Pokračoval dál po jeho vytetovaných hvězdičkách k bříšku a k hrudi. U krku se zastavil a přesunul se zpátky dolů na chodidla. Jemně mu přejel po prstech a začal ho lechtat. Bill sebou cukl a Tom toho radši nechal. Přesouval se pomalými doteky po Billově levé noze až k podbřišku, pohladil a hned přešel k bříšku, kde ho vzrušeně hladil prsty a občas přidal i jazyk. Po chvíli ho Billovo bříško přestalo bavit a pustil se do hrudi a krku. Dráždivě ho hladí po hrudi a na krku ho políbí a označí si ho. V zápětí mu prstem přejíždí po spodním rtu. Bill vsál prst do úst. Stále měl zavřené oči. Tom se lekl. Chtěl oddálit a přestat, ale Bill posunky naznačil, ať pokračuje. Tak tedy pokračoval. Hladil Billa po hrudi a při tom se přes něj přehoupl a sedl si na něj. Sedl si přímo na jeho citlivé místo a pěkně se na něm zhoupl. To Billa vydráždilo ještě víc a hlasitě zasténal.
„Tome!!!“
Tom se jen šibalsky usmál a pokrčoval v laskání a pohupování se na jeho vzrušení.
Cítil pod sebou bratrovy napnuté plavky. Jemně z něj slezl. Bill si myslel že už ho Tom dovede k vrcholu. Mýlil se. Tom mu sice sundal plavky, jenže se hned přemístil na nohy. Zasypával je až po kolena malinkými polibky. Přitom ho hladil po vnitřní straně stehen. Blížil se k jeho rozkroku. Těsně před ním se zastavil.
„Tome!!!“ Bill toužebně zasténal. Tom se na něj usmál. Políbil jej vášnivě na rty a znovu se usmál. Přesouval svou ruku po hrudi k podbřišku, sál mu tam kůži. Bill byl tak vzrušený že se prohnul jako kočka. Tom už dál Billa netrápí a rukou se přesune na jeho vzrušením napnutou chloubu. Lehounce přes něj přejede prsty, sevře ho dlaní a přejíždí s ní po jeho kámošovi. Přestal Billa líbat a začal si pomáhat i pusou a jazykem. Přejíždí jazykem po žaludu a rty ho dráždí piercingem. „Tome!!! Tome!!!“ Bill se pod jeho počínáním prohýbá a svíjí jako had. Tom se jen usmívá a pokračuje ve svém úsilí. Po chvilce cítí v ústech slanou tekutinu. Všechno spolyká. Olízl si rty. Pohladil Billa po tváři a políbil ho. Bill mu polibek oplatil.
. . .
Pára se vypnula. Bill se vzpřímil a sedl si. Chvilku seděl a pak vylítl ven z páry.
Vyhledat Toma. V tu samou dobu vylítl Tom ze svého pokoje a šel hledat Billa.
Bill stál u hotelového výtahy, když se otevřely dveře od výtahu, stál v nich Tom.
Bill k němu vzhlédl a věšel do vnitř. Zavřely se za nimi dveře.
„Bille!!!“
„Tome!!!“

autor: Lucík
betaread: Michelle M.

2 thoughts on “Pára

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics