Ústřice

„Brácha, co sakra blbneš?“ divil se Tom Kaulitz, když se najednou ocitl na posteli svého bratra Billa Kaulitze. Ten na něm zrovna seděl a s ďábelským úsměvem mu přivazoval ruce za hlavu k posteli. „Neboj se, bráško. Jenom si trochu pohrajeme,“ usmál se na Toma a naklonil se k němu. „Pořád chodíš někam za holkama si užít, tak ti chci ukázat, že doma si můžeš užít taky,“ zašeptal mu do ucha a lehce ho skousl mezi zuby. Tom sebou cukl. „Neboj se…bude se ti to líbit,“ pousmál se Bill a lehce ho líbl na rty. Tom nespolupracoval, ale to mu zřejmě nevadilo. Zatím. ´Tohle přece není možný. Tohle není můj brácha,´ lítalo Tomovi hlavou. Už delší dobu si všímal jeho chování. Ale nikdy by nevěřil, proč to tak je. Mezitím se Bill přesunul rty na jeho tváře. Zasypával je motýlími polibky a třel se kolenem o Tomovo vzrušení, prozatím schované za trenkami a riflemi. „Uvolni se, bráško,“ zašeptal a rty se znova přemístil na jeho rty. V Tomovi vládl boj. Má se poddat, nebo ne? Zvítězilo srdce a touha. S povzdechnutím pustil svého bratra do svých úst, aby se mohly jejich jazyky vášnivě proplétat.
Najednou Bill z bratra vstal a přešel na druhou stranu pokoje, kde vzal Tomův mobil. S úsměvem se vrátil k Tomovi a položil mu mobil do klína. Tom nechápavě vykulil oči. Hned ale pochopil. Bill vytáhl z kapsy svůj mobil a začal bráškovi volat… Sedl si k němu na postel a lehce ho hladil po stehně přes kalhoty. „Nech toho,“ vydechl trhaně Tom. „Možná by to bylo lepší bez kalhot, co ty na to?“ usmál se Bill a začal mu stahovat kalhoty, přičemž se nezapomněl párkrát „náhodou“ dotknout Toma v místech, které byly zakryté látkou spodního prádla. Poté opět přiložil Tomův mobil na správné místo a volal… Díval se Tomovi do očí a vychutnával si ten pocit, že může dělat bráškovi dobře.
„Dobře… myslím, že pro teď to stačí,“ rozhodl Bill, když vycítil, že na Toma to začíná být moc. Položil oba mobily na stůl a vrátil se k Tomovi. „Bráško… ani nevíš, jak dlouho jsem snil o tomhle,“ pohladil ho jemně po tvářích. „Jsi blázen,“ zašeptal Tom nevěřícně. „Do tebe,“ potvrdil mu s úsměvem Bill a vpil se do jeho rtů. Tom chvíli nereagoval, když ale Bill přejel dlaní po jeho boku, slabě vydechl a začal spolupracovat. Za to ho Bill odměnil sladkým úsměvem a řadou polibků na krk. Odpovědí na to bylo Tomovo slastné zamručení a záklon hlavy, aby se Bill dostal ke krku lépe.
„Bille,“ vydechl Tom, když Bill obkroužil špičkou jazyka jednu bradavku. „Ano?“ zvedl k němu hlavu s úsměvem. „Jsme dvojčata,“ zašeptal trhaně Tom. „Já vím… a vůbec mi to nevadí,“ usmál se Bill a jemně ho políbil. Tom myslel, že vybuchne… jeho bráška si s ním dokonale pohrával… pomalu a něžně, nedbal na to, že Tom uvnitř vře potlačovanou vášní.
„Myslím, že tohle už nebudeš potřebovat,“ zašeptal Bill, když dorazil dlaněmi na trenky. Pomalu je stahoval dolů, zatímco Toma líbal na bříšku. „Po-počkej,“ zarazil ho Tom, když už zbýval jenom kousíček, a bylo by odkryto i to nejintimnější Tomovo místečko. „Copak… snad se nebojíš?“ usmál se Bill. „N-ne… já jenom. Když budem pokračovat…“ podíval se na něj Tom. „Nepůjde to už vrátit,“ dopověděl za něj Bill. „Chceš, abych pokračoval? Chceš, abychom se spolu přenesli přes bratrské pouto?“ podíval se na svého bratra a čekal na odpověď.
„Pokračuj…bráško,“ přivřel Tom slastně oči, když Billova ruka zabloudila na jeho hruď. Bill se sklonil nad jeho rty a dlaněmi dál posouval spodní prádlo Toma dolů. Tom prudce otevřel oči, když se Billova ruka ocitla na jeho přirození. Začal prudce oddechovat. Bill se jej snažil uklidnit polibky, zatímco ho něžně hladil po vnitřní straně stehna. Tom se prudce prohnul, když ucítil, jak Bill přesunul ruku na jeho přirození a začal dlaní jemně pohybovat. Do jeho vzdechů se začaly vkrádat steny, v kterých mohl člověk slyšet prosbu o dokončení.
„Mám to dokončit, Tome?“ pošeptal Bill bráškovi do ucha, na které ho následně políbil. „J-jo,“ vydechl Tom vzrušeně. Bill se zářivě usmál a políbil svého bratra na tvář. Začal se polibky přemisťovat na rty, u kterých strávil delší dobu. Sjel rty na jeho krk, laskal Tomovu hruď. „Bille,“ zasténal Tom, když Bill velice citlivě dráždil jazykem bradavku. Bill s úsměvem sjel na bratrovo bříško, kde strávil pár minut, než se přesunul k bokům. Hnětl Tomova stehna, líbal ho kousek nad přirozením. „Prosím,“ zasténal Tom a snažil se vyprostit z šátků, které mu držely ruce. Bill uznal, že Tom už má dost a bylo by dost nebezpečné si s ním ještě pohrávat.
Bill sjel rty k přirození a lehce polaskal jazykem špičku Tomova penisu. Ten ze sebe vydal výkřik plný slasti. Bill rejdil jazykem po špičce přirození, po chvíli se odhodlal ho vzít celého do úst. Přitom se pevně zapřel o Tomova stehna. Tom tak přestal mít možnost pohybovat aspoň nohama a musel snášet Billovo dráždění bez odporu. Jen ho mohl objímat svými steny a výkřiky podporovat jeho konání. Bill sál u kořenu Tomova penisu, zatímco jazykem stále dráždil jeho špičku. Tom už cítil, že se blíží vrcholu. Už, už jenom kousek… jeho svaly se začínaly napínat. Bill přejel jednou dlaní po jeho varleti… a v tu chvíli mu Tom zaplnil ústa s nejhlasitějším výkřikem plným uspokojení.
Bill začal jemně odvazovat Toma, přitom ho jemně hladil po těle. Tom namáhavě otevřel oči a pohladil Billa po tváři. „Tak co, bráško, líbilo?“ usmál se na něj. „Bylo to… dokonalý. Děkuju,“ vydechl Tom a přitáhl si brášku k sobě do náruče. „Přesvědčil jsi mě dokonale.“ Vyhledal Billovy rty. „Tohle si musíme někdy zopakovat… a tehdy budu dávat já,“ slíbil bráškovi Tom.
„Hele, bráško… řekni mi ale, kde jsi k tomu našel odvahu?“ pousmál se Tom. „Já sám nevím… jedl jsem ústřice,“ zasmál se Bill a spojil jejich rty v polibku, kterým Kaulitz twins stvrdili pouto mezi nimi.

Pozn. Ústřice jsou afrodiziaka.

P.S. Je to můj první pokus o slash, a osobně si myslím, že i poslední. Za všechny komenty děkuju, ať už kladné nebo záporné =). A můžete se přijít i podívat na blog – tokiaci-coolband.blog.cz =)

autor: Weryska
betaread: Helushka

2 thoughts on “Ústřice

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics