Šachovnice

Nádherný fotky, Billovi to tam tak neskutečně sluší..<33
to už chce jen polibek..^^
kde má tu ruku..kde ? o_O
sleduj ho pozorně..správně..x))
*muck*
upřenej pohled, správně..x))
oh, to vypadá vážně jako Tom a jeho sestra..xD omg, tohle fakt není možný..xD

18 thoughts on “Šachovnice

  1. neee, vypadaj tam jak novomanžele 😀 a vyprávějí o tom jaká byla první svatební noc XD sem se na ty fotky koukala a upe živě sem slyšela jak si povídaj 😀

  2. Hallo Leute

    Takže v příloze vám posílám leták o akci v Ostravě 5.dubna 2008.Jen jsem tam zapoměla připsat akci,která se tam bude také konat rozdávání letačků info–>http://tokio-akce.blog.cz/ .. No kdo má doma tiskárnu pár si jich vytiskne a jak budem na náměstí,budem to dávat kolem lidem.Poprosila mě o to Debie a ráda ji vyhovím.

    Co budem 5.dubna kutit..

    Tak v prvé řadě nás musí být hodně,jinak ta akce nemá vůbec cenu.Kolem 14hodiny se sejdeme na náměstí v Ostravě,přivítáme se a seznámíme a taky budem muset počkat na opozdilce.Mezi tím bychom mohli zazpomínat na koncert Th v Ově a v Práglu a začít dělat,náš společný transparent na prostěradlo.Proč na prostěradlo? Minule jsme donesly papíry a většina ví jak to dopadlo :-D. Až uděláme transparent na který se všeci podepíšeme,urobíme si přestávko.Směr Mcdonald.Potom proběhne hromadné focení natáčení a atd… Podle informací od Moniky která my spolu s Lilou pomáhá trochu akci uspořádat vím,že by ČT1 měla dorazit.Takže bysme měli sněmi něco natočit,musíme se pořádně předvést a taky nás musí být hodně.Potom bysme měli jít na pochod k Sýkorovému mostu,kde vyfotíme o5 živý napíš týkající se TH.Potom se odebereme a půjdeme na velký pochod Ostravou a budeme rozdávat letáčky ,,Th zurück nach Tschechien ,,(viz.www.tokio-akce.blog.cz)..a taky řvááátt..

    Todle by mělo být všechno,jen bych chtěla poprosit  abyste zase někdo vzali fixy a další potřebné věci.Jako je foťák,TRANSPARENT,VLAJKU ČR nebo DE,trupku,píšťalu..atd.. Hlavně vemte sebou mega dobrou náladu,ta je důležitá.

    Prosba  ->> Jestli na akci přijdete,pošlete mi prosím potvrzovací email,abych věděla kolik vá toho 5.dubna dorazí.Do toho potvrzovacího emailu napište jméno a bydlište,nic stoho zveřejňovat nebudu.Je to jen informace pro mě.

    Hodně kontaktů fans okolí Ostravy mám,z předešlého demonsrazu,takže toho velice ráda využiju a všem vám ještě jednou děkuji ,že jste toho 15.3 přišli.Doufám že vás přijde hodně.Jestli nás bude natáčet ta televize,což by měla,tak by to o 20 lidech nebylo ono.

    Další prosba potřebovala bych abyste psali o této akci mediím.Právo,Blesk,Lidové noviny,Nova aj.. Hlavně to dávejte na své blogy a rozesílejte kámoškách na emaili,icq aj.Dankee

    Pro ty co Ostravu vůbec neznají .  .

    No jestli Ovu neznáte mohla bych vám zařídít doprovod a taky naplánuji celou trasu.Prostě vše.. Nejlépe se do Ostravy dostanete vlakem,je to nejvýhodnější.

    Jinak na našem blogu http://www.th-czecharena.blog.cz,jsou zveřejněny fotky,videa aj..Z demonsrazu 15.3.08 <—DOPORUČUJI.. !!

    http://www.th-czecharena.blog.cz -tady budou zveřejňěny všechny infa týkající se 5.dubna.

    email: th.czecharena@seznam.cz , VioletaS@seznam.cz

    icq: 319-853-163

    tel: 721 195 143

    akce se bude konat-> 5.4.08 Ostrava Masarykovo náměstí ve 14h..

    Přeji překrásný den a veselé velikonoce!

    (c)Wiolet

    Ps: hlasujte dole v anketě a pište komentáře..!!!

  3. BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIILLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ NNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEENNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ   HHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  4. PSTĚ JE BILLÍ KLUK (BOHUŽEL SE S TIM MUSÍTE SMÍŘIT) VIM, ŽE JE TO KRUTÝ ALE JE TO TAG (=

  5. no, zjevně si to většina z vás nechce přiznat, ale existují i lidé, co jsou..lidově řečeno "na hraně" .. občas můžete mít zmatek i v tomhle, kým doopravdy jste..

  6. Jitaaaaaaaaaaaa: presne tak!!!!!!!!

    Ketty: preboha nekecaj piiicoviny, Bill je chalan jak sa patri, len 100krat dokonalejsi, okrem toho Tom vyzera presne tak ako on, a on uz na hrane neni???????!!!!!!!!!!!!!! a kua uvedom si, ze toto je jedna z tych veci, co Bill pred Tokio Hotel nenavidel, ze mu nadavali do bab!!!!!!!!!!!! to jsi mi ale fanynka…dost smutne a ubohe jako!!!

  7. vy ste hnusne xD chodte k Evelyn a tam si pozrite video …s bielymi nohavicami z Ema 2007 a uvidite toho klacka xD tywe ….♥ xD

  8. Dzesi3: Já to viděla!!!!!!!!! Teda, jestli Tom ho má většího než Billí, zag ho taká po zemi!!!!!!!!!!!!! (= Jo a rada pro Billa: Příště si neber svislý pruhy, když se ti tam někde vytvoří mrakodrap jenom co vidíš nějakou ee peroxiid bloncku!!!!! Na to máš BRATŘÍČKA!!!!!!!!!!!!! (=

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics