Zakázané láká

Právě skončilo turné. Před velkým domem v Magdeburku zastavila černá luxusní dodávka. Po čtyřech hodinách strávených v autě z ní vystoupily dvě rozlámané a unavené postavy ověnčeny taškami. Všude se rozprostírá tma, jen světlo před tím domem osvětlovalo jeho přístupovou cestu. Obě postavy se dovalily ke dveřím a odemkly.
V domě panovalo ticho. Byl zcela jistě prázdný. Jen dobouchly dveře, oba vydechli. Byli konečně doma. Je to krásný pocit, být zas po třech týdnech tam, kde to znáš. Vyšli do patra a každý zamířil do svého pokoje.
Hned, jakmile Tom vešel do svého pokoje, sebou švihl na postel. Ani se nenamáhal se převléct. Do pěti vteřin spal jako špalek.
Zato Bill, první co udělal, bylo to, že zamířil do koupelny. Chtěl si hodil rychlou sprchu a odlíčit se. Do postele se dostal až v jednu ráno. Stihl si i vybalit polovinu zavazadel.
Druhý den se ze svého kómatu dostal dřív Bill. Jediným pohledem na budík zjistil, že právě udělal svůj osobní rekord ve spaní. Nastala sobota a právě odbily druhou hodinu odpolední. Převalil se párkrát na posteli a pak se rozhodl, že po ranní hygieně by mohl udělat sobě a Tomovi oběd.
……………….
Cestou z koupelny nahlédl do pokoje svého bratra. Ani si nemyslel, že jeho dvojče by mohlo být vzhůru. Ležel na zádech s rozhozenýma nohama i rukama. Kdyby si nebyl jistý, že dýchá, vypadal by jako mrtvý. Tom však spokojeně oddychoval. Takhle je celkem roztomilý. Pomyslel si, když sledoval svého spícího brášku.
Zavřel opět potichu dveře a pokračoval dolů do kuchyně. Stačil jediný pohled do ledničky a věděl, že na ně rodiče před odjezdem docela zapomněli. Zapomněli na své ubohé upracované děti! Doslova vyluxovaná lednice toho byla jasným důkazem. Bude muset jít nakoupit. Oblékl se, ani se nenalíčil, jen si nasadil kšiltovku a sluneční brýle. Šel do prvního obchodu, který byl nejblíže.
Lidé v marketě si ho zvědavě prohlíželi, nebyli si jisti, jestli to je on. Bill rychle naházel vše potřebné do vozíku a mířil ke kase. Všechno naložil do tašek a prchal domů. Chtěl udělat oběd dřív, něž se Tom probudí.
Odemkl dveře a v kuchyni objevil Toma s kruhama pod očima.
Vzhlédl k bratrovi a usmál se: „Dobré ráno,bráško!“
„Ráno?“ usměje se ironicky Bill. „Vždyt´ je půl čtvrté! Měl bys jít k doktorovi, pletou se ti pojmy!“
Tom se jen znovu usměje.“A kde jsi byl?“
„Nevidíš ty tašky? Bože, Tome, já se ti divím! Nebýt mě, nevím co bys dělal!“ kroutil hlavou Bill a začal vykládat obsah tašek na kuchyňskou linku a dal se do práce.
„Co to bude až to bude? A hlavně kdy to bude?“ Tom vypadal opravdu hladově a zmoženě. Billa se ho zželelo.
„Dělám špagety s italskou omáčkou, ale budeš si muset chvíli počkat. Udělám ti kakao, jo?“ Tom byl vážně moc roztomilý, i s těma kruhama pod očima!
„Bille, bráško! Ty jsi moje spása!“ poděkoval, když mu Bill podal teplý nápoj a letmo se dotkl batrovy ruky, jak si od něj bral hrnek.
Billem prolétl mrazivý pocit, ale velice příjemný. Ale nechtěl, aby si jeho výrazu všiml Tom, a tak se znovu otočil k vaření.
Tom si hodil nohy před druhou židli, usrkával teplé kakao a sledoval své dvojče při práci. Přemýšlel, ano, i přes svou velkou únavu přemýšlel. Díval se na své milované dvojče, které právě lámalo špagety vejpůl, jak se tak na něj díval, pocit únavy se pomalu ale jistě vytrácel. Dostavil se zcela jiný pocit. Takový zvláštní. Nedokázal ho popsat. Jen zíral na Billa. Na jeho hedvábné havraní vlasy, jeho záda, boky…
Jak to, že si toho nevšiml dřív? Jak to, že si neuvědomil, že to, co hledal u holek našel? Našel to ale úplně jinde, tam, kde to nečekal. V tuhle chvíli vzal na vědomí Billovu absolutně dokonalé tělo. Hypnotizovalo ho bratrovo pozadí.
„Tome?… Tome?“ Tom sebou cukl, on sebou vážně cukl, když uslyšel ten sametově jemný hlas!
„Koukám, že jsi se už totálně probudil. Nechtěl bys mi jít pomoct?“
„Ehm. Cože jsi říkal?“ nemohl ze své mysli vymámit tu dokonalou postavu.
„Ale nic, spi dál! Já to můžu dodělat sám!“ naoko se urazil. Věděl, že ho bratr celou dobu pozoroval. Cítil ten zkoumavý svlékající pohled ve svých zádech.
Otočil se zase k zdobení talířů a sám pro sebe se usmíval. Nevěděl proč, ale chtěl Toma vycukat a dělat jako že nic. Ne, vlastně to věděl! Už delší dobu, když se Tom nedívá, ho pozoroval. Pak ho viděl dnes odpoledne, jak roztomile chrupká ve své posteli. A to příjemné mrazení, když se ho Tom dotkl. Byl si jistý, že jeho cit k bratrovi se rychle mění. Mění se v něco, co je zakázané. Začínal bratra milovat, ale rozhodně ne bratrskou láskou!
I když byl Bill nezkušený, žádná jeho dosavadní dívka v něm nedokázala probudit to, co v něm probudil Tom!
I s Tomem nebylo něco v pořádku. Ale protože byl vyhlášený sukničkář, nikdy si tedy nepomyslel, že by mohl své dvojče někdy milovat! Opravdu milovat!
………………………………
Bill své mistrovské dílo právě nakládal na talíře a pomalu je nesl na stůl. Podával Tomovi příbor. Jeho bratr si jej od něj vzal, ale sáhl trochu výš a jemně se dotkl jeho zápěstí. Měl tak jemnou pokožku. Dělalo mu to moc dobře a sledoval Billovu reakci. Ten po něm střelil tak sladkým tázavým pohledem, že měl Tom co dělat, aby se ovládl. Konečně si Bill sedl za svůj talíř.
Seděli tam a jedli svůj pozdní oběd. Dva bratři, co se milovali zakázanou láskou a nebyli si to schopni ani říct.
Když na talířích už nic nezbylo, Bill je odnesl do dřezu umýt. Najednou ucítil za zády blízkou přítomnost svého bratra, otočil se.
Octl se tváří v tvář těm tmavým očím a rtům a roztomilou ozdůbkou. Ani nevěděl, jak se mu to povedlo ovládnout se a nezulíbat Toma k smrti.
Tom se k němu naklonil a jeho dvojče zavřelo oči. Když se nic nestalo, zase je otevřel a nestačil se divit. On se jen provokativně natáhl pro utěrku, co byla za ním!
Vůbec nevěděl co dělá a proč to dělá? Proč Billa provokuje, když vycítil, že mu není lhostejný? Vymklo se mu to z rukou! Vždyť on Billa miluje! Nikdy si nedokázal představit, že by kdy miloval kluka a ještě k tomu své dvojče!
Bill je ale tak… tak dokonalý! Ano, to je to správné slovo! Bill je pro něj právě tím nejdokonalejším na světě. Dokonce se těch myšlenek i lekl. Jak se tak oba věnovali této domácí práci, Tom se k Billovi pod záminkou, že musí uložit talíř do police nad ním, tak těsně přitiskl, až cítil, jak bratrem projel doslova elektrický proud.
Proč mi to dělá? Určitě ví, co k němu cítím. Tak co provokuje? Proč mě trápí? Chce snad, abych ztratil nervy a vrhl se po něm? Tyhle myšlenky prolétly Billovi hlavou během několika sekund.
Tom se sladce usmíval.
„Co je?“
„Co by bylo? Nic není,“ řekl laškovně Tom a nepřestával se usmívat. ‚No právě‘, pomyslel si Bill. Tolik mu chtěl říct, co k němu již delší dobu cítí.
„Kdy přijedou naši?“ vytrhl Billa z jeho úvah.
„Mno… jeli na čtrnáct dní, takže by se měli vrátit pozítří.“
„…dost času,“ řekl potichu tak, aby to Bill nezaregistroval.
………………………………………………………
Bylo skoro jedenáct, venku tma jak v pytli a Bill seděl na gauči a sledoval nějaký akčňák. Nic nevnímal. Až když vedle něho usedl Tom. Natlačil se na Billa, přestože gauč byl dost prostorný. Chvíli jen seděli a koukali na televizi. Ani jeden ale nevnímal děj, co se tam odehrával. V místnosti začínalo být šílené vedro, přestože se neoteplilo. To teplo sálalo z nich.
Bill to napětí nevydržel a i přes svůj strach, jak bráška zareaguje, ho jemně chytil za ruku. Jeho dvojče se na něj pomalu otočilo. A Tom se právě díval do těch nejkrásnějších a nejmilovanějších očí na světě, které patřily jeho bráškovi. Ten žár v jeho očích byl neskutečný! Přitáhl si Billa k sobě a něžně ho políbil. Bill mu jeho polibek ostýchavě oplatil a šťastně se usmál. Už ani jeden nevnímal film, který běžel v televizi, ani zvuky, vydávající bojující vojáci. Měli oči jen pro sebe.
Tom ho pohladil po jeho černých hebkých voňavých vlasech a znovu jej políbil. Bill si ho za krk přitáhl k sobě a něžně se dotýkal konečky prstů jeho tváře. Klečeli na gauči a užívali si dotyků toho druhého. Najednou Tomovy šmátravé ruce zajely Billovi pod tričko. Bill mu usnadnil práci a zvedl ruce nahoru. Tom si svlékl tričko, rozepl si kalhoty a pomalu si bratra podsunul pod sebe. Pomalu laskal Billovo břicho a pokračoval k jeho boxerkám. Najednou se Bill zvedl.
„Neboj se, věř mi,“ zatlačil Billa zase do gauče. Začal důkladně laskat Billovo vzrušení. Bill vzdychal stále víc nahlas. A čím byl hlasitější, tím byl Tom důkladnější.
Bill už přímo křičel a Toma to přivádělo doslova k šílenství. Stačilo už jen pár okamžiků a oba vyčerpáním, ale krásným vyčerpáním, dopadli vedle sebe na gauč.
„Díky.“
„Není zač, bráško!“ usmál se sladce Tom.
Chvilku jen tak ležely s prstama propletenýma a koukali do stropu.
Bill se nadzdvihl a položil si hlavu na Tomův hrudník.
„Miluju tě. Moc!“
„Já tebe taky. A šíleně,“ pohladil bratra po tmavých jemných vlasech.
Byla to naprostá pravda, takhle žádnou dívku v životě nemiloval. Snad se, přemýšlel, nikdy takhle opravdu nezamiloval. Bylo to možná jen z hecu, nudy a nedostatku jisté potřeby. Věděl, že takhle dokáže milovat už jen Billa.
Z myšlenek ho vytrhlo až spokojené oddychování, Bill usnul! Bože, byl tak rozkošný a zranitelný!! Jeho alabastrová pleť se třpytila do temné noci. Bylo již silně po půlnoci, něco kolem druhé hodiny ranní.
Tom také zavřel oči a téměř do pěti minut usnul spokojeným a poklidným spánkem.

autor: Billa
betaread: Janule

6 thoughts on “Zakázané láká

  1. Opravdu kouzelné…<3 "Bill to napětí nevydržel a i přes svůj strach, jak bráška zareaguje, ho jemně chytil za ruku. Jeho dvojče se na něj pomalu otočilo."…úplně to s nimi prožívám, ta scéna mi tu běží jako na plátně… Miluju šťastné konce 🙂

  2. Ježiši to je krásnýý.Miluju ty povídky,kde se ti dva takhle provokujou a oťukávaj se návzájem…

  3. moja predstavovosť ma raz zabije 😀
    *roztopila sa* 😀 <3
    inak len jedna pripomienka: prečo špagety lámu vejpůl?? O.o

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics