Don’t forget me 2/2

autor: Danchen & Sisa

pairing: Tom/Bushido

Máme tady pokračování povídky Don’t forget me, kde se nám objasní, jak to všechno bylo. 🙂 Snad se vám to bude líbit. 🙂

Přeju příjemné čtení.
Danchen.
PS: Tak, veľmi pekne vám aj s Danchen ďakujeme za komentáre 🙂 Taktiež by som rada poďakovala Ci-Chan za jej ochotu spraviť nám banner, keďže ja teraz vôbec nič nestíham 🙂 Tak teda ešte raz ďakujeme a užite si záver 🙂 Sisa


Od té doby, co Anis uviděl v kavárně naposledy Toma, uběhl asi měsíc. Od toho dne sem chodil každý den a modlil se, aby ho tady potkal znovu. Ani jednou se to nepovedlo, proto už to Anis chtěl vzdát, ale slyšel zvonek u dveří a otočil se, aby viděl, kdo přišel. Každý den, když přišel někdo nový do kavárny, otočil se, aby zjistil, kdo stál u dveří. Najednou tam stál on a sám. Díval se na něj jak na porcelánovou panenku. Zdálo se mu to, nebo opravdu Tom, šel k němu?

Tom věděl, že tu Anis sedává každý den, viděl ho tu, ale nikdy nenašel odvahu, aby sem vkročil a šel za ním. Věděl o něm, že má rodinu, a nechtěl mu ji ničit, ale dneska se rozhodl mu všechno vysvětlit a dát mu poslední sbohem. Musel to udělat, i když věděl, že ztratí lásku svého života.

„Ahoj.“ Zašeptal Tom, když si sedl k Anisovi, vypadal jinak. Byl více mužný, starší, ale stále byl nádherný. Koukal na něj, jak na svatý obrázek. „Nezdá se ti to, opravdu tady sedím.“ Pokračoval, aby ho ujistil, lehce ho štípnul do ruky.

„Tome.“ Vydechl Anis a stále dokola sledoval Tomovu tvář. Nemohl tomu uvěřit. Seděl znovu před ním a on sám přišel.
„Já… přišel jsem ti… to vysvětlit.“ Zašeptal. „Musel jsem přijit. Vím, jak hodně jsem ti ublížil, a mrzí mě to. To, co ti teď povím, možná neomlouvá moje chování, ale ty máš právo znát pravdu. “ Zašeptal a upřel na něho svůj čokoládový pohled. Tom odjakživa miloval jeho čokoládové oči.
„Pamatuješ si ten večírek u Sebastiana?“
„Jako bych mohlo zapomenout. Byla to naše… poslední společná noc. „
„V tu noc, se toho stalo víc, Anis.“

*FLASHBACK*

Tom se na posteli nespokojeně přehazoval. I když byl vyčerpaný, přesto nemohl usnout. Nebyla to jeho postel. Nespokojeně zamručel a pomalu vstal. Vyšel z pokoje a zamířil do kuchyně. Právě si napustil sklenici vody, když na zadečku ucítil ruku. Pousmál se.

„Myslel jsem, že spíš.“ Zašeptal.
„Jako bych mohlo spát, když mám v domě takovou sexy kurvičku.“ Ozvalo se mu u ucha. Poplašeně se otočil.
„Sebastiane!“ Ucukl.
„Oh, čekal jsi někoho jiného?“ Uchechtl se, a okamžitě chlapce natiskl na linku.
„Pusť mě!“ Zasyčel dredáček vzdorovitě a pokusil se ho od sebe odstrčit.
„Ale no tak, Tome. Oba víme, co si zač, tak nedělej cavyky. Pěkně mi podržíš, já ti zaplatím a budeme se tvářit, že se nic nestalo.“ Tom poplašeně zamrkal.

„Ne! Okamžitě mě pusť, jinak budu křičet!“ Pokusil se udržet si hrdinský tón, ale třásly se mu kolena. Měl strach. Sebastian se posměšně zakřenil a ohnul chlapce přes stůl.

„Klidně křič, Tome. Anis ti na pomoc nepřijde. Hodil jsem mu do džusu pár tabletek na spaní. Vzbudí se nejdříve na oběd.“ Zasmál se a pevně chlapci svázal ruce kuchyňskou utěrkou. Jednou rukou ho přidržel na stole a druhou stáhl boxerky, které ho jako jediné zahalovaly.
Mladý chlapec se pod Sebastianem cukal, jak nejvíce to šlo, ale nebylo mu to nic platné. Vykřikl, když do něj muž bez jakékoliv přípravy tvrdě přirazil.

I když Tom a Anis sexuálně žili velmi divoce, Tom zůstával stále úzký, téměř jako by si ho Anis nikdy nevzal. Právě kvůli tomu se Sebastianovi podařilo dostat se ani ne do půlky. Tom zoufale stiskl víčka a potlačil vzlyky. Bolelo to. Ani jeho první sex tak nebolel. Anis byl velmi opatrný a trpělivý. Druhý výkřik se ozval při dalším přírazu. Tentokrát se do něj Sebastian dostal až nadoraz. Nezaváhal ani vteřinu a okamžitě se rozpohyboval.

„Uh. Jsi tak zasraně úzký, Thomasi. Kurva…“ syčel mu do ucha oplzlé nadávky, a ani v nejmenším nebral ohled na jeho pocity. Právě naopak. Záleželo mu jen na tom, jak mu co nejvíce ublížit. Záměrně své vyvrcholení protahoval, jak se jen dalo.

Trvalo téměř hodinu, než s chlapcem skončil. Bez kousku citu z něho vyšel a natáhl si tepláky. S pobaveným úšklebkem sledoval zničeného chlapce bezmocně ležícího na stole. Z natrženého zadečku mu vytékala krev smíchaná s jeho semenem. Jeho hrudník se zběsile zvedal a záda měl pokryté šrámy a modřinami. Nejvíce ho ale potěšil pohled do jeho uslzené tváře. Opřel se a zapálil si cigaretu.

„Promluvme si, Thomasi. Co si o sobě vlastně myslíš? Myslíš si, že jsi Anisova velká láska? Že tě miluje?“ Uchechtl se. „Je jen poblázněný tvým tělem a tou tvojí úzkou dírou. Omrzí ho. Stejně jako ty. Řekni, jak by jen mohl milovat kurvu, jako jsi ty? Vydržuje si tě jen kvůli sexu. Nejsi totiž nic. Jen obyčejná hračka. Bezdomovec, který dělá kurvu za trochu jídla.
Dám ti radu, Tome. Vypadni od něj, dokud ještě můžeš. Jinak se postarám o to, aby tě odkopl jako prašivého psa!“ Zasyčel mu do ucha a jedním pohybem stáhl hadr z jeho rukou. S posledním pohledem na uplakaného chlapce opustil kuchyni.

***

Anis odvezl Toma domů. Sebastian mu řekl, že v noci slyšel pád ze schodů, proto si tak odřel záda, a dal mu prášky na spaní, aby tu bolest zaspal. Jen co se Tom trochu vzpamatoval a viděl, že je u Anise v posteli, který tu s ním nebyl, napsal na kousek papírku slovo „PROMIŇ“ a dal ho do obálky. Oblékl si na sebe první věc, co našel. Anisovo tričko a tepláky. Nemohl žít s pocitem, že ho zklamal, proto se rychle vypařil a nechal tam po sobě jen jediný vzkaz. Všechno krásné, co si spolu prožili, celé 3 roky tam Tom zanechal a mávnutím proutku se vypařil jako pára nad hrncem.

„To je celé.“ Během celého vyprávění se Tom na Anise nedokázal podívat, z očí mu tekly slzy.

„Proč jsi mi to nikdy neřekl.“ Zašeptal Anis, který chytl Tomovu ruku. „Teď jsme tu mohli být spolu, šťastní.“ Palcem přejel po hřbetu Tomovy ruky.
„Nemohl jsem, tak jako teď bych tu s tebou neměl sedět. Nesmím se k tobě přiblížit. Máš manželku, která tě miluje, a syna, který tě potřebuje.“ Tom si utřel slzy a zadíval se naposled na Anise. „Musím jít, řekl jsem ti, co jsem musel.“ Zvedl se a nahnul se, aby naposledy Anise políbil.
„Prosím, neopouštěj mě.“ Už i Anisovi začaly stékat slzy po tváři. Dostal poslední polibek a pak už viděl jen Tomova záda, jak opouští kavárnu.

Zaslechl pištění pneumatik, rychle vyběhl z kavárny, aby se přesvědčil o tom, co se stalo. Pod koly auta viděl ležet Tomovo tělo. Doběhl k němu a klekl si k němu.

„Ty mě nesmíš opustit, jsi ten jediný člověk, kterého jsem kdy miloval.“ Odpovědí mu byl úsměv na tváři a tichá odpověď.
„Já tebe milovat budu.“ Už jen cítil, jak Tomova hlava klesla do jeho klína. Mladší muž odešel s dobrým pocitem, protože věděl, že se Anis dozvěděl o tom, jak to bylo…

autor: Danchen & Sisa

betaread: J. :o)

2 thoughts on “Don’t forget me 2/2

  1. téééda, to ale skončilo smutně!!! tak nějak se ten závěr hodí do toho dnešního pošmourného dne…

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics