First sex on birthday

autor: EllisElicious

Tenhle pairing se mi docela líbí, ale nic se nevyrovná pairingu Tom/Bill…. ale představovat si Billa a Bushida, jak si spolu užívají, je taky fajn, ne? Snad se vám takhle povídka bude líbit o trošku víc než předešlá…. :o) Potěší mě všechny komentáře, ať už se bude jednat o kritiku nebo pochlavu. :o)

pairing Bill/Bushido

BILL

Seděl jsem v baru a díval se, jak se ostatní baví. Někdo do mě vrazil a polil mi záda pivem.

„Oh… promiň…“ řekl někdo a já se pootočil. Díval jsem se do tváře snědému muži, který mohl být o 10 let starší.
„To je v pohodě…“ odpověděl jsem a nesměle se pousmál.
„Nemohl bych to nějak odčinit?“ zeptal se a položil sklenici vedle mě na bar.
„Víte… já… raději ne…“ vydechl jsem a pootočil se zpátky k baru.
„Jak se jmenuješ, maličký?“ zeptal se a sedl si vedle mě. Podíval jsem se na něj a kousl se do rtu. „Bill…“
„Já jsem Bushido, ale můžeš mi říkat Anis,“ usmál se a potřásl si se mnou rukou. Začervenal jsem se a napil se kofoly. „Ty nepiješ?“ zeptal se překvapeně a vzal si ubrousek. Začal mi otíral záda, který mi polil.
„Alkohol mi nedělá dobře, a navíc… kvůli němu mi umřeli rodiče.“
„Umřeli?“ vydechl a pootočil mě k sobě.
„Jo… bohužel… před 10 lety…“ sklopil jsem hlavu a Anis se podíval kolem sebe.
„Co kdybychom šli někam, kde bude klid a budeme mít soukromí…?“ zeptal se a natáhl ke mně ruku. Nesměle jsem se na něj podíval a podíval se po baru.
„Někde tady mám kamaráda, u kterého bydlím. Měl by vědět, kde jsem.“
„Zavoláš mu později…“ sundal si bundu a dal mi ji kolem ramen. Zaplatil i za mě a pomalu jsme vyšli z baru.


Po chvilce jsme došli k malé vilce a já se na ni překvapeně podíval.
„Neboj se…“ vydechl a popostrčil mě ke dveřím. Vešel jsem dovnitř a překvapeně vydechl. „Tady je to krásný…“ Usmál se a sundal mi bundu.
„Půjčím ti nějaký tričko, a pak ti dám něco na pití.“ Přikývl jsem a nechal se odvést do obýváku. Sedl jsem si na koženou pohovku v černé barvě. Anis se usmál a šel do schodů. Došel s dlouhým tričkem a sklenicí džusu.

„Děkuji…“ usmál jsem se a napil se. Přičichl jsem si k tomu pití a zašklebil se. „V tom je alkohol?“ zeptal jsem se a položil sklenici na konferenční stolek. Podal mi triko a já si jej oblíkl. Bylo teploučký, a tak jsem se znovu napil džusu.

„Je tam jenom pár kapek… snad ti to nevadí…“ podíval jsem se na dno sklenice a pousmál se.
„Ne, ale dal bych si to ještě jednou,“ nesměle jsem se pousmál a uvelebil se na pohovce. Bushido po chvilce přišel a sedl si vedle mě. Podal mi sklenici a já se napil. Anis mi ji vzal a položil na stolek. Dal mi ruce za krk a přilehl si na mě. Opřel jsem si hlavu o opěradlo a díval se na něj. Trošku jsem jej odšťouchl a on si na mě víc přilehl. Začal mě líbat a já mu dal ruce kolem krku. Obmotal jsem mu nohu kolem pasu a Anis mě začal hladit po bocích. Hladil jsem ho za krkem a pevně si jej k sobě přitiskl. Vyhrnul mi triko a začal mě líbat na hrudi, jakmile se dostal k bradavce tak ji jemně skousl mezi zuby. Přivřel jsem oči a zaklonil hlavu.

BUSHIDO

Bill vzdychal a spokojeně přivíral oči. Sundal jsem mu triko a hodil jej na křeslo. S polibkem jsem mu sjel až k pupíku, do kterého jsem zajel, a on se spokojeně zachechtal. Jazykem jsem vyjel až k jeho krku a začal jej znovu líbat. Dal mi ruku na tvář a druhou mi přehodil přes záda. Začal jsem ho líbat na hrudi a sjížděl jsem pomalu níž, až jsem sjel k lemu jeho kalhot. Rozepnul jsem mu pásek a sundal mu kalhoty, který jsem hodil směrem k triku. Znovu jsem mu vyjel k bradavkám a tentokrát jsem skousl druhou. Odtrhl jsem se od jeho bradavky a pomalu jsem mu sundal boxerky. Bill byl úplně červenej a já se pousmál. Když jsem mu boxerky sundal, roztáhl od sebe nohy, abych měl lepší přístup. Sehnul jsem se k němu a pomalu jej vzal do pusy.

Bill zasténal a prohnul se v zádech. Vzal jsem si do pusy jeho špičku a jemně po ní jezdil jazykem. Uvelebil se na pohovce a hlavu si opřel o opěrku. Skrze přivřená očka se na mě díval a na tváři mu hrál spokojený úsměv. Začal jsem mu po penisu jezdit rukou a Bill tiše zasténal. Vzal jsem si ho hlouběji do pusy a ucítil třesoucí se ruku na mé hlavě. Zvedl jsem k němu pohled a on přivřel oči. Znovu jsem mu začal dráždit špičku a pomáhal si rukou. Druhou rukou jsem mu zajel pod záda a stáhl si ho trošku k sobě dolů. Bill si opatrně sedl a chytil mě za krkem. Začal mě líbat a přehoupl se na mě. Držel jsem ho po zadečkem, aby nespadl, a dál jsem se s ním líbal.

BILL

Za stálého líbaní jsem mu pomalu vyhrnoval triko a Anis poslušně zvedl ruce, čímž mi ulehčil práci. Začal jsem ho líbat na rameni, ale Anis mě chytil pod zadkem a sedl si rovně. Uvelebil jsem se mu na klíně a znovu jsem jej začal líbat. Promačkával mi zadek a já spokojeně zamručel. Třel jsem se o něj a líbl jsem jej na čelo. Slezl jsem z něj a klekl si. Polibkama jsem mu sjel od hrudi až ke kalhotám. Bez zbytečných řečí jsem je stáhl i s boxerkama a pomalu ho začal líbat po penisu. Zastavil jsem se u varlat a začal jsem je žužlat. Anis hlasitě zavzdychal a zaklonil hlavu. Odtrhl jsem se od něj a začal mu kouřit špičku. Anis zavzdychal zdrobnělinu mého jména a já se pousmál. Nikdy by mě nenapadlo, že tohle budu dělat v den mých 22. narozenin.

Trošku prudčeji se mu začal zvedat hrudník, když jsem sjel rukou k jeho varlatům a začal mu je promačkávat. Vzal jsem si ho hluboko do pusy a on mi dal ruku za krk, kterou si mě přidržoval. Měl jsem ruku u něj na pase, aby mi nezačal přirážet do pusy, a začal mi po ní jemně jezdit prsty. Chytil mě opatrně za vlasy a přitáhl si můj obličej ke svému. Začal mě vášnivě líbat a pomalu si mě vytáhl k sobě na pohovku. Položil mě na ni a povalil mě pod sebe. Vytáhl si ze stolečku lubrikant a balíček kondomů. Vzal jsem mu ty kondomy a pomohl mu jeden nasadit. Natřel si penis lubrikantem a zajel do mě jedním prstem. Stáhl jsem se kolem něj a zavzdychal.

„Anisi…“ vydechl jsem, když mě pohladil po tváři. Pomalu se jím ve mně rozhýbal a já zakláněl hlavu slastí. „Ještě…“ zavzdychal jsem a on mému přání vyhověl. Místo toho, aby přidal jeden prst, přidal rovnou 2. Prohnul jsem se v zádech a vykřikl. Zasmál se a narážel na můj bod. „Já… už… ach…“ zavzdychal jsem. Vytáhl ze mě prsty a začal mě vášnivě líbat. Zavřel jsem oči a spolupracoval s ním. V momentě, kdy jsem přestal dávat pozor, do mě jedním přírazem zajel až po kořen. Vykřikl jsem, a ještě jsem ho stihl kousnout do jazyku.

„Promiň…“ vydechl a hladil mě po těle. Pousmál jsem se a cítil jsem, že bolest pomalu odchází. Opatrně jsem přirazil a Anis to bral tak, že už se můžeme konečně rozjet naplno. Přirážel do mě a oba jsme vzdychali slastí. Během toho, co do mě přirážel, jsem ho začal líbat na krku. Anis hlasitě zavzdychal a tvrdě do mě přirazil. Narazil na můj bod, což mě donutilo zvonu vykřiknout.

„Ach… jsi tak… úzkej…“ vydechl mezi steny a znovu narazil na můj bod. Zaklonil jsem hlavu a on toho využil. Začal mě líbat na krku a mezi naše těla propletl svoji ruku. Začal mě honit a já o trošku víc roztáhl nohy. Jakmile mi začal mačkat varlata, tak jsem cítil, že se blíží konec.

„Já už… budu…“ vykřikl jsem, když narazil na moji prostatu a já se udělal na jeho bříško. Anis začal přirážet jako zběsilej a udělal se minutku po mně. Svalil se na mě a já mu dal ruku za krk. Přitáhl si mě blíž a začal mě líbat. Pomalu ze mě vyšel a odtáhl se ode mě. Natáhl se pro kapesníčky a setřel si to z bříška. Sundal si kondom a broukl: „Za minutku jsem zpátky…“ dal mi pusu a odešel do kuchyně.

Napil jsem se džusu a svalil se na pohovku. Anis přišel a lehl si za mě.

„Tohle byl nejlepší sex, kterej jsem kdy zažil,“ broukl a líbl mě na krk. Začervenal jsem se a zašeptal: „Ani moje představy o mým poprvý nebyly tak úžasný jako tohle.“ Obmotal kolem mě ruce a já cítil, že pomalu usínám.
„Ještě neusínej… jdeme do sprchy a potom do postýlky…“ zašeptal mi do ucha a já se usmál. Vzal mě do náruče a podal mi kondomy a lubrikant. Tahle noc bude ještě zajímavá…

autor: EllisElicious

betaread: J. :o)

15 thoughts on “First sex on birthday

  1. Ááá, no tak to je normálně tvrdý porno tohlecto!!! :D:D Na začátku to vypadalo, že se to trochu protáhne, ale pak na to skočili fakt rychle, nečekala jsem to 😀 A na to, že to bylo Billovo POPRVÝ.. no wau. Intuitivně musel tušil, co má kdy udělat:-) Líbilo se mi, jak Bill Bushido galantní, opravdu to z té povídky přímo čišelo, takového ho mám ráda 🙂
    Jinak, pokud mám být upřímná… jak se dostali k tomu líbání a dál, tak mi tam něco chybělo… a sice víc pocitů, ale když to vemu kolem a kolem, jako povídka, kde hraje hlavní roli sex (na jednu noc? Možná, v tomhle případě, nebo na dvě a víc?:-))) tak to není až tak podstatné. To "fyzično" si popsala super, já bych to asi tak detailně nedokázala popsat:-)
    Aaa ještě poslední věc… ehm, to Tom??:D:D Já vím, že tady nemá co dělat, ale kdyby to zjistil… 😀 Ano, musím se spokojit s představou, že TADY jsou "jen" dvojčata 😀
    Mimochodem, jsem tak zaostalá, nebo je Anis Bushidovo pravé jméno/přezdívka?:D V hlavě mi něj zůstane navždycky vzpomínka toho, jak se objímali na Comet 2007(aaa)…nebo 2008? Už si to nepamatuju:D Ale bylo to krásný… A Tomovi jak Bu jen potřásl rukou xD

  2. [1]: Je to tak, Anis Ferchichi je Bushidovo pravé jméno, Bushido nebo taky Sonny Black jsou jeho umělecká jména =)
    A objímali se na obou "Kometách" a bylo to nezapomenutelné xD

  3. Hmmmm , hezký dílek ,ale připadal mi trochu uspěchaný 🙂 ale nevadí , lepší by byla vícedílka , pěkně to rozepsat 🙂 ale jinak! super 🙂

  4. A teď k povídce =)
    Pro mě opravdu moc rychlé a zbytečně uspěchané, nevím, jestli by Bill šel hned domů k někomu, koho zná pár minut a hned s ním spal, zvláště, když to bylo poprvé. Ale protože tenhle pár miluju, tak to přehlídnu xD
    Ale je škoda, že povídka nebyla aspoň dvojdílná, aby zbylo více místa na takové to oťukávání a pocity.
    Anis byl opravdový gentleman a myslím, že si Bill svoje poprvé krásně užil =)
    A určitě i podruhé, potřetí, počtvrté…xD

  5. [6]: Tak přesně tohle mi neskonale vadí, stalo se z toho trapné klišé Billshido povídek. Je to o to horší, že je Bill o hlavu větší než ten "chlapák" Bushido 😀 Závidím ti, že se ti to ještě líbí, mně už to při opravování vytáčí. J. :o)

  6. [7]: Jani, ale já to třeba taky nebetyčně miluju, "Maličký, Hvězdičko, Princezno", tohle se prostě nemůže NIKDY omrzet =)
    Vždycky, když to čtu, úplně se tetelím blahem =)
    Je to něco jako pokoj 483 xD
    A kdykoliv si čtu nějaké Billshido, tak Bill je v něm pro mě vždycky tou nadpozemsky krásnou a éterickou bytostí z dřívějších dob a ne tím dnešním zjevem, takže mi spolu s Anisem krásně pasují xD
    To ostatně platí i pro twincest, kdybych si kluky představovala s dnešní vizáží, nedokázala bych přečíst jeden jediný řádek…

  7. [8]: Jo, je mi jasný, že to miluješ, to je spojený s celkou láskou k tomu tématu. 🙂 Ta mě ještě nepostihla a už se to asi nestane. Ale při opravování jsem nucena to číst, tak jsem si jen tak trochu ulevila 😀 Každej máme svoje. Twincest má taky svoje trapná klišé, co se pořád opakují. Hvězdička ani princezna by mi snad tolik nevadily, ale maličký mě prostě ničí. 😀

  8. [9]: Jasně, já taky chápu, že ti to leze na nervy, když to při opravování čteš pořád dokola xD
    Ono to bude tím, že jsi vůči kouzlu Billshida imunní, zatímco já už jsem totálně nakažená a to přímo smrtící formou xDDD

  9. [8]:tak s týmto s tebou úplne súhlasím, kebyže si to predstavim v tejto dobe, tak ma to proste nebaví a je to úplne niečo iné 🙂
    _________________________________________
    krásna poviedka, Billshido milujem a aj oslovenie "Maličký" :)…aj keď je o hlavu vyšší, tak mi oproti Buovi proste pripadá taký maličký a krehký….proste oni dvaja dokopy sú úžasní!!

  10. ja uz nemam co psat do komentaru 😀 😀 pokazdy kdyz napisu "bajecny, vyborny, uzasny…" je to ve spouste jinejch komentu, ktery sem tady nechala 😀 ale vyjimka potvrzuje pravidlo, opravdu BAJECNA povidka ♥♥

  11. Zjistuji, ze pokud jde o povidky, kde se vyskytuje sarmantni Anis, tak mi nejak nejde popsat kvalita povidky jako takove. Zkratka je tu ON a i kdyby to bylo sebeblbejsi tak to budu hltat 😀 osloveni 'Malicky' mam rada, je to klise, ale moc hezke 🙂 pokud jde o tu projekci vzhledu, taky si u kazde povidky predstavuji drivejsi vzhled Billa, nejak se mi libil vic. Samozrejme u Billshida opomijim i soucasneho Bushida. Jesteze jeho manzelku a deti nikdo do povidek necpe xD

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics