Gaga je voayer

autor: Lenna W.K.T.

Vždycky jsem si přála napsat slash stylu Billshido nebo Andrease a Billa, víte, co myslím. Nakonec jsem se rozhodla (možná snad jako první z českejch autorů, teda pokud se nemýlím) napsat slash, ale ne klasickej, nýbrž TORG (Tom/Georg)… Pojala jsem to ještě maličko zvláštním způsobem, ale doufám, že se vám to bude líbit stejně jako mně 😉
Chtěla bych to věnovat výhradně a jen Doris, protože se na týhle povídky nemohla dočkat. Její náklonnost ke Georgovi ji zjevně nutila být zvědavá. Tak Dorisko, užívej, neslintej a vy si to užijte taky 😉 Komentujte plííííís pa Wolfina xD
13
5.11.2009- Berlin

„Voou voou, they tell me is beatiful…!“ tohle se rozléhalo celým Berlínem, ten den, co se to stalo byl pro ně výjimečný.
Jakmile moderátor oznámil vítěze kategorie „Nejlepší kapela“, čtyři mně velmi dobře známí chlapci se rozešli k pódiu. Hopkali štěstím a nadšením. Jejich frontman Bill zářil štěstím, stejně jako jeho bratr Tom. Už od prvního pohledu se mi chlapci zdáli v něčem jiní. Už nelítaly jiskry mezi dvojčaty, ale mezi Tomem a Georgem, což mi přišlo velmi zvláštní.
Šeptali si a chvílema to vypadalo, že se dokonce drží za ruce, ale to byla jen mýlka. Šeptali si, usmívali se na sebe, což nebylo nic zvláštního. O to větší šok pro mě, když jsem byla svědkem toho, co se dělo na afterparty.

**Afterparty**

Seděla jsem se svým manažerem v koutku klubu a užívala si. Jako normálně jsem byla celkem středem pozornosti. Kdo by také mému egu odolal. Avšak moje pozornost utkvěla na dvou chlapcích. Seděli u baru a povídali si, nebylo to nic zvláštního, to vůbec. Mě spíše překvapil styl, jakým si povídali. Nakláněli se k sobě, šeptali si a jiskřičky v jejich očích už nebyly jen z pouhého štěstí z výhry.
„Gaga, prosím mohla by ses mi podepsat?“ zeptala se malá holčina. Teda malá, malá vzrůstem, jinak by jí mohlo být tak sedmnáct. Moje fanynka, na sto procent. Její vlasy hrály bílou barvou a měla je modře podbarvené. Klasika, ofinka s ulítlým outfitem. Takoví byli lidé, co se stylizují v mém stylu.
„Jasně!“ řekla jsem jen, přívětivě se usmála, podepsala jsem jí své CD a dál je pozorovala. Teda chtěla jsem je pozorovat, ale u baru najednou nikdo nebyl. Rozhlédla jsem se a našla je na velké kožené sedačce. Byla skryta mezi kouřově bílými závěsy, stejně jako ta moje, hned vedlejší, a tak jsem občas i zaslechla, co si povídají.
Se zájmem jsem se opřela a pozorovala je. Byli tak soustředění jeden na druhého. Jemně  jsem točila zápěstím, abych pořádně promíchala vodku s džusem a ledem.  
„No tak, Georgu…“ usmál se Tom a dával Georgovu ruku z jeho rozkroku.
„Neříkej, že to nechceš…“ zamručel Georg spokojeně a zaútočil na Tomův krk. Ten jen slabě přivřel oči.
„Geo, tady ne…“  šeptnul. V jeho pohledu bylo vidět, že je soustředěný, a že se mu hnědovláskova přítomnost a přítulnost hodně zamlouvá.  
„Dáme si ještě drink a půjdeme…“ zahuhlá Tom a nakloní se ke Georgovi. Přisaje se ke kůži na jeho krku a Georg potěšeně pohladí jeho černé copánky. 
„Brouku, cucfleka ne!“ zamrouská Georg, ovšem až moc pozdě. Copánkatý chlapec se na něj podíval a cvrnknul ho do nosu.
„To aby všichni věděli, že si mají nechat zajít chuť…“ špitne. Jo flek je veliký a pořádně rudý. Svítí i přes ty záclony.

„Hele, neviděli jste někde Billa?“ kouknu na svoji společnost po pravici. 
„Jakýho?“ protočím oči. Ti lidé jsou někdy vážně zabednění.
„Jakýho, nejslavnější německej Bill je asi Bill Gates…“ poklepu si na čelo. „Kaulitze mladýho hledám…“ upřesním. Můj otec, který občas jezdí se mnou, ukáže k baru. Usměju se, vstanu a jdu k baru.
„Bill Kaulitz?“ zeptám se, musím nahlas, aby mě přes hlasitou hudbu slyšel. Otočí se. Kouká na mě.
„Lady Gaga?“ odpoví otázkou. Jen kývnu a usměju se.  
„Těší mě.“ Podá mi ruku.
„Nápodobně.“
„Co potřebuješ?“ přejdeme rovnou k věci.
„Číslo na Toma, tvýho bráchu.“ Řeknu narovinu a opřu se o bar. Mávnu na barmana, ať mi nalije další vodku s džusem.
„Proč ho sháníš?“
„Potřebuju se ho na něco zeptat…“ 
„Proč se ho nezeptáš osobně?“ 
„Je zaneprázdněný… a navíc…“ kouknu na sedačky, abych se přesvědčila, že vážně nekecám, „… je pryč.“ Dodám.
„Ach, zase zalezl s fanynkou. Dobrá tedy, dám ti ho…“ nadiktoval mi jeho číslo. Dopila jsem vodku a rozloučila se s ostatními. Jela jsem do hotelu.

Tom padnul do měkkých, bílých peřin. Hned na to ho do madrace přimáčklo Georgovo tělo. Ihned zaútočil na jeho rty. Tom okamžitě pootevřel rty, aby tak Georgův jazyk mohl proniknout hluboko. Jejich jazyky se proplétaly v divoké hře. Bojovali o dominanci. Tom zajížděl prsty do jemných hnědých vlasů svého milence a vzrušeně funěli. Georg se třel o tělo chlapce pod ním a cítil, jak vzrušení v jeho těle je stále větší a větší.
Tom se neudržel. Cítil čím dál tím víc slabý tlak proti jeho klínu. Sjel rukama k lemu trička a jemně hladil Georga na jeho vypracovaném bříšku. Taky měl vypracované bříško, ale ne tolik jako Georg. Tolik se mu na něm líbilo. Vzrušoval ho. Možná víc, než si byl Tom ochotný přiznat.
Pomalu mu tričko stáhnul, a když si udělali při líbání pauzu, Georg toho využil a stáhnul i tu obrovskou plachtu, jak nazýval Tomova trička. Tolik mu slušely. Georg si vždy myslel, že Tomovi by jiný styl ani neslušel. I když měl jedno přání. Vidět Toma v kvádru.  
Okamžitě přejel velkou dlaní po jeho hrudi. Sálalo z ní horko. Tom si skousnul ret a jemně zacinkal jeho piercing mezi zuby. Georg přejížděl dlaní po celém trupu, až sjel na boky.
„Víš, že ti to strašně sluší, když jsi nadrženej?“ pošeptal mu do ucha a Tom měl co dělat, aby z jeho horkého dechu na svém uchu nezasténal.
„Oh, brouku, drž hubu a radši mě líbej…“ zamručel Tom a opět si ho za týl přitáhl a líbal.
Oba netušili, že je někdo oknem naproti sleduje.  
Stefani Joanne Germanotta, Lady Gaga chcete-li, je sledovala oknem naproti. Bydlela ve stejném hotelu, ve stejném patře. Celé tohle patro měli pronajaté  pro VIP hosty.  
„Ty umíš tak dokonale provokovat… ss uh… no ták…“ Georg byl nyní pod Tomem a ten si možná až moc vášnivě hrál s Georgovou sponou pásku. Dlaní přitom tlačil proti bouli, která se nyní opravdu nedala přehlédnout. Nakonec jej ale přestal trápit a kalhoty rozepnul. Sundal je rovnou i s boxerkami a na Toma vykoukl natěšený Georg menší. Tom se mlsně olízl. Georg hned věděl, na co Tom myslí.
„Joh, bejby, udělej to!“ zavzdychal Geo, když ho Tom pohladil dlaní. Pak jej vzal do dlaně a stáhnul předkožku. Georg se prohnul. Jeho ruka automaticky zabloudila na Tomovu hlavu a prsty projížděl pěšinkami mezi jeho copánky. Tom jen jemně, ale velice dráždivě, zakmital jazykem na odhalené špičce a Hagen opět zasténal.
Tom si s ním hrál snad jako ještě nikdy. Doslova si užíval to, jak se pod ním Georg svíjí. Když už ho ale i jeho vlastní rozkrok bolel, vyšplhal se k jeho rtům a políbil ho. 
„Teď je řada na tobě…“ pošeptal. Georg se opět přetočil nad Toma. Zmizel kdesi u jeho zipu od kalhot. Bylo mu horko, a proto byl ještě radši, že ho Georg svléká. Byl nadržený k prasknutí. Georg si s ním celý den hrál. A když opravdu měli cenu v rukou, měli důvod oslavovat. Georg věnoval Tomovi spoustu polibků na jeho hruď, bříško, postupně se směroval na pravý bok. Líbal níž a níž a směřoval na druhou stranu. U toho mu pomalu sundával boxerky, a Tom byl jako v tranzu, když jej políbil do slabin.
„Och…“ vzdychnul, když jeho ruka opatrně objala Tomův penis a pomalu pohyboval. Natáhl volnou ruku k jeho hlavě. Tom pochopil. Opřel se o loket a volnou rukou uchopil Hagenovy prsty. Pomalu si je vsouval do úst. Georgovi cukalo v rozkroku. Jeho jazyk to s ním vždy dobře uměl.
„Víš, že máme výročí?“  šeptl najednou Tom. Dělalo mu to problémy, protože Georg se věnoval zpracovávání jeho koulí. Sál je a olizoval.
„Vím, jsme spolu na den přesně tři měsíce…“ šeptnul Georg od jeho rozkroku.
„To je snad nejdelší vztah, co jsem kdy měl… oooh!“ prohnul se Tom. Georg jemně obkroužil vstup do jeho těla jazykem. Tohle Tom miloval.

„Ah, ještě, prosím…“ Hagen ho škádlil. Šíleně moc. Tom pustil oslintané prsty a padl hlavou na polštář. Roztáhl nohy.
Geo jemně kroužil prsty, až je pomalu začal zavádět. Tom chňapnul prostěradlo mezi prsty a doslova ho drtil. Začátky byly vždy jemně nepříjemné, ale Georg byl trpělivý a pečlivý, i když byl nadržený jako králík.
„Uhh…“ dostalo se z Tomova hrdla.
„V pořádku, plyšáčku?“  špitnul Georg. Vždy mu záleželo na tom, aby si to Tom maximálně užil. Věděl, jak moc má sex rád.
„V- v pořádku, pokračuj…“ přikývl Tom.  
Když se Tomovy vzdechy pomalu měnily z bolestivých na chtivé, natáhl se Hagen do svého batohu pro lubrikant a kondom. Vždy je používali. Ne, že by si nevěřili, ale nechtěli nic podceňovat. Tom se pomalu otočil na břicho. Vyčkával, až si Georg natáhne kondom a potře ho lubrikantem. Prsty od zbytků gelu pak pronikl do Toma, aby si byl jistý, že opravdu nic drhnout nebude.
Vzal svůj penis u kořene a nasměroval jej do Toma. Pomalu pronikal. Tom zprvu zanaříkal, ale nepříjemné táhnutí brzo polevilo. Geo opatrně zasouval, po kousíčkách, protože naráz by ho Tomovo tělo stejně nepustilo. Nechtěl mu ublížit. Tom se zapřel o loket a otočil trup ke Georgovi. Natáhl se pro jemný zamilovaný polibek.
Po kouskách jemně pronikl do jeho těla. Stejně ještě chvíli čekal, než si na něj Tom úplně zvykne. Nemají spolu sex poprvé, ale nechtěl udělat stejnou chybu, jakou udělal, když spolu spali podruhé. Špatně, nebo spíš málo Toma připravil, a pak to do něj napral naráz. Toma to hodně bolelo a z jejich vášnivého večera byla akorát Tomova skoro natržená… zadek. Už nechtěl být nedočkavý.  
Zatímco si Tom zvykal, jemně, ale zároveň vášnivě a procítěně, jej líbal na rtech. Tom dal ruku na jeho stehno a jemně zatnul nehty. Pro Georga to bylo jasné znamení, že má pokračovat.
Pomalu začal přirážet. Nejdříve velmi pomalu. Pak jemně zrychloval. Když už i pro Toma to bylo vážně hodně vzrušující, klekl si na všechny čtyři a nechal Georga přirážet, jak se mu zlíbí. Pleskání kůže o kůži. Georgovy ruce na Tomových bocích. Silné sténání. Georg tlačil přesně na Tomovu prostatu. Pro Toma to byl tak intenzivní zážitek, že opravdu nedokázal tišit své sténání a ochotně se Hagenovi nabízel. Protáčely se mu panenky slastí.
„Oh bože… jo… už…“ zakňučel Tom v očekávání a s dalším přírazem do jeho těla vystříkl na potah přes deku. Silně se kolem Georga stáhnul v návalu slasti. Ten už tuhle úzkost a horko nevydržel a vyvrcholil také.
Vyšel z Toma. Sundal si kondom a zabalil jej do kapesníčku.

„Tomy…“ šeptnul. Tom se svalil a vrazil hlavu do polštáře. „Všechno v pořádku?“ 
„Jo… bylo to… oh, sakra, strašně dobrý…“ kouknul na Georga a upřímně se usmál. Pochopil, co Georg chce. Vzal do úst jeho penis a očistil jej od spermatu. Pak si lehnul na bok a Georg hned za něj. Vzal Toma kolem pasu a přiblížil si jeho prdelku ke svému rozkroku. Opatrně do něj opět proniknul. Ne za účelem dalšího dosáhnutí orgasmu. Jen se rád nechával obklopovat Tomovým tělem. Tolik jej miloval. Sám si to ani nechtěl přiznat jak moc.
„Líbilo se ti to?“  šeptnul Tom. Měl zavřené oči. Byl to dlouhý den. Krásný a ještě hezčeji zakončený. Oslavovali. Jejích vítězství i jejich výročí. Georg hladil Toma na bříšku, zachumlal je pod deku.
„Moc, lásko, moc… jsi ten nejlepší člověk, kterého jsem poznal a jsem strašně šťastný za to, že s tebou můžu všechno tohle sdílet.“ Šeptnul Georg Tomovi do ucha. Ten si opřel hlavu o jeho hruď.
„Promiň za ty moje občas hnusný narážky, ale víš jak, před novinářema se musíme hodně přetvařovat.“
„S tím si nelam hlavu, to je v pohodě… líbí se mi to na tobě…“
„Vážně?“
„Jo.“
„Nikdy jsem si nemyslel, že to někomu řeknu nahlas a do očí,“ řekl Tom a jemně natočil hlavu na Georga a podíval se mu hluboko do jeho zelených studánek, „ale tobě to říct musím, miluju tě, Geo…“ ta poslední tři slova jemně šeptnul. Georgovi poskočilo srdce, protože přesně tohle cítil také.
„I já tebe, Tomy…“  šeptnul a líbnul ho na jeho roztomilý nosík. Hned na to se Tom jemně předklonil, přitlačil zadečkem vůči Georgovu klínu. Tím se do něj dostal trošku hlouběji. Pak promotal prsty s Georgovými a usnul celkem hlubokým spánkem.
Georg ještě přemýšlel o Tomových slovech. Nikdo mu lásku nevyznal tak pěkně a upřímně jako on. Nikdy nikdo, jen on, jeho malý, leč před novináři namachrovaný, Tom. Hladil ho po hubeném stehnu a se šťastným úsměvem usnul také. Obklopen Tomovým tělem.

***

„Hej, přišla mi esemeska…“ všimnul si Tom až u snídaně. Neznámé číslo. Otevřel zprávu a v ní stálo: Nebolí tě zadek? Ale slušelo vám to, držím palce, ať vám to s Georgem vyjde… LG
„Hej, co to, kurva, je?“ podíval se na telefon a zprávu si přečetl hned několikrát. Pak podal telefon Georgovi. Jeho oči se roztáhly strachem. Dokonce ani kluci z kapely nevěděli, že Tom a Georg spolu chodí. Věděli, že Georg je zadaný, ale dotyčnou nikdy neviděli. Ani dotyčného.
„Kurva… Bille, tys někomu včera dával moje číslo?“ houkl na bratra, který právě Gustavovi zapáleně povídal o jedné dívce, která mu skvěle vykouřila
„Co? Jo, dával… Stefani se po něm ptala, ptej se tě musela na něco zeptat. Byl jsi pryč, tak jsem jí ho dal.“
„KDO je Stefani?“ optal se důrazně. Bill protočil oči.
„Lady Gaga, co je s tebou? Vyšiluješ jako bys měl krámy…“ zahuhlal Bill a Gustav se potutelně zahihňal. To by vysvětlovalo to LG na konci. Hned jí psal, co viděla a tak dále. Přišla mu jen jednoduchá odpověď. 
‚Neboj, mlčím jako hrob, ale vážně vám to slušelo ;)‘
Tom nevěděl, jestli ho to má uklidnit, nebo rozrušit ještě víc. Vstal od stolu a zastavil se před hotelem. Zapálil si. Proč vlastně spali v hotelu? Když mají v Berlíně byt? Vydechl kouř. Možná, že kdyby byli u Georga nebo u něj doma, nestalo by se to. Kdo ví, jestli si Gaga opravdu nepustí pusu na špacír.

*** 
Otázka: „Co nebo jakou věc byste si chtěli vzít na tour?“ Georg se ujal slova. Gaga opravdu držela jazyk za zuby, a proto teď mohl spokojeně sedět vedle Toma při dalším z rozhovorů. Cítil jeho teplo, jeho přítomnost. Na tuhle otázku musel odpovědět. Sice trošku jinak, než by měl, ale musel. Musel zalhat pro dobro jejich vztahu. 
„Svoji přítelkyni…“ řekl se slabým úsměvem. Tom si pořád nemohl zvyknout na to, že o něm mluví jako o přítelkyni. Bill se okamžitě chytil toho, co Hagen řekl a popíchl ho. 
„Tvoje přítelkyně je pro tebe věc?“
„Moje přítelkyně je pro mne všechno na světe…“ odpověděl prostě. Tom se slabě usmál. Bylo hezké poslouchat, že pro Georga znamená všechno. Georg pro něj taky… a tak to má být!

autor: Lenna W.K.T.
betaread: Janule

24 thoughts on “Gaga je voayer

  1. aaaaaaaaaaaaaa já to čtu už asi po miliontý a pořád nemám dost. Sama víš co jsi mi tím způsobila 😀 Je to prostě skvost. Miluju to.
    Jsem polichocená, že to je věnováno výhradně mě :DD ach bože….myslim že tohohle už se nezbavim. Miluju TORG.

  2. Me se libi i to co psala Mykerina… je to takove wrrrr xD
    Ale jen doufam, že se nebude opičit moc lidí xD

  3. Tak to je vážně skvost. Už jsem jen čekal, kdy to posleš, protže jsme byla natěšená, co to bude a musím říct, ře si mě vážně příjemně překvapila. Vážně se ti to moc povedlo. 😀

  4. hustý xDDD.. Tom s Geem nejsou špatný pár xDDD  docela dobrej a gaga je super xD. a koho si jen myslela tou slečnou s podbarvenými vlasy? xDD

  5. Je to super, ale stejně je to trošku divné..to by byla sranda, kdyby to tak bylo doopravdy xD
    A moc se přimlouvám za napsání nějakého toho Billshida, jak jsi psala na začátku, ti dva spolu jsou šíleně sexy xD

  6. [7]: Ale Billshido je uz trapny a okoukany xD Vim o jednom Billshidu+ toma xD a to ma fakt grady doufam ze to holky uz brzo poslou… ale ted jsem proste chtela zkusit tohle… kdyz me napadne Billshido, neni problem 😉

  7. Bylo to suprový×D tlemila jsem se v některých okamžicích a bylo to prostě nejlepší. Vtipný, procítěný, skvěle napsaný. Já nevím, jak jinak bych to měla vynachválit. Prostě famózní. Líbí se mi to víc, než když pořád cpali s někým dohromady Billa. To mi i docela vadilo, ale tohle je prostě geniální. Doufám, že to není poslední povídka, co jsi napsala na tohle téma a ty píšeš tak skvěle, že by ses klidně mohla pustit i do vícedílné povídky. Bylo by to zajímavé a pokud vím, tak by byla první na blogu na tohle téma.

  8. [9]: Jééé je. To nevím, bavilo mě to, mám další nápad, ale sama Janule mě prosila, aby se to nestalo pravidlem vzhledem zaměření blogu. A začínat si s THFF se mi nějak nechce xD

  9. No snad ne, ale poprvé si s tím prostě přišla ty a to už nikdo nezmění, každýmu bude jasný, že ostatní jsou jenom kopíráci. Ale víš jak to chodí, někdo s něčím příjde a potom se tu začnou objevovat dost podobná ne-li stejná témata.

  10. Nelíbí se ti tadyto téma? A nebo to, že se tak rozšířilo×D Ale je pravda, že poslední dobou je na blogu povídek s tímto zaměřením více, než dost. Mě se některé z nich líbí, ale m-preg asi nikdy nenapíšu×D není to nic pro mě a když už, mělo by to vypadat všechno věrohodně, jinak to stojí za houby.

  11. jsem toho sameho nazoru. Ja jedine co jsem napsala ve smyslu muzi a deti tak bylo to, ze Bill pracuje jeko chuva xD nic vic 😉

  12. tak to si musím určitě někdy přečíst, Bill a chůva×D no chtěla bych tu situaci vidět na živo×D×D

  13. No nejdriv musis pockat, az to dopisu xDD Jsem asi ve tretim dile od konce, takze to bude hned 😉 a prvni dva dily uz jsou na blogu 😉 Vyhled na Puerto Colon xD to je ono xD

  14. [18]:Jo takhle. Já jsem tu povídku už zahlédla, ale nevěděla jsem o čem je, tak jsem si říkala, mám to číst nemám. Ale lákalo mě to, takže teď už to je jistý×D

  15. Tak Gaga jo? To abych začala čekat na další rozhovor s ní… jestli něco nepráskne… XD Kdo ví… XD

  16. [20]:Ale co bys mě nutila×D já su náhodou zvědavá a ještě k tomu, když jsem zjistila, že máš tak suprovej styl psaní…

  17. tak jo no xD ale nenutim te xD To z vicedilek mejch je nejlepsi 75°C ale to pisu hodne pomalu xD

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics