Kaliber Nr 45

autor: Theodor

Hey Leute,
Tak jsem zase tady, ano je to strašné, ale přesto je to tak! Perverzista opět na scéně XD Přicházím k Vám s další povídkou, která se nazývá „Kaliber Nr. 45
Mám tolik nápadů na povídky, že je ani nestačím psát. Jedná se o BILLSHIDO, takže fanoušci této dvojice budou jistě nadšeni =) stejně jako já 😀
Upozornění: Billshido, znásilnění, smrt, hrubé zacházení, krev.
Pac a pusu posílá Theodor ♂+♂=♥

Comet 2008. Velká německá hudební událost. Všichni umělci z hudební branže nesměli chybět. Vlastně celá tato událost byla jako krychle. Všechno do sebe zapadalo a neměla žádnou chybu. Oliver Pocher zase všechny bavil jako obvykle a dnes ve svém kostýmu zajíčka.

Skupina Tokio Hotel seděla u hlavní uličky, takže měla perfektní výhled na celé dění, co se všude odehrávalo.
Bill seděl na své sedačce a bavil se s ostatníma do té doby, než vyšel Oliver na scénu a začala show. Schnuffel remix- Billa i všechny okolo pobavil. Ale když Oliver zremixoval Bushidovu píseň, tělem mu projel elektrický proud. Rozhlédl se okolo a chtěl najít jednu osobu… Anise. Toho snědého muže, který v něm probuzoval neuvěřitelnou touhu. Už svým pohledem mu tento charismatický muž dodával jiskru dravosti.

„Kuschel, bist du Bushido Schnuffel…!“

Billovo tělo se otřáslo a pocítil na svém těle rentgenový pohled. Pomalu zvedl hlavu a střetl se s Bushidovým pohledem. Rychle sklopil oči a snažil se zavést řeč s ostatníma. Cítil horkost na své tváři. Měl na něj chuť. Bál se, ale přitom toužil. Toužil po něm od té chvíle, co slyšel jeho nemravné návrhy v televizi. Ačkoli dělal, že ho to vůbec nezajímalo, vevnitř hořel. Chtěl okusit tu míru vášně a vypít si svůj kalich smyslnosti a hříchu až do dna. Jenže měl velkou úzkost. Bál se, že bude hodně nezkušený a Bushido z něj bude mít akorát legraci.

„Nad čím přemýšlíš?“
„Cože?“
„Nad čím přemýšlíš?“ Zeptal se Tom a dál se na svého bratra díval.
„Ale jen, tak. Jsem unavený, víš. Po tomhle asi půjdu hned spát.“ Řekl Bill a dál se věnoval tomu, co se děje na jevišti.
Po tom, co Tokio Hotel vyhráli, Bushido je chtěl všechny pozdravit. Billovi sem tam očko sklouzlo na Anise a říkal si, proč si dneska nevzal tmavé brýle.
Snědý muž jej často sledoval a v duchu si gratuloval, že Billa dostává do rozpaků. Taky po něm toužil. Konečně si ochočit toho malého černovlasého lvíčka. Pořádně se na něm vyřádit. Chtěl ho tak moc, že by byl ochotný zato i zabít. Chtěl jej pokořit a vzít si jeho nádhernou nevinnost. Potřeboval okusit ten uzoučký zadeček a potřeboval cítit jeho vlhké polibky. Musel jej vidět naprosto bezmocného a nadrženého, snad i prosícího.

Utápěl se v těch myšlenkách, že si nevšiml toho, jak Bill odchází. Loučil se se všemi a namířil si to k odchodu. Pár fanynek zaječelo, ale show jela dál. Bushido zmizel v zákulisí, odkud se mohl nepozorovaně dostat na hotel, kde je Bill ubytován.
Po tom co půl hodiny přesvědčoval ochranku, že je skutečný Bushido, stál Anis před Billovým pokojem.
Nohy se mu třásly, ale to mu nijak nebránilo v tom, aby nezaklepal. Natáhl ruku a zaklepal. Chvíli vyčkal a uslyšel tiché „dále“.
Vešel. Bill byl zrovna ve sprše, to se mu hodilo.
„Jste pokojová služba? Dejte mi ty flambovaný banány na bar, prosím.“

Anis se usmál. Tak Billík nám dostal chuť na banán? Tak to mu plně vyhoví a moc rád. Anis šel k baru a nalil si do sklenky whisky. Sedl si do pohodlného, černého, koženého křesla a vyčkal, až Bill půjde ze sprchy.
Po deseti minutách Bill vypnul vodu. Vzal ručník a začal se utírat. Vyždímal si své dlouhé vlasy a kolem těla obmotal červenou osušku. Vyvoněný a spokojený vyšel z koupelny a zavřel dveře. Otočil se a zkameněl. Nebyla to pokojová služba. Byl to Anis! Ten muž co ho tak děsně žhavil, jen když se na něj podíval.

„Co tu chceš, Bushido?“
„Prosím, říkej mi Anisi, Bille…“ Usmál se Anis a napil se ze své sklenice.
„Fajn. Co tu chceš, Anisi?“
„Hm, když slyším své jméno z tvých úst, létají mi motýlci v břiše. Přišel jsem tě navštívit.“
„To je sice hezké, ale jsem hodně unavený, tak už abys raději šel.“ Pokusil se Bill o úsměv.

Ve skutečnosti nechtěl, aby Anis odešel. Chtěl, aby se jej aspoň dotkl. Nebo, nedej bože, aby se o něco pokusil. No tak či tak, nebyl aspoň oblečen. A ta osuška zakrývala fakt jen pas. Cítil Bushidův pohled na svém těle. Cítil, jak z něj v mysli rve tu osušku a dotýká se jej tam, kde se dotýkal zatím jen sám.
Anis se zvedl a skleničku opatrně položil na skleněný stolek. Bill se zachvěl, když Anis stál blízko něj.

„Vypadáš roztomile, když se stydíš.“

Bill měl oči až na vrch hlavy. Anisova vůně mu bila do nosu a motala se mu z něj hlava. Začal být nervózní, ale také velmi vzrušený. Anis se Billa dotkl na krku. Ten zavřel oči a vychutnával si ten horký dotek. Jeho tělem proplouvaly vlny vzrušení a nedočkavosti.

„Jsi nádherný.“

Zašeptal mu Anis do ouška a s úsměvem pozoroval Billovy reakce. Billovy řasy se zatřepaly při tom, jak se jejich ústa dotkla. Nádherný pocit euforie. Anis postupoval dál. Zatlačil na Billovy rty a proklouzl do nich jazykem. Plenil Billova ústa, a ten mu to po chvilce začal oplácet. Obtočil kolem Anisova krku své dlouhé, štíhlé paže a nepřestával jej líbat. Anis sjel Billovi po zádech až pod osušku a stisknul jeho malý zadeček. Měl ho přesně tam, kde chtěl. Jedním pohybem sundal z Billa to poslední, co halilo jeho dokonalé tělo.
Bill sebou trochu ucukl a překryl si dlaněmi své vzrušení.

„Ukaž se mi, medvídku.“

Zašeptal Anis a chytl Billa za zápěstí. Koukal se mu do očí a obtočil si jeho paže kolem krku. Opět spojil jejich rty a chytl Billa za stehna a nechal jej, at si obtočí i jeho nohy kolem Anisova pasu. Držel jej za stehna a nasměroval si to i s Billem kolem pasu na velkou, manželskou postel. Opatrně ho do ní položil a sám se ještě oblečený natiskl k jeho drobnému a nahému tělíčku. Opatrně jej začal líbat na krku, ale později začal i jemně kousat. Hladil jej po stehnech, na kterých se objevovala husí kůže.
Bill jemně oddechoval, sem tam sykl, když se mu Anis zakousl do krku.

„Počkej, Anisi, to je, to je na mě moc rychlé.“ Zašeptal a snědý muž zvedl hlavu od Billova břicha.
„Moc rychlé? Co mi tím chceš říct, medvídku?“
Bill se zatvářil rozpačitě. Prohrábl si vlasy a studeně se podíval na Anise.
„Bille…“
Vydechl.
„Ty jsi panic? Bille, neříkej mi, že jsi…“

Anis se začal smát jak pominutý. Nemohl uvěřit tomu, že tenhle mazaný ďáblík je opravdu ještě panic. Takže vše, co si myslel, se splnilo. Ta jeho nevinnost bude patřit jemu.
Bill seděl nahý na posteli jako sklíčené zvířátko. Koukal se do stěny a poslouchal Anisův nepřestávající smích. Říkal si, co asi udělal špatně? Že se mu tak směje. Každý jednou začínal, ne? Smích Anise nešel přeslechnout, proto Bill aspoň zkusil zavřít oči a vytěsnit to z mysli.

„Vypadni!“ Zašeptal Bill, neříkal to ani naštvaně a ani nijak normálně. Byl to jen plačtivý šepot, který naznačoval, že Billovi budou po lících stékat kapičky slz.
Bushido se přestal smát a koukal na smutného Billa. Usmyslil si, že dneska asi šukat s ním nebude. Proto vzal svou bundu a mířil si to ke dveřím. Otevřel je a vyšel na chodbu. Když je zavíral, uslyšel vzlyky.
Bodlo jej u srdce. Možná ten posměch vůči jeho nevinnosti tak dobře nevzal. Jenže on blbec zesměšnil něco, co tak moc chtěl.
Podíval se na hodinky a utíkal zpátky na Comet 2008, před hotelem se zastavil a podíval se kolem. No jasně, parkuje hned vedle. Pro něco si do auta dojde.

Bill seděl na posteli a strašně se klepal. Byl smutný. Jeho tvář byla mokrá a špinavá od šminek smíchaných se slzami. Nechápal sám sebe a nechápal ani Anise. Jak mohl být tak hrubý a udeřit na jeho citlivé místo? Nohy sesunul z postele a navlékl si čisté bílé boxerky. Zalezl do postele a přikryl se až po hlavu. Chtěl na tento incident raději zapomenout. Chtěl ho vymazat ze své paměti a snad i ze svých snů.

Probudilo ho akorát zhoupnutí na pelesti postele. Rozespale otevřel oči a zamžoural do tmy. To, co viděl, mu kompletně vyrazilo dech. Nad ním se skláněl Anis a sladce se na něj usmíval.
Bill zakňučel a odstrčil muže od sebe. Přitáhl si deku co nejvíce ke krku.

„Anisi, co chceš?“
„Tebe.“
„Mohl jsi mě mít, ale promeškal si.“
„Omlouvám se, nechtěl jsem ti ublížit… já…“
„Pozdě, ublížil jsi mi!“
„Bille, chci říct, že se mi to zdá roztomilé.“

Bill se na něj nedůvěřivě zahleděl. Podíval se do jeho očí, a pak na jeho usmívající se rty. Pak se podíval na jeho krk a ruce a na zbraň a… Počkat! On má zbraň?!
Bill se zachvěl. Doufal, že se jen zmýlil a že to zbraň nebyla. Není!
Anis zpozoroval, že se Bill začal třást. Lehce si zakašlal a položil zbraň k Billově hlavě. Usmíval se na něj jak sluníčko na hnoji.
Bill nevěděl, jestli se má začít smát nebo brečet. Bylo to celé takové divné.

„Prosím, buď jen můj.“
„Ne!“
„Bille!“
„Ne!“
„Fajn, takže po zlým.“

Anis ztrácel s Billem trpělivost. Strhl z něj peřinu a přetočil jej na bříško. Bill zalapal po dechu, ani nestačil zakřičet a jeho ústa zdobil krásný roubík.
Anis mu pevně přilepil ruce lepící páskou a zasedl mu nohy.

„Tak teď pošleme nějakou tu fotečku Kingsleymu, ať má taky z toho něco.“

Usmál se Anis a vytahoval mobil.

„Thy vhajzhle!“

Zakřičel Bill, ale jeho slova zachytil roubík. Anis položil mobil na postel a rozhodl se, že ty fotky trochu zpestří. Natáhl ruku a chytil Billovy vlasy, se kterými trhl dozadu. Bill zasténal a z očí mu vytryskly slzy. To se Anisovi moc líbilo. Pustil Billovy vlasy a čapnul mobil do ruky. Nafotil si Billovu tvář, postavu, zadeček a celkově jak je svázaný. S úsměvem po chvíli zmáčkl tlačítko „send“ s komentářem:

Ahoj Kingsley, posílám ti nějaký fotky, ať víš, jak si zrovna dneska užívám. Anis.

MMSka se poslala na Kingsleyho číslo. Kingsleymu zapípal mobil a otevřel zprávu. Přečetl si text a pak se podíval na fotky. Uznale zahvízdal. Začal tlačit do mobilu další zprávu pro Anise na které se dožadoval více fotek.

Ahoj Anisi, jsem rád, že si tak užíváš, dost ti závidím. P.S. nafoť mi ho i po znásilnění. KiSly

Bushido se podíval na mobil a v tu ránu mu přišla smska. Po její přečtení se usmál a ukázal zprávu Billovi. Ten se na ni díval s děsem v očích. Začal sebou cukat.

„Klid, maličký, tak či tak, bude tě to stejně bolet. Na tuto chvíli jsem čekal hodně dlouho.“

Bill jako by ho neposlouchal. Snažil se vyprostit z té lepící pásky a utéct někam hodně, hodně daleko.

„Nho pochkej thy parschanthe! Bojže mhuj… kuva… dyky za thy boukserky!“

Bill nadával a mezitím se i modlil. Anise bavilo se na něj tak dívat. Ale udělal by to trochu pestřejší.

„Přestaň vyhrožovat!“

Bill ucítil na své líci palčivou štiplavou bolest. Vyjekl. Bolelo jej to a k tomu se mu ještě zpustila krev z nosu. Bill sice krev měl rád, ale ne tu svoji. Anis jej překulil zpátky na břicho a strhl z něj i ty ubohé bílé boxerky. Anis to chtěl mít rychle odbyté, a pak se chtěl jen sjíždět na Billově poníženosti. Rozepnul si zip a vytáhl svého klacka. Chvíli ho jen tak žmoulal v ruce, až mu konečně trochu ztvrdnul. Přesunul se k Billově hlavě a penisem přejížděl po obličeji svázaného chlapce.
Pár minut stačilo na to, aby Anisův penis stál jak tvrdý. Přidržel si Billa na břichu a nalehl na něj. Navedl penis k jeho uzoučkému zadečku a tvrdě přirazil.
Billovi se bolestí zamotala hlava a jen ječel do roubíku. Bylo to ohavná a ponižující bolest. Bylo to, jako by ho někdo natrhl, jako by ho napíchli na dost silný kůl. Ano. Bill byl napíchlý, ale na Anisovi.
Anis nijak nečekal, až si Bill zvykne. Byl potlačován svou touhou po něm. Testosteron se mu hromadil na jednom místě a jen čekal, kdy ta biologická bomba vybuchne a on pocítí vlnu euforie.
Bill cítil každý Anisův příraz. Každý výstupek, nebo žílu Arabova penisu. Cítil jej hluboko v sobě a doufal, že to celé skončí. Bolest byla nesnesitelná a Billovi se po obličeji kutálely další slzy. Další proud slz vytryskl přesně v tu dobu, kdy Anis mohutně vyvrcholil do Billových útrob a zadýchán se svalil na křehká záda.
Bill se cítil strašně ponížený. Tak strašně špinavý a bezbranný. Takhle si svoje poprvé určitě nepředstavoval. Anis po pěti minutách vytáhl svůj ochablý penis z Billova análu a sledoval, jak se jeho sperma mísí s chlapcovou krví. Uznale pokýval hlavou a rozhodl se, že toto musí na sto procent vyfotit a poslat perverznímu Kingsleymu. Opět vytáhl mobil a namířil ho přesně na Billův zadeček. Udělal cvak a fotka byla uložena do zpráv. Vyfotil ještě Billův krvavý a uslzený obličej. Moc ho to rajcovalo.

Tak KiSly je po všem, hošánek už není panicem. Doufám, že nehoníš, ty nadrženej čuráku. Anis

Kingslymu zazvonil mobil. Otráveně se nahnul přes jednu děvku (která mu právě lízala a sála penis) na konferenční stolek a sevřel mobil v ruce. Nadšeně si přečetl text od Anise a nedočkavě se podíval na fotky. Billova natržená a zneuctěná prdelka ho vyvedla na vrchol tak rychle, že chudák holka měla co dělat, aby polykala.

Kingsley začal psát dlouhou zprávu.

Znamenitě Anisi, z té jeho prdelky jsem měl velikej výstřik. Ta holka nemohla ani polykat 😀 Musíš povyprávět. Závidím ti to mučení toho křehkého tělíčka. Zdraví stále nadrženej KiSly…

Anis se uchechtl a zapnul si poklopec. Pohladil Billa po tváři a natáhl se pro zbraň.
Bill se nezmohl ani na slovo, jen civěl do prázdna a snažil se vyjasnit si to, co právě zažil. Je zneuctěný, ponížený, je slaboch… to si říkal do té doby, než uviděl hlaveň Anisovy zbraně.

„Anisi…“

Zašeptal…

Dnes ve dvě hodiny ráno bylo nalezeno zastřelené, mrtvé tělo frontmana skupiny Tokio Hotel, Billa Kaulitze (18) v hotelovém pokoji. Zadržený raper, známý Bushido, byl obviněn z omezování osobní svobody, znásilnění a vraždu druhého stupně. Na zbrani ráže 45 byly nalezeny jeho otisky. Více o tomto případu uvedeme dnes odpoledne v 15:00.

autor: Theodor
betaread: Janule

19 thoughts on “Kaliber Nr 45

  1. ty krávo!

    jo, panebože, tak to je síla!! hej, je to úžasný, ale panebože, že ho ještě zabije, to jako…?!

  2. a jéje….bestiáčátko zase řádilo! Zase mě uvádí do deprese xD. Ale já už se od tebe nenechám týrat, bestiáčátko! Přestanu číst tvoje povídky a bude xD….žádný týrání nevinných Saurielek!!!

  3. JÁ SE ZLOBÍM! 😀 Pročs udělal z mého (!) Anise takové hovado? 😀 Ale celkem jsem se bavila, přiznávám 🙂 Ale stejně nevěřím, že by Bushido takový mohl být. Někde, pod tím chladným, bezcitným, becharakterným futrálem se hluboko uvnitř určitě nachází cit, láska a porozumění… Ale asi hodně hluboko 😀  

  4. [3]: zlobit se můžeme jak chceme xD bestiáčátko si dál bude dělat co chce. Taky věřím, že je Anis dobrý člověk, ale Theo by ti to vysvětlit ještě jinak xD

  5. Billshido… Juchů! Jen co budu mít čas (= nejspíš pozdě večer(tak si to s radostí přečtu. Už se nemůžu dočkat. 🙂

  6. Myslim, že při análu bez přípravy a lubrikantu, by po chvíli omdlel bolestí (vím z vlastních zkušeností :-/), ale jinak výborný, možná trošku moc surový, ale to není na škodu 😀

  7. Na me moc drsny…divím se Bill neodpadl…Já jsem to zažil jednou, že jsem málem omdlel bolestí a to jsem na to byl celkem pripravenej, ale byl tak velkej a mel jsem nejaky zkušenosti…Anis by určite nebyl takový zvíře…zajimalo by me jak by to vypadalo kdyby se Bill dal dobrovolne a nemel ten hysterak

  8. Takže dnes odpoledne v 15:00 se dozvíme víc? xD
    Ale řeknu ti mazec… jo ten pairing miluju…. jo nemusel ho zabít… a mohl trochu spolupracovat, ale co už…. dokonalost

  9. Je to moc dobře napsaný, ale i na mě je to asi kapánek drsnější, než by muselo… Ale jinak se ti to povedlo. Chválím. 🙂

  10. Noo… já takovýhle povídky alias Bill a Bushido nikdy nečtu, ale prostě jsem uviděla THEODOR a znásilnění, a hned bylo rozhodnuto… xD Téda, kvůli tobě ještě přejdu na Billshido pairing, jsi mi vnukl novou vášeň… xD Dokonalá povídka, a řehtala jsem se… kupodivu, ale poprskala jsem si počítač u věty Billova natržená a zneuctěná prdelka ho vyvedla na vrchol tak rychle, že chudák holka měla co dělat, aby polykala… xD Ani nevím, co mi na tom přišlo tak vtipný… Jen tak dál… (ale stejně by byl lepší Tom na Anisově místě xD)

  11. no teda… jako… nevím, co říct… snad jen to, že jsem myslela, jak morbidně píšu, ale když jsem si přečetla tohle, tak mi připadá, že píšu pohádky na dobrou noc 😀 no nejvíc mě dostalo, jak u toho posílal ty smsky.. super, chválím a doufám, že brzo zas něco písneš!!

  12. Nádherná povídka 🙂 Chci ti moc poděkovat za ten konec, měla jsem psát nějakou slohovku a tak se mi to tam hodilo 😀 Budu jen doufám, že učitelka nezná twincest a nečetla tuhle povídku :D…

  13. tw…oči na vrcch hlavy ,.,tohle sem vážně nečekala…wooow… to znásilnění bych pochopila:D,ale to že ho zabil..to bylo fakt kruttýýýý.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics