Naked Love

autor: Helie

Zdravím všechny, u takové kratší jednodílky s netradičním pairingem. Já se jím zabývám po twc rozhodně nejvíc, a říkala jsem, že sem něčím takovým taky přispěji, ale doposud jsem nevybrala povídku, se kterou bych byla natolik spokojená, abych ji sem taky poslala 😀 Doufám, že se objeví alespoň nějaký příznivec tohoto pairingu a přečte si tuhle povídku =) Snad se bude líbit 😀

Helie =)

Pairing: Bill/Adam Lambert

Jeho oči zavadily o bezchybné tělo mladíka nataženého přes postel. Krmil se pohledem na alabastrovou kůži zdobenou spletí tetování, významného pro jeho vlastníka. Vystavoval svoje tělo na obdiv, vnímal lačný pohled mapující jeho kůži. Věděl, že si to může dovolit – malou provokaci, která vždy přešla do mezí, ve kterých ji chtěl vidět. Pohled šedavě modrých očí zkalených touhou postupoval vzhůru po jeho těle od konečků prstů na nohou přes zvolna rozhozené stehna k plochému bříšku a vzhůru k labutímu krku a temné svatozáři půlnočně černých vlasů. Dlouho se zasekly na detailech tváře, na plných rtech naběhlých po sérii polibků, jež si ještě před chvílí vyměňovali, na drobném znamínku po jejich pravé straně, na touhou přivřených očích barvy oříškové čokolády, jež přecházela ve stejně tmavou, jako byly jeho vlasy rozprostřené po polštáři. Bledé tělo tolik kontrastovalo s temně rudým povlečením, až to bralo dech.

Nedokázal dál klidně sedět na svém místě. Vstal z křesla umístěného pod oknem a přešel k posteli. Tolik si přál alespoň jednu noc dělat něco užitečného, ale copak mohl odolat? Jeho tělo reagovalo za něj a on se mu nedokázal, ba ani nechtěl bránit. Černovlasý mladík se zapřel lokty, aby na něj pořádně viděl, a na jeho tváři se rozlil rošťácký úsměv. Takový, který nikdy neviděl u nikoho jiného. Okouzleně jako poprvé, když ho zahlédl tehdy v baru, dosedal na postel vedle něj. Naklonil se pro polibek, po kterém toužil od chvíle, kdy se jejich rty s mlasknutím oddělily. Jejich rty se do sebe zaklesly v něčem tak dokonalém, co mu doposud vyráželo dech a roztřepávalo kolena. Jak se jejich polibek prohluboval, pokládal se svým tělem na nahé tělo pod sebou, tlačil ho do karmínově rudých pokrývek.


Sjel rty na linii jeho krku, přejížděl jazykem přes kůži, jejíž teplota pomalu rostla, a přidržoval si ho za boky.
„Tolik mě provokuješ,“ zavrčel mu do kůže a stisk ji zuby.
„Máš příliš slabou vůli.“ Hrdelní smích mu roztřásl celé tělo. Znovu se hravě zakousl do kůže, ale brzy ji nechal být, ale nevytvořil nevhodné množství zarudlých značek. Dával tak jasně najevo, komu mladík pod ním patří, i když to všichni v jeho okolí věděli a respektovali. Nosem přejel po kůži, na níž ještě před setinou vteřiny spočívaly jeho rty, a zakončil tak svoji péči o krk.
„Kdybys nedělal to, co děláš tak rád, je má vůle pevná.“
„Mám snad přestat?“ zeptal se a znovu se zasmál, tentokrát daleko výš – svým typickým, kolísavým smíchem.
„Bille!“ Neměl rád tyhle hry. Vždycky se provokovali, ale občas se stalo, že nevinná provokace přešla v nehezkou hádku. Usmiřování pak sice bývalo skutečně skvostné, ale i tak za hádku nestálo. „Pokud přestaneš ty, přestanu i já.“ Aby svým slovům dodal na důrazu, přejel mu jazykem přes bradavku a trucovitě přešel zpět do sedu. Založil si ruce na prsou a přemáhal smích.

Bill nespokojeně nakrčil obočí a za límec trička si ho stáhl zpět dolů.

„Nebudeš utíkat před něčím, co si tě stejně samo dožene,“ zavrčel a s neobvyklou dravostí zajal jeho rty. Adam znovu položil ruce na jeho boky a přejížděl palci po odhalené kůži. Když Bill propustil jeho rty ze svého zajetí, rozhodl se pokračovat v přerušeném postupu. Zaútočil rty na hrudník s vystouplými žebry. Nelíbilo se mu, jak moc je jeho milenec hubený, a přesto by ho nedokázal vyměnit. Představoval pro něj ztělesnění dokonalosti. Menší změny ho mohly pouze vylepšit, přesto se jich děsil.

Pokračoval ve vlhké cestičce polibků přes Billův hrudník a výjimečně se vyhnul péči o jeho bradavky, za což byl počastován nespokojeným dvojitým zamlaskáním. Usmál se do svých polibků, ale nezastavil a nevrátil se, aby napravil svoji chybu. Místo toho pokračoval stále níž, dokud jej do brady nešťouchal vrchol znatelně ztopořeného penisu. Miloval, co dokázal udělat pár dobře mířenými doteky. Povystrčil jazyk ven z úst a pokračoval dál, nevšímaje si prozatím Billovy erekce. Když doputoval až ke kořenu, pokračoval dál přes celou délku penisu. Bill hlasitě zalapal po dechu a v dlaních sevřel prostěradlo. U žaludu Billova penisu však jeho cesta nekončila. Vložil na něj mokrý polibek a vrátil se opět o něco níž. Roztáhl od sebe Billova stehna a vměstnal se mezi ně. Dlaněmi s co největší něžností roztáhl půlky jeho zadečku od sebe a znovu se sehnul, aby vyhledal cíl své cesty.

Bill hrdelně zasténal, když vlhkost Adamova jazyka dolehla k jeho vstupu. Prohnul se v zádech, když špička Adamova jazyka pronikla dovnitř. Nenáviděl, a zároveň neskonale miloval, když Adam dělal něco takového. Připadal si poté ještě důvěrněji. Byl zvyklý na Adamovy prsty, na jeho penis, ale v momentě, kdy na takovém místě cítil jeho jazyk, šílel. Vyžíval se v onom dokonalém pocitu, který mu Adamův mrštný jazyk působil, a každou chvíli hlasitě sténal jeho jméno, že to museli slyšet až dole na hotelové recepci. Zavrtěl sebou, když Adam k jazyku přidal ukazovák. Vklouzl jím do Billa tak rychle, že přes euforické pocity nedokázala proniknout bolest. Rozpohyboval prsty uvnitř útlého těla a ohýbal jej, aby vytvořil místo pro další. Když vsouval do Billova těla druhý prst, oddálil se od něj a cíleně namířil špičky prstů k místu, o kterém věděl, že Billa vznese do výšin. Tvrdě prsty přirazil k jeho prostatě a ochromeně poslouchal táhlý sten, jenž zněl jeho uším jako ta nejpůvabnější a nejsymfoničtější hudba. Sten chlapce pod ním nutil i jeho samotného k hlasitým projevům. Zarazil je však v hrdle a radši se dál věnoval laskání Billovy prostaty. Bill se svíjel, hekal a každou chvíli snad až plačtivě prosil, ať Adam konečně nahradí prsty objemem svého přirození.

Když se skutečně začínalo schylovat k slzám, zželel se nad Billem a vytáhl prsty z jeho těla. Vstal z postele, aby se zbavil přebytečného oblečení. Tak rychle jako v tu chvíli se snad ještě nikdy nesvlékal. Až teprve teď si uvědomil, jak moc nepříjemný byl tlak látky na jeho vlastní vzrušení. Snad jej ani nevnímal, jak moc se vžíval do Billových reakcí. Klekl si zpátky na postel přímo mezi Billovy nohy, jež zůstaly roztažené i po dobu jeho nepřítomnosti. Kdyby se na Billa detailně nezaměřoval, řekl by, že vypadá naprosto lacině. On však vnímal každičký detail a viděl proto lásku zarytou hluboko v jeho očích. Ta měnila celé Billovo vzezření k nepoznání. Rychle se natáhl k nočnímu stolku, do kterého při včerejším příjezdu zastrčil tubičku lubrikačního gelu. Vymáčkl si ho do dlaně a tubu zahodil někam na zem. Nanesl netrpělivě gel na svůj penis. O chvíli později už jej tlačil proti Billovu vstupu. Dolehl na něj a rukama se zapřel podél jeho hlavy, aby ho zbytečně nezatěžoval svojí váhou, a zároveň si mohl krást polibky, dokud mu bude stačit dech. Něžným oždibováním rtů zklidňoval Billa, když pronikal do jeho těla. Zastavil, aby si Bill zvykl na jeho přítomnost. To, že milování se stalo jejich každovečerní zábavou, ještě neznamenalo, že se stal necitelným. Vždycky by na Billa bral ohledy, i kdyby byl projetý několikrát za den.‘

Bill ho pohladil po šíji a povzbudivě se na něj pousmál. Sám se pokusil přirazit na Adamův klín. Ten pochopil jeho výzvu a začal přirážet do jeho těla v rytmu, který vyhovoval jim oběma. Bill omotal nohy kolem Adamova trupu a zabránil mu tak ve velkém množství pohybu, avšak zajistil si tak daleko hlubší přírazy. Netrvalo dlouho a hotelový pokoj zaplnila symfonie stenů, vzdechů a nesouvislých blábolů, jak oba plně propadli síle vášně, jež spalovala jejich útroby. Razance přírazů se zvyšovala a Adam přidával na tempu, jak se šimrání v jeho podbřišku stupňovalo. Dlaní zajal Billův penis a pumpoval rukou v rytmu přírazů, dokud se Billova záda nepropjala a on nevyvrcholil do Adamovy dlaně. Výkřik doprovázející jeho orgasmus posunul Adama za pomyslnou hranici a on naposledy přirazil do útlého těla. Bill kolem něj vysíleně stáhl svaly, aby prohloubil jeho požitek z orgasmu. Adamovy ruce povolily a on se svalil na Billovo tělo. Mladší z mužů, jehož dech se dostával už do normální frekvence, konejšivě hladil staršího přes záda a občas ho poškrábal dlouhými nehty. Užíval si poslední chvíle, ve kterých cítil Adama uvnitř sebe.

Když se Adam vzpamatoval natolik, aby si všiml, že Billa zalehl, odkulil se stranou a vyšel tak z Billa, který si nespokojeně zabrblal pod vousy. Okamžitě však využil situace a schoulil se Adamovi do náruče. Nechával se hladit ochablou rukou, která se brzy zarazila na jeho boku. Přikryl oba přikrývkou. Adam zabořil nos do Billových vlasů a vdechoval vůni jeho potu, která mu připadala stokrát slastnější než kterýkoliv parfém. Bill právě v tu chvíli voněl jako on sám, a to se Adamovi zamlouvalo ze všeho nejvíce. Vtiskl mu do vlasů letmý polibek a přivřel oči. Tělesná námaha při sexu ho naplno vyčerpala a na práci už teď neměl ani pomyšlení. Navíc skutečně nechtěl opouštět toho rozkošného andílka, který mu prakticky okamžitě usnul v náručí. Adam ještě nějakou chvíli sledoval poklidné rysy jeho spící tváře, než se i on sám poddal lákavým dálavám v podobě rozmanitých snů. Žádný z nich však nemohl být lákavější než realita…

autor: Helie

betaread: J. :o)

10 thoughts on “Naked Love

  1. Adama vôbec nepoznám, ja milujem twincest a myslím, že k Billovi patrí Tom, čo ale neznamená, že si nevychutnám aj dobrý slash a toto bolo krásne. Také pekné milovanie. Chutný sexík 🙂 Takže moje prvýkrát s týmto pairingom sa mi páčilo 🙂

  2. No páni tohle bylo opravdu hodně dobré!!!! 🙂 A ta písnička se k tomu moc hodila… 🙂 Nedýchám!!! Opravdu hodně dobrá jednodílka… :);)

  3. krásná povídka!!! abych pravdu řekla… pairing Bill / Adam miluju, taky jsem ho zařadila do jedné povídky, ale vícedílné (Peklo v ráji na zemi to je, myslím 😀 ), tihle dva spolu kdyby začali chodit, by byla dokonalost!!!

  4. [1]: Samozřejmě, že k Billovi patří Tom a navždycky taky bude, ale jsou i muži, kteří se nebojí na veřejnosti vystoupit s tím, že Billa obdivují, popřípadě že by ho rádi dostali do postele 😀 Ať už Bu nebo Adam, to je fuk 😀 A já si myslím, že zafantazírovat si taky občas o někom jiném není na škodu 😀 … Děkuji, že's povídku četla =)) A jsem ráda, že se ti to líbilo 😀

    [2]: Děkuji moc… Když jsem viděla text té písničky, stačily mi sotva první dvě sloky a totálně jsem měla tenhle výjev před očima, takže jsem ani nemohla jinak, než to zaznamenat na papír (nebo spíš do Wordu no :D)

    [3]: Teď už ne, teď už má Adam Sauliho a je to jedině dobře… Ale myslím, že kdyby na Billa dorážel delší dobu, tak by ho i dostal 😀 Přece jen Adam je velice atraktivní mužský s určitou elegancí a ty jeho narážky na Billa dřív byly naprosto rozkošné :D:D (To, že to Bill potom posral tím, že od něj zná sotva jednu písničku a jen z rádia už je jiná :D:D)… Jsem ráda, že je tu alespoň nějaký příznivec tohohle pairingu =)) Takže díky =))

  5. Uhm…no, musím říct, že ačkoli Adam není chlapík dle mého gusta, tak tahle povídka rozhodně dle mého gusta byla.

    Nádherně vykreslená scéna naprosto úžasného a jak napsala Zuzana – chutného – sexu 😀 A celkově na mě dýchala atmosféra jejich vztahu, který mi přišel nevinně hříšný jako celá povídka. Jejich vzájemná touha rozdmýchala touhu ve mně, přečíst všechny tyhle řádky jako jeden.
    Výborné, Helie 🙂

  6. [4]: no jasně, když už je zadanej, tak ho nebudeme tlačit do rozchodu, ale stejně by to do budoucna kluci mohli spolu zalomit 🙂 Adam je teda fešák a elegán prvního řádu, nemít před svatbou a dostat se na tour do první řady, tak teda nevím, jak by to dopadlo 😀 asi blbě pro něj, protože bych se převlíkla za kluka 😀

  7. Povídka je skvělá a Adamova píseň jí dodává na intenzitě. Miluji jak Twincest tak Lamberta. Ďábelská kombinace <3

  8. [5]: Děkuju =)) Vždycky potěší, když se objeví i jiný příznivec tohoto pairingu 😀

    [6]: Díky, díky :D:D

    [7]: Proto se taky bojím toho, že já se jednou do té první řady dostanu 😀 Už teď plánujeme s mámou, která mě v tom velkoryse podporuje a je na tom snad ještě hůř než já, atak na koncertě s Queenama v Polsku :D:D Teda pokud se povede ještě sehnat lístky 😀 Ty hele, myslíš, že by ten převlek neprokoukl…? :D:D:D

    [8]: Děkuji =)) Milovat obojí je ten nejlepší možný způsob xDDD

  9. [9]: no kdybychom si pořídily mikiny á la Tom Kaulitz v roce 2007 či 2008, tak by ani prsa vidět nebyla, takže myslím, že v poho 😀 ale vidět pak ten zoufalý pohled jeho očí, až by zjistil, co jsme zač… to bych si asi nevzala na triko, takhle ho ranit, chudáčka našeho klučíčkovského :-)))

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics