Voulez vous coucher avec moi

autor: Eleanot

pairing Bill/Bushido

Bill seděl na posteli, mezi prsty drtil tužku. Od Davida dostal za úkol vymyslet nějaký nový text, což ho dost rozčílilo. Nešlo o to, že by se divil, že má něco napsat, od prvního setkání s Anisem měl myšlenky někde úplně jinde – možná pro to, že těch setkání od té doby bylo daleko víc; možná pro to, že mu pokaždé dalo dost zabrat nějak to před Tomem utajit – takže dlouho nevznikl žádný nový song. Vlastně, dal si takový malý oddych, s čímž management rozhodně nesouhlasil.
Ne, o nic z toho nešlo, Billa jen neuvěřitelně vytáčelo, že není schopný nic vymyslet. Ať se snažil, jak chtěl, nemohl napsat nic, co by se alespoň jemu líbilo nebo mu to alespoň přišlo vhodné pro skupinu. Jeden text, který příhodně nazval „Do mě“, dal alespoň Anisovi, u něj se setkal s velikou odezvou. Ale obzvlášť část, kde se mluví o „vy**kání mozku z hlavy“, by se Jostovi rozhodně nezamlouvala.

Bill si unaveně protřel oči, zazíval. Dost ho to štvalo, tohle byla jediná věc, na které si vždycky zakládal. Hudba, o nic jiného by mu nemělo jít. A jeho kreativita, které si sám tolik vážil. Povzdychl si a promnul si oči, potřeboval oddych. Vstal a než udělal první krok, mobil na jeho stole zapípal. Bill se otočil a vzal telefon do ruky, otevřel zprávu. Sám pro sebe se usmál, když v záhlaví zahlédl „Anis“. Pohledem rychle přejel zprávu. „Bille, zlato, stojím před vaším domem, hoď něco na sebe a přijď.“
„To je celý on“, pomyslel si Bill. Pohledem sjel na skvrnu od omáčky na svém triku a rychle si ho sundal. Ze skříně vytáhl jiné, kupodivu čisté, a oblékl si ho. Ještě si natáhl přes hlavu mikinu, popadl mobil a vyběhl z pokoje. Nakoukl do obýváku, usmál se na bratra.
„Tomi? Jdu ven, nevím, kdy se vrátím. Tak tu beze mě buď hodný a žádný orgie, jasný?“ ušklíbl se a mávl. V chodbě se ještě zastavil a při obouvání se na sebe kriticky podíval do zrcadla. „Udělal to naschvál, abych se nemohl upravit…“ napadlo ho. Rychle se obul a vyběhl z bytu.

Anis stál opřený o poštovní schránku a pozoroval děj na ulici. Usmál se, když cítil tu jedinečnou vůni. Než se stačil otočit, cítil studené ruce na očích. Rukou objal tělo, které se mu tisklo na záda a jednu dlaň mazlivě políbil. „Doufám, že to není Tom…“ vydechl.
Bill povytáhl obočí, zafuněl na snědý krk před sebou. „Pročpak Tom?“
„Protože by mě přišel zbít, že mu kazím bratra.“
Bill se rozesmál a skočil mu kolem krku, Anis se otočil a opřel chlapce o strom, hravě ho líbal na rty. Odtáhl se a prohlédl si ho, usmál se. „Jsem rád, že ses nestihl namalovat.“
„Zmetku,“ dloubl ho Bill do žeber. Anis se usmál a objal ho kolem ramen.
„Tak pojď, ty moje krásko…“ usmál se a kývl ke svému autu.

***

Bill se na sedačce nedočkavě vrtěl, Anis mu slíbil pizzerii. Bill miloval pizzerie! Zazubil se na svého milence, položil mu ruku na koleno. Ďábelsky se uculil a stiskl, už dávno zjistil, jak je tohle místečko citlivé. Anis se ošil, po zádech mu přeběhl mráz. Mrkl na Billa, který právě počítal stromy ubíhající za oknem – a vypadal tak nevinně.
„Zlatíčko?“
Bill se otočil, povýšenecky se na Anise podíval. „Neříkej mi tak.“
Bushido se pro sebe usmál, jednou se kvůli tomu oslovení pohádali. „Proč bych nemohl? Líbí se mi to. Co ti na tom vadí?“
Bill se zavrtěl, pohledem sjel na řadící páku. „Zní to strašně – kurevsky.“
Anis přikývl, sebevědomě se usmál. „Kurevsky dobře,“ přitakal.
Bill se začervenal, nohou dloubal do rohožky. Miloval Anisovy narážky, tolik ho rozpalovaly!

***

Bill cítil, že má celkem upito, měl velice hříšnou náladu. Nejedenkrát Anisovi všeříkajícím roztažením nohou naznačil, co chce po večeři dělat. Že by proti tomu on něco měl, to se rozhodně nedalo říct. Sám připojil velmi výmluvné gesto a spokojeně zamlaskal. Vlastně už se nemohl dočkat, bylo to docela dlouho, co s Billem naposledy byl. Ne že by mu šlo jen o sex, ale ten byl tak dobrý, že měl v jejich vztahu docela silnou pozici. Bill sice ještě nedospěl k závěru, že by mu měl dát sebe celého, i když to Anis občas nenápadně nadhodil, ještě se spolu doopravdy nemilovali. Anis věděl, že ať by to bylo kdykoliv a kdekoliv, bylo by to fantastické a umíral touhou konečně být chlapcem pohlcen. Bill naopak nejistě couval s tím, že není připravený. Vážně se bál, vůbec nevěděl, co od toho čekat. A aby byl upřímný, i když byl v jejich vztahu naprosto jasně dominantní ten drzý Turek, nechtěl Bill dělat „holku“. Ani nešlo tolik o to, že by mu vadilo, co by to v posteli obnášelo, ale o to, že nechtěl přijít o svou pozici rovnocenného partnera, tohle mu trochu nahánělo husí kůži.

Bill si v puse hrál s brčkem, zuby ho skousával. Pohledem sjížděl po outfitu právě příchozí vysoké zrzky v úzkých džínách a flitrovém topu. Rozhodně to vypadalo dobře, Bill chtěl flitry.

***
Anis zastavil u krajnice, otočil se na Billa. Viděl, že mu v očích jiskřilo, ten alkohol se na něm projevil.
„Dobrou noc,“ zašeptal a naklonil se k němu, chtěl ho políbit. Bill se odtáhl až ke dveřím, zašklebil se, v očích mu pobaveně zablýskalo. Zavrtěl hlavou.
„Ne? Nesmím ti dát pusu?“ Anis povytáhl obočí, nechápal, co se děje.
Bill si ho přitáhl k sobě, přitiskl se na jeho tělo. Roztáhl nohy a zahákl mu paty do podkolenních jamek. Naklonil se k jeho uchu, olízl si rty a vyzývavě zašeptal: „Voulez vous coucher avec moi?“ Anis téměř cítil, jak se mu roztáhly zorničky a v rozkroku mu zaškubalo. Pochopil přesně. Trochu sípavě vydechl a pokoušel se uklidnit své divoce bušící srdce, marně.
„Ty myslíš, že…“
Bill kývl hlavou, s úsměvem mu koukal do očí. V jeho pohledu se mísilo cosi od lehké opilosti, vzrušení, lásky, až k důvěře a oddanosti a připomínal tak trochu malé štěně, které svému páníčkovi nebojácně ožužlává ucho, protože ví, že on by mu neublížil.
Anis zamrkal a usmál se, z hlavy doloval všechny své znalosti francouzštiny.
„Sûrement je veux! En ce moment maintenant… Alors, chez toi?“
Bill se rozesmál, už vděčně přijal polibek. Konečně se rozhodl.

Po pár minutách už oba stoupali ruku v ruce po schodech, každý se věnoval svým myšlenkám. Oba věděli, kam dnešní noc bude směřovat, a proto ani jeden právě nevěděl, co říci. Byla to jedna z těch poněkud trapných chvil mlčení, ale v této situaci to nikomu nevadilo, ba naopak. Bill si musel urovnat myšlenky v hlavě a Anis by se asi zalykal, napadala ho jediná myšlenka – že Billa doopravdy miluje, i když nebyl připraven mu to říct.
Přede dveřmi se zastavili, Bill se nervózně usmál.
„Víš, že tě tam nějak musím propašovat. Tom o tobě stále neví…“
Anis přikývl hlavou, stiskl chlapcovu ruku. „Dneska večer cokoliv.“
Bill se pousmál, rozechvěle odemkl. „Tak pojď,“ vyzval svého milence. Jako první vešel do tmavé chodby, tiše našlapoval, Anise vedl za ruku za sebou. Zaslechl zvuky televize z obýváku, to bylo dobré. Otočil se. „Jdi támhle, ty dveře za rohem vlevo. Hned jsem tam,“ zašeptal a sám šel za Tomem. Zastavil se ve dveřích, zkusil se usmát. „Ahoj.“ Není z něj cítit Anisova vůně?
Tom se otočil, vesele se usmál. „Ahoj, bráško. Kde jsi byl tak dlouho? Už jsem ti chtěl volat…“
Bill se znovu usmál, tváře mu trošku zrůžověly. „Měl jsem něco na práci.“ Tom se při těch slovech zašklebil. „Půjdu spát, ano? Tak dobrou,“ dodal Bill, zamával a kvapem odešel k sobě do pokoje, cestou ještě odhodil mikinu.

Anis se rozhlížel po pokoji, musel uznat, že ta místnost ho naprosto fascinovala. Kam se podíval, tak bylo poznat, že tu žije umělec s velkým citem pro barvy a kombinace. Na stěnách byly perfektně vyvedené velké černé japonské znaky, z nichž Anis poznal jediný – ten byl v rohu a menší, jako by ho tam někdo dopisoval později, než ty ostatní, a shodou náhod znamenal „cesta vojny“. Anis se sám pro sebe usmál, ten kluk byl prostě rozkošný. Otočil se, když zaslechl cvaknout zámek a ušklíbl se, naproti němu ho pozorovalo šíleně sexy lvíče se ztmavlým a lesklým pohledem. To bylo Billovo počáteční vyjádření touhy.
„Zamkl jsi? Bojíš se, abych ti neutekl?“ Bill zavrtěl hlavou. „Kvůli Tomovi… A nebo možná, abych ti nemohl utéct já,“ uculil se a klíč zahodil někam pod stůl. Později se budou věnovat jeho hledání.
„Pojď ke mně…“ Bill poslušně přiklusal, nervózně koulel očima a hryzal si ret. Jak dál? Ta napjatá atmosféra se mu vůbec nelíbila, vždycky to bylo spontánní a vášnivé. Tohle byl naprostý opak, připadal si, jako by odpoledne četl návod „Jak na sex“ a teď se ho matně pokoušel vybavit, i když si nemohl vzpomenout na jediný bod. Nejistě pohlédl svému milenci do tváře a zamrkal. Vlastně nikdy nepřemýšlel o tom, jaké to bude. Bude to bolet? Bude si připadat jako holka? A jak si vlastně připadají holky? Ani nevěděl, jestli by byl radši, kdyby byl Anis šíleně něžný a mazlivý, nebo kdyby to všechno proběhlo se silným a dost rajcovním podtónem erotiky, kdy by oba brali všechno bez omezení. Bill si byl jistý, že ta druhá možnost se mu zamlouvala víc, vždycky byl trochu víc náruživý. Ale tohle znamenalo asi i víc strachu.

Anis se rozněžněle pousmál, téměř viděl, jak se před ním Bill zmenšuje. Na první pohled na něm bylo jasně vidět, že alkohol už byl vystřídán obavami z neznámého. Vtáhl si ho do náruče, jednou dlaní si přidržel ten sladký drobný obličej před sebou, koukal mu do očí. „Nechci, aby ses bál.“
Bill se ještě víc pokoušel vtěsnat do jeho silného objetí, tiše zakňoural. Nelíbilo se mu, jakým směrem se to vyvíjelo, ale nemohl si pomoci, potřeboval ujistit, že všechno bude v pořádku a že jedná správně. Že tu je Anis pro něj. Bill zavřel oči.
Po chvíli pocítil, že jeho rty jsou líbány. Trvalo mu chvilku, než si to uvědomil, byly to tak jemné doteky, že měl pocit, jako by se mu o ústa otírala křehká křídla motýlí. Byl to tak nádherný moment, že se mu roztřásly řasy a on pootevřel rty v tichém vzdychavém souhlasu. Anis přikývl, tohle byl bod pro něj. Pokračoval, svými rty chlapce láskyplně líbal a něžně mu zvedl pravou ruku, kterou si sám položil na záda. Bill po chvíli přidal i druhou a obtočil se mu kolem krku, těsně se k němu přitiskl. Nos si opřel o jeho, zrychleně dýchal. Tohle pro něj bylo víc než slova, tohle znamenalo důvěru a lásku.
Buhido si rozepl zip mikiny, Bill mu pod ní strčil ruce a uculil se. „Je tu teplo,“ dodal na vysvětlenou a zamrkal. Anis se zašklebil. „Ty potřebuješ teplo? Myslel jsem, že tvé tělo ho produkuje nadbytek…“ za což schytal výchovný pohlavek a hravý polibek. Anis se zasmál a rozverně chlapec políbil. Zuby mu něžně stiskával rty a jazykem se pokoušel dostat do těch sladkých úst. Billa bavilo si takhle hrát, odolávat těm rozvášněným nájezdům, ale když cítil, jak ho Anis lehce hladí po zadečku, tlumeně vykřikl a Bushido mu radostně jazykem zaplul mezi rty.

Po pár minutách, kdy se jejich polibky stávaly dravější a vášnivější Bill převzal iniciativu do svých rukou a couval směrem k posteli, svého milence táhl s sebou. Cítil za sebou dřevěný rám postele, dosedl a o kousek se posunul, Anis ho okamžitě následoval. Bill se rád nechal vtáhnout pod něj do horké náruče, nohama se k němu přitiskl ještě víc, klínem proti břichu. Bushido cítil, jak se k němu chlapcův tvrdý rozkrok vzpíná, rukou mu vjel pod záda a začal ho líbat ještě náruživěji. Bill se pod ním zavrtěl, zaklonil hlavu a prohnul se v zádech. Z úst mu vyšel tichý naléhavý šepot. Ruce se mu třásly, když muže nad sebou hladil po zádech a nehty mu zarýval do trika na ramenou. Anis se narovnal, v kleče si chlapce nenasytně prohlížel, jak pod ním ležel roztřesený a vzrušený, s růžovým ruměncem na tvářích a hlavou na stranu, hedvábné vlasy mu lemovaly křehké a velice půvabné rysy obličeje. Bill nespokojeně zamručel, Anis zamrkal a rychle si stáhl triko, hodil ho na druhý konec postele. Bill se neobratně vyškrábal do sedu a zvedl ruce, Bushido mu vjel horkými dlaněmi pod svršek a sevřel jeho útlý pas. Při doteku s tou jemnou porcelánovou pokožkou mu tělem projela vlna slasti, která zakotvila v jeho rozkroku, nahlas zavzdychal. Už také cítil dost jasně tvrdost svého penisu.

„Anisi,“ zamručel Bill, víčka se mu třásla. Anis mu konečně triko přetáhl přes hlavu, odhodil ho za svým. Pohledem přejel nahé tělo před sebou, hrdě si uvědomil, že patří jemu. Přimhouřil oči, Bill se znovu položil na postel a čekal, co bude dál. Zase začínal být nervózní. Bushido se nad něj sklonil, prstem mu přejel od krku k lemu kalhot na boku, cítil, jak se tělo pod ním zachvělo. Sklonil hlavu ještě víc a rty přitiskl Billovi na spánek, rukou se opřel vedle jeho ramene. Něžné polibky pomalu přesunoval přes jeho tvář ke rtům, které byly už šarlatově červené a naběhlé. Chvilku se jim věnoval, než se zase začal přesouvat níž, k uchu a po krku dál přes hrudník. U drobné růžové bradavky se zastavil, nejprve po ní přejel jazykem, Bill se ošil a pootevřel pusu. Anis to udělal znovu, o něco silněji. Pak k ní na chvilku přitiskl rty, věnoval jí malý polibek, než jí začal sát. Bill hlasitě vykřikl a propnul se jako luk, hlavou trhl do strany. Bushido po ní přejížděl zuby, mezi prsty mnul i druhou. Cítil, že obě byly už dost tvrdé. Po chvíli se odtáhl, pohledem vyhledal Billovy oči. Chlapec na něj zíral v němém úžasu, třásl se po celém těle. Tohle bylo jedno z jeho nejcitlivějších míst a tenhle drzý Turek na to velmi brzo přišel a vždycky ho tak mučil. Anis se sebevědomě usmál a beze slova se sklonil a pokračoval jazykem ve své cestě. Když dospěl k červenému lemu boxerek, nespokojeně se zaškaredil a o něco je stáhl, líbal ho po měkkém podbřišku, zblízka si prohlížel světlé chloupky, které mu mizely pod kalhoty. Zvedl pohled k chlapcovu obličeji a Bill rychle a krátce přikývl.

Anis pomalu rozdělával sponu pásku, knoflík a zip ještě zpomaleněji. Cítil, jak mu prudce buší srdce, skousl si ret. Tohle dělal snad už tisíckrát, ale nikdy spolu nezašli tak daleko, jako chtěli dneska. Nechtěl ho nějak zklamat, natož mu ublížit, taky se toho celkem bál, i když by to nikdy nepřiznal. S ženami spal už tolikrát, ale s chlapcem ještě nikdy, alespoň ne doopravdy. Když po chvíli stáhl ty džíny a hodil je za sebe, věděl, že se mu to rozhodně líbit bude. Billův rozkrok se k němu v těsných boxerkách vzpínal, prosil o náležité laskání. Anis se znovu sklonil k jeho tělu, vydechl horký vzduch na tu bouli. Uculil se, když viděl, jak sebou jedna Billova noha cukla, začal jeho rozkrok lehce šimrat. Bříšky prstů po něm přejížděl, občas ho provokativně políbil. Bill sebou házel ze strany na stranu, vykřikoval všechny možné varianty Anisova jména.
Bushido se na něj zašklebil. „Herečko,“ utrousil a boxerky mu opatrně stáhl. V břiše mu zacukalo při pohledu na růžový vzrušený penis. Bill tiše vydechl, snažil se uklidnit. Anis si klekl, sám si rozepl zapínání kalhot. Bill se rychle vzpamatoval a posadil se, ruku svému milenci přitiskl na bříško.

„Nenechám tě, aby ses svlékal sám,“ zašeptal roztřeseně a prsty sunul níž. Když pod bříšky cítil drsnou látku džínoviny, sám pro sebe se usmál a ruku prostrčil dovnitř. Slyšel spokojené zamručení, když dlaní dospěl na to správné místo. Klekl si a druhou rukou muže objal kolem ramen, prsty „ruky šmátralky“ sevřel velký a tvrdý penis. „Zvíře,“ zamumlal se smíchem.
Pomalu pohyboval zápěstím, stiskával a hladil. Anis se mnul rty, přivíral oči, bylo to moc dobré… Ta obratná ručka v jeho rozkroku mu přinášela jednu vlnu slasti za druhou, cítil jemný třas celého těla. Bill se zavrtěl a naposledy stiskl, ruku vytáhl.
„Chci tě nahého,“ zavrněl. Džíny mu stáhl přes zadek, neodpustil si jemné plácnutí. Rty mu přitiskl ke krku. Bushido se nadzvedl a nechal si kalhoty stáhnout i se spodním prádlem, potěšeně se pohladil po své chloubě.
Bill sjel pohledem mezi Anisovy nohy, spokojeně zamlaskal. Jazykem si přejel přes pusu a sklonil se, jemně políbil špičku pulzujícího penisu, jazykem zakroutil v drobné prohlubni. Ukazováčkem přejel po fialové žíle ke kořeni, Anis tiše zasyčel a skousl si spodní ret. „Děti si mají hrát,“ pomyslel si.

Bill labužnicky přivřel oči a slízl čirou kapku, která byla výsledkem jeho dosavadní práce. Vystrčil jazýček a rychle s ním zakmital, slyšel tlumený výkřik. Naplocho ho přitiskl k jemné kůži a pomalu sjížděl dolů, nechávaje za sebou vlhkou stopu. U kořene ho začal opět líbat, jednou rukou ho něžně chytil za varlata a stiskl, Anis už vykřikl naplno. Před očima měl rudo a cítil jen ty vlhké polibky a masáž svých koulí.
Tohle byla jedna z věcí, které doopravdy miloval.
Bill se odtáhl, oblizoval si karmínově rudé rtíky, sebevědomě se usmál, když viděl Anisův výraz. Mazlivě ho políbil pod ucho, otřel se o něj.
„Chci tě v sobě,“ zapředl a řasami se mu otřel o spánek. Anisovi se stáhl žaludek, mezi nohama mu zaškubalo. Přivřel oči a zhluboka se nadechl, pohladil chlapce po zádech. Krátce kývl, nevěděl, co říct. Rukou mu sjel k dlani a něžně jí uchopil, palcem ho pohladil po hřbetu ruky.

Anis Billa uchopil za boky, překulil ho na záda, prsty mu přejel po hrudi. Bill nespokojeně zavrčel, znovu si klekl. „Takhle,“ zavrtěl zadečkem. Anis se usmál, „Jakkoliv,“ poznamenal. Chlapec se natáhl k nočnímu stolku, vytáhl stříbrnou tubu. Trošku se začervenal, když jí Bushidovi podával. „Mám ji tu už pár týdnů,“ ušklíbl se. „Hezky voní,“ dodal. Anis se podíval na malý růžový nápis, hlasitě se rozesmál. „Jahodový? Bille, Jahodový?“ Bill na něj rozverně vyplázl jazyk, cukaly mu koutky. Turek se natáhl pro své džíny, z kapsy vytáhl malou krabičku. „Jahodový,“ zamával s ní chlapci před obličejem, Bill se zvonivě rozesmál. Jahody byly jeho životní vášní.
Anis se zamračil, najednou se mezi nimi rozhostilo ticho. Ani jeden nevěděl, jak pokračovat, co teď udělat. Krev mu proudila rychleji než obvykle, hlava se mu točila v oparu touhy. Prstem přejel po Billových vystouplých obratlích, v duchu zaskučel vzrušením. Poposedl si, nepatrně se k Billovi posunul. Netlačí na něj?
Bill se usmál, sklonil hlavu, zase tu byla ta přeslazená situace plná citů a tichých vyznání. Na tohle byl ale čas později. Černovlasé lvíče se narovnalo, vystrčilo drápky. Lvi umějí odzbrojit svou kořist. Prohnul se v zádech, vystrčil drobný zadeček, tiše zapředl. Ne, že by si byl jistý, jestli je to správně rozhodnutí, ale co je správné? Jen to, co člověk chce. A tohle bylo právě to, co Bill chtěl dělat v tuhle chvíli.

Anis ho sjel pohledem, usmál se, a přitiskl své rty na jeden z vyčnívajících článků páteře. Líbal ho, jel stále níž, rukou mu přejížděl po štíhlých stehnech. Zastavil se, když jazykem dospěl na kostrč, cítil rozpálenou pokožku pod sebou. Věnoval mu poslední sladký polibek, než prsty roztáhly půlky jeho zadečku a jazykem mezi ně zabloudil, Bill tiše zaskučel. Pokud tohle byl jen začátek, tak si byl jistý, že se mu to bude líbit. Bushido sebevědomě pokračoval dál, roztahoval ho a laskal. Když se vlhkým jazykem dotkl jeho vstupu, Bill téměř nadskočil. Vnitřnosti se mu kroutily a myslí mu probíhala jediná myšlenka, aby ty krásné pocity neměly nikde konce a zároveň aby v něm co nejdříve explodoval ten spalující žár. Když v sobě poprvé ucítil ten horký, pevný a kluzký jazyk, chtělo se mu plakat i smát se zároveň. Ne že by to bylo nějak ohromně příjemné, na druhou stranu ale nikdy nepoznal nic lepšího, než bylo právě tohle. Po chvíli pocítil podivnou prázdnotu a s jistou nelibostí si musel připustit, že pocit naplnění je daleko lepší. Když na svém zadečku pocítil chladivé lepivé prsty, podvědomě své pozadí ještě vystrčil. Přivřel oči, když kolem něj jeden z prstů bloudil a zalapal po dechu, když do něj konečně našel cestu. Reflexivně stáhl svaly a zůstal křečovitě sevřený, než mírná bolest odstoupila. Sklopil hlavu a zamrkal, teď to nijak příjemné nebylo. Anis vycítil, že to není nijak dobré, bez hnutí čekal, druhou rukou hladil Billa po podbřišku.

Když chlapec povolil a sám se po prstě o kousek sklouzl, krouživě s ním zavrtěl. Čekal další odmítavé sevření, ale radostně si uvědomil, že tentokrát sebou chlapec jen trochu cukl. Anis se mu rty přitiskl na ucho a prstem nenásilně kroužil a pohyboval. „Bude to dobré, zlatíčko,“ zašeptal. Bill se pokusil o úsměv, tváře ho pálily. „Neříkej mi zlatíčko…“ odvětil, jeho hlas zněl lehce nakřáple. Bushido se ušklíbl, neodpověděl, mlčky pokračoval. Měl trochu strach, ten kluk byl šíleně úzký. A skromně řečeno, jeho penis byl prostě obrovský. Špičkou prstu se Billovi otřel o prostatu, ten hlasitě vykřikl a přitiskl se na prst víc, ten slastný pocit musel zažít znovu. Nehty si zaryl do boku, když našel ten správný bod a otřel se o něj. Anis pochopil, že je vhodná chvíle přidat druhý prst, po chvíli následoval i třetí. Opatrně Billa roztahoval, nechtěl mu ublížit. Bill pootočil hlavu a krátce přikývl, opět pocítil tu ničivou prázdnotu, když Anis vytáhl prsty. Bill se opřel o předloktí, tahle pozice mu přišla celkem vhodná. Provokativně se zavrtěl, Bushido ho se smíchem plácl po zadku. Z krabičky vytáhl jeden balíček a zkušeně si kondom natáhl, přitiskl se k Billovi. Chlapec povytáhl obočí, když otočil hlavu. „Anisi? Já nechci, abys to měl,“ zaprotestoval, Turek jen zavrtěl hlavou. „Bude to lepší.“ Bill se zaškaredil. „Chci, aby ses do mě udělal, chci to cítit…“ Znovu se mu dostalo
Jiné odpovědi, než si přál. „Příště.“ Bill na něj nebezpečně pohlédl, svraštil čelo. „Anisi…“

Anis ho místo odpovědi umlčel polibky. Když se odtáhl, všiml si, že Billovi hraje na tváři úsměv. „Příště to chci bez toho… A na koníčka,“ uculil se, Bushido se rozesmál. Ale představa tohohle dráčka, který by mu rozvášněně skákal na klíně, byla více než dobrá.
Bill se znovu nespokojeně zamračil, našpulil rty, vyjádřil se naprosto přesně. Anis se odtáhl, klekl si za něj, hladil ho po bedrech. „Zlatíčko,“ zašeptal, než se k Billovi přitiskl a pomalu nechal svou špičku vklouznout dovnitř. Okamžitě pocítil, jak sebou Bill škubnul a strnul. Anis mu rukou přejel po zádech, tělem se mu rozléval úžasný pocit, jeho pevně uvězněný penis v tom uzoučkém těle přímo šílel. Bill se pokusil uvolnit, ale nešlo to, bál se další bolesti. Mrkal řasami a ruce zatínal v pěst, zuby si ryl do rtů. Po chvíli, kdy byl celý křečovitě stáhlý, si uvědomil, že přehání – bolest zmizela a on už cítil jen poněkud zvláštní pocit naplnění a propojení, zatočila se mu hlava při myšlence, že teď jsou úplní a téměř jedna bytost, že tohle je maximum, co si mohli dát. Rozpačitě povolil hýžďové svaly a Anis do něj pomalu vklouzl celý. Chlapec si opět skousl rty, ale už držel, musel uznat, že to rozhodně nebylo tak strašné, jak očekával. Rukou hmátl za sebe a pohladil milence po svalnaté paži, pokusil se o úsměv, v hlavě ho tlačila horká krev. Bushido se odtáhl a znovu do chlapce pronikl, zalapal po dechu. V životě nezažil tak pevné sevření, srdce mu bilo jako splašené. Bill tiše zakňučel, po zádech mu přeběhl mráz. Bude trvat, než si na to zvykne, ale bylo to fajn. Moc fajn.

Když se poprvé „to velké v něm“ otřelo o jeho bod rozkoše, vykulil oči a prudce se na Anisův penis přitiskl. Jeho prsty předtím byly fantastické, ale oproti tomuhle to nebylo nic. Vystrčil zadeček víc, stáhl se kolem Turka, podvědomě pohupoval pánví. Anis pochopil, že teď může všechno, Bill mu to dával víc než dost jasně najevo. Vycházel mu nadšeně vstříc, hlasitě sténal. Anisovi proběhlo hlavou, že nikdo si sex neužívá víc než to kotě před ním, vždycky se divoce projevovalo. Nemyslel si, že hned napoprvé to dopadne dobře a Bill si to bude dokonce užívat, ale jak zjistil, hodně se mýlil. Odtáhl se a vyklouzl, Bill se svalil na záda a roztáhl nohy, jak jen mohl, zrychleně dýchal. Bushido mu rukou přejel po penisu a přitiskl se k němu, chlapec procítěně zavyl. Prudce zaklonil hlavu, když byl znovu zaplněn, už si připouštěl jen ty dobré pocity. Ruku si připlácl na obličej a roztřeseně zamumlal: „Dělej, Anisi, šukej mě…“ Snědý muž překvapeně zamrkal řasami, tohle doopravdy nečekal. „Nebolí tě to?“ Když viděl jeho vražedný pohled, bylo mu dost jasné, že ne. „Dělej!“

Anis mu trochu nejistě roztáhl nohy ještě víc a vzepřel se, tvrdě do něj vjel, oba vykřikli zároveň. Nebyl si jistý, jestli je to dobré, ale teď to šlo stranou, zmocňovala se ho živočišná touha po uspokojení. Krátkými prudkými přírazy je oba posouval výš a výš, za hranice normálního vnímání do naprosté extáze. Bill si nikdy nepřipadal lépe, lehce zvráceně a tak divoce, házel sebou ze strany na stranu a modlil se, aby ta mučivá slast co nejdříve skončila. Cítil, že je rozedřený, v tuhle chvíli mu ale nic nemohlo zabránit, aby toho nechal. Divoce sebou zmítal, když cítil, že jeho vrchol se už blíží, byl už na naprostém okraji. Anis poznal, že Bill už bude, rukou ho uchopil za naběhlý a rudý penis, párkrát ho stiskl. Jeho uším se dostalo náležité odměny. Cítil, jak mu mezi prsty zaškubal a Bill se kolem něj zase křečovitě sevřel, v němém výkřiku se k němu přitiskl. Jejich těla se k sobě lepila potem a hustou bílou tekutinou po celém Billově bříšku. Anis do něj ještě párkrát přirazil, než sám vyvrcholil, Bill mu visel okolo krku.

Po pár minutách ticha rušeného jen trhaným dýcháním dvou milenců se Bill mazlivě přitulil, třásl se. Spokojeně se usmál, když pocítil dlaň na svém boku, zavřel oči. „Zítra si nesednu,“ ušklíbl se, Bu se rozesmál. „Chtěl jsi to,“ odvětil. Bill přikývl. „Jo, já vím. A bylo to zatraceně dobré.“ „Kam se poděl ten sladký stydlivý andílek?“ „Chybí ti?“ „Ten ďábel je rozhodně lepší.“ Bill mu nehty přejel po zádech. „Nevypadám na to, co? Ale jsem pěkně divoký…“ vzhlédl. Tak krásný odstín jeho očí ještě neviděl. „Chci, abys tohle dělal do konce života, alespoň pětkrát denně, je ti to jasné?“ zašeptal rozverně. Podle reakce to jasné bylo.

***

Tom se ráno vyškrábal z postele, na tváři mu hrál úsměv. Celé tělo mu zaplavoval spokojený veselý pocit, za oknem svět jen zářil. Promnul si oči a zazíval, natáhl na sebe své obrovské triko. Vyšel z pokoje, cestou do kuchyně se zastavil u bratrových dveří, zaťukal.
„Ano, Tomi?“ zaslechl z druhé strany. Nejistě si promnul zápěstí. „Ahoj… Totiž, chceš udělat kafe?“ Bill kafe miloval. „Budeš moc hodný,“ zazněla vděčná odpověď. Tom kývl, rozpačitě se usmál.
„A Anis si dá taky?“

autor: Eleanot

betaread: Janule

24 thoughts on “Voulez vous coucher avec moi

  1. božeee jak já tuhle dvojici miluju!!!!!!! aaa Bushido to je miláček!! a ještě v kombinaci s Billem…..mmm no prostě nádhera sama!!!

  2. omg omg!!!!! jééžiš, to je dokonalýýýýý!! naprosto perfektní, ježiš marjáá, a ten konec!!!! to je bomba! 😀

  3. jůůůůů je to krásný takových povídek by mělo být víc . x) napiš ještě nějaký a i vícedílový pls je to fakt moc pěkný hlavně ten konec xD

  4. Ooooooooooooooooooooooohhhhhhh….dokonalé u poslední věty jsem se musela zasmát……xD nádhera…víc takových povídek….;)

  5. hezká povídka… ale nemam ráda Bushida, radši bych tam Toma… Jo a jakto, že ty dva dáváte dohromady? Jenom se ptam, já to vážně nevim xD

  6. To bylo super!Tahle dvojice mě fascinuje-kombinace nevinného porcelánového andílka a snědého vášnivého ďábla.Povídka byla předlouhá a podrobná a ten závěr,no prostě xD!

  7. tvl 😀 to je první ff co čtu Billa a Bushida … mi vždycky jen ta představa nepřipadala … hezká nebo nevím jak to říct 😀

    ale musím říct že je to dokonalý!!! fakt nádherně napsaný… uplně nemůůůůůůžuuuuuu :DDDD

    asi to začnu čííst :DDD

    vážně perfektní!!!!!!!!!!

  8. No, já už jsem si na Bushida a Billa jako na pár zvykla. Bushida svým způsobem miluju, mám ho plnou mp3 a považuju ho za jednoho z nejkvalitnějších rapperů. Na druhou stranu mě někdy dokáže šíleně rozhodit. Něčím co udělá nebo řekne… nebo se jenom podívá a v ten moment bych mu jednu švihla. No jo, mi dva máme spolu divný vvztah 😀 Nicméně, dlouho jsem nemohla odvyknout představě, že Bill prostě neodmyslitelně patří k Tomovi a tečka. Poslední dobou se mi to zásluhou takhle skvělých povídek daří. Eleanot, to bylo luxusní. Skvěle napsaný sex a vůbec celkově to bylo prostě super. Nejpikantnější ze všeho na tom byla asi ta pointa, upřímně jsem se pobavila! Tedy, doufám, že v budoucnu chystáš podobně krásnou povídku, protože tahle se ti moc povedla :))

  9. Nu.. až na to že jaksi neumim francouzsky.. takže nwm co to tam kwákali nu.. příště do závorek prosím o překlad xD nebo aspoň dolů- Jinak nádhera….

    Seš faaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakt dobrá

  10. To mně se vždycky líbil pár Bill/Bushido… ale 😀 poslední dobou jsem asi četla moc twc povídek nebo co, sama sobě jsem se teď divila, že se mi představa Billa s Bushidem zas tak moc nezamlouvala… Teda jo, ale jak to říct, je mi líto, že Bill neni s Tomem. Hm… možná taková troječka 😀 Bill Tom Bushido? 😀 Ale jako povídka fakt pěkná 🙂 Na tomhle páru je asi nejhezčí ten kontrast mezi nimi, nežný Bill a mužný Bushido <3 A ještě  k tomu když byl tady Bill vlastně "panna" xD Ale jak se pak odvázal 😀 Skvělý! 🙂

  11. Tohle je jednoduše snové.

    Miluju větu "Šukej mě" … vycházející z Billovi tlamičky.

  12. docela se divím, že se tom tak dobře vyspal to je jako neslyšel???

    to bylo naprosto užasny…jak byl chvilku takej něžnej a pak tak živočišnej…toto se mi naprosto líbilo…miluju pár Bill bushido…naprosto dokonalý!!!!

  13. Napsaný to je fakt pěkně. Příběh taky dobrý 😉

    Ale prostě když čtu Billa s Bushidem v povídkách, tak mi tam pořád chybí ten Tom. Každou chvilku si říkám, aby se tam vyměnily role. No… Já v tom vidim jen sex, ne tu čistou lásku a milování s pomilováním jako když je tam s Billem Tom 🙂  No, asi tak.

    Ale jinak pěkný xD

  14. Já nevím co na to říct… Už dlouho jsem nečetla žádnou povídku a teď po pár měsících taková bomba. Nejsem zvyklá, skoro jsem dostala infarkt. Připadám si jak nějaká malá holčička, která dělá něco zakázané. Vážně, chichtám se tu jak debil xD Vsadím se, že kdybych se teď podívala do zrcadla, měla bych červené tváře.

    Ah… Úžasné.. Bushido, ten je prostě best lover. Toho tak mít xD

    (a konečně vim, že je to Turek xD )

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics