Dirty

Byl večer jako každý jiný. Nijak se neodlišoval od těch ostatních. Kluci jeli po dlouhém a namáhavém dni do hotelu v Berlíně. Tam pobývali posledních pár dnů kvůli pracovním důvodům, spjatými s hlavním městem Německa. Všichni se těšili až ulehnou do pohodlných postelí a ponoří se do říše snů. Vždyť už v autě skoro usínali. Mohlo za to z poloviny i tiché pobrukování řidiče. Kolébalo je to ke spánku. Najednou prudce zastavil a oznámil jim, že jsou již na místě. Vděčně se vypotáceli ven, absolvovali menší autogramiádu, než konečně stanuli před hotelovým výtahem. Na patře se rozloučili a s přáním dobré noci se odebrali každý do svého pokoje. Georg za sebou zavřel dveře, ani se nenamáhal vysvléct a už spokojeně oddechoval na luxusní dvojlůžkové posteli, na kterou by se vešlo snad ještě dalších 5 lidí. Gustav si napustil vanu a šťastně se do ní usadil, v ruce dřímajíc sklenici s bílým vínem. Tom si unaveně vysvlékl mikinu a usedl před televizi.
Bill se rychle vysprchoval a pustil si minivěž. Nenamáhal se ani nějak převlékat, stejně spával jen v boxerkách. Sedl si na postel a podal si misku plnou gumových medvídků. Spokojeně je pojídal a nohou si podupával do rytmu písní, které se linuly celým pokojem. Najednou dostal chuť se vlnit do rytmu písně, která právě začínala. Byl to song od Christiny Aguilery -Dirty. Odložil misku na zem, vyskočil na nohy, dal věž o pár decibelů hlasitěji a nechal se unášet chytlavou melodií. Nikdy neměl sice tento druh hudby rád, nevyhledával ho… ale teď si prostě nemohl pomoc. Nevnímal ani silné bušení na dveře a výhružky, že pokud tu hudbu okamžitě neztiší… ,,tak tam vlítnu a to teprve zažiješ ten tanec!“ Kdyby jen věděl, jakou pravdu skrývají jeho slova… Tom rozrazil dveře, ale bratr byl jako v extázi. Vlhké pramínky havraních vlasů se mu lepily na krk i na úzká ramena.
Tom za sebou zavřel a přešel za Billem. Ten byl značně rozdováděný. Chytil bratra za ramena, přitiskl své tělo na jeho a snažil se ho rozhýbat ve stejném rytmu. Ten se tomu ani moc nebránil. Chopil se Billových boků a vlnil se s ním. Otírali se o své klíny a ani jednoho to nenechávalo chladným. Přitom jsou bratři, dvojčata! Možná právě to je tolik vzrušovalo. Vidina zakázaného ovoce, které musí chutnat více než delikátně. Jakmile Tom bratra pevně zezadu objal, Bill se začal zaklánět a vsunul jednu nohu mezi ty Tomovy. Natlačil svůj rozkrok na bratrovo levé stehno a jezdil po něm. Poté se napřímil a celý udýchaný se na něho podíval. Tomovy oči jen zářily. Chytil bratra pod zadkem a malinko jej nadzvedl. Bill bez otálení obmotal nohy kolem Tomových boků a nepřestával naléhat na jeho již zcela napnutý klín.
„Bože…“ Tom s lehkým vydechnutím zaklonil hlavu. Bill se na něm naposledy zhoupl a přiložil své měkké rty na bratrův krk. Líbal ho lačně a nenasytně. Tom byl nucen bratrem smýknout o nejbližší zeď, rukama se o ni zapřel a stále narážel na Billův klín. Ten si přitáhl jeho hlavu a hladově jej políbil. Bylo to jako výbuch elektrického proudu. Ba ne, tohle bylo ještě mnohem jiskřivější a nebezpečnější. Líbali se dlouho, užívali si to. Bill se dobýval stále hlouběji mezi Tomovy rty, chtěl prozkoumat svým mlsným jazýčkem každičké místečko jeho úst. Byl to takový menší zápas, který z těch dvou nechá své dvojče proniknout dál. Ani jeden se nechtěl vzdát, byl to celkem vyrovnaný boj, který nebral konce a každou vteřinou sílil. V nepozorované chvilce skousl Tom bratrův piercing mezi zuby, otevřel doširoka oči a čekal, jak na to Bill zareaguje. Bill se vzdal. Nohama se od Toma odpoutal, ten pustil jeho ocelovou ozdobu v jazyku. Stáli naproti sobě, naprosto udýchaní a šokovaní.
„C-co… to…“ Bill si přejížděl ukazováčkem po rtech a díval se zhrozeně na jejich vzrušení.
„Bille… tohle… bylo…“
„Naprosto skvělé!“ doplnil jej bratr, když Tom hledal jen stěží ta správná slova. „Běž zamknout, prosím…“ nevinně na něj zamrkal a olízl si rty. Tom poslechl. Nenacházel se v situaci, kdy by byl schopen sebemenšího odporu vůči Billově osobě. Otočil se s úmyslem se vrátit k Billovi, ale ztuhl. Bill byl natlačený na stěnu, ruku měl pod prádlem a lačně se uspokojoval.
„Ale… co to vidím? Tohle přenech mě, buď tak laskav!“ pokáral jej Tom a pomalu mu stáhl boxerky, které po Billových stehnech ledabyle klouzaly. Pokorně si klekl, uchopil bratrovo vzrušení a rukou mírně zapohyboval. Netušil však, co tenhle jediný pohyb způsobí. Billovi se zamotala hlava a musel se přidržet hrany stěny. To Toma přesvědčilo. S tichým vydechnutím ho vzal celého do úst a začal jej zpracovávat. Měl velmi šikovný jazyk, což se v této situaci ukázalo jako velmi pozitivní. Bill lapal po dechu a nohy se mu třásly. Jednu ruku propletl s tou bratrovou a tiskl ji. Tom cítil bratrův nezadržitelný blížící se vrchol. Ještě párkrát přirazil svou hlavu hluboko mezi bratrův rozkrok a pak si jen vychutnával odměnu. Bill se celý klepal, takhle vzrušený ještě nikdy nebyl. Takovou slast, jakou mu přineslo jeho dvojče, do té doby neznal. Pár kapek Billova sladkého moku vyteklo Tomovi z úst. Billovo vyvrcholení bylo opravdu velké. Sotva se vydýchal, žduchl do Toma. Ten se převážil a dolehl na zem. Bill si přidřepl a jedním trhnutím bratra zbavil kalhot i trenek. Nahnul se nad něho, políbil ho a prudce na něj dosedl. Přejela jím ostrá bolest, kterou ale postupem času přebíjela touha dohnat Toma k takovému vrcholu, k jakému dohnal on jej. Tom vzrušeně vzdychal, uchopil Billa za boky a zvolil si tempo příjemné právě jemu. Bill se prohl jako luk a nedočkavě se na Tomovi vozil. Ten nevydržel příliš dlouho odolávat a s posledním mohutným přiražením se udělal přímo do Billova zadečku. Ten se na něj vysíleně položil a nechával doznívat poslední kapky vzrušení v jejich vzájemném spojení. Po pár minutách se z Toma odvalil a lehl si vedle něho.
…Byl to začátek všeho… lásky, touhy, oddanosti a hlavně něčeho zakázaného a tolik vzrušujícího…

autor: Verča
betaread: Janule

5 thoughts on “Dirty

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics