Show me love 2.

„Ehm ahoj,“ zahučel nervózně Tom a postrčil Billa před sebe, snad aby Margerithe nepřehlédla, že svůj úkol splnil. Ta jej však zaregistrovala moc dobře. Naučeným pohybem si prohrábla bohatou hřívu a smyslným tónem dvojčata vyzvala, aby zavřeli dveře a šli za ní. Tom bez sebemenšího odporu poslechl a už si lebedil vedle Margerithe v přikrývkách, avšak Bill zůstával jako solný sloup stát na prahu. Začínal litovat, že z hecu souhlasil, tohle se mu ani za mák nezamlouvalo. Lhal by, kdyby řekl, že nemá ani trochu strach, koneckonců – kdo by na jeho místě neměl? Ovšem uvědomoval si, že by teď bylo krajně nevhodné utéct jako malé děcko. Chuť na to ale přinejmenším měl.
„Copak Bille, ty se na nás budeš dneska jenom koukat?“ rýpla si Margerithe pobaveně a znovu vystavila svá ústa se zbytečnými nánosy malinové rtěnky. ´Nic extra,´ pomyslel si v duchu. Nechápal bratrův vkus. Další tuctová blondýna s obličejem zmalované panenky, oblečená jako laciná dívka. Slepičí mozeček a šminky, to byl Tomův styl.
„Ale ale, snad se nebojíš, Billí, hm?“ Billovi se nahrnula krev do hlavy. Bylo to již po druhé za večer, co o něm někdo tvrdil, že je srab a jeho to začínalo pekelně štvát. Jednal okamžitě. Rychlými kroky přešel celou místnost, vytáhl Margerithe za zápěstí do sedu a prudce ji políbil. Po očku sledoval šokovaného Toma, kterému poklesla čelist přibližně někam do úrovně ramen.
„Tak co je, Marge?“ oslovil stejně překvapenou dívku, vsunul ruku pod její těsný top a znovu se vpil do jejích úst. Vychutnával si ten polibek, dával do něj všechen svůj vztek a rozhořčení a nebyl s to přestat. Dlouhá doba bez jakéhokoli tělesného kontaktu vzala za své a on začal pociťovat první známky vzrušení. Vlastně se mu nápad milostné trojky začínal docela zamlouvat ..
„Ty se nezdáš, divochu,“ zachichotala se Margerithe a zbavila svůj černovlasý objekt touhy kožené bundy. Billovi to však nestačilo, začal se v něm probouzet nezkrotný chtíč a jeho zásady mu najednou byly upřímně fuk. Rychlým pohybem serval Marge upnutý svršek a dychtivě se přisál k jemné pokožce na jejím krku.
Tom téměř přestával dýchat. Vzduch jako by se zasekl na půlce cesty k plicím a jeho srdci se zoufale nedostávalo. Bilo jako splašené. S pootevřenou pusou sledoval každý Billův pohyb, poslouchal Marginy vzdechy a s nachovým nádechem ve tvářích se přistihl, že se mu to líbí. Víc než líbí. Kalhoty mu začínaly být těsné!!
Lehce si přejel konečky prstů od rozpálených rtů až k pásku, který bez zaváhání uvolnil. S doširoka rozveřenýma očima sledoval Billovy rty mapující Margino opálené bříško a intenzivně je laskají. Začínalo to být k nevydržení. Odhodil zábrany za hlavu a začal se také dožadovat pozornosti.
Margerithe si připadala jako v sedmém nebi. Právě se jí plnily ty nejtajnější tužby a nejzvrhlejší přání. Leží s dvojčaty v jedné posteli!!!! Cítila se jako uprostřed požáru. Nevěděla čí rty vnímat dřív. Prudký nával vášně, který zachvacoval její tělo, mohla kompenzovat pouze tím, že bořila své prsty do měkké matrace a sténala tak nahlas, že to snad bylo slyšet i přes hudbu dunící dole v přízemí.
Bill se prudce posadil a přitáhl dívku na svůj vzrušený klín. Margerithe zůstávala už pouze v prádle, zatímco obě dvojčata měla kromě triček odhozených v koutě všechno oblečení. Začala se lehce pohupovat a s potěšením sledovala Billův obličej napjatý slastí. Přivíral víčka s chvějícím se vějířem řas a z úst se mu draly hlasité steny. Ucítila na svých zádech Tomovy ruce. Stál přímo za ní, nenechavými prsty zkoumal její vyvinutý hrudník a jazykem si počal razit cestu do jejích úst.
Margerithe myslela, že snad exploduje. Takovou vlnu vzrušení, jaká právě probíhala jejím tělem, ještě nezažila. Postřehla, že jí Bill pomalu stahuje poslední kousek prádla. Věděla, že už se to blíží, že už brzy dosáhne nejbouřlivějšího vrcholu ve svém životě, ale .. stále jí něco chybělo. Pořád scházel malý kousek k úplnému a dokonalému štěstí. Nevěděla, proč to dělá, nic nechápala. Odtrhla se od Tomových rtů a zastavila Billovu ruku na svém stehně.
Dostala šílený nápad.

autor: Helushka
betaread: Michelle M.

4 thoughts on “Show me love 2.

  1. Ah né….. Zase je to tak moc napínavé a ty to zkončíš… Okamžitě chci další díl..! 😀

    Hej a teď mě napadlo, co by mohla chtít…. Ale ne, to by napadlo asi jenom takovýho úchyláka jako jsem já, takže tohle upadá… 😀

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics