Seznamte se, to je twincest!

Zformulováno díky vlastním dojmům.
<–>
Napadlo vás někdy, že jsme se měli narodit, protože bez nás by tu bylo smutno?
Mě to nenapadlo. Nikdy. I když znám jednu osobu, která je na mém žití závislá. Ano Tome, také tě miluji.
– – –
Ale názory se často mění, pokud narazíte na tu správnou stránku…
„Ach, jestli tam nepřibude další článek, zblázním se!“
„Hele trpím absťákem po twincestu…“
„Wow, ten obrázek je sladkej! A vypadá tak živě…“
O čem si myslíte, že je řeč? Někteří to nevíte, ale někteří to chápete zcela jasně… je to totiž váš případ.
Ach ano, je tomu dlouho, co vím o takovýchto webových stránkách. Rozrůstají se, stávají se z nich miliony, též miliony kopií, a stovky těch nejoriginálnějších a nejoblíbenějších autorů zůstávají oslavovaní na věky. A další miliardy fanynek a fanoušků se stává příznivci náboženství, jmenovitě ‚Twincest‘ . Krásné to slovo, mám jej moc rád. Každý den jej mám na očích, i když mi události mlží rozhled.
Možná že vás twincest někdy opustí, přestanete věřit na tu lásku, kterou si ve svých fantaziích formulujete, víru v jeden jediný dokonalý pár, jmenovitě bratrů Kaulitzů. Ale pokud přestanete věřit, nevadí. Stále tu budou dva hlavní aktéři, Tom a Bill, kteří na veřejnost působí dojmem – ty bratři se mají moc rádi. Krásný vztah.
Krásná lež. Ale nevadí mi, dalo by se říci – tak mi to vyhovuje. Anebo je snad lepší – bratři, ti kteří jsou krvesmilstvem, aneb co je k tomu dovedlo? No ano, musím se nad tímto výrokem zamyslet. Co nás k tomu dovedlo… sám už nevím. Asi ten klid v naší rodině, krásné vztahy, a především bratrské. Pomoc druhému v každé situaci, vzájemná podpora, a postupem času nám už toto nestačilo – potřebovali jsme lásku. Ale proč hledat v cizím zelí, když ji máme přede dveřmi? Proč hledat člověka, který nám vyzná lásku a to nás zná pouhých pár hodin? Ne, láska musí vyrůst. Jako ta naše – 18 let se známe, 18 let známe všechny svoje potřeby a tužby, též slabé i silné stránky, a máme se rádi. Ne, milujeme se. Pravou, nefalšovanou láskou.
Teď jsem si vzpomněl… říkáte, že prává láska neexistuje? Že je to pouhé poblouznění schovávající se za tímto pojmem? Ne, není tomu tak. Jen jste ji ještě nepotkali, a raději se o to nesnažte – nejste pro to určeni. Tato láska – říkajíc si pravá, je dar, musíte si ji zasloužit. Stát se nefalšovanými anděly, smutkem a štěstím, které přináší radost a vnáší do duše naději.
Že se namáhám… nevíte o čem mluvím. Vlastně… pár jedinců mě chápe, třeba vyznavači twincestu… Ano, vy máte pro mě pochopení. Nebudete mi vyčítat, že jsem se stal obětí něčeho neuvěřitelně krásného. Děkuji vám za to, za to že vás mám. Za to, že mně a bratrovi dodáváte podporu v našich osudech, nad kterými občas díky nepřejícím kritikům pochybujeme.
Vzpomínáte si, jak pořád médiím tvrdíme, že mezi námi nic není? Jistěže. Mohl bych jim sice říci, že s bratrem se velmi milujeme, ale to by bylo nejen po vašich snech, ale především po těch našich. Život na této planetě by se pro nás stal černou dírou, místem, kam nikdy nesvítí slunce, protože by na nás pořád dopadal stín – stín našich zhrzených srdcí. Nemohli bychom více žíti.
Ale vy, kteří v naší lásku věříte, moc dobře víte, že i přes věrohodné a přitom dvojsmyslné řeči typu „Jsme jen bratři, ale tolerujeme ty, kteří věří v opak“ jsme spolu. Víme, že ten druhý smysl v těchto hádankách objevíte a budete šťastní. A my jsme rádi za vás. Možná že by nikdy nepadl můj první polibek v parku s Tomem, nebýt nápisu na zastávce, kterou jsme míjeli, na níž bylo velkým písmem napsáno – „Bojujeme za twincest! Bill + Tom“
A pak už stačilo pár omylných dotyků… a… Ale vy víte co, v těch vašich povídkách máte mnoho popisů událostí… stačí si jen vybrat. My jsme si také vybrali. Také si čteme vaše příběhy o nás dvou, než se uložíme do říše spánku… je to součást našeho života, a z vašich příběhů se i učíme – předcházíme tak našim případným neshodám. Okouzlující. Díky vám se stáváme ještě dokonalejšími. Opět jedno velké díky.
<–>
„Bille?“ ach ano, moje zlatíčko se ozývá. Budu muset svoje povídání ukončit, snad jsem vás ještě více upevnil ve víře Twincest a dokázal vám skutečnost a nekonečnost našeho vztahu. Anebo že bych na stranu twincestu přivedl i další jedince? Vše je možné…
Ale teď opravdu musím, k lásce se musí přihazovat polénka dříví, aby se z jejího rozpáleného plamene nestaly jen ohořelé trosky…

autor: Shellayn
betaread: Janule

3 thoughts on “Seznamte se, to je twincest!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics