NEW START of TWINCEST.blog.cz

Máme 18. dubna 2008 a já mám pro vás dobrou zprávu..x) Je to přesně 52 dní od chvíle, kdy nám jistá slečna smazala celý blog a my ho začaly znovu obnovovat. Občas už jsme se na to chtěly opravdu vykašlat, ale nakonec se nám to podařilo a já vám můžu teď oznámit, že blog je teď více méně v takovém stavu, v jakém byl těsně před smazáním. *očekává nadšený potlesk* xD
Jak jste si nejspíš už všimli, je tu na uvítanou i zbrusu nový design se zbrusu novým stylem menu, takže doufám, že se v tom budete orientovat. Funguje to teď na bázi bannerů, ale to vás nemusí zajímat, stačí kliknout na nápis hlásající příslušnou rubriku, jako tomu bylo doteď, plus nahoře je uveden ještě kontakt – na ty maily se taky dá kliknout a hodí vás to na psaní mailu. A ještě jedna důležitá věc – je tam odkaz na Guestbook, neboli Návštěvní knihu, kterou jsem pro tenhle blog nedávno zařídila, a já doufám, že ho začnete všichni používat. Vzpomínám si, že v G-booku bývala vždycky největší sranda, když jsem chodívala na jedny staré, nejmenované povídkové stránky, které už teď bohužel neexistují…ale o to nejde, jde o náš guestbook. Můžete tam psát vzkazy, připomínky k blogu anebo dotazy a my se vám budeme snažit odpovídat. Samozřejmě to může fungovat i mezi vámi, jako diskuzní fórum, ale jen do jisté míry, nerada bych tady z toho měla volnej chat. Takže jen k tématu..;)) A dále bych vás chtěla poprosit, abyste Guestbook nepoužívali místo mailu. Odkazy a veškeré materiály prosím nadále posílejte na maily.
Vraťme se k obnově blogu. Co se mé části týče – nahrála jsem znovu všechny fotky, montáže a grafiku, co jsem měla uloženou ve složce za minulý rok. Ukládala jsem si všechno, samozřejmě se ale může stát, že tady něco bude chybět, protože se to někam zatoulalo. Dostala jsem mezitím nový počítač, takže jsem přetahovala spoustu věcí ze starého do nového a taky jsem měla pár věcí v icq složkách, který se nedochovaly… Já vám říkám pořád – posílejte mi věci na mail…;))
Takže kdybyste si všimli, že něco z fotek chybí, písněte na mail, prosím…x)
Videa a rozhovory jsem si neukládala, takže to jsme musely překopírovat ze zálohy, tudíž nemáme materiály uveřejněné od ledna 08 do 26.2. 08 … nějaká interview ještě mám, to zveřejním později, kdybyste ale někdo měl uložená videa nebo i ta intervia, co tu byly, ale my je doteď nenahrály zpátky, také se prosím ozvěte na mail.
Ohledně povídek už tu byl článek včera, najdete ho tady…;)) Nic se od napsání článku nezměnilo, snad jen, že od zítřka se tedy začnou zveřejňovat nové, dosud neuveřejněné díly. S fotkami to platí zrovna tak. Pojede se opět podle časového plánu, jako dřív, akorát ho trochu poupravíme…x)
Kontaktovat nás tedy můžete nadále na twincest483@gmail.com , pro úplnost..x)
Takže, to by mělo být prozatím všechno. Komu by nešel nový design, zkuste zavřít okno a znovu ho otevřít…;))
Chtěla bych vám všem moc poděkovat za zachování přízně a za pomoc, kterou jste nám prokázali. Jste opravdu úžasní a já doufám, že s tímhle blogem budete ještě dlouho spokojení..x)) Děkuju těm, co komentovali, i když už všechno dříve viděli, děkuju těm, co nám psali povzbudivé maily a posílali věci, co se nám zatoulaly, děkuju těm, kteří nespamovali…;)) Děkuju Grepovi za poskytnutí zálohy blogu, bez níž bychom to celé těžko dávaly dohromady. Děkuju celému betaread teamu, že ustál ten nával chybama prošpikovanejch povídek a přežil to ve zdraví..x) Děkuju Nicky, že jí to ještě nepřestalo bavit a neúnavně se mnou dál pracovala na obnově…jseš nejlepší, hvězdičko..;))
Další poděkování patří Januli, bez které by se blog do původního stavu dostával tak třikrát delší dobu…x)
Doufám, že sem zase začnete všichni chodit a pořádně komentovat…;))
Kromě toho – chystáme na začátek května už třetí twincest sraz – tak doufám, že vás tam všechny uvidim..;)) Bližší info vám sem napíšu později, ale počítejte s největší pravděpodobností s datem 10.5. 2008 – místo konání Praha..;))
Doufám, že jsem vás svými řečmi neunudila k smrti a že mi to pořádně zkomentujete..;))
Ketty, za celý twincest.blog, tudíž i Nicky a betaread-team♥

57 thoughts on “NEW START of TWINCEST.blog.cz

  1. 🙂  ♥, aa , dam Duben 2008 a sa mi to zmenilo xD  som sa táák zlakla x) jasne x) snažím sa , včera si toho pridala fakt moc xD musím ísť všetko postupne okecať x) moc sa teším na ffky x)  ♥

  2. mno abych pravdu řekla,ta modrá se sem moc nehodí ,ale tak toneva..si zvykneme..mužeme bejt rádi že se holky na to nevykašlali a celý to hodily do pořádku.

  3. No takže,jsem se jednou ZASE rozhodla,že vám tady vyliju své tolik "žádané" pocity,k tomuto nejlepšímu blogu.

    Když jsem na tenhle blog,před těmi osudnými 52 dněmu,i když myslím že jsem sem přišla až o něco později,když na blogu byli jakýchsi 10 článku,málem mě chtynul infartk,a fakt se se mnou uplně otočila zem.

    Říkám na rovinu,že bez užasných komentářů,a až neuvěřitelné snahy Ketty,a užasnou práci Nicky a Betaread-týmu,ohledně Ffek.

    Prostě to s tímhle blogem nikdy nevzdejte,i kdyby nás za ten Twincest chtěli cizí fanynky opít kolou..xDProstě se nadávejte.

    Vydržte s ním jak nejdýl to bude,protože to tu moc miluju,a děkuju,že to tu pořád tak pečlivé táhente,okay,okay,už asi otravuju,moc jsem to přehnala..xDDDTakže,Twincestu zdar,a  je to tu best..<33…^^

    P.s.Na Twc srazu,jsem jako na…..twc srazu,okay,už melu,všem papa

    Vy víte,že mě milujete..(můj nový pozdrav ^^) xDDD

  4. Ehme,já si to otevřela ještě jednou???Ten desing,on tu předtím nebyl,jen to menu,bože můůj,to je krása,tak ještě jednou bych to všechno mohla napsat,ale mírně už mě bolej tlapy,tekže Desing jako OPĚT naprosto dokonalej,a už dobrou,radši,zase se totiž mooc rozkecávám..xD

  5. LEK O_o

    Ten design je úžasnej…hlavně čumim na to menu 😀

    No…a vubec…všechno je úžasný 😀 Já nečekala, že to bude všechno v pohodě tak brzy 😀 Ste skvělí :´)

  6. mám vás ráda holčiny jste skvělý že jste to utáhly toto je kwasnej blog a taky dost populárni :-)) nemám pravdu miluju vás miluju twc senza desing..včecko :-)) :-p :-DD

  7. jj thaky moc gratuluju x) tenhle blog mám nejraději <3 🙂

    twl škoda že mám Prahu daleko 5 hodin…:( mno co už 🙂

    jste NEJ! :p

  8. Jééé! Tady je to klásný =) Teda jako to samozřejmě bylo i předtím, ale teď je to tu ještě hezčí =) Takový jiný =) A ten Guestbook je sqělej nápad =) Jsem tu jako doma a jsem ráda, že jste to tu daly dohromady za tak krátkou dobu =) Upřímně, donutilo mě to přečíst si některé povídky, které jsem ještě nečetla a některé jsem četla podruhé =D Jste vážně sqělý =)

  9. Vždy když se na nějaké, mnou stále stále naštěvované, stránce zmení design. Div mi nevypadnou oči z ďůlků. Vždycky je krásnější, než ten minulý :o) A taky originálnější, ten nápad s bannerama, nemá opravdu konkurence. Myslím, že to bude tak pro cizince víc srozumitelnější a nebo taky pro "některý" soudruhy xD Nějak jsem si to menu moc zamilovala, klikám na to jak vyšinutá- mám zábavu na celou noc x))

    Kett už zná můj obdiv k ní, že se přes tohle všechno dokázala překousat, ale to samý platí i pro Nicky a betaread-team s Janulí v předu x)) Holky jste šikovný, nejlepší!! Moc se těším na novou dávku twincestu. Asi je to ode mě ošklivý, ale tenhle výpad se mi hodil, abych měla čas se učit na zkoušky. Kde jsem taky náhodou potkala člověka, kterýho bych tam nejméně očekávala x))… tak né.. když jsem zjistila co se všechno stalo, byl to opravdu hrozný den (i horší). Hlavně, že vás to nezastavilo x)) Doufám, že se TU  budeme setkávat i další roky :o)

  10. MASAKRRRRRRRRRRRRRRRRRR!!!!!

    Ketty, Nicky, BetaRead Teame…. Prostě všichni! Hluuuuboká poklona! Ste nejlepší! Máte ohromnou vůli! A teď… Krása… Je to tu fakt úžasný…  A zvládli ste to v luxusně krátký době… Prostě… *IN LOVEEEE*

  11. Nejlepší blog na světě totoooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-*** Luv luv luv ♥♥♥♥♥♥♥♥

  12. *nadšený potlesk**nadšený potlesk* Holky, nechci se opakovat, tak snad jen strašně velký dííííííííííky…humpf, to se nedá ani vyjádřit…patří vám můj veškerej obdiv….Už se nemůžu dočkat nových dílů:-***Fakt super!

  13. bože baby..ja z vás umriem…….najlepší blog..aký som videla!!!!…+ twincest…….. = moja smrť xD xD xD….fakt neviem čo povedať na to…super super…nemám slov..len takto ďalej…..edit – moja malá myšlienka xD: to,  že vám tá  baba zmazala blog..má svoju výhodu 😉 ……….je to tu mega!…..

  14. Tag to je teda hustýýýýýýýýýýýýý!!!!!!!!!!!! Jako to je fakt hustý!!!!!! Opravdu GRATULUJU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Konečně jiný písmenka, já ty růžový nemohla přečíst!! (= Ste fakt dobrý, holky!!!!!!! (=

  15. och super! drzim pace aby itu stale chodilo rovako vela twc uchylakov (vratane mna:) a nadherny desing, fakt uz sa tesim aj na nove diely mojich poviedok a tak:) SUPER PRACA!

  16. že od zítřka se tedy začnou zveřejňovat nové, dosud neuveřejněné díly. S fotkami to platí zrovna tak. <- tak toto mě upe rozbrečelo……desing je skvělej a upe……. sem upe rada moje zavyslost je zpatky bože miluju twincest blog

  17. toe sqělý.. taky musím pogratulovat… že jste měly obě tak pevný nervy a perfektně to dotáhly až do konce.. x)) jsem ráda že twincest blog je zase zpátky a že doufám bude pokračovat čile dál.. x)) a za design chválím.. i když modrou moc nemusím tak tahle tmavá je dokonalá..

  18. jůůů,peknej design,i když by k písničce REDEN měla jít spíš barva ZELENÁ(jakoze na koncertech pri reden sou dycky zeleny svetla) 😉

  19. Nedá mi, abych si taky nezkomentovala, už mi to chybělo :o) Design je krásnej, Ketty, já mám modrou moc ráda, tudíž mi to absolutně vyhovuje. A i kdybys sem dala oranžovou, kterou absolutně nesnášim, tak mě tu budeš mít stejně každej den stokrát, ať děláš co děláš 😀 Závislost je prostě závislost a ta se neptá na barvy 😀

    Adusko, ne zítra, ale už dnes ve dvě hodiny… to jen abys nezaspala. 🙂 Milovala jsem to tu, miluju a milovat budu. Byla to krásná práce a jsem ráda, že jsem toho mohla být součástí. Díky za tu možnost. J :o)

  20. Jejejej já z toho mam takovou radost.. holky vy máte opravdu neskutečnou trpělivost a výdrž a za to vás obdivuju, že jste to daly všechno do hromady.. je to ůžasný jak to všechno nabíhalo tak rychle a vy jste tomu věnovaly tolik času, že máte můj obrovskej obdiv..

    Desing je ůžasnej ty barvy jsou krásný se na to moc hezky kouká :)) no prostě nádhera… ani mi nevěříte jak se těšim na nový články.. bože.. já sem asi závislák xDDD

    HOLKY JSTE PROSTĚ SKVĚLÝ!!!! :))))

  21. ten design je naprosto uuuuuuuuuuuuuuuuuuužasneeeeeeeeej!

    hej holky ja vás za to tak strašně obdivuju, že ste to všechno zvládli dát zase do kupy! ste hrozný šikule! doufám, že to tu bude stejný jako dřív! nebo rovnou ještě lepší!

  22. konecne, 😀 obdivuju vas holky, jako tenhle blog….. ste uzastny…. a dekuji ze ste se na nas nevykaslali a blog dokoncili…vazne si zaslouzite hlubokou poklonu a potlesk….ste uzastny, ja nemam slov…. jenom …dekuji….

  23. toe mooosinky hezký ten nwm design a ten blog je upe nej mezi všemi blogmi o twc a už se tešim na další povídky ale taky foto nejsou špatné diiiiik moc: )

  24. OH, ten design je skvostný… naprosto úžasný :))) Už se vážně nemůžu dočkat toho, že si přečtu něco nového, ale řekla bych, že té koze, kvůli které se tohle všechno stalo bychom mohli být i trochu…jenom malilinko vděční za ten perfektní nový systém, co tady vzniknul 😉 Je to teď mnohem přehlednější, co se povídek týče…

    Jste opravdu dobré, holky, že jste s tím měli takovou obrovskou trpělivost :))) Děkuju vám za ní 🙂

  25. ty kokso ..kolko????????? 52 dní??????? ..to nemyslite vazne??.. mne sa to zda ako nejake tri tyzdne…….to je morda…

    normalne vas obdivujem a zasnem ze ste to dokazali dat do takeho isteho stavu ako pred tym…lebo myslim ze to je naozaj robota jak svina…vsetko to sem dat ….mne sa tomu fakt ani nechce verit ze tu je opet vsetko ..je to uzasne a z celeho srdca dakujem..=).. a myslim ze nikdo sem neprestal chodit..lebo toto je podla mna jeden z najnavstevovanejsich blogov..a ty len tak navstevnost nestratia…=)) … len tak dalej..sme tu s vami..=)))

  26. Tenhle blog je naprosto suprovej:) Byl, je a bude, doufám:) Prostě jeden z nejlepších blogů, co existuje:) Jenom mě mrzí, že ten sraz je zrovna 10.5.:( To zrovna nemůžu:( To mě mrzí:( Kdy by potom byl přibližně další???

  27. tak to je úžasná zpráva=o)♥♥♥ Já to tady taaaak miluju!!! Na TWC srazu sem teda ještě nikdy nebyla,ale zkusím dorazit chci už konečně tuhle střeštěnou bandu totálně cáklejch lidí poznat na vlastní oči 😀 😀

    ♥♥♥MVMR♥♥♥

  28. K designu nic říkát nebudu – nezmůžu se na slovo, takovej krásnej už sem dlouho neviděla… obnova blogu dokončena – jásám… Bylo to moc práce, věřím… Až mi to přijde neskutečný… Tolik věcí, co jste zvládly… Holky mám vás strašně ráda ♥

    A poslední věc… I když bydlím 300 kilometrů od Prahy… JÁ SE NA TEN SRAZ DOSTANU!!! Musím…. Ááááá

  29. kráááásaaa…smekám před vama holky…já už bych se na to vykašlala ale za námahu to stálo..je to užasny

  30. úúúúúplně taju, nadšením skáču do stropuuuuuuuuu!!!!!!

    Miluju Ketty, Nicky a všechny, co se na zázraku znovuzrození tohoto kompletního twincestního blogu podílely!!!

    Díky díky díky díky díky díky díky díky díky díky :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics