Brothers 8.

„Tome, už spíš?“ pokojem se nesl šepot.
„Ne, ještě ne. Potřebuješ něco?“
„Jo, chtěl bych se pomazlit. Je mi smutno, Tomi.“ Bill se tvářil jak boží umučení. „Můžu k tobě?“
„Billík by se chtěl mazlit, jo?“
„Jo…jo, chtěl. Tak můžu teda k tobě?“
„No tak dobře, pojď ty moje nebožátko.“ Zářivě se usmál a přicupital k posteli. Když se přiblížil, ucítil jsem jeho vůni. Dostal jsem příšernou chuť na sladké!
Odhrnul jsem peřinu a udělal Billovi místo. Jeho mazlící potřeby se začínaly projevovat čím dál častěji, dokonce se vyskytovala jistá pravidelnost. Téměř každá třetí noc. Od jistého dne mi to nevadí, ba co víc, naprosto se v tom vyžívám. I když vzhledem k událostem posledních týdnů, panuje zde nebezpečí, alespoň z mé strany. Když cítím jeho štíhlé tělo, jak se na mě tiskne, jeho vůně všude kolem, vlasy, šimrající na krku a hrudi, přestávám se ovládat. Nejradši bych ho přitiskl na svoje rozpálené tělo a prováděl s ním spoustu nemravných věcí.
Zatím jsem se vždycky dokázal ovládnout, ale…..
Přitiskl se nosem na můj krk a blaženě zafuněl. Dlaně stisknuté v pěst ukrýval mezi našimi těly. Jednu nohu pokrčenou v koleni a přehozenou přes moje. Stačilo by jej jen trošku přisunout blíž a zanechalo by to následky.
Děkoval jsem Bohu, že zrovna dnes skoro umírám únavou. Moje tělo je naprosto nepoužitelné. A tak, během pár okamžiků, přestávám vnímat okolní svět a nořím se do blaženého světa nevědomí.
****
„Hmm, to je příjemné!“ blahem se mi kroutily palce u nohou.
„Líbí se ti to?“
„Jo, je to skvělý. Takhle to umíš jenom ty.“ Přivřel jsem víčka pod další vlnou slasti a snažil se zhluboka dýchat. Nesplnitelný úkol. To se nedá!
„Aaach! Bille, ještě trošku výš, jo, přesně tam!“ Zalapal jsem po dechu. Tohle je opravdu dokonalé!
„Tome?“ Jeho dlaně zmizely.
„Hmm?“
„Hotovo. Otoč se na záda.“
Ajaj, tak to bude asi problém. Jeho masáž byla natolik příjemná, že se neobešla bez následků. Odkašlal jsem si a dělal, že jsem neslyšel.
„Tomi, otoč se. Ještě ti namasíruju hrudník a bříško.“ Bill mě pleskl horkou dlaní přes záda a nadzvedl se.
„Eee…myslím, že to není nejlepší nápad.“ Dostal jsem ze sebe namáhavě.
„Ty nechceš, abych pokračoval?“ v duchu jsem si přestavoval jeho zamračený nechápavý výraz.
„No, zrovna teď si opravdu nejsem jistej, jestli chci, abys pokračoval.“
„Tome!“ důrazně mě dloubl pod lopatkou a jal se mě otáčet. Povzdychl jsem si a nechal jej, ať sní, co si nadrobil.
Dosedl na můj podbřišek, ale okamžitě se zase zvedl. Zalapal po dechu a podíval se přes rameno.
„Tome!“
„No co! Bylo to příjemný! Já za to nemůžu! Je to tvoje vina!“ Založil jsem ruce na prsou a otočil hlavu na stranu. Jasný důkaz toho, že se o tom nemíním dál bavit. Najednou se jeho ruce začaly přesouvat z ramen na hrudník. Hnětl svaly mezi prsty, občas použil silnější tlak a nehty. Podíval jsem se na něj. Zrovna si lil do dlaní pořádnou dávku masážního oleje a začal jej roztírat. Zvedl jsem pohled k jeho očím a zalapal po dechu. Díval se mi upřeně do očí, jazykem přejížděl po spodním rtu a zrychleně dýchal.
Jeho prsty se dotýkaly mých prsních svalů. Obkružovaly bradavky a jemně je masírovaly. Stiskl jsem zuby. Musím ho zastavit. Jestli bude ještě chvíli pokračovat, špatně to skončí. Užuž jsem se nadechoval, když mi přitiskl ukazováček ke rtům a pomalu zavrtěl hlavou. Myslel jsem, že asi omdlím.
„Ššššš, Tomi, teď nemluv.“ Lehce se usmál a sklonil se k mému obličeji. Vytřeštil jsem na něj oči a po chvíli prst nahradil svými rty. Bylo to jako dotek motýlích křídel. Téměř okamžitě se zase odtáhl na vzdálenost několika centimetrů. Díval se mi na rty a přitom si olizoval svoje. Tohle se nedalo vydržet. Zvedl jsem hlavu a přitiskl se na ty jeho růžové polštářky. Opět mě do nosu udeřila jeho sladká vůně, tentokrát smíchaná ještě s vonnými silicemi masážního oleje. Zavřel jsem oči a tiskl svoje rty na jeho. Na setinku vteřiny jsem se oddálil a v dalším okamžiku jsem už sál jeho spodní ret. Toužil jsem jej ochutnat. Tolikrát jsem o tom snil, a teď se moje sny realizují. Cítím jeho horký dech na své tváři, jeho dlaně na hrudi, jeho zadeček se tiskne k mému vzrušení.
„Bože, ty seš tak strašně sexy! Chci tě!“ vydechl jsem a opět se ponořil do jeho rtů. Cítil jsem, jak se usmál. Po několika okamžicích dobývání se do jeho sladkých úst, jsem konečně uspěl. Chutnal stejně božsky jako voněl. Věděl jsem to!
Naše jazyky se střetly. Navzájem se o sebe otíraly, proplétaly. Dlaní jsem mu přejel po zádech až k lemu trika. Toužil jsem se dotýkat jeho horké pokožky.
„Hmmm….“ Zavrněl jako kotě. „To se mi líbí.“ Zhrublou kůží na prstech jsem mu přejížděl po páteři a cítil, jak mu naskakuje husí kůže. Přetáhl jsem mu tričko přes hlavu a vyhoupl se do sedu. Hlasitě jsem zasténal, když se silněji přitiskl k mému vzrušenému mužství. Cítil jsem, jak mu buší srdce. Přitiskl jsem jej k sobě a vnímal dotek našich těl. Jak jsem si kdy mohl myslet, že dokážu odolat téhle kombinaci nevinnosti a smyslnosti? Jak jsem mohl tak bláhově věřit, že nemůže být přece tolik přitažlivý? Že jsem si to jen namlouval? Bože, vždyť on je snad nejpřitažlivější člověk, kterého jsem kdy viděl! Nikdo mě nemůže soudit, jsem taky jen člověk!
Chytil jsem jeho tvář do dlaní a sklonil si ji k sobě. Neskutečně mě lákaly jeho vlhké pootevřené rty. Ponořil jsem se do nich a obmotal paže kolem jeho těla. Přitiskl jsem jej k sobě jak nejtěsněji jsem mohl. Cítil jsem jeho dlaně na zádech, nehty přejížděl po horké pokožce.
Moje ústa opustily jeho rty a vydaly se na objevnou cestu. Bylo toho tolik, co ještě musely prozkoumat, ochutnat, dobýt. Po krční tepně jsem postupoval drobnými polibky stále níž. Občas jsem jazykem ochutnal jeho pokožku, slíznul malé kapičky, jež se začínaly tvořit. Zaklonil hlavu, tence vzdychal a stehny tisknul moje boky.
Když jsem uvěznil jeho bradavku ve svých rtech, vypjal se k mým ústům. Slyšel jsem, jak se sykavě nadechl. Jazykem jsem obkroužil ten růžový poklad a znovu ji jemně vsál.
Ucítil jsem jemné škubnutí za vlasy a vzápětí mě již prudce líbaly jeho vlhké, nenasytné rty. Pánví se tiskl k mým slabinám v rytmických přírazech. Zavzdychal jsem mu do úst a jazykem se snažil dostat co nejhlouběji. Moje vzrušení dosahovalo nebeských výšin a bolestně se hlásilo o pozornost.
Odtrhli jsme se od sebe a pár okamžiků si hleděli do očí. V mých mohl spatřit neutuchající touhu a vášeň, v jeho jsem četl opojení chtíčem a slastí.
„Cítím tě.“ Zašeptal. No ještě aby ne, když jsem byl vzrušený na nejvyšší možnou míru, a to se mě ještě ani nedotkl! Mám takové tušení, že dneska budu ještě dřív, než vůbec dojde na nějaké doteky.
Podíval jsem se mu do tváře, vyzývavě se usmál a přitiskl si jej za zadek co nejsilněji na svůj klín. Unisono zasténání se rozléhalo místností. Prudce do mě strčil, praštil jsem sebou do peřin a sledoval Billa, který se hladově vrhnul na moje břicho. Jazykem vytvářel vlhké cestičky, jeho doteky se pohybovaly na hranici snesitelnosti. Připadal jsem si jako v ohni. Při každém jeho kontaktu s mou kůží, se mi do těla rozlilo mrazení, kombinované s horkostí a čistou extází. Vzrušovala mě už jen ta myšlenka, že se mě dotýká právě on!
Jeho rty a ruce postupovaly stále níž. Cítil jsem, jak dráždí můj pupek, jak jde ještě níž. Mým tělem stoupala horečka a takový pocit frustrace, že jsem se téměř rozplakal.
„Bože, níž! Ještě níž! Vezmi si ho! Hned!!“ vykřikl jsem a dlaněmi tlačil jeho hlavu na to nejcitlivější místo, ještě stále ukryté v bavlněném prádle.
Díval jsem se, jak se nadzvedl v loktech a prsty zahákl za lem. Dráždivě pomalým tempem je začal stahovat. Nadzvedl jsem boky a poskytl mu prostor.
Konečně jsem cítil volnost. Zaklonil jsem hlavu a připravil se na nejúžasnější okamžik mého dosavadního života. Za chvíli, za pár vteřin jej bude Bill laskat. Věděl, že to bude nezapomenutelné.
Ucítil bratrovy prsty v těsné blízkosti, jeho horký dech se odrážel od špičky jeho vzrušení. Srdce mu bilo tak silně, slyšel hučení krve v uších. Přerývavě dýchal a cukání v penisu se stávalo nesnesitelným.
„Bille, už! Prosím! Udělej to!“ zasténal jsem. Uchechtl se.
„Tome! Co to děláš!“ Další smích. On mě snad za něco trestá!
„Chci tě! No tak brouku, tak už si ho vezmi!“ Skoro jsem žadonil.
„Tome!! Ty……ty……ty….nechej toho!“ Ucítil jsem ránu do hlavy. Zmateně jsem zamrkal a podíval se na Billa. Zamračil jsem se. Můj mozek pomalu začínal zpracovávat informace. Billovy dlaně pevně zapřené o moji hruď. Nic neříkající výraz ve tváři. Tričko bylo zase zpátky na svém místě, čili na Billově těle. A moje vzrušení, bolestivě pulzující neukojeným chtíčem, se tisklo k jeho podbřišku.
Sen. Zasranej sen! Otočil jsem se na druhou stranu, zády k Billovi a stočil se do klubíčka. Z pocitu neskutečné frustrace, marnosti a studu, jsem se skoro rozbrečel. Přísahám Bohu, že tohle byl nejhorší okamžik v mém životě.
Musel jsem pryč. Nemohl jsem tam dál jen tak ležet, jako by se nic nestalo. Vstal jsem a bez jediného slova se zamknul v koupelně.
Už nikdy, nikdy v životě nedělám něco, co po mě bratr bude chtít. Všechno to je jeho vina. On za všechno může. Nejdříve ta výuka sexuálních praktik, ta jeho přítulnost, potřeba tělesného kontaktu. Všechno, co ho deptá, s tím jde za mnou. Očekává, že ho zbavím jeho nejistoty, jeho trápení! Ale už ho nezajímá, že každá akce vyvolává taky reakci!
A za kým mám jít já? Kdo zbaví MĚ mých obav, mých „koster ve skříni“?!

autor: Dania
betaread: Janule

14 thoughts on “Brothers 8.

  1. Ježiš to je tak dokonalý..xD

    Já to miluju…xDHalvně se na něj nenasírej,Tomane…xD

    Dáál,bože dáál,nebo zhebnu na nedostatek "Brothers" xDD

  2. johou!!! Toto je naprosto D O K O N A L Á povídka!!! Má to nápad,je to vzrůšo a…je to prostě fakt skvělý =o)!!!! Už se nemůžu dočkat,až si to přečtu celý :)!!

  3. xD ááááááááááááááááááááááá! bože bože bože ! ja ..ono……to …bože ! sqeléé! dalej prosííííííííííííííííííííííííím !

  4. tyvole to je úžasný dokonalý a já neim co ještě nemůžu dejchat sakra dejchej dejchej tak je to správně dejchej hu bude to dobrý nádech výdech……..

  5. Och… ja som netušila, že spí… Je mi ho úplne hrozne ľúto. Teraz už len ako sa zachová Bill, ochráni brášku pred tou kostrou v skrini? Dokonalé, dychberúce a neskutočne silné.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics