Kde to vázne ?

Naši milí autoři a čtenáři,
nějak jste nám za těch 52 dní zlenivěli. Myslely jsme si, jak nás zaplavíte novými díly povídek, novými fotkami, videi a montážemi a vy skoro nic… přijde jen sem tam něco… žádný zahlcený e-mail se nekoná…tss..xD Betaread-team skoro nemá do čeho píchnout a jestli to takhle půjde dál, v květnu už tu nic moc nebude…což samozřejmě nikdo nechceme..;)) Posílejte svoje povídky, nebo nebudete mít co číst. TADY je článek o povídkách, který se tu dlouho neohřál, proto si ho asi moc autorů nestihlo přečíst, tak na něj mrkněte, jsou tam důležité informace. Když nám nic nepošlete, nebudete mít co číst..^^
S obrázky se to má zrovna tak..neříkejte mi, že jste za ten měsíc a půl nic nevytvořili, nevěřím..tak posílat posílat, mail je tu řečenej asi tisíckrát..x)
Jinak, doufáme, že už jste si zase zvykli na pravidelný přísun twincestních informací, tak teď nám ještě musíte pomoct, aby bylo co zveřejňovat dál…;))

12 thoughts on “Kde to vázne ?

  1. Kett a Nick: já vám během pár dní pošlu mé pisatelské výtvory (snad se úplně neztrapním), ale teď mám připomínku k tomu počítadlu s Billem!!!!!

    S Tomem jsou snad dvojčata, ne? Neustále tady diskutujeme o twincestu, tzn. že se narodili stejně, takže proč tam figuruje jen Bill???????

    Mají tam být obě dvojčátka :))))))) udělejte s tím plíííííííííís něco :)))

  2. Já teda právě myslela, že tu toho teď budete mít nahromaděnýho dost, že lidi právě začli posílat, všechno co za ten čas vytvořili….:D  proto sem si řikala, že počkám abyste toho neměli moc 😀 asi takhle myslelo víc lidí xD

  3. ZoE: za tu reklamu nezodpovídáme my..x) autor těch stránek, na který ten banner odkazuje to udělal takhle, nemůžu mu kecat do toho, co má mít na banneru..;)) já mu jen poskytuju místo pro reklamu..x)

    Monica: nejspíš..xD tak doufám, že se to nějak rozjede, nemusíte čekat, já si to poukládám a postupně se na všechno dostane..ten prázdnej mail mě děsí..xD

  4. Viem asi , prečo to viazne , vela ludí , ked sa dozvedelo o správe , že nejaká …slečna ….drzo šlohla blog , nedávali nádej tomu , že by sa to mohlo vrátiť do starých koľají , proste sa na to slušne povedané vybodli . To ma mrzí 🙁 kreslím portréty dievčenských skupín  , ale nahé telá chlapcov neviem  , to by som nezvládla …

  5. já vám poslala několik obrázků vl.výroby a asi už opřed týdnem a furt tu nejsou :-\ pak sem poslala asi pět nebo šest povídek z různých mejlů a stejně tu nejsou :-\

  6. Ohmajgat: pět nebo šest povídek z různých mejlů? A pod jakým nickem? Nám nejspíš nic z toho nedorazilo. Musíš konkrétnějc, jinak to nedohledáme. Napiš na twincest483.ff@gmail.com, dohodnem se, co to bylo a kdyžtak to pošleš znovu. J. :o)

  7. Pocujte, nejde mi k vam poslat mail… prislo mi, ze – This Gmail user does not exist. Isla som caz odkaz nad menu… Nemate tam nahodou chybu alebo tak?

  8. Licono, tvoje dnešní povídky dorazily v 17:21, ty minulý už taky máme… e-mail funguje bez problémů. Nahoře je to dobře, tak netuším, co by to mohlo být. J.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics