AUTOŘI KONTROLUJTE A POSÍLEJTE!

Naši milí autoři, autorky a všichni ostatní,
jak jste si všichni určitě všimli, konečně se nám podařilo vrátit na blog většinu povídek, které na něm byly před jeho smazáním. Většinu proto, že někteří autoři už své povídky na blogu z různých důvodů nechtěli, takže pokud některé vaše oblíbené povídky nenajdete, není to proto, že bychom na ně zapomněly. Často se nás ptáte, kde jsou povídky od Syhrael. Autorka si už nepřála na twincest.blog.cz svoje povídky uveřejnit, proto je tu nenajdete.
Než budeme moci konečně začít uveřejňovat nové díly rozepsaných povídek, je potřeba, abyste se všichni podívali a zkontrolovali si, jestli na blogu máte všechno co jste chtěli a jestli něco z vašich povídek nechybí. Vrátily jsme tam snad všechno, co na něm bylo k 26.2.2008. Některé nové povídky, které byly připraveny k uveřejnění se na blog bohužel nestačily dostat a zmizely v nenávratnu. Jsou to jen tři případy a proto prosíme autory těchto povídek, aby se nám ozvali na e-mail: twincest483.ff@gmail.com.
Máme první díl povídky „Čokoláda“, ale neznáme jméno jejího autora. V dalších dvou případech neznáme autora a nemáme ani první díl, který autorky posílaly těsně před zrušením blogu, a to u povídek „Proč mě nikdo nemá rád“ a „Špatný obchod“.
Až budete kontrolovat své povídky, básničky a drabble, projděte si všechny rubriky, protože některé povídky, které byly předtím vícedílné, byly kvůli krátké délce spojeny a jsou v jednodílovkách, nebo mají ve vícedílkách míň dílů než předtím.
Díky rozcestníkům je nyní jiný systém, tudíž hledejte podle jména autora. Nenajdete-li svou povídku, nebo přijdete na jakékoli chyby, ozvěte se nám na e-mail.
Konečně vás všechny můžeme požádat, abyste začali posílat nové díly svých rozepsaných povídek, nové vícedílovky a jednodílovky.
Před zrušením blogu jsme ještě měly v zásobě některé díly povídek, a proto se podívejte na jejich seznam, bylo by zbytečné nám tyto díly posílat znovu.
Máme tyto díly povídek:
Desperation with change into loves** Žabička, Edie – máme 20.díl
Dotek noci ** Cherry – máme do 4.dílu
Elektríčka, chémia a Tom ** cmuQie – máme 2.díl
Jamais Vu ** Lyra – máme do 14.dílu
Mišiška Billíšto a Mišiška Tomíšto ** J.Krejcarová – máme do 11.dílu
Vpich pro štěstí ** x.mysti.x – máme do 5.dílu
Z lásky nebo zoufalství ** Morigan – máme do 3.dílu
Mezitím co jsme pracovaly na obnově blogu, nám některé autorky poslaly své povídky, tak je sem taky napíšeme, aby si byly jisté, že o nich víme a neposílaly je znovu. Jsou to:
Bille… co je ti! 1.díl – CAPPUCIINKO
PS: Miluji Tě – Una
Nevěra – KikuSZka
When You’re gone – Ash-lee
Sen spojený s realitou 1-4.díl – Miláááček
Zmrzlina a nemoc(překlad) – autor:eyes_ofvenus, přeložila Darxy
Vyznání – x.terry.x
Brothers 7-11.díl – Dania
Pocit, který zabíjí – Geheimnis
Sladký ráno – Veča
Abby – Kdo to byl?No my ne! 1.díl
DarkBill – Babylon 1.díl
Pokud jste si zkontrolovali svoje povídky, začněte posílat další díly, abychom je co nejdřív mohly zpracovat a začít uveřejňovat. Už se na to těšíme. 🙂
Teď ještě znovu několik technických informací k tomu, jak posílat povídky:
– ffky a dotazy k nim posílejte na: twincest483.ff@gmail.com
  • barva písma automatická, font písma Times New Roman velikost č.12
  • posílejte je vždy jako přílohu ve wordu nebo v open oficces, nedávejte povídky do těla zprávy
  • vždy napište celý název povídky, nick autora a číslo dílu
  • pište nám vždy předem do e-mailu, je-li vaše povídka jednodílná nebo vícedílná (do 3 dílů je to jednodílka rozdělená na 3 kusy, od 4 dílů nahoru vícedílná, nemá cenu rozdělovat díly, jen aby to byla vícedílovka a díly by měly ve výsledku půl stránky…)
  • u posledního dílu zdůrazněte, že jde o poslední díl
  • pokud chcete mít ve své povídce obrázek, přiložte ho zvlášť jako přílohu .jpg, vytahování pomocí screenů z povídek je nepraktické a zabírá hodně času.
  • Pokud se někdo z vás rozhodne, že už ve své povídce, která je rozepsaná, nechce pokračovat, stačí napsat, smažeme ji. Za čas uděláme soupis povídek, které už dlouho nemají nové díly a pokud se autor neozve, že chce pokračovat, povídku smažeme.
Takže KONTROLUJTE a POSÍLEJTE! Za betaread-team vaše *Nicky* a Janule 😉

16 thoughts on “AUTOŘI KONTROLUJTE A POSÍLEJTE!

  1. Abby sorry, máme i tvojí povídku, ale článek byl připravenej dřív, než přišla. 🙂 Dohodíme, spravíme.. 🙂

  2. Janule:No jasně,já to plněě chápu,jí mít takový práce,z opravování…povídek tak gebnu…xDV poho,nemusíte spěchat,nějak neřeším, jestli o pár dnů dřív,o pár dnů pozdějš..xD

  3. saro alias Ewičko, neděs mě… :o) je v nedokončenejch vícedílkách … hledej, je to pod "Janule"… myslíš, že bych zapomněla na vlastní povídku? D: No… stát se může všechno, kovářova kobyla… ale to se mi teda nestalo.:-) Musíš hledat podle jména autora… :D:D

  4. Oh,vím že to není k tématu,ale když tu padá téma na  časoprostor,potřebuju další díly,mám nedostatek mích nej povídek..xDDAbsťáák..xD

  5. aduska: Chci mít povídky na svém blogu, abych je měla pod kontrolou a nechci je mít rozházené všude možně, už zdaleka nepíšu jen twincestní tvorbu, takže je to pochopitelné, že chci mít vlastní doupě. To že tě tak pochopitelné důvody nasírají mě celkem zaráží.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics