T.A.B.u 12.

(Tom)
Andreas vedle mě jen pobaveně pozoroval, co se mnou ta „hra“ dělá. Zpočátku jsem pociťoval respekt a strach, a zlost, že jsem snad poprvé někde nejméně zkušený, čím déle jsem ale poslouchal Billovy steny, pramenící pouze z toho, že jsem jazykem přejížděl po jeho vzrušení, tím více jsem si připadal zasvěcený… jak bych to řekl – zasvěcený do tajů gayů. Není divu, že střídají partnery a jsou prakticky posedlí sexem, když přitom prožívají něco takového a to jen za předpokladu, že jsou to oni, kdo dává… Nedovedl jsem si představit, jak úžasně se musí cítit ten, kdo je uspokojován…
Bill zjevně nejdřív nepostřehl, že je to jiný jazyk, co ho po krátké odmlce znovu vytrvale dráždí, když jsem však o jeho citlivou kůži zavadil svou kovovou ozdůbkou ve rtu, překvapeně vzhlédl a jeho steny se snad ještě prohloubily, když se místo:
„Ah, Andy!“ obrovskou tělocvičnou rozléhalo:
„Tome, ach bože, Tome!“
Netrvalo dlouho a má ústa zaplavil přísun tepla a vlhka. Šokovaně jsem zvedl hlavu a pohlédl na Andrease, který ležel unaveně vedle nás a mimo jiné lehce líbal Billovu kůži na krku. Nad mým vyděšeným pohledem jen povytáhl obočí a tázavě se na mě zahleděl.
„Mám pusu plnou bratrova spermatu!“ syknul jsem nevěřícně a jazykem si tu konzistenci převaloval v puse.
Andy tlumil svůj smích do Billových vlasů.
Pozoroval mě, jak zvědavě polykám.
„Dobrý, že?“ zeptal se a smál se mému obličeji dál.
Měl jsem dojem, že jsem rudý až za ušima…
(Andreas)
Bill vydýchával vzrušení a bylo vidět, že Tom si na, prakticky začátečníka, vedl velmi dobře… I když z vlastní zkušenosti můžu potvrdit, že se na tom téměř nic zkazit nedá… Když už je člověk jednou u toho, všechno jde samo…
Když se můj dosavadní přítel natolik uklidnil, že byl schopen se zvednout a líbat, na co dosáhl, rozhodli jsme se – ani jsme k tomu nepotřebovali slova – že po tak těžké práci by si Tom zasloužil odměnu.
Položili jsme ho na záda, Bill se k němu naklonil ze shora, přes hlavu, já přes spodní část těla, a počali jsme ho dráždit. Lechtal jsem ho vlasy na břiše, líbal ho, kam jsem dosáhl a bylo to docela nezvyklé, laskat bříško, které nezdobila třívrstvá hvězda…
Billova ústa si vzala na starost Tomův hrudník a jak jsem z vlastních zkušeností věděl, s Billovým piercingem v jazyku to muselo být víc než příjemné.
Tom si to zjevně myslel taky, soudě podle jeho táhlých stenů. Ty jeho zvukové výlevy mě nutily k úsměvu a sentimentálním vzpomínkám. Náš první sex s Billem… Ach, to byly časy…
Když si vzpomenu, jak jsem se nenáviděl za to, že se mi líbí nejlepší kamarád, a teď se tu po sobě sápeme dokonce všichni tři nejlepší přátelé, připadají mi dřívější události poněkud komické. Kdo by si to byl pomyslel, že jednoho dne bude Tom, ten největší sukničkář na škole, ležet pode mnou a Billem, tím nesmělým, nezkušeným, šikanovaným chlapcem, a bude sténat, abychom už konečně udělali něco s tím „dole“, jinak že to prý nevydrží. Bill se na mě usmál a já mu to oplatil, věděl jsem, že se mnou právě nevědomky sdílí myšlenky na naší první společnou noc… Rozhodli jsme se ho dál netrápit, a tak se tedy Bill konečně přesunul „tam dolů“. Tomovy díky podle mě musely být slyšet až ve sborovně, která se nachází na druhém konci školy…
Ještě než se Bill sklonil a začal známou práci, zvedl hlavu, očka mu hořela a bradou naznačoval, abych se přisunul k němu.
Opustil jsem tedy pohodlně vyhřáté místečko na žíněnce u Tomova krku, a přišoupl se, dnes už podruhé, k rozkroku jednoho z Kaulitzových.
Bill na nic nečekal, chytl mě kolem krku, prudce si mě k sobě přitáhl a vášnivě políbil.
Netušil jsem, co tím sleduje, když pod námi leží jeho bratr vydrážděný na nejvyšší míru, ale odmítnout polibek od Billa Kaulitze je jako odpírat si kyslík, nebo podobně důležité artefakty, a tak jsem se s chutí zaklesnul jazykem o ten jeho. Jako vždy jsme vytvořili kouzelné hrátky dvou spletených jazyků, a aniž bych si toho nějak zvlášť všímal, Bill tlačil naše hlavy stále níž a níž. Hrábnul jsem mu rukou do hladkých vlasů a v kratičké odmlce jsem snažil šeptnout:
„Chci tě, Bille…“ než Bill uhnul jazykem kamsi ještě níž a do našeho žhavého polibku se zapletlo ještě něco. Podle stenů kdesi napravo od nás, jsem usoudil, že je to Tomovo vzrušení, a musel jsem se uznale usmát nad Billovými nápady… Ten v téhle oblasti dokáže vždycky překvapit – dokonce i mimo ni…
A tak jsme naší jazykovou hru hráli dál a přitom zároveň dráždili Toma na těch nejcitlivějších místech. Cítil jsem, jak se Bill zdráhá – přece jenom, byl to jeho bratr a pro něj to dnes byla premiéra – narozdíl od Toma. Pro toho zase byla premiérová pozice toho, kdo bere a viditelně si to užíval.
„No jen mu ukaž, co umíš, ty náš malej ďáblíku…“ mrknul jsem na něj a opět se pokusil zároveň dotknout Billova jazyku a přirození jeho dvojčete.
Zvrhlá představa, ale můžu potvrdit – dokonalý zážitek.
(Bill)
Můj geniální nápad se zjevně osvědčil, protože stačila chvilka intenzivního laskání z obou stran a vzdychající Tom došel vrcholu.
Už jsem chápal jeho předchozí rozpaky, když vám po obličeji stéká sperma vlastního bratra, není to moc všední pocit… Když vezmu v úvahu, že oproti němu jsem s klukem spal neskutečně mockrát, obdivuji, že byl ještě jakž takž v pohodě.
Andy, který byl pokropen, řekl bych, o něco menší měrou, a který to z nás dokázal brát s asi největším nadhledem, zřejmě neměl nikdy dost, protože nejenom, že nepřestal líbat mé vlhké rty, ale ještě se jazykem domáhal nabělalé tekutiny, spočívající okolo mých úst.
Cítil jsem, že Tom ještě není schopen pokračovat v maratonu laskání druhých, a tak jsem si lehl těsně k němu a položil mu hlavu na hruď. Andy udělal to samé z druhé strany. Tomův hrudník se stále ještě mocně nadzdvihával, jak bratr nemohl to vzrušení vydýchat, hladil nás oba ve vlasech a šeptal, že nikdy nic tak úžasného nezažil. Prsty jsem mu vykresloval srdíčka kolem pupíku, hladil ho po hrudi, po břiše, po bocích… užíval si dotek té sametové kůže. Andreas mě zase líbal lehoučce za krkem, jak jsem byl položený na Tomově hrudi, abych dosáhl co nejdál, takže jsem měl co dělat, abych nepodlehl vtíravému pocitu ospalosti. Ještě však nebyl správný čas, ještě byl na řadě ten blonďatý anděl, který se pomalu stával téměř naším trojčetem.
Při tom uvědomění, jakoby mi v hrudi zahořel plamínek touhy a jiskřičky se rozlétly po celém mém těle, lechtaly mě v břiše a já pomalu ale jistě ztrácel snahu se kontrolovat. Vymrštil jsem se z Tomova hrudníku, převalil se přes něj, smetl s sebou Andyho a v příštím okamžiku jsem ležel na něm.
Díval se mi do očí, byla v tom znát výzva a jeho pravá ruka zašátrala kamsi k mému rozkroku. Nedalo se popřít, že ten zelenooký ďábel rozhodně věděl jak na mě.

autor: Ketty, *Nicky*
betaread: Janule

11 thoughts on “T.A.B.u 12.

  1. To je tak zvrhlá perverznost až se mi nechce věřit, že to psaly takové milé dívky 😀 Tohle bude asi sex na nejvíce wordových stránek v historii twincestu… jsem zvědavá na pokračování 😉

  2. aaaah kuraaaaaa já si asi vyškubu vlasy proč musím dycky ščekat na další díl?kuaaaa *slintá a de si převlíct kalhotky * XD

  3. Ano, souhlasím se všema, je to skvělý, perverzní a přesně pro mě…:o) moje úchylná dušička si to užila… měla jsem při tom mlhu před očima… <3 Při tom prostě nešlo hledat chyby… musela jsem to po sobě ještě opravovat ve střízlivým stavu… :D:D J.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics