Sen spojený s realitou 4. (konec)

Položil si mě na takovou plastovou sedačku, která se nachází uvnitř v sauně. Byla dostatečně velká, takže si za mnou Tom přilehl. Otočil se na bok směrem ke mně a hlavu si podepřel levou rukou… Tou pravou si se mnou začínal hrát. A o jakou hru se vlastně jedná? To nevím, jenom napínavě čekám, co se bude dít. Ale jedno vím jistě, takhle hra má dobrý začátek. A tak vím to, že v téhle hře zůstaly pravidla neznámé… Čili začíná hra, která nemá pravidla.
Začal mě jemně hladit po mých vlasech a zároveň mi do nich vpichoval letmé polibky. Vždycky, když se nade mnou naklonil, celý jsem se zachvěl. Ano, on to věděl, cítil, slyšel to… Totálně mě dostával. Atmosféra stoupala výš a výš… V sauně šly slyšet pouze naše steny a zrychlené vzdechy. Jeho ruka se postupně blížila k mým bradavkám. Můj dech se neustále zrychloval. Do té doby, dokud se jeho ruka nepřibližovala níže a níže… Když se zastavil na mém podbřišku, podíval se na mě… Kývl jsem, tím jsem mu dal svolení, že může pokračovat… Začínal jsem sténat – né moc nahlas, přirozeně. Přišlo to na mě taky rychle… Můj „Pán Veliký“ již stál v pozoru a to byla pro Toma dobrá zpráva. Když jsem sobě povolil gumu od mých plavek, šlo mu vše mnohem líp. Pomalinku se blížil k mému „chlapákovi“, který na něho už čekal… Při doteku jeho ruky s mým penisem, si olízl rty a já začal sténat. Začal si s ním hrát, do té doby, dokud jsem nebyl nejšťastnějším klukem, vůbec…! Tomuhle říkám vyhraná hra, z které se nedá couvnout a ani prohrát!! Až když Tom dohrál svou a tedy zároveň i mou hru, nahnul se na mě a já mu zašeptal do ouška:
B: „Tomi, tohle bylo tak krásné, musíme si to někdy zopakovat, tentokrát by jsi byl hlavním hrdinou ty, co ty na to?“ Zeptal jsem se ho a hltavě jsem čekal na jeho odpověď.
T: „To víš že jo. Miláčku, radši už pojďme, mamka nás už určitě čeká…“
Ještě než jsme vyšli ven ze sauny, Tom se zastavil a než jsem mu za všechno stačil poděkovat, hlavně za krásně prožitý orgasmus, mě chytil kolem pasu a začal mi dávat sladký polibek!!
B: „Děkuji ti lásko, děkuji za všechno!!“
* * * * * * * * * *
Vyšli jsme ven a všechno se mi začíná ztrácet, všechna voda se najednou vypařuje z bazénů. Tom se mi ztrácel před očima… Najednou ucítím něčí ruku, jak mě chytá za rameno a začne se mnou třepat. Tome, Tomi… Zasténal jsem..
B: „Tome?“
T: „Ano, Billi? Měl jsi sen… Vstávej, jdeme do školy…!“
B: „Už zase…?!!“
T: „Ano! Bohužel! Billi, co jsi to měl za sen, když jsi z něj vyvolával mé jméno!“
B: „Vážně? Něco takového jsem říkal…? To byl, 100% sen…“
Už zase, zase ten SEN, proč se mi neustále zdá, navíc za tento měsíc už nejmíň 4x stejný děj. Ten samý sen. Je to tak skutečné!!!
Poznámka autora: Ano Bille, i sny se plní. Sen spojený s realitou, proč ne? Píše se rok 2008 a Billovy sny se neustále opakovaly až do doby, kdy se odhodlal a navrhl rodince výlet do aquaparku, zřejmě k tomu má důvod. Zažili tam onen den spolu hlavní hrdinové něco konkrétního? To nikdo neví. Jen sám OSUD…
konec
Děkuji, že jste si přečetli mojí první FFku. Doufám, že se vám líbila, prosím pište komenty, jestli mám psát dále, bo naopak co mám změnit apod. Děkuji za všechny komentáře, i za ty špatné… Váš Miláááček.

autor: Miláááček
betaread: Janule

9 thoughts on “Sen spojený s realitou 4. (konec)

  1. awojky holčiny máte na sebe nějakej kontakt? icq skype atd? prosím napište mi ho někam potřebovala bych se s vámi na něčem domluvit napište mi to třeba na blog nebo na icq moje icq je 271-981-734. Diky moc. Backy

  2. Jejda, děkuji moc..

    100% etě něco napíšu.. Ale delší no x)

    Každopádně se těžte na nějakej sexík v té povídce, páč když už povídka, tak pořádná, ne..? Miluji Twincest Incest prostě vše kolem dokola..!!!! Když vidím montážky od Monicy.. No nádhera.. Obdivuji to.. Talent.. Když jsem to ukazovala ty montážky mamce, tak ta jenom kulila oči.. xD ona jenom, že jestli nás to baví zesměšňovat celebrity.. Nj, jenže to nevysvětlíš.. x)

    Díky Za Přečtení Povídky..

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics