Horké dlaně kytaristy 10.

„B-bille, miláčku… před chvilkou ses nechtěl ani líbat a teď se chceš milovat?!“ zašeptal Tom nechápavě, avšak s úsměvem na rtech. Ta Billova sladká nevinnost jej přímo dorážela. Tvářil se, jakoby sex s bratrem bylo něco úplně přirozeného.
Bill na něj nevinně zamrkal a poté se znovu dožadoval sladkých rtů svého dvojčete.
„N-ne, Bille,“ špitl Tom hned, jakmile ucítil, že jeho kalhoty se mu pomalu sesouvaly po stehnech až ke kolenům, jak je Bill šikovně tahal dolů.
„Pšššt, nikdo se nevzbudí,“ šeptal Bill, zatímco Tomovi svlíkal obrovské triko na spaní. S lehkým vydechnutím se položil na Tomovo nahé tělo a jemně jej začal líbat na bradě a krku.
Tom se už nedokázal bránit ani minutku. Sám s tím měl problémy. Jeho tělo už dýl nedokázalo vydržet bez Billova protějšku. Rychle si jej protočil pod sebe a tiše pronikl mezi jeho překvapením pootevřené rty. Bill slastně zabručel do Tomova polibku a lehce jej nehty škrabkal po nahých zádech.
„Chceš tak moc riskovat?“ špitl Tom a něžně přitiskl svůj nosík k tolik podobnému. Bill se lehce zaculil a opatrně zatáhl závěsy .
„Já nechtěl, to tys začal,“ vyplázl na něj jazyk a znovu se pohodlně uvelebil do polohy ležmo.
Tom se na něj lišácky zaculil.
„Ale já chtěl po tobě jenom mazlení,“ šeptl a něžně políbil bratrovy rtíky.
„A co tím jako chceš říct?“ Bill nemohl ze své tváře dostat pobavený úšklebek.
„No, jenom to, že seš ze mě úplně paf. Přiznej si, že beze mě nevydržíš ani minutku,“ schválně jej provokoval. Ve skutečnosti chtěl jenom odlehčit atmosféru a dodat tomu tu smyslnou jiskru, kterou oba tolik milovali. Bill se na něj malinko zašklebil.
„Tak joo. No když tě to tak moc potěší,“ vycenil na něj své zoubky a poté se snažil dosáhnout na Tomovy rty. Ty se mu ale pořád vzdalovaly.
„Ty bys chtěl pusinku?“ špitl Tom tiše a v očích mu krásně jiskřilo. To bylo tou láskou. Miloval Billa nadevše. Miloval jej jako bratra, své dvojče, osobu sobě nejbližší, ale hlavně jako svou lásku. Bill zoufale přikývl a snažil se rychle vrhnout na bráškovy rty, avšak ten byl rychlejší.
„Nejdřív hezky popros,“ zaculil se a čekal. Bill jej prosit nechtěl, ale věděl, že Tom umí být neoblomný a proto raději rychle zakuňkal prosbu a konečně se žádostivě vpil do těch nadýchaných polštářků.
Tom Billovy polibky oplácel se stejnou vášní, jakou je i přijímal. Po chvilce mu ale polibky nestačily a proto začal Billovi hladit kůži na nádherném bříšku. To byl pro Billa signál, že chce víc. Jeho ruce vystřelily vzhůru tak rychle, jako raketa, kterou právě vystřelila na měsíc. Tom se bez okolků vrhnul na bratrovu sladkou hruď a pokrýval ji jemnými polibky. Bill měl ruku připláclou přes pusu, aby nevydal ani jeden jediný sten, či vzdychnutí. Jakmile ale ucítil Tomovy horké dlaně na svých stehnech, nedokázal vydržet a sám si svlíknul své boxerky.
„Nějakej nedočkavej,“ tiše se zasmál Tom nad hladovým výrazem Billovy krásné tváře.
„S-se mi divíš?“ odpověděl Bill tiše s lehkým úsměvem na rtech.
Tahle noc bude ještě pro oba zajímavá…
„Já už jsem myslel, že jsem tě nadobro ztratil,“ šepl tiše Bill a něžně Toma líbnul na bradu. Oba leželi na Billově posteli nazí a jemně se hladili po celém těle. Živočišná touha z nich jaksi opadla a oba dva se rozhodli pro zvolnění tempa. V jejich vztahu nešlo jenom o rychlý sex. To tedy vůbec ne. Šlo zásadně o doteky a tu krásnou blízkost toho druhého, kterého si zatím až tolik moc neužili.
„Vím, že tohle všichni sourozenci nedělají, ale já jsem byl vždycky rád v něčem výjimka,“ zazubil se na Billa Tom a lehounce – jako dotek motýlích křídel, jej políbil. Bill se do bratrových rtů sladce pousmál a pohladil jej něžně po tváři.
„Moc tě miluju,“ špitl a poté se naplno vpil do Tomových rtů. Jejich líbání bylo jemné i dravé zároveň a ani jeden se nedokázal vzdát dobývání sladkého území toho druhého. Tomovy ruce něžně mapovaly celé Billovo tělo, které se pomalu ale jistě ocitalo pod tím Tomovým.
„Opravdu to chceš risknout, Bille?“ zeptal se jej Tom tiše, naposled se ujišťujíc, jestli jeho bráška chce opravdu podstoupit takovéhle riziko. Protože stačí jen mírně hlasitý vzdech, nebo slabé zasténání a všichni můžou být vzhůru. Bill najednou dostal strach.
„Já nevím… moc to chci, ale… co když nevydržím být potichu?“ zeptal se Toma smutně a kulil na něj zmatená kukadla. Tom se k němu něžně sklonil a lehce jej pošimral svým nosíkem na líci.
„Billí, já se na tebe přece nebudu zlobit, když to neuděláme. A ostatně ráno to bude hezčí -budeme tam jenom my dva a budeš se moct projevovat tolik, kolik jen budeš chtít, lásko,“ šibalsky na něj zamrkal a věděl, že už další protesty z Billovy strany neuslyší.
„Ale zůstaneš tady, že jo?“ rychle se jej zeptal, jakmile je Tom oba přikryl Billovou peřinou.
„To víš že jo,“ špitl a sladce se na něj usmál. Poté se přitulil k jeho bříšku a vtiskával mu na něj lehké polibky. Ani si pomalu neuvědomovali, že usínají. Pořád se k sobě tulili v pevném objetí a Tom byl přilepen na Billově bříšku…
Hnědá očka vykoukla zpod přivřených víček a rozhlídla se kolem sebe. Nejdřív pořádně nerozeznala okolí, ale pak, jakmile vedle sebe uviděla druhé tělo, pochopila. Tom se šťastně protáhnul a opatrně, aby brášku nevzbudil, se obléknul. Poté se raději rychle odebral do své postele, aby to nebylo příliš nápadné. Šťastně se usmál a kouknul na mobil. Bylo něco málo po šesté a oni stáli před hotelem.
„Dobré ráno,“ brouknul na něj basák odvedle.
Tom se mile usmál a šibalsky nadzvedl jedno obočí.
„Nějakej šťastnej, co?“ přátelsky si do něj zaryl Georg a vyplázl na něj jazyk.
„Závidíš, co?“ mrkl na něj Tom a rozhodl se, že půjde navštívit koupelnu. Zatímco on prováděl ranní hygienu, ostatní kluci se pomalu probouzeli. Bill se vzbudil poslední. Se smutnou tváří zjistil, že je půlka jeho postele volná… Tomi tam už nebyl…
Rychle na sebe navlíkl boxery a vylezl se z postele stejně jako ostatní kluci. Smutně se rozhlížel kolem, ale svou lásku nikde neviděl. Géčka i s Davidem už snídali, ale ani s nima Tom nebyl. Že by se šel projít?
Bill tedy pokrčil rameny a se střapatou hřívou a rozespalým obličejem vyrazil ke koupelně. Když však otevřel dveře, čekal ho mírný šok…

autor: B-kay
betaread: Janule

12 thoughts on “Horké dlaně kytaristy 10.

  1. mírný? Byl to nahej Tomi že jo? xD to byl ale určitě příjemnej šok xD wow je to skvělý, těším se na další díly xD

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics