Rozum říká ne, srdce říká ano 1.

Je 6 hodin ráno a zazvoní budík. Bill si jen přetáhne polštář přes hlavu a spí dál. Až po hodině za ním přijde jeho brácha Tom. ,,Sakra, Bille, vstávej, zaspali jsme!“ říká Tom.
Bill ještě rozespalý a skoro neprobuzený ze svého snu jen zamumlá: ,,Cože? Kde jsme?
Kolik je? A co se tu mezi náma v noci stalo?“ Tom se na něj podívá a řekne: ,,Bille, radši choď dřív spát, ať se ti nezdá bůhví co.“ A má u toho takový zvláštní výraz.. Pak Tom odejde.
Bill vstal, chtěl si ustlat postel, ale všiml si, že má mokré prostěradlo. ,,To snad ne?!“ zakřičí a běží se umýt do koupelny. V koupelně si sedne na vanu a o všem přemýšlí. „To není možný, zdálo se my, že já a Tom? Že my spolu?
Oh můj bože, udělal jsem se z toho, to není možný, copak jsem na kluky? Copak toužím po tom spát se svým bratrem? Potom si vlezl do vany a radši na nic nemyslel. Když vylezl, šel převléknout prostěradlo a řekl si: „B yl to jen sen, vykašlu se na to.“
Už bylo kolem 10. hodiny. Bill a Tom si museli pospíšit, za chvíli mají po dlouhé době koncert v Berlíně a nechtějí přijít pozdě, musí se připravit. Bill prošel Tomovým pokojem, šel si pro věci a najednou uviděl, že Tom má mokrou skvrnu v posteli. Bill se s nechutí ušklíbl a odešel do koupelny a ani nepřemýšlel o tom, co se zdálo Tomovi.
Když bylo kolem půl dvanácté, odjeli spolu s Tomem z hotelu přímo do berlínské haly. Po cestě v autě se Bill musel pořád dívat na Toma, přemýšlel o tom, co se mu zdálo a nechápavě si říkal: ,,Jsem hotový ze svého bratra, to už není normální.“
Tom je také nějaký jiný… zamyšlený! Podívá se na Billa a najednou se jejich pohledy setkají. Bill uhne, ale Tom se na Billa stále dívá, prohlíží si ho jako nějakou roštěnku, kterou by chtěl. Bill už to nevydrží a zeptá se: ,,Co je, Tome?“
Tom chvíli mlčí a nic neříká, ale pak Billovi pošeptá ,,Bille, musím s tebou mluvit.“
Bill odpoví: ,,Proč šeptáš? A co se děje?“
Tom mu jemně odhrne krásně rozpuštěné vlasy od ucha a zase mu pošeptá: ,,Šeptám proto, aby nás nikdo neslyšel.“
Najednou se Tom otočí, chvíli se dívá ven z okýnka a přemýšlí, jak to má Billovi říct.
Pak mu ale šeptá : ,,Bille, potřebuji tvou pomoc, něco se mi v noci zdálo o nás dvou, a …“
Bill sebou najednou cukne a už tuší, co jeho bratr řekne… ,,Měl ráno sperma na posteli.
Zdálo se mu o nás dvou, jsme dvojčata, často se nám zdají stejné sny. To znamená, že Tom
stejně jako já dosáhl vrcholu, když se mu zdálo, že spí se svým dvojčetem,“ pomyslel si Bill.
Bill je v šoku, většinou si z nějakých snů nic nedělá a zapomene na ně, ale o tomhle musí pořád přemýšlet. Nahání mu hrůzu to, že mu udělalo dobř,e jak souloží ze svým bráškou, a Tomovi to samé, ale s Billem. Billovi se ten sen tak líbil, že ho nemůže jen tak pustit z hlavy a pořád si přehrává scénu, co s Tomem ve snu dělal… Jeho rozum mu říká ne, ale srdce říká ano.
Jen si to nechce přiznat …

autor: Kajull
betaread: Helushka

13 thoughts on “Rozum říká ne, srdce říká ano 1.

  1. Na mě trochu odlišné ten styl psaní , ale pěkné… nevím proč , ale smála jsem se těm snům.. no spíš tomu co ty sny provedly xDD ale nevšímejte si mě, já sem demence xDD toe tak zajímavě napsaný o těch spermatech xDD

  2. Sexu mezi dvojčaty se neříká soulož, ale milování, drahá x)

    Líbilo se mi to, i když souhlasim s Mischell, ale přesto… každý má svoje začátky a ten tvůj se ti povedl.. Jen ták dále..

  3. nějaký moc rychlý, ne? A trošku moc strohý, chtělo by to rozvinutější věty a třeba se i víc zabývat popisem prostředí a celkové situace, ve které se postavy nacházejí, navíc se ti pořád opakují stejná slovesa jako řekne – to tam máš 6 x, když uvážím délku tohoto dílu, tak je to dost, možná bys všechno „řekne“ a „pomyslí si“  apod. mohla vynechat a psát třeba jenom uvozovky, myslím si, že každý by pochopil, kdyby byla věta v uvozovkách ve chvíli, kdy se zabýváš popisem toho, co dělá Tom, že tu větu říká Tom a kdyby za ní byla tečka a druhá věta jako odpověď na větu první, tak by určitě všem došlo, že Tom netrpí samomluvou, ale že tu druhou větou řekl Bill. To je asi všechno co mě napadá, rozhodně tě nechci kibicovat, ale připadáš mi jako začínající autorka a jak vím z vlastní zkušenosti, tak těm se pár rad navíc vždycky hodí. Na druhou stranu ti musím pochválit nadpis a tu zmínku o mokrých prostěradlech, což jsou dvě vcelku originální věci, které mě zaujaly. Rozhodně bys měla pokračovat a já ti do dalšího dílu budu držet palce, abys měla hodně pozitivních ohlasů.

  4. Zapoměla jsem na to pomyslí si, v případě pomyslí si je vhodná kurzíva, kterou používá stále větší množství autorů, takže jsou na ní čtenáři navyklí a snadno jí pochopí.

  5. je to supeeeeer……hlavně potichu, ať nikdo neslyší o zacákaných prostěradléééch, hm x)))))

  6. Bonjour Zlatíí !! X) Myslím, že sis s tím poradila docela dobře;) Určitě bych ale pro začátek souhlasila s Tisandrou, jestli bych taky mohla přihodit nějakou radu, tak v tom pokračovat. Jak v psaní, tak v čtení, srovnám, co vyvstálo na papíře před rokem a teď, je to docela rozdíl x) Prostě když tě něco napadne a máš chuť do psaní, tak piš;)

    Tady v tom se mi líbí hlavně ta myšlenka, jak jsou ze sebe oba rozpacích x) A ty jejich mokrý sny,to fakt nebyl špatnej nápad! XD XD Už se vrhám na dvojku =P

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics