Kdo dorazí na sraz…

Ahoj ahoj..x))
Takže už se to blíží, už zítra bude sraz..x)
V souvislosti s tím bych k vám měla prosbu…vlastně je to ve vašem zájmu..x) Prosím všechny, co dorazí na autobusové nádraží Florenc nebo Holešovice a netrefí na Anděl, ať se napíšou tady do komentářů – i s přesným časem, kdy dorazí na určité nádraží – a vyzvedne vás tam Abby, které moc děkujeme..x))
Nejpozdější čas pro Holešovice je 13:00, nejpozdější pro Florenc 13:30 … potom se sejdete s Abby a společně pojedete metrem na Anděl, kde je hlavní sraz..;))
Kdo se neozve, holt bude muset dorazit sám, protože na něj nikdo nebude čekat..;)
Ještě technická poznámka – tím, že sraz je na nástupišti metra Anděl, myslím tím ten prostor, ihned jak vylezete z metra – po žádných eskalátorech nahoru..;)) Zhruba uprostřed toho nástupiště jsou dvě velký tabule a lavičky..tak tam budeme čekat..a nebojte, nepřehlídnete nás..;))
Takže, to by bylo k organizaci, doufáme, že vás dorazí co nejvíc..a že si ot pořádně užijeme..x))
Těšíme se, vaše,
Ketty & Nicky

32 thoughts on “Kdo dorazí na sraz…

  1. ja taky bohuzel nemuzu a strasne me to mrzi fakt ze jo doufam ze bude brzo dalsi na kterej dorazim

  2. ja taky bohuzel nemuzu a strasne me to mrzi fakt ze jo doufam ze bude brzo dalsi na kterej dorazim

  3. jako chtěla jsem jít…měla jsem to už i naplánovaný a co?? nejedu nikam! a proč?? protože mám debilní rodiče…:-! všechno zkazí!! všechno! ví že už to mám domluvený a pak mi jen tak ve ctvrtek oznámí, že jedeme do nemecka za babičkou…:-( ale ta by klidne mohla pockat!!! jééééééééé já tam chciiii………..

  4. 😐 to je škoda, já se tam chtěla ukázat, ae s tim mym kotníkem xD

    to se asi těžko bych pajdala všude za váma 😀

  5. My bysme měly dorazit z Plzně vlakem na Smíchov v 13:37, když nebude mít vlak zpoždění. Na Anděla snad trefíme….

  6. Nepotřebuje vyzvednout, jen se bojíme, aby neměl vlak moc velké zpoždění a my mohly dorazit včas…. Kdyby jsme nestihly dorazit do 2, ozveme se Ketty.

  7. já jedu z Hradce Králové autobusem,na Florenc to přijede přesně v 13:00. Jednou sem tam byla,ale vůbec se neorijentuju a nawíc sem ztratila brejle a mám 3 dioptrie,takže totálně slepá xDD! Mám na hlavě takový menší afro,takže až uvidíte  kudrnatýho debila jak kouká na všechny strany,zařvěte na mě a já přiběhnu 😀 😀

  8. Pawlinka :Takže..XDTě vyzvednu na florenci,ve 13:00 na autobusovém nástupišti,číslo 26…ok? moje číslo,kdyby nastali komplikejšn..XD je: 739424487…okay?

  9. mno , já mám hrozný štěstí , že bych se zrovna zejtra měla potulovat v Praze , ale bohužel nemůžu na sraz , tak se alespoň zastavim , pozdravim Ketty a Nicky , požádám o autoram X-D ( myšleno smrtelně vážně , opravdu se to chystám udělat ) a poté si budu celý den prospěvovat "Its ok to be Gay" akorát refrén pozměním  na : "its ok to be twincest fan" …

    Jo to bude cool …¨

    Božéééé X-D já se tak

    těšíííím …

  10. Na jakési trapné polské stránce je hlasování TH vs. Us5!!! Samozřejmě, že o té stránce fans TH nevědí xD Tak teď vám o ní vědět dávám!!!

    http://ale-plotki.pl/bitwa-us5-kontra-tokio-hotel/ <<<<<<<

    Tak rychle hlasujte (anketa je pod těma videama)!!! Přece nenecháme vyhrát ten teplý asfalt!!! :-/ xD

    Jo ještě tam taky můžete psát komentáře typu "TH 4ever" apod. Ta stránka se totiž hemží US5 fans a tak to nemůžeme nechat!!!!

  11. Holky, mám takovej malej dotaz. Nejede domů někdo třeba přes Pelhřimov? Nebo… nebydlí někde v okolí, kdo se třeba bude vracet autem… cestu bych samozřejmě cvakla… ale obávám se, že se jinak nemám jak dostat… Všechny odvozy krachly a já papíry budu mít při dobrý vůli až za dva měsíce, takže to taky nejde. Ale myslím, že takový štěstí mít asi nebudu, co? :))

  12. Debbie: tak,odhlasováno xD Pěkně se to tam v komentářích rozjelo potom co jsme tam vpadly my xD xD xD

  13. Ehm….takže,kromě Psychouši…Rikki…s kterou je sraz u metra,dvou holčin,co se ozvali na mail(Nikči a Monči)…a Pawlinky…to všechno ve 13:00 na autobusvoém nádraží,nastupiště 26.hned uprostřed,nepotřebujete už nikdo vyzvednout,je to tak?^^

  14. Bohužel též nemohu 🙁 …..  skvěle se bavte !! …. snad bude v budoucnu co nejdřív další …

  15. JJ,super bombová ekšn xD!!!! Já vás žeru lidi♥♥♥ Všichni ste naprosto úžasný!!!! TWC fans sou prostě nej a hotowo =oD!

  16. joooooooooooo….úpa bezva akcička…..jste naprosto cute, cool and crazy…….. luw luw luw vás všeckýýýýý…..cu další strazííík :D:D:D

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics