Rozum říká ne, srdce říká ano 2.

Po dlouhém přemýšlení dvojčata dorazili do Berlína, Bill vystoupil z auta a ani neměl chuť se na Toma podívat, ale Tom se na něj nenápadně díval každou chvíli. Gustav a Georg s nimi nejeli, už dávno čekali v hale na ty dva opozdilce Billa a Toma.
Když došli do haly, Georg se zeptal Billa: ,,Kde jste, sakra, byli?! Já už myslel, že snad nepřijdete!“
Bill mu odpoví: ,,Zbláznil ses? To si myslíš, že bych se vykašlal na jediný koncert v Německu na tomhle turné?“
,,Tak sorry, jen jsem se ptal.“
,,Promiň, Gugu, ale dneska nemam náladu se s nikým bavit, jdu si dát šampaňský, abych si zvedl náladu a ten koncert aspoň za něco stál,“ odpověděl Bill a odešel do místnosti pro TH.
,,Tome, co sním zas je? To se mu snad něco špatnýho zdálo, že má zas tak debilní náladu?“
,,Jo, asi jo, co já vím,“ odsekl Tom a odešel na WC.
,,Tak to teda nevím, co se tu děje, všichni tu maj na hovno náladu, Gustave jseš aspoň ty v pořádku?“
,,Jo, myslim, že jo, ale neměli by jsme to takhle nechat s dvojčatama. Máme tady jediný koncert po dlouhý době. Musíme jim jít zlepšit náladu.“
,,Asi se pohádali nebo co,“ odpoví Georg.
Zatímco se Gustav s Georgem dohadují, Bill je sám v pokoji pro TH, který si sami v koncertní hale vyžádali. Tom opouští záchod a míří do stejné místnosti, kde je Bill. Když tam vejde, srdce mu buší jako o život. To samé Billovi, Ale oba se snaží dělat jako že nic. Nic se neděje -nic se jim nezdálo – o nic nejde. Bill neví, co si má teď s bráchou povídat, tak se ho zeptá: „T-tome, nechceš něco k-k pití?“ koktá u toho, jako kdyby měl jít na rande s Olsenkou. ,,Nechci, Bille, to je dobrý, ale chci ti něco říct.“
Billovi se rozbuší srdce ještě víc. ,,N-no t-tak mluv, Tome!“ Tom si najednou sedne vedle Billa.
Položí mu ruku kolem ramen a řekne: ,,Bille, já potřebuju pomoct, když se mi v noci zdálo o tobě, mně m-mně se to líbilo, hodně líbilo, asi nejsem normální, ale vzrušilo mě, že spolu máme sex my dva.Vím, že to tak nemá být, právě kvůli tomu chci pomoct od tebe…“
Bill se najednou zamyslel, nevěděl, co má říct. Po chvíli se odcuknul od Toma. ,,Sakra, Tome, co mi to tu vykládáš? Jak ti mám asi pomoct, když mně se to taky….“ Bill zadržel to, co chtěl říct. Ale Toma už to napadlo.
Bill nevěděl, co má teď říct. Naznačil Tomovi, že ho taky vzrušuje představa, že spolu oni dva dovádějí. Ale Bill to takhle nikdy nechtěl, ani Tom ne… Bill si chtěl najít holku – pravou lásku, a Tom pokračovat ve svých flirtech každý den s jinou holkou.
,,Sakra, co bude dál?“ pomyslel si Bill a odešel se slzami v očích pryč z místnosti.
Tom tam zůstal stát až do té doby, než začal koncert. Pak se jen unuděně připlazil na pódium, odehrál pár písniček se zkaženou náladou a na Billa se radši ani nedíval, i přesto, že si naplánovali, že spolu budou provokovat fanynky jejich oblíbeným twincestem… To už teď ale nešlo, z čeho si dřív dělali srandu, se začalo ukazovat jako realita.

autor: Kajull
betaread: Helushka

10 thoughts on “Rozum říká ne, srdce říká ano 2.

  1. dobrý 🙂 ta poslední věta…kež by to byla pravda xD Jinak chudák Georg s Gustavem xD to s nima nemaj lehký :))

  2. jééé tak už bylo sakramentsky lepší!!=P To víš že líbí! Hey a ten konec, skoro jako realita! x)

    ZoE: to mě taky vzalo xDDD

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics