Horké dlaně kytaristy 12.

„Myslíš?“ šeptl Bill smutně a upřel svoje hnědá kukadýlka do čokoládek naproti.
„Bille… To ti můžu odpřísáhnout, že tě miluje. Z každého pohledu je to vidět. Tedy alespoň já, když to o vás vím, to cítím. On je do tebe blázen, ale asi mu chybíš,“ povzdechl si a podal Billovi polštářek, aby se lépe opřel.“
„Co když jej tímhle odmítáním úplně ztratím. Sice se snažím, aby to nikdo nezjistil, a tím také, abychom byli spolu, já sám jej od sebe tímhle odháním. Nechci o něj přijít. Potřebuju ho,“ povzdechl si a rozvalil se na polštářek, který mu Gustí podal.
„A co kdybych někam odlákal Gea a ty bys šel za ním. Třeba se alespoň udobřit, hmm?“ navrhl optimisticky Gustav a čekal na Billovu odpověď.
„Nevím. Ale mohli bychom to zkusit,“ špitl Bill a rychle utíkal do koupelny, aby setřel rozmazané stíny, které měl po celé tváři.
Ještě před tím, než vůbec vyšli na chodbu, Bill Gustava ještě jednou objal.
„Děkuju,“ šeptl a konečně se usmál i on.
„Neděkuj. Vy dva jste moji bratři a já chci, abyste byli šťastní,“ usmál se a rychle vběhl do pokoje přesně naproti.
Bill zatím netrpělivě čekal ve svém pokoji a tajně nakukoval škvírou ven, kdy Géčka opustí pokoj. Ale popravdě se velice bál. Tom byl hodně rozzlobený a to Gustavovo objetí tomu asi moc nepomohlo. Nedočkavě vyčkával, až se nakonec dočkal a Géčka šla skutečně někam spolu pryč. Gustav Geovi už cestou říkal o skvělém hudebním obchodě, který tady zahlídl a že by tam rád vyrazil, a samozřejmě Gea nebylo třeba dlouho prosit. Stačila jenom chvilka a jeho očka se zářivě rozsvítila… Bill tedy vytušil svou šanci. Potichu vyběhl ze svýho pokoje a pokoj pečlivě zamknul. Poté se zhluboka nadechl a tiše zaklepal…
Najednou uslyšel lehké šlapání nožiček, které se blížily ke dveřím. Hned, jak Tom uviděl za dveřma brášku, dveře zase zabouchl a rovnou jemu před tváří.
„Tome, prosím,“ zkusil Bill ještě jednou a znovu na dveře lehce klepl.
„Jdi pryč,“ slyšel Tomův rozzlobený hlas.
Bill se však vzdát nemínil. Kašlal na všechno a na drzovku vešel.
„Já ti přeci říkal, abys odešel,“ řekl Tom naštvaně a zarytě bratra ignoroval. Odmítal se na něj podívat. Bill potichu zavřel dveře a smutně se na Toma zahleděl.
„Proč se zlobíš?“ zeptal se a tiše stál u dveří. Blíž se totiž jít bál.
„Proč?Tak já ti řeknu proč. Za prvé, snažil jsem se jako tupec ukecat Davida o společnej pokoj, protože jsme si slíbili krásné mazlení, koupání a tak dále. Za druhé tys samozřejmě jen tiše přihlížel, tedy počkej, tys vlastně koukal do země, jakoby se tě to netýkalo a po třetí vejdu k tobě já, že se jdu omluvit a ty se tulíš ke Gustavovi,“ zasupěl Tom vztekle a hbitě se vytáhl na nohy. Bill se na něj sladce usmál.
„Ty ses šel omluvit?“ pípl a pomalounku se k Tomovi plížil.
„Tehdy možná, ale teď už mě to přešlo,“ šeptl a ještě naoko uraženě se postavil k oknu. Bill však věděl, že už má vyhráno. Pomalounku se přišoupl až úplně k němu a lehce jej políbil na krk.
„Ještě se zlobíš?“ špitl a lehce mu skousl ušní lalůček.
„Jo,“ vydechl Tom s přiškrceným zasténáním. Bill si prudce natočil jeho tvář k té své a vášnivě jej políbil.
„A co teď?“ zašeptal a mlsně si oblízl rtíky.
„Hmm, lepší, ale ještě pořád trošku,“ pousmál se a konečně se na Billa podíval.
„Víš, žes žárlil?“ zašeptal Bill a ukazováčkem přejížděl Tomimu po rtech.
„A kdo by nežárlil, kdyby měl tebe,“ povzdechl si a lehce jej políbil na nosík.
„Ty žárlit nemusíš, Tome. Já chci jenom tebe,“ zašeptal Bill a upřímně a se vší vážností, kterou v sobě na ty tři vteřiny našel, se zadíval Tomovi hluboce do očí. Tom se na něj vážně zahleděl a poté se nahnul k Billovu oušku.
„Seš strašně nádhernej, Bille,“ špitl a přejel po celé délce jeho pulzující tepny jazykem. Bill jenom tiše zaškemral a více natáhnul svůj krček na Toma.
„Miluj se se mnou, Bille,“ zaúpěl mu někam do vlasů a nedočkavě mu rukama bloudil pod tričkem.
„Tomi, tady ne, Géčka se mohou každou chvilku vrátit a kdyby nás tady načapali, lásko, vydrž ještě chvilku,“ zoufale šeptal Bill, protože se neodvážil promluvit. Byl tolik vzrušený, že kdyby co i jen pípl, Tom by to poznal a pak už by je nezastavilo nic. Tom si posmutněle povzdechl, ale líbat Billův krček nepřestal.
„Tak se se mnou alespoň pojď vykoupat… prosím, zamkneme se,“ zanaříkal, protože myslel, že z toho vzrušení už musí puknout. Nejraději by teď Billa povalil na postel a dlouhé hodiny by se s ním jenom mazlil a sladce miloval.
„Tak jo,“ vydechl ztěžkle Bill s přivřenýma očima, jak se chudáček snažil ovládat. „Utíkej napustit vodu, ano?“ špitl a nechtěně od sebe svou lásku odsunul. Tomovi se v očích malinko zajiskřilo a vesele se usmál.
„Ale jenom koupání, jasný?“ řekl Bill naoko přísně a poté se k němu sám naklonil, dožadujíc se sladkého polibku. „Miluju tě,“ šeptl a poplácal Toma po zadečku.“Padej,“ zasmál se, jak se jej Tom pořád nechtěl pustit. „Za pět minut jsem u tebe,“ špitl a poslal vzdušný polibek na Tomiho, který se ladným krůčkem blížil ke koupelně xD.
Jakmile za ním dveře zaklaply, Bill utíkal co nejrychleji do svého pokoje, aby se oblíkl jenom do svého králíčkového župánku xD a dokonale upravil svou tvář. Chtěl se Tomimu líbit. Trvalo asi deset minut než uznal, že jeho vzhled už teď odpovídá jeho představám. Opatrně otevřel dveře na chodbu a rozhlídl se. Nikde ani živáčka… Vesele se usmál a co nejrychleji přeběhl ke dveřím naproti. Tichým krokem se blížil ke koupelně. Když však otevřel dveře, našel ve vaně svého brášku celého od pěny, jak si legračně foukal bublinky, které teď plápolaly po celé koupelně. Když však pohledem zakotvil na Billovi, zapomněl zavřít pusku v němém úžasu. Bill k němu pomalounku došel a se sladkým úsměvem mu tu pusinku zaklapnul.
„Co to tady děláš?“ vesele se zasmál a koukal všude kolem sebe, jak kolem něj poletovalx jenom pěnové obláčky.
„Koupu se,“ zašveholil Tom vesele. „Ale je mi smutno,“ trucovitě našpulil rtíky a natahoval po bráškovi ručky. Bill se na něj pořád přes okraj vany sladce usmíval a připadal si jako by koupal své miminko. Protože Tom v té vaně opravdu vypadal jako veliké mimi.
„Ty seš moje trdlo,“ špitl Bill a konečně bráškovi dovolil, aby jej něžně políbil. Poté se od Toma pomalu odtáhnul a opatrně si rozvázal uzlík na svém župánku, takže teď klečel vedle vany nahý. Tomovi se rázem vytratila z tváře všechna ta dětská jiskra a on se vší vážností pomohl Billovi na nohy, aby se mu následně mohl stulit v náručí…

autor: B-kay
betaread: Janule

11 thoughts on “Horké dlaně kytaristy 12.

  1. Ach, to je nádherné x) Holky, držte se, bude sex xD Bude, žejo, budeee? xD Rychle dál, těším se x)

  2. Peťushka: to sem si oddychla když sem zjistila že nejsem sama kdo se tu jako úchylák těší na "akci" xDD

    awww tohle je prostě úžasná povídka, škoda že ten díl skončil zrovna teď, grr xD

  3. králíčkovský župánek…..prostě bonbónek Billí x))) doufám, že jsou zamčeni, ať se můžou klidně pomilovat nám přímo na monitoru :D:D:D:D:D

  4. dem skandovat SEX SEX SEX SEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEX :'( aaa chci milování teď hned uhmmmm awww

  5. OKAMŽITĚ DALŠÍ DÍL, BO ZA SEBE NERUČÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍMMMM!!!!!!! (=

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics