Ketty objasňuje..;))

No, takže..co teď říct..? x)
Chtěla bych vám jen vyřídit, že máte zakázáno truchlit, Nicky vám to neschvaluje..;))
Berte to tak, že teď bude mít víc času na všechno, co dřív nestíhala..já taky nejsem nadšená, ale hledejte na tom pozitiva..;))
Nicky..hvězdičko, děkuju ti za všechno..x) Za to, že jsi mi tak dlouho pomáhala s blogem (víc než rok..a spočítám ti přesnej počet dnů, kdybys měla zájem..;)) ), že jsi trpěla to moje puntíčkářství a vůbec, za to, že ten blog vypadá takhle, protože bez tebe by to nikdy nemohlo vzniknout, ty to víš..;)) Za ty probdělé noci nad posouváním rubrik, když jsi je seřazovala podle abecedy, za tu trpělivost, když jsem ti vysvětlovala rozcestníky..xD Za tvou úžasnou pomoc a podporu při důležitých situacích, jako záležitost s Yamem!, zrušení blogu nebo náročné plánování twincest srazů..;)) Za celý ten nádherný rok a půl, co jsi se mnou..a já věřím, že to zdaleka ještě nekončí, ne jako tady na blogu.. Věřím, že spolu vydržíme ještě pár let..minimálně..;)) Jsi ten nejúžasnější člověk na světě, vždyť víš…bez tebe bych to nebyla já..x) Miluju tě..<33
dovolte mi ještě něco..x))
taak..tím bych tenhle „proslov“ definitivně zakončila..ty víš, co pro mě ta písnička znamená..;))
Doufám, že na tenhle blog nepřestaneš chodit..a psát komenty, posílat úžasný montáže a psát se mnou útulně perverzní povídky..xD =o**
No, a ještě k vám všem ostatním..x)
Doufám, že si plně uvědomujete, jak obrovskej kus práce tady pro vás Nicky za ten rok odvedla…a hlavně žádný truchlení..;))
Takže, abych všechno uvedla na pravou míru…Nicky tedy s blogem definitivně končí, já nikoliv, já stále zůstávám, vždyť mě znáte, nemůžu bez toho žít..x) No a pokud si všímáte, kolik materiálu tady zveřejňujeme a máte přibližnou představu o tom, kolik to zabírá času a námahy, musí vám být jasné, že bych musela být nadprůměrně výkonná a nechodit do žádný školy, abych to všechno stíhala sama… O což se raději ani nebudu pokoušet, mé blogařské začátky si moc dobře pamatuju, je to nestíhatelné..x)
Někteří už nejspíš tuší, koho jsem oslovila, jestli by nevzal Nickyinu funkci..a upřímně, v tu chvíli mě ani nikdo jiný nenapadl…není to nikdo jiný, než Janule, která chodu tohohle blogu už doteď hodně přispěla, bez ní by se to tu hemžilo gramatickejma chybama a nejspíš bychom stále ještě obnovovaly blog po smazání.. Myslím, že jí všichni znáte minimálně z beta-readu, pokud ne z jejích povídek, které patří k nejoblíbenějším..x)
No, to podstatné – Janule mě nezklamala a nabídku přijala..x) Nicky jste před rokem přijali hodně rychle a bezproblémově a já věřím, že s Janulí to nebude jiné..x)
Doteď si na její práci nemůžu stěžovat a věřím, že nám to bude klapat dál..nevidím důvod, proč by nemělo..x)
V nejbližší době vám sem hodí článek o sobě, abyste věděli, kdo to tady teď pro vás obětuje svůj drahocenný čas..;))
Tímto bych Janičce chtěla poděkovat, za to všechno, co pro blog doteď udělala, i za to, co se chystá udělat..víš, co tě čeká, takže tě to snad nijak nepříjemně nepřekvapí..doufám, že mě a moje puntíčkářské výlevy budeš trpět přinejmenším tak dlouho, jako Nickuš, a věřím, že se nám blog podaří udělat ještě dokonalejším, než je..protože my jsme prostě nejlepší..;))
V neposlední řadě díky za ten nejlepší betaread, co si jen člověk dokáže představit..a úžasná hodnocení k tomu..x)
Takže, abych to konečně shrnula – na chodu blogu se v podstatě nic nemění. Já budu dál dělat fotky, rozhovory a real videa, o ta fan se nějak podělíme…a povídky bude dělat Janule..x)
Doufám, že všichni chápete proč a nač, Nicky už nepracuje na blogu čistě jen z časových důvodů, a docela se jí ani nedivím, protože je to docela stres..jednou zapomenete udělat články a je z toho tragédie..takže to naprosto chápu..a doufám, že vy taky..x)
Tak co ? Zůstanete s námi a necháte nás to tu s Janulí udělat přinejmenším tak dobrý, jako to bylo předtím ? ;))
Děkuji všem za pozornost, vaše,
Ketty ♥ (aneb *VždyckyZůstáváPoslední* xD)

26 thoughts on “Ketty objasňuje..;))

  1. Sem tu pravidelně a nic se na tom nezmění…xDD  Tohle je nej blogísek… Myslim a doufám, že se to tak bude i dál. Držím vám palečky a jen tak dál…:-***

  2. Jooo 🙂 Jsem ráda, že to je Janule;-) zatím snad nikdo jiný není podepsaný jako beta-read pod mými povídkami xD A taky bych ráda věděla, kdo že to teda vlastně je;-)

  3. Uuu, pomalu se tu z toho začíná stávat sentimentální doják, nakonec mám brečet já? To není fér xD

    Díky, zlato;)… za všechno, útulný perverzárny rozhodně psát budeme, místo je jasný, děj myslím taky nebude problém a druhá řada prostě jednou bude xD A díky za ten úúžasnej song, věř, že kdybych za pár hodin nevstávala na praxe, nechám to hrát až do rána:)

    S Janulí to tu určo zvládnete, Janule má na všechno tabulky, nic se neztratí, vše se zálohuje xD

    (ehm – vidíte? komentuju xD)

  4. No ja som zaskočená…Nicky…… nj budeš nám chýbať aspoň že budeš stále navśtevovať tento blog….. je mi to ľúto, škola dá zabrať to vie každý…. Držím palce Janule…… dá to určo hodně zabrať….. ale vy to zvládnete…. 😀 dr´ˇzím vám palčeky….. TWC blog is best

  5. aaa pláču dojetím! napsala si to krásně! a Januli přijimám okamžitě, myslím, že s ní to tu bude stejně super jako s Nicky!!! sice mě fakt mrzí, že Nicky odchazí 🙁 ale janule je suprová (sice ji pořadně neznám,a le tak jako chapete xD)

  6. Ještě něco pro Nicky: Musíš mi dovolit, pár slz uronit (už ti tu z toho zkládám verše x)) ) Jsem moc štastná, že jsi obětovala všechen čas pro blog.

    A Januli přijímame s velikou náručí :o) Vždyt obnova blogu byla díky ní

    3x rychlejší. Děkujem :o) Těším se na nové články.. a budu komenovat xD jupíí.. počítač mi už přijel z nemocnice x))

  7. Váš blog je nádhernej, moc se mi líbí, prosííííím vydrzte,i bez Nicky, která byla součástí!!!!!

    doufám že to bude dál alespoň takhle bezvadný, díky moc.,

    ale nové začátky jsou dobré znamení:)

  8. Kett a Nick: už jste to věděly na strazu, že :(( pro Nick to byla taková rozlučka. Myslím, že docela povedená :))))) Jo, jo, věděly. Proto to setkání předem s Janulí :))) My jsme si to všichni ohromně užívali a vy jste se nenápadně loučily :(((( nějak mi to teď všechno dochází. Nechci z toho být smutná, ale jsem. I slzička si našla ven cestičku. Sotva vás člověk pozná, má se hned zase loučit :(((( není to fér, ale co je. Matura je moooooc důležitá a doufám, že twincestní duch nás všech fanynek tě bude provázet u zkoušky….můj teda rozhodně ano x)))))))

    Tento blog milujuuuuuuuuuuuu a bez něj prostě nedýchám :))))))))))))

    nejde to……. jsem závislá, je to moje droga a všichni, kteří se o něj staráte nebo sem chodíte, jste součástí této drogy…. miluji vás všechny, Kett, Nick, Januli, Helushku, Abbušku, Ivet, Psycho Žížalku……prostě všechny :))))))))))))))))))))))))) luw*luw*luw*luw*

  9. budu stručná.. chodim tady od zacatku co tento blog vznikol… .uplne od zaciatku .. teraz by som vam tu mohla vymenovat vsetky dizajny:D juj boze.. tento blog je pre mna kus mojho zivota a trafil by mna slak kebyze skonci alebo podobne tragedie… neskutocne si vazim a obdivujem vsetko  a vsetkych co boli schopni spravit pre tento blog.. .. myslim ze http://www.twincest.blog.cz je sucastou zivota asi kazdej faninky th … =). . takze len tak dalej ludia..Janull bude urcite super..:) a drzim palce..:)..

    zdravim 🙂

  10. Jistě že sem budeme chodit 🙂 i kdyby si to řídila s Usámou :))

    Je ůžasný, že si našla zase někoho druhýho a bude to tu stejně super a ještě lepší 🙂

    Diky za to, že děláte tak super věci a za to že je děláte tak dobře :))

  11. Nicky….bylas s ketty prvni to uz ti nikdo nevezme, a myslim ze kdybys tady nebyla spoustu lidi by si ten blog tolik enoblibilo, obdivuju tu spoustu prace  co ste s ketty odvedly je to uzasne.

    A JAnuly preju hodne zdaru:D

  12. ÉÉem…nebudu stručná…XD

    Takže,Nicky,jsem ráda že komentuješ,jinak bych ti to na icku vyrila do obrazovky,to je totiž Twincesťáku povinost…^^

    Nóm,ještě jednou,teď,už v normálním a jaksi vyrovnaném stavu,ti moc děkuju za všechnu práci,kterou jsi pro nás udělala,a za všechen volný čas,který si obětovala,jsem neskutečně ráda,že tě znám na živo,a taky doufám,že tě ještě uvidím,na Twc srazu třeba…

    A když si to tak přeješ,nebudu truchlit,já budu totiž oslavovat

    Oslavovat to,že na Kett nezůstala sama,a že tu s ní teď bude Janule.

    Alespoň "poznám" někoho,kdo píše mou nejoblíbenější povídku,a kdo betareaduje tak trpělivě všechny ty povídky….

    Nóó,co dodat,já teda Januli bez problému příjmám už teď,protože je to mnohem lepší,než kdyby se práce na blogu omezila,to bych asi nerozdejchala..

    A nakonec,víte?Co je něčím zvláštní,Já,jsem Kett a Nick neznala do minulé soboty osobně,ale přesto jsem měla pocit,že je perfektně znám,jek tenhle blog zbližuje,je to něčím dost…..zvláštní…

    Ale budu se blížit ke konci,jelikož jsem se trochu rozjela..

    Mám to tu neuvěřitelně moc ráda,vyvynulo se to již v drobnou závislost..

    A přeji tedy všechno nejlepší do života Nicky,s kterou se ale NELOUČÍM..

    A vše nejlepší k práci z blogem Kett a Januli..

    Abbýtka…

  13. juuj, no to je škoda, že už to s tebou nebude vést Nicky…:´-( No jinak koukám, Janule snad betareaduje úplně nejvíc že všech. Pochvala:-) A myslím, že jestli teda s blogem bude pomáhat ona, tak je to jen dobře, je skvělá! A už se těším na její článek o sobě;)) tenhle blog zůstane pořád stejnej, jenom se bude pořád lepšit! Držím vám pěsti holky, vy to tu zvládnete! 😉

  14. já sem stejně budu chodit i nadále takžeeeee mi neva že si vzala januli,ona je určitě taky gut jak nicky tak hodně štígra

  15. Stejně jako rozumím Nicky, proč s prací na blogu končí, stejně tak rozumím Ketty, proč si vybrala jako novou parťačku právě Januli. Je to skvělá volba a já jsem 100% přesvědčená, že zrovna Janule je velmi důstojná nástupkyně po Nicky. Neznám nikoho, kdo by byl tak systematický, precizní, puntičkářský, s logickým myšlením a obrovským srdcem. Janulka je báječnej člověk a já jsem ráda, že se Ketty takhle rozhodla. 🙂

  16. Já k tomu nemám vlastně ani co říct. Plně chápu, proč to prostě přímo "musela" být Janule a taky chápu Nicky… je to přirozené 😛 Prostě to tak je, já to bezproblému příjmám a tečka 😉

  17. *Nicky* mi bude chybět, člověk jí měl hodně rád, zvlášť když si uvědomil kolik toho zvládala, ale Januli samozřejmě ráda přijmu, je to skvělá autorka a i betaread dělá velmi dobře, líp než ona by se na tuto funkci nikdo nehodil

  18. Samozřejmě že zůstávám s Tebou Ketty ( a i s Tebou Janule X-D )

    Miluju vás , stejně tak jako miluju Twincest miluju tenhle blog … A život bez něj by byl …. Hmmm … Hodně ponurý 🙂

  19. Asi nejlepšejší z nejlepších nápadůů… Janička je super volba… jůůů, těším se jak vám to spolu půjde… *DANCE* 😀

  20. HOlky sem furt s Váma,bez Vás nežiju,páč kdyby skončil tenhle blog tak…… ani newim,prostě NEMŮŽE skončit :D!!!! Myslím,že Nicky tu nechala obrovskou spoustu práce a zaslouží si obdvi nás všech Ketty samozřejmě taky=)♥♥) Já ji teea obdivuju,sama sem měla blog a totálně sem to nezvládala a mavíc…nikdo tam nechodil xD! Zsto tenhle blog je jeden z nejúspěšnějších co znám,zná ho snad každá fanska v ČR a všichni víme,že jich je spousta i v zahraničí a to je jen Vaše zásluha!!!! Semy pyšná na to,že český fans dokážou něco takovýho,je to úžasný=)!!!! S Nicky se chci tímto rozloučit a fakt si vážím toho,na čem tady přes pracovala! A Janulku naopak vítám,určitě to zvládne,je MOOOOC šikovná:o)! Holky přeju hodně štěstí,určitě se to všechno v pohodě zvládne a kdyby něco twincest fansky budou vždycky na Vaší straně;-)! ♥♥♥

  21. já myslím že vzhledem k tomu že Janule je už  z dost veliké části součástí tohoto blogu tak proč by ne ještě víc ne… XD No každopádně vám přeju hodně radosti, materiálů a hlavně… pevný nervy… XD

  22. To je super, i když Nicky je Nicky, těším se, že tu bude Janule x) Já tě obdivuji, holka xD Beta-read a teď ještě i práce na twincest.blogu x)) Ach, mám radost x) Tak ať se vám daří :-*

    Pozn.: Drahá Kett xD Když sem nepřidáš náhodou články, my se neklepeme o články, ale o tebe, protože máme strach ;))

    A Ketty, ty seš prostě zlatíčko x)) Když si představim, kolik si toho už překonala.. zrušili ti blog, no já bejt tebou, seknu s tím jednou pro vždy. Ale tys to neudělala… A proto ti patří můj dík.. Péťa má zamlžené oči, proto už nenapíše ani větu, jelikož nevidí x)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics