Doučování á la Kaulitz

autor: Yeah.Lila
betaread: Janule

Bill seděl ve svém pokoji a něco zuřivě datloval do svého notebooku, zatímco Tom seděl dole v obýváku s klukama a bavili se. Ano, jistě, mohl jít za nimi a bavit se taky, ale o čem? Vždyť veškerý rozhovor se točil kolem jejich úspěchů u děvčat. Tolik jich kdo dostal do postele a podobně. A co měl říct on? ‚Na tohle já nejsem, čekám na tu pravou. Ano, jsem ještě panic?‘ Ne, to opravdu nechtěl.

Po chvíli práce na PC nechal, odložil jej na stůl a jen tak ležel na své posteli a hypnotizoval strop. Ozvalo se tiché zaklepání na dveře a než stačil cokoliv říct, dredatá hlava jeho bratra nakoukla do pokoje.
„Copak tu ležíš tak sám?“ usmál se Tom, vešel do místnosti a zavřel za sebou dveře. „Proč se s námi nejdeš bavit?“pokračoval. Bill jenom pokrčil rameny. Nechtělo se mu nic vysvětlovat. Tom si sednul k Billovi na postel a pozoroval ho. Bill dělal to samé.

„Nemám si s nimi co říct,“ řekl nakonec Bill a zvedl se z postele, aby mohl jít k oknu.
„Ale prosím tě,“ prohodil Tom. „Vždyť na téma holky-„
„Nemám si s nimi, co říct,“ přerušil ho Bill a otočil se, aby na svého bratra viděl. Tom se pouze pousmál, zvedl se, aby mohl dojít až těsně k Billovi a zval jeho obličej jemně do dlaní.
„Chceš s tím pomoct?“ zeptal se ho Tom. Bill pochopil, na co jeho bratr naráží. Už pěkných pár týdnů mu Tom dával najevo, že ho nebere jen jako bratra. Uchopil Toma za sponu pásku, přitáhnul si ho k sobě a hladově se vpil do jeho rtů. Tom nezůstával pozadu.
Vysadil Billa na okenní parapet a ten mu okamžitě omotal nohy kolem pasu. Poté ho vzal do náruče a kráčel s ním až k posteli, kde jej položil a opatrně si na něj lehnul. Sundal mu tričko a začal jej líbat na krku. Bill jenom tiše vzdychnul. Vzrušení, které se s vašnivějšími polibky jeho bratra stupňovalo, šlo už dost poznat. Tom se jenom pousmál, opustil Billův krk a vydal se na ‚průzkumnou‘ cestu po Billově bříšku. Políbil každý kousíček pořád níž a níž, až se zastavil u lemu Billových boxerek, nesoucích hrdě jeho jméno. Bill se jenom prohnul a zavzdychal. Tím dal Tomovi jasně najevo, že očekává víc. Tom na nic nečekal, rozepnul mu kalhoty a spolu s boxerkami je stáhnu až ke kotníkům. Začal Billa líbat na vnitřní straně stehen a rukou přejížděl po celé délce jeho chlouby. Poté po ‚něm‘ přejel jazykem. Billa polil pot. Tom na víc nečekal a vzal bratrův penis do pusy celý. Pomalu pohyboval hlavou nahoru a dolů a to Billa přivádělo k šílenství. Chytnul jemně bratrovu hlavu a se vzdechy jí přirážel vždycky trochu víc do svého klína.
Po chvíli Tom cítil, že se Bill blíží k vrcholu, a tak pohyb zrychlil. Začal si pomáhat rukou. Bill jenom těžce zalapal po dechu a hlasitým výkřikem dal najevo jeho dosažení orgasmu. Kouknul na Toma, který jenom tiše polykal nahořklou bílou tekutinu. Sám si otřel pot z čela. Přitáhnul si Toma k sobě, aby se mohl opět vpít do jeho rtů. Překulil Toma pod sebe a začal ho svlékat. Každičký odhalený kousíček jeho těla políbil. Svou hebkou rukou zajel pod Tomovy kalhoty a boxerky. Začal svého bratra uspokojovat rukou a líbal jej na krku. Asi si ani neuvědomoval, jaké obrovské ‚značky‘ mu na krku zanechal, ale v té chvíli to bylo oběma jedno.
Tom už dál nemohl Billova muka snášet. Vyndal jeho ruku a zase se na něj překulil. Sám se zbavil zbytku prádla. Bill jej na chvíli odstrčil a sám se překulil na břicho. Tom se jen nad tímto počínáním svého brášky pousmál, přirazil si jeho zadek ke svému klínu a vnikl do Billa silně, až chudák Bill vykřikl.
„V pohodě?“ zeptal se ho starostlivě Tom, když si uvědomil své hrubé počínání.
„Ne!“odmlčel se Bill. „Musíš to udělat okamžitě znovu,“ řekl posléze jasně Tomovi a ten tak učinil zas a zas. Začal pohybovat pánví v rychlejším tempu a přitom Billa jednou rukou držel za boky a druhou rukou ho ještě navíc uspokojoval. Vůbec jim ani jednomu nevadilo, že dole sedí jejich kamarádi, kteří můžou všechno slyšet. V tuhle chvíli pro ně byla důležitá jen souhra jejich těl. Oba zavírali oči a užívali si jejich spojení.
Ve chvíli, kdy dosáhnou oba orgasmu, Tom zakloní hlavu, vyjede z Billa a jeho sperma skončí na Billových zádech. Dotyčný se k němu zase otočí a sedne si mu na klín. Zase se začnou líbat. Později se vedle sebe vyčerpaně svalí.
„Skvělý doučování,“ ušklíbne se Bill.
„Skvělý žák,“ opraví ho Tom a vlepí mu polibek do havraních vlasů. Bill se přitiskne na Tomovu hruď a přehodí přes ně peřinu.
„Ale co kluci?“ uvědomí si po chvíli. Tom se jenom tajemně usměje.
„Odejdou sami,“ řekne po chvíli a zavře oči. Bill pokrčí jenom rameny a usne v Tomově náručí.
Tom nespí. Nahne se pro své kalhoty a vytáhne z nich mobil.
„Rikal jsem to! Nikdo mi neodola. Tom“
Napíše a odešle zprávu na Andreasovo číslo.
PS: Prosím o komentáře xDDD. Tohle je moje první TWC 15+ FFka. Doufám, že se to dá číst. X)

autor: Yeah.Lila

25 thoughts on “Doučování á la Kaulitz

  1. Yeah.Lila: jasně, že se to dá číst :)))) je to zajímavé, už jen proto, že tam zatím nejde o city, ale jen o fyzickou potřebu, o chtíč….x)))…teda ale Tom je zase za parchanta :(( chudák, šup šup dál…

  2. Jako se teda fkt klanííím!!! Moooocinky hezkýýýý, doufám, že bude brzo další díííílešek!!!! (=

  3. hey souhlasím s ostatníma chce to pokračování……teda Tome ty jsi ale mrcha co mrcha ty jsi svině

  4. Jo dobrýýýý=)!!!! Jen bych některé situace vypsala víc do podrobna,některé momenty se mi totiž zdály malinko uspěchanější než by být měli;-)! Ale povídka je moc povedená,krásně se to četlo a proto je myslím škoda,že to tak rychle skončilo. Zkus se víc rozepsat,máš na to a všem tvoje práce určitě přídou ještě úžasnější než jaké jsou teď♥♥♥

  5. teda…tak to je brutální…….chudák Bill,kdyby jen věděl…..ale je to moc pěkně napsaný:)

  6. Tom je debil 🙁 proč je stále tak zlej? :/ chudáček Billi 🙁 Je mi ho líto.. Ale hodilo by se pokráčko :))

  7. tééda,  skvělá povídka, ale ten konec přímo křičí o pokračování!! 😉 mě tak napadlo, jak psal Andymu tu smsku, jestli před tim jenom machroval, že dostane každou/dýho a Bill byl taková pokusná myška, anebo jestli Tom má něco s Andym  a tohle třeba byla sázka….nevím, to pokráčko by to fakt chtělo!;) Na první povídku je to doost povedený, čtivý áá… ten název 😀 Skvěle;)

  8. Pawlinka: taky souhlasím, hlavně ten začátek, než ´všechno velké přijde´…miluju tyhle momentky… těsně předtím, než pravda vyjde najevo 😉

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics