Over us 7.

autor: lostmickey
betaread: Janule

(Tom)

„Tomi…“ Zaúpěl Bill. Nadzvedl pánev a snažil se přirazit do mých úst. Uhnul jsem. Bráška zasupěl sprostou poznámku a hlavou praštil na polštář.
„Jestli to neuděláš… udělám… udělám si to sám!“ Vydechl a zavřel oči. Tohle mě trochu probralo. Jazykem jsem přejel po celé délce jeho mužství a sledoval, jak se prohnul. Celé jeho tělo sebou neustále házelo. Měl jsem co dělat, abych nedostal kolenem do spánku.
„Billy, klid. Ublížíš mi.“ Zašeptal jsem.
„Pro-miň.“ Vyrazil ze sebe a skousnul si spodní ret. Bylo vidět, jak moc to chce. Už jsem mu to nechtěl odpírat. Opatrně jsem ho vzal do úst a sledoval tu explozi. Škubnul sebou a jeho prsty se zašily hluboko do mých dredů. Pomalu jsem začal pohybovat hlavou a zpracovávat ho jazykem. Bylo to lepší, než jsem si to představoval. Když mi sám začal přirážet do úst, občas jsem měl pocit, že se začnu dusit, ale Bill jakoby slyšel mé myšlenky a zase se na chvilku uklidnil. Snažil se v sobě zadržet hlasité steny, ale tady nebyl nikdo, kdo by je mohl slyšet. Nechtěl jsem, aby se krotil. Tím, že vzdychal, mi dokazoval, že to dělám správně. Vystřídal jsem rukou svá ústa a zvedl k němu hlavu. Vyhledal jsem jeho oči.

„Billy… Jestli chceš vzdychat… vzdychej. Vím že to chceš. Udělej to.“ Vydoloval jsem ze sebe a sledoval jeho úsměv. Vrátil jsem se k jeho penisu. Na jeho vrcholku se objevilo několik čirých kapek. Rozetřel jsem je palcem a opět ho vzal mezi rty. Tentokrát už povolil do té doby pevně semknuté rty a místnost zaplavila ohlušující vlna jeho hlasu. Vydechl a prudce mi přirazil do úst. Chápal jsem to. Stačil jediný jeho omluvný pohled a já pokračoval v práci.
(Bill)
Měl jsem co dělat, abych slastí přímo nekřičel. To, co se mnou můj bráška dělal, bylo naprosto nové a tak silné. Cítil jsem, že už to moc dlouho nevydržím. Všechny mé pocity se soustředily v Tomových ústech. Před očima jsem měl jen šmouhy. Snažil jsem se zaostřit Tomovu tvář, ale nepovedlo se mi to. Prsty zapletenými mezi jeho dredy jsem se pokoušel odstrčit jeho hlavu kousek dál. Nevěděl jsem, jak by reagoval, kdybych se mu udělal rovnou do úst, ale neměl jsem sílu ho slovně upozornit na blížící se vrchol. Vůbec nevnímal mou snahu a ke všemu si začal pomáhat rukou.
V ten moment se mi před očima rozprostřela bezbřehá temnota. Cosi v mém těle explodovalo a kousky toho úžasného pocitu se mi dostávaly do každičké části mého rozpáleného těla.
Pomalu jsem otevřel oči a zpozoroval Toma, jak tiše polyká. Měl zavřené oči a snažil se pobrat všechno, co ze mě vyšlo. Jednou rukou stále lehce hladil mé slábnoucí vzrušení a zvednul ke mně hlavu. Vytáhl se blíž k mé tváři. V koutku úst mu utkvělo trochu mého spermatu. Nemohl jsem si pomoc, ale měl jsem strašnou chuť zjistit, jak chutnám. Nepřipadalo mi to nějak zvrácené. V tenhle okamžik bych byl schopný snad všeho.
(Tom)
Netrvalo dlouho a Bill popadl dech. Díval jsem se mu zpříma do tváře a nemohl jsem se nabažit toho uspokojeného výrazu, kterým si mě prohlížel. Palcem mi přejel po rtech a zastavil se až v koutku úst. Chvilku jakoby se rozmýšlel co udělat. Cítil jsem, že mi v něm něco po něm zůstalo, ale neřešil jsem to. Bill to něco málo setřel a palec přiblížil ke svým rtům. Chvilku si tu bílou hmotu jen tak prohlížel a pak se mezi jeho úžasně bílými zoubky objevil jeho mrštný jazýček. Mlsně olízl svůj prst a zavřel oči. Mírně při tom naklonil hlavu na stranu a já jen zalapal po dechu. Byl tak sexy a uspokojený. Za to já jsem byl stále maximálně tvrdý. Stiskl jsem jeho boky jako znamení, že já stále čekám. Opět otevřel oči a nadzvedl se na loktech. Donutil mě tím kousek se od něj odsunout. Nechtělo se mi od jeho teploučkého těla vzdalovat, ale čekal jsem co přijde.
„Chtěl bys mě?“ Snažil se nasadil hodně vyrovnaný tón, ale já vnímal všechnu jeho nejistotu, se kterou se mi nabízel.
„Ani nevíš jak moc.“ Kývnul jsem.
Nervózně si skousnul ret a zadíval se mi kamsi nad hlavu.
„Ale jestli to není i tvá vůle a jen trochu pochybuješ, nedělej to. Chtěl bych, aby jsi si to užil stejně jako já. Nechci, abys to dělal jen proto, že máš pocit, že mi to dlužíš.“ Doplnil jsem svá předešlá slova. Dávalo mi práci vyjadřovat se v souvislých větách, ale ten tlak byl k nevydržení.
Bill polkl, vydechl a políbil mě. Nebral jsem to jako souhlas. Spíš jakoby se chtěl těmi polibky a jejich upřímností ujistit, že to myslím vážně.
Odtáhl se ode mě a otočil se ke mně zády. Když se před mým klínem objevil jeho zadeček, mé vzrušení sebou nedočkavě škublo.
„Jsi… si… si jistý?“ Hlas mi poskakoval jak se mu zachtělo.
„Jsem.“ Pohodil rozhodně hlavou.
Víc něž potěšen jsem ho lehce chytil za půlky a začal je jemně masírovat. Bill zavzdychal a zaklonil hlavu. Měl jsem nutkání vrhnout se na něj a vzít si ho i s bolestí, ale zasekl jsem se v půlce pohybu. Spíše mě zasekla Billova ruka na mém zápěstí.
Natočil hlavu aby mi viděl do očí.
„Bude to bolet?“ Zašeptal otázku.
Tak rád bych mu řekl že nebude, ale já mu nechtěl lhát. Nevěděl jsem, co to obnáší. Tohle mi ještě nikdo nikdy nedělal, ale soudě podle toho, co jsem zaslechl, tak vím, že to bolí. A dost.
„Billy, já nemám nic, čím bych ti to usnadnil. Možná bych mohl skočit pro jeden z těch prezervativů…“
„Ne, to ne.“ Přerušil mě Bill. „Nechci, aby nás cokoli dělilo.“
„Mohl bych to zkusit napřed prsty.“ Napadlo mě.
Když jsem viděl bráškův napůl vyděšený a napůl chtivý výraz, přestal jsem částečně myslet jen na své uspokojení. Nechtěl jsem, aby ho to bolelo.
„Do toho.“ Usmál se a pustil mé zápěstí, které doteď majetnicky svíral.
Má ruka po chvíli volně klouzala mezi Billovými půlkami. Když jsem měl pocit, že si to můžu dovolit, jeden prst jsem lehce zasunul. Bill se prohnul a vytřeštil oči. Přidal jsem další dva a začal prsty pohybovat. Bill se mi snažil vycházet vstříc. Nečekaně přirazil a mé prsty se v něm ocitly celé. Mě samotného to dohánělo k šílenství. Před očima jsem měl mlhu. Tmou mě vedly jen bráškovy prohlubující se steny.
„Tomi. Už…Už… Prosím.“ Zasténal a znovu přirazil.
Stáhl jsem ruku zpátky a přitiskl se na něj. Čekal jsem co udělá, když se můj penis poprvé otře o vstup do jeho těla.
Jeho reakce mě naprosto dorazila. Jeho ruce začaly mocně muchlat cípy polštáře a jeho tělo se začalo rozhodně pohupovat proti tomu mému.
Vydechl jsem a políbil ho těsně pod lopatku. Opatrně jsem mu roztáhl zadeček a začal do něj pomalu pronikat. Prakticky jsem v něm ještě ani nebyl a Bill sykl. Zarazil jsem se.
„B-Billy?“
„Kašli na to. Udělej to.“ Zavzdychal.
Věděl jsem, že to myslí vážně. Na nic jsem nečekal a během okamžiku jsem v něm byl celý.
„Ouuu…“ Uteklo z jeho rtů.
Chvíli jsem setrvával v naprostém klidu a nechal brášku i sebe zvyknout si na nové pocity. Bylo nádherné cítit, jak mě v sobě svíral. Jak mě držel. To spojení. Bože! Já a on! Spolu…
Hladil jsem ho po páteři a uskutečnil jeden jemný pohyb. Vzrušením se mi motala hlava, ale snažil jsem se držet v mezích. Když se z Billových stenů vytratily náznaky větší bolesti, dovolil jsem si trochu zrychlit. Vydechl jsem a přirazil. Bill jen kousek ucukl, ale nevydal ani hlásku. Uvědomil jsem si, že se i on pohybuje proti mé pánvi tou svou. Zaškubaly mi koutky.
Mé tělo volalo po uspokojení a já přestal brát veškeré ohledy. Přirážel jsem tvrdě a nekompromisně. Bill opět začal bolestně sténat, ale držel. Občas mu uteklo tiché „Prosím“ nebo ,,Tomi“, ale já ho nevnímal. Bral jsem si ho se vší vášní. V duchu jsem se za svou neohleduplnost fackovat, ale mé tělo po něm toužilo až moc dlouho. Když jsem měl šanci, využil jsem jí.
,,Snad to pochopí.“ Pomyslel jsem si a počal si to všechno skutečně užívat.

autor: lostmickey

11 thoughts on “Over us 7.

  1. ach….tohle…tohle bylo dokonalé…ani nemůžu mluvit..naprosto mě to dostalo, fakt že jo…perfektní:-)

  2. no jen doufám že se teď Bill neurazí…ale snad ne.. :)) je to skvělý, prosím honem dáááál :))

  3. Skvělý, užila jsem si to znova a perfektně. Co by se Bill urážel, vždyť se Tomovi sám nabídl… 🙂 Krása :o) J.

  4. Ty vole..Jen ať se Bill neuráží, to bych ho zabila xD

    Pokráčování! Je to naprosto dokonalé x))

  5. "Bylo nádherné cítit, jak mě v sobě svíral. Jak mě držel. To spojení. Bože! Já a on! Spolu…"–>> tahlle část mě fakt dostala…<3

    Tyjo lostmickey, hltám každý slovo v týhle povídce… Nádhera…a tenhle díl ještě lepší než ten předchozí!;)  A máš úžasnej styl psaní, to se mi strašně líbí! Dál bitte;-)

  6. při dočtení tohoto dílu mi stoupla teplota snad o 3 stupně.. x)))) nedýchám nebo dýchám, až moc zběsile…wow wow wow úúúúžasné, perfektní, bomba bombička….skvěle to graduje…blahopřeji, smekám, klaním se :D:D

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics