Prošel jsem hovnem… 1.

autor: Cherry
betaread: Janule
Cherry: Takže… Tahle povídka je napsaná už hooodně dávno! Nějak v roce 2006… Možná. No každopádně jsme s kámoškou Lenkou rozhodly, že napíšeme nějakou povídku o TH, ale nechtěly jsme psát takové to, že je potkáme zabouchnem se do nich, oni do nás a HAPPY END…!! Trapný, ohraný! Tak jsme stvořily takovou parodii! Ze začátku je to jen slash a až na konci je twincest! Ale když jsme to psaly, mohly jsme se někdy umlátit smíchy, tak doufám, že se taky pobavíte…x)))
Je sobotní dopoledne a Bill si balí věci do kufru. Tom sedí u něj na posteli a přemýšlí, jestli něco nezapomněl.
„V Praze si musím koupit nějaký růžový spodky, tyhle mi začínají bejt těsný…“ řekne Bill a zamává Tomovi před očima růžovým kusem látky.
„A v Praze by ti byly ještě těsnější,“ povídá Tom.

Po světě je známo, že v Čechách jsou nejhezčí ženy. Proto i Bill s Tomem doufají, že je Praha obdaruje i hezkými muži. Stěhují se do Prahy, konkrétně do Vysočan. Koupili si byt v luxusním domě v parku, kde je taky školka. I když děti tihle dva asi nikdy mít nebudou…
„Tááák, nezapomněl jsem na něco?“ zeptá se sám sebe Bill. A vzápětí si i sám odpoví: „No jo, viagra…! Málem bych zapomněl!“
***
Kluci už jsou usazení na zadním sedadle autobusu, který jede do Prahy. Před nimi sedí nějaký milenecký pár, ale takový ten homosexuální. Vedle nich chrápají nějaké dvě stařenky, asi lesby – podle toho, jak se k sobě mají. Asi po půl hodině cesty se Tom ozve: „Hele, brácha, mně je nějak divně…“
„To bude v pohodě, za chvíli tě to přejde,“ odpoví mu bratr.
„Ale, Bille… Blééé!“ ani nestihne Tom doříct a už má Bill v klíně Tomovy zvratky.
„To jsi to nemohl ještě chvíli vydržet?!“ řekne Bill a smradlavou nadílku si jde očistit na pánské záchody. Vezme za kliku, ale zjistí, že je záchod zamčený. Ohlédne se po autobuse a prohodí: „No nic, co se dá dělat, budu muset na dámy!“ Tom to sleduje z povzdálí a čeká na Billovu reakci. Ten nenápadně přistoupí k dámským záchodům a vezme za kliku. Je otevřeno. Rychle vkročí, aby si ho nikdo nevšimnul. Ale jeho bratr to všechno viděl a začal se na zadní sedačce smát. Bill si oddechne a jde si k umyvadlu vyčistit kalhoty. Najednou vrznou dveře a vejde ta babka ze zadní sedačky.
„Ahoj děvče,“ řekne babka mlsně Billovi a olízne si svůdně rty… …teda ona si myslí, že je to svůdné, ale ve skutečnosti je to velmi nechutné. Sliny jí kapají na sukni jako bernardýnovi.
Bill se znechuceně odvrátí a dál se věnuje svým kalhotám. Babka k němu zezadu přistoupí a začne mu osahávat zadek – protože špatně vidí, myslí si, že Bill je holka. A protože babka je lesba, má na Billa choutky.
„Slečinko, co kdybychom prožily jednu nezávaznou chvíli tady na záchodech?“ řekne sladce baba.
„Cože?! Promiňte, ale asi jste si mě s někým spletla! Já jsem kluk!“ řekne Bill a odstrčí babu od sebe. Ta se mu omluví a s mylnou domněnkou, že si spletla záchody, opouští místnost a jde na pány. Tam už je odemčeno a tak vejde. Vstoupí, ale v nepravou chvíli. Tom tam zrovna vykonává potřebu do mušle. Protože ho vyruší vrznutí dveří, otočí se, ale neuvědomí si, že ještě nedomočil a ohodí babku svou močí. Babka zděšeně vykřikne a její pohled sklouzne na Tomův rozkrok. Ten si to uvědomí a rychle si začne oblékat kalhoty.
„Omlouvám se… Já myslela… Sakra! Kde jsou teda dámský záchody?!“ rozkřikne se baba.
„Nevim, nevim, ale já bych to zkusil vedle,“ culí se Tom.
„Tam už jsem taky byla! Leda že by…“ zamyslí se baba. Pak jí to dojde, vlítne na dámské záchody a vyjekne: „Sakra, ty transvestito! Vypadni z dámských záchodů nebo tě přetáhnu holí!“ Bohužel pro Billa to zakřičela tak nahlas, že to slyšel celý autobus. Okamžitě se ozval výbuch smíchu. Bill na babu ukázal prostředníček a odešel. Sedl si na svoje sedadlo a po chvíli za ním přišel Tom.
„Hale, brácha, uvědomuješ si, že to bude zítra ve všech časopisech v Německu…?“ řekne Tom.
„Co? Že ty ses mi poblil na kalhoty nebo to, že já jsem vlezl na dámy?“ odpoví pohotově Bill. Tom se zakření.

autor: Cherry

28 thoughts on “Prošel jsem hovnem… 1.

  1. Je mi z toho šoufl 😀 Ale zasmála jsem se s chutí 😀 Snad to bude stejně tragikomicky pokračovat i dál… nemám chuť na depkoidní story 😀 Ach! Opravdu povedené 🙂

  2. Masakr xDDD.. sem se fakt nasmála… xDD jinak to byl zájezd homosexuálů ne? babky lesby, před nima gayové xDDD

    Mazec xDDD

  3. to je krutý x)x)x) že: a ohodí babku svou močí x)x)x)x)a ještě :Proto i Bill s Tomem doufají, že je Praha obdaruje i hezkými muži.

    já jsem snad spadla ze židle čoveče,šupky ať je tu nový díl x)x)

  4. xD hej tak to je super xD ale myslím že na tuhle povídku si vždycky lehnu na zem protože sem tam smíchy se válela hned několikrát xD

  5. Kde jsou teda dámský záchody?!" rozkřikne se baba.

    Celou dobu se řežu, ale u téhle věty jsem umřela :D:D:D:D bo tu babu úpa vidím…..drsnej zájezd bus x))))))))))))))))))

  6. ty woee xDD fakt tady jako chcípnuuu xDDDD OMGGG!!! panebože holky!! co mi to děláte? xDDDD OMG!!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics