Ledové kapky 4.

autor: Mykerina a Sajuš
betaread: Janule
(Bill)
„Chci tě!“ špitl mi do ouška Tom.
„Miláčku… tady… já… já nevím…aaaaaaaaaa,“ přitlačil se na mě, čímž mi narazil svůj rozkrok na můj. Už jsem nemohl vzdorovat. Vyhledal jsem jeho rty a začal boj mezi jazyky. Nikdo nevyhrál, protože jsme se museli odpojit, aby mi brouček sundal tílko.
„Ach Bille…“ vzdychl, když mi líbal bříško. Stál jsem a ruce jsem zapletl do jeho dredů. Musel jsem si kleknout, už jsem nemohl stát. Nešlo to. Serval jsem z brášky tričko, až švy zapraskaly. Tomí se na oko zamračil. Uculil jsem se jak sluníčko. Zakroutil hlavou a rozepínal mi kalhoty. Za okamžik jsem stál jen v boxerkách. To se mi nelíbilo. Svlékl jsem i Toma. Postavili jsme se a bráška mě přitlačil na plot. Laskal mě na krku. Občas narazil klínem na můj zadeček. Asi abych si zvykl. Poté mi začal stahovat boxerky. Už nedýchám. Je to dokonalé, Tom je dokonalý.

„Bože, lásko,“ vzdychnu. Přejíždí mi rukama po bříšku.
„Vem si mě… už… dělej,“ přikážu mu.
(Samuel)
To… to je na mě moc, ale zase na druhou stranu, mám ho čím vydírat. Ne, vydírat ne, to je hnusný slovo.
(Tomí)
Chytil jsem ho za boky a následně jsem do něj jemně vnikl… Chtěl jsem počkat, než se sžije s mým tělem…
„Lásko… no tak!“ zasténal a přitlačil si mě víc na svůj zadeček, takže jsem v něm byl na doraz… Za chvilku jsem se v něm pohyboval a vnímal jsem Billovy dokonalé steny… Myslel jsem, že samým vzrušení puknu… Byl tak dokonalý… Sám narážel na můj klín svým zadečkem… Pohladil jsem ho prstem po linii páteře… Znovu hlasitě vzdychl a celý se prohnul… Sklonil jsem hlavu k jeho zádům a jazykem jsem mu po nich bloudil… Stále narážel na můj rozkrok a rukou automaticky nahmatal tu mou… Propletl se mnou prsty a já jej znovu laskal na zádech… Domem se rozlehla hlasitá muzika, takže jsem už nemusel mít strach, že by nás uvnitř někdo slyšel…. Bože, ten Bill je tak dokonalý..
„Lásko… ach… ano… ještě!“ sténal Bill a celý se prohnul…
(Samuel)
Bože… to je… dokonalost… proč se mi to tak moc líbí?? Podvědomě jsem si začal zajíždět rukou do kalhot, následně pod prádlo a uchopil jsem svoje přirození mezi prsty… Bože, mě snad bude stačit jenom pohled na ně a… Nebudu potřebovat Billa jako Tom, ale i když… Rád bych si to s ním vyzkoušel… Pomalu jsem začal pohybovat zápěstím nahoru a dolu…
(Bill)
„Tome…aaa Tome…“ sténal jsem jak o život. Bylo to tak krásné, tak dokonalé, tak vášnivé. „Přidej, můžeš…NO tak,“ zasténal jsem nahlas. Tom přirazil.
„Aaaaaaaaaaa,“ zasténal. Divoce se pohyboval a já byl nalepený na plotě.
„Bille… miláčku… lásko…“ šeptal mi Tomí do ucha. Přirazil naposledy a pohyby ustaly. Zmoženě se mi hlavou opřel o ramena a vydýchával se.
„Tomí…m… musíme jít. Nechci tě honit, ale…“
„Já vím… minutku,“ vydechl prudce. Čekal jsem. Za chvilku se Tom vzpamatoval a vyšel ze mě. Rychle jsme se oblékli a šli jsme za ostatníma. Tom mě rychle líbnul a odešel pryč. Já přemýšlel. On byl tak úžasný, ale je to co děláme správné??
(Samuel)
„AAAA,“ zasténal jsem naposled. Pak jsem si všiml, že Tom odešel. Teď je moje šance. Rychle jdu za Billem. Obejmu jej kolem pasu. Ztuhne.
„Copak? Snad se mě nebojíš?“ zašeptám mu do ucha.
„Same?? Ty… co…“
„Klid, zlato. Já jen, že kdyby si chtěl, aby všichni věděli o tobě a bráchovi, tak mě klidně pošli pryč.“
(Bill)
„Ty si…“
„Jo, viděl. Bylo to dokonalé, takže… vyber si… buď teď se mnou půjdeš hezky nahoru, nebo se brášky už v životě nedotkneš,“ dal mi ultimátum.
(Tomí)
Zalezl jsem do kuchyně, kde jsem si do skleničky nalil vodku… Potřeboval jsem se nějak uklidit… Vzal jsem si do ruky led a začal jsem si ním přejíždět po krku… nechal jsem ho volně sklouznout za moje tričko a vypil jsem na ex celou skleničku s vodkou… Bože… zase jsem Billíka potřeboval… Zase jsem potřeboval jeho dokonalou kůži, na té své… Pomalu jsem se opřel o skříň, po které jsem se svezl dolu a co nejrychleji jsem ze sebe stáhl kalhoty… Hladil jsem se jenom tak po mém klíně, než jsem si vlezl rukou pod trenky a začal jsem pohybovat zápěstím nahoru a dolu….
„Ach, lásko!“ sténal jsem a zakláněl jsem hlavu dozadu…
(Samuel)
Vedl jsem si Billa za ruku do jeho pokoje… Nikdo si nás nevšímal, takže to bylo v pohodě… Jen co se za námi zavřely dveře, hodil jsem s Billem do postele… Poplašeně se na mě díval a hned na něm bylo vidět, že se celý chvěje… Že se třese strachem… ale mě se to líbilo… Lehl jsem si na něj celou svou váhou a začal jsem ho surově líbat na krku…
„Nech mě! Slyšíš?? NECH MĚ!“ křičel a jeho ručičky mi dávaly pěstí do zad… Já se ale ne a ne od něj odpoutat…
(Bill)
„Tom tě zabije. Slyšíš? ZABIJE TĚ!!!“ zavřískal jsem mu výhružně do ucha, ale bylo mi to prd platný. Samuel nereagoval. Tvrdě mě líbal a mně bylo zle.
„Tohle si odneseš. Varuju tě naposled. NECHEJ MĚ!“ Sam se na mě podíval a pak se jen ušklíbl. Chtěl jsem řvát o pomoc, ale kdo by mě slyšel přes tu hlasitou hudbu? Nikdo.
„Prosím,“ zavzlykal jsem. Doufal jsem že ho to obměkčí. Nic.
(Samuel)
Já se přestávám ovládat. Sice mi ty jeho řeči o tom, jak mě Tom zabije, trošku vyděsily ale já ho chci. Chci se s ním milovat a budu se s ním milovat, i když se mu to nelíbí. Je mi to jedno. Mám na něj zálusk už hodně dlouho a konečně ho dostanu. Vadí mi, že neslyším jeho steny, ale to už je holt daň. Otočím si ho na bříško. Rychle z něj servu oblečení. A…
(Tomí)
„Bože!“ vykřiknu a přestanu pohybovat rukou… Je mi naprosto jedno, že jsem byl do teď vzrušený… Rychle na sebe natáhnu kalhoty a vyběhnu z kuchyně přímo do druhého patra… Cítím, že se něco děje… S mým Billím není něco v pořádku… Má strach, cítím to… Vběhnu k sobě do pokoje, ale ten je prázdný… Udýchaně se vrhnu ke koupelně… Až pak mi docvakne Billův pokoj… Rychle do něj vběhnu, akorát včas jinak by…
„Pusť ho!“ křikl jsem na Samuela… Bill byl úplně nahý, ležel na bříšku, v ruce drtil svůj polštář a jeho hubené křehké tělíčko se otřásalo vzlyky… NIKDO na mou lásku nemá právo… ON je jen můj a NIKOMU ho nedám… N I K O M U !!!! Samuel se na mě vyděšeně podíval a nechal Billa ležet…
„Táhni od něj… ROZUMÍŠ??“ křikl jsme a Samuel se vyhrabal z postele… Bill se okamžitě skrčil do klubíčka a přehodil přes sebe peřinu… Bože… Láska moje… Určitě mu musí být hrozně… Jak jsem mu řekl… Kdo na něj šáhne, zabiju ho!!
„Já…já…“ začal koktat a chtěl se kolem mě prosmýknout, ale chytil jsem ho za paži a třískl jsem s ním o zeď…
„Zabiju tě, jestli se k němu ještě jenom na krok přiblížíš!!“ křičel jsem mu do tváře a dal jsem mu první ránu… Po chvilce ležel na zemi v křeči a s krví, stékající mu z nosu… „VYPADNI!!!“ křikl jsem zoufale a skoro jsem ho z toho pokoje vykopal… Třískl jsem dveřmi a vrhl jsem se ke svému miláčkovi… Pevně jsem ho objímal a on se nebránil… Tiskl se ke mně… Cítil, že se nemusí ničeho bát… Byl u mě…
(Bill)
„Tome… Tome… já… já…“ koktal jsem. Přes slzy jsem neviděl. Tak moc jsem se bál. Bál jsem se, že se Tom zlobí na mě. Bál jsem se, že mě opustí. Bál jsem se zbytečně. Tom mě k sobě tiskl a utěšoval.
„Lásko… Billí klid, neboj… jsem u tebe. Už ti neublíží. Neboj, lásko…“ špital a hladil mě po zádech.
(Samuel)
Kurva, tak tohle mi nevyšlo, ale za tohle mi oba zaplatí. Ano oba. Já jim dám mě mlátit. Jen počkejte Kaulitz twins. ZA tohle mi zaplatíte.
(Bill)
Zase jsem se rozbrečel naplno. Bože, jak já s tím mohl souhlasit. To nepochopím. Jsem idiot. Blbec a já nevím co ještě. Vždyť on mě málem znásilnil. Kdyby nepřišel Tom, ne to ne.
Tomí se mě snaží utišit, ale nepomáhá to. Znovu a znovu si přehrávám celý den. Od toho, jak mě Tom masíroval, pak laskal, miloval se se mnou, jak jsem ho nažhavil v kuchyni a já pak utekl do obýváku. Když jsme se milovali v koupelně, já mu řekl, že jej miluju a on utekl. Pak jak vyhrožoval, že zabije každého, kdo se mě dotkne. Došel jsem až k milování na zahradě, které bylo to nejkrásnější, jaké jsem zatím zažil a došel jsem až sem, kde se mě Samuel snažil znásilnit. Bože, jak jen mohl. To mu vůbec nevadilo, jak bych se pak cítil??? Asi ne. Z mých úvah mě až vyrušila Tomova dlaň, která si razila cestu na bříško.
„Ne!“zaprotestoval. Nic… začal mě líbat.
„Sakra, řekl jsem ne! Vypadni,“ zaječel jsem na něj.
(Tomí)
Bože, jsem takovej idiot… Zvedl jsem se smutně z postele a odešel jsem z Billova pokoje!!! Tolik mě bolelo, když mě vyhodil, ale nechtěl jsem tam zůstávat, abych ho ještě víc nerozčílil… Posadil jsem se před dveře do jeho pokoje a hlavu jsem si vložil do dlaní…
„Seš idiot, idiot!“ mlátil jsem do podlahy a smutně jsem se díval na dveře od koupelny… Bože, jak… jak mě tam dráždil… jak mě tam chtěl… jak jsem do něj vnikl a pak jsem vyběhl, když mi řekl, že mě miluje… Jsem takový imbecil…
„Tomí?“ otevřely se dveře a já se svalil na zem, pod Billovy nohy…
„Co tu děláš?“ vykulil na mě překvapeně oči a já jen pokrčil rameny… Smutně jsem se postavil na nohy a chtěl jsem odejít, ale on mě pevně chytil za ruku a přitáhl si mě k sobě… „Promiň, chci tě mít u sebe!“ zašeptal mi do ouška a vtáhl mě do pokoje… Ulehl si na postel a já zabral místo vedle něj…
„Omlouvám se!“ hladil jsem svou lásku něžně ve vlasech, a občas jsem si namotal pár pramínku na prst… Tiše oddechoval a hladil mě po bříšku…
(Bill)
Já vlastně ani nevím jestli ho tu chci nebo ne. Sakra mám v hlavě pěknej guláš. A teď mi došlo, že bych mu asi měl něco říct. Tom si hraje s mýma vlasama a přivírá očka.
„Ehm…Tomí…“
„Hmmm,“ špitne jako že mě poslouchá.
„Já bych ti měl asi něco říct.
„Hmm…“ bože s ním je domluva.
„Já sem šel se Samuelem dobrovolně,“ špitnu potichu. Nic, žádná reakce.
„On… já… on nás viděl a vydíral mě a já to udělal jen proto, že tě miluju a prostě nechci o tebe přijít a…“ Kouknu na něj. Hraje si s vlasy a nic. On mě snad ani nevnímal. Najednou se prudce posadí a vyrve mi pramínky vlasů.
„COŽE????!!!“ vykřikne na mě.

autor: Mykerina a Sajuš

10 thoughts on “Ledové kapky 4.

  1. ale jako ten Sam…….kuas já nwm proč ale psolední dobou se mi začaly líbit povídky ve kterých hraje roli ještě třeba andreas něbo jinej kluk a ten billa třeba znásilňuje xD jako vím myslíte si o mě že sem amgor cooo? xDDD

  2. Parchant Samuel, nemá na to, si někoho najít… tak na to jde přes vydírání… prý má na každém prstu 10 holek, jo, leda tak ve snu… x))))

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics